Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dbsst

8189

• Alicja

3447

• malawaszka

1035

• Maga100

877

Posted

[quote name='malawaszka']hahahahaha nie mogę hahaha :roflt:

ha ha wiesz ja mam tu prawdziwy dylemat :evil_lol:

mój busz

mój pies suka

moja pantera

mój brzuchacz

Posted

[quote name='dbsst']"A oto sygnały wskazujące, że maluch dorósł już do rozszerzenia diety:

• zwiększona liczba karmień niezwiązana z ząbkowaniem lub chorobą,
  • zainteresowanie jedzeniem spożywanym przez innych członków rodziny,
  • umiejętność siedzenia,
  • zdolność do brania jedzenia w ręce i wkładania do buzi."

http://www.babyboom.pl/ciaza/karmienie_piersia/kiedy_wprowadzac_nowe_pokarmy_do_diety_niemowlecia.html

myślicie, że nastał już czas :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

http://i928.photobucket.com/albums/ad128/dbsst1/IMG_3583ps.jpg?t=1273694059

haha jaki głodomór :evil_lol::evil_lol:

jak na razie to u Gerarda zauważyłam dwa objawy :diabloti: zainteresowanie jedzeniem, które jem albo ktoś inny je - ostatnio jak byliśmy u teściów to tak zawzięcie patrzył na wafelki i przełykał...usłyszałam wtedy "mama jedz wafelki, jedz wafelki...bo ja chcę wafelka" :diabloti: zdolność brania czegokolwiek w łapki i ładowania do buzi :roll: no może nie zawsze to trafia do buzi :evil_lol: czasami w oko, czoło albo gdzieś obok :roflt:

:hmmmm: jakoś nie przypominam sobie dywanu w Twoim salonie...

Posted

[quote name='Cola']
:hmmmm: jakoś nie przypominam sobie dywanu w Twoim salonie...

bo to nie dywan tylko mega mata :evil_lol:

[quote name='apple']Dała byś mu jedną frytkę:mad:
http://i928.photobucket.com/albums/ad128/dbsst1/IMG_3581ps.jpg?t=1273694414
choć frytkę :evil_lol:

[quote name='agbar']Daj dziecku jesc!!
Alex dzis probowal pierwszy raz jabluszka....umieralismy ze smiechu,boze jakie miny robil....:evil_lol:

dziś bylismy na szczepieniu i dr powiedziała, żeby już mu zacząć dawać jabłko i marchew ale ja chyba poczekam z tym jeszcze hahaha

a oto co za miziania odbiegają na mega macie

Posted

:hmmmm: bo lubię takie zdjęcia , bejbików i kundli :)
pomijam fakt , że zaniedbujesz Szpilkę i jej piłkę :diabloti:
kurcze niech się zrobi jaka pogoda , to się może jakoś umówimy na psacerek ? Ty porzucasz piłkę Szpilce , a ja dla zmiany klimatu , pobawie się z Jasiem :evil_lol:
Będziemy miały urozmaicone życie trochę

Posted

Vectra napisał(a):
:hmmmm: bo lubię takie zdjęcia , bejbików i kundli :)
pomijam fakt , że zaniedbujesz Szpilkę i jej piłkę :diabloti:
kurcze niech się zrobi jaka pogoda , to się może jakoś umówimy na psacerek ? Ty porzucasz piłkę Szpilce , a ja dla zmiany klimatu , pobawie się z Jasiem :evil_lol:
Będziemy miały urozmaicone życie trochę

hahahaha jestem za czy nauczysz Jana chodzić biegac przy rowerze i wystawiac się powiedz, że tak hahahahahhaa

Posted

dbsst napisał(a):
hahahaha jestem za czy nauczysz Jana chodzić biegac przy rowerze i wystawiac się powiedz, że tak hahahahahhaa

spoko , nauczę - Tadzio maszerował prawa-lewa , Jaś nie może być gorszy :diabloti:

Posted

Vectra napisał(a):
spoko , nauczę - Tadzio maszerował prawa-lewa , Jaś nie może być gorszy :diabloti:

hahahhahaha właśnie i jeszcze jakbyś mogła go nauczyć spać do 8 znowu bo kolejny dzięn pobudki o 5 mnie dobija

Posted

dbsst napisał(a):
hahahhahaha właśnie i jeszcze jakbyś mogła go nauczyć spać do 8 znowu bo kolejny dzięn pobudki o 5 mnie dobija

do 8 ? lepiej może do 10 co ?
dawaj , wytresuje :evil_lol:

Posted

dbsst napisał(a):
bo to nie dywan tylko mega mata :evil_lol:

a oto co za miziania odbiegają na mega macie

haha mega DUŻA ta mata :evil_lol: od kanapy do przedpokoju :diabloti:

mizianki super...tylko Szpilka jakaś taka niezadowolona i te oczy z pytaniem "WHY???"

Posted

Vectra napisał(a):
do 8 ? lepiej może do 10 co ?
dawaj , wytresuje :evil_lol:

do 10 to za długo chyba, ze w weekendy naumiesz go ułozysz bo ja nie potrafie :roll::evil_lol:
Yana napisał(a):
boskie :loveu: w co oni się tak wpatrują :razz:

w krowę mućkę :shake::evil_lol:

agbar napisał(a):
Ale Szpilencja ma wystraszone oczy:-)

bo ni ewiedziała czy ma się zerwać do mućki czy lezeć hahahha

malawaszka napisał(a):
i co robić? nienawidzę tego... nigdy nie wiadomo co należy zrobić zeby było na pewno dobrze

ja tez tego nienawidzę, bo szczepienia są potrzebne to nie ma wątpliwości ale może faktyczni epóźniej jak w Japoni a nie teraz odrazu.
Jaś gada więc wszystko jest ok :cool1:
Cola napisał(a):
haha mega DUŻA ta mata :evil_lol: od kanapy do przedpokoju :diabloti:

mizianki super...tylko Szpilka jakaś taka niezadowolona i te oczy z pytaniem "WHY???"

bo z fishera spadał to zrobiliśmy mu im nam dobrze :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
ona takie oczy ma od 4 stycznia 2010 nie wiedząc czemu :diabloti:

Posted

Ja po kazdym szczepieniu mam schizy...co mi sie jednak podoba tu,to to ze nie szczepia dzieci na dzien dobry.Pierwsze szczepienie jest w 3mz....Co nie zmienia faktu,ze przez trzy miesiace myslalam szczepic czy nie szczepic...

Posted

dbsst napisał(a):
bo z fishera spadał to zrobiliśmy mu im nam dobrze :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
ona takie oczy ma od 4 stycznia 2010 nie wiedząc czemu :diabloti:

haha to niby on taki długi już jest?? :diabloti:

agbar napisał(a):
Ja po kazdym szczepieniu mam schizy...co mi sie jednak podoba tu,to to ze nie szczepia dzieci na dzien dobry.Pierwsze szczepienie jest w 3mz....Co nie zmienia faktu,ze przez trzy miesiace myslalam szczepic czy nie szczepic...

ha ja też miałam dylemat szczepić czy nie..wyszło, że szczepimy :p ale schiza była czy będzie wszystko OK...pomijam fakt, że dziecko mi całą noc mruczało skarżąc się, że coś go boli i nie mogłam spać :roll: