Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cola napisał(a):
1. haha od zadań matematycznych to mam TZ...nawet belki hiperstatyczne niewyznaczalne obliczy :evil_lol: - nie mam najmniejszego pojęcia jak to wygląda :roll:
2. wyrwij nogi małpie, wyrwij!!!!! :diabloti:
3. my mieliśmy jedyny problem - ropka drugi raz...ale przy wybijaniu ropki (za pierwszym razem i drugim) mały był niespokojny i wyraźnie mu to doskwierało...ale plus tego, że będzie ładna blizna i na pewno jest zaszczepiony :evil_lol:

ach ta bezsilność....trzeba nosić, tulić, nosić i zapakować w chustę :evil_lol:

bosz pod kołdrą, mój to by się ugotował :roll:

1. hihihi
2. dałabym ale jak zobaczyłam przed snem jak się do niej szczerzy jak na nią krzyczy to darowałam se hahaha
3. wybijaniu nam kazali nic nie robić sama wypłyneła i raz i drugi o ma teraz kropkę poszczepienną :shake: mam nadzieję, że będzie mieć taką tyci jak moja :loveu::evil_lol:
4. a to źle, że cały dzień lezy sam i ryczy to tak być nie powinno :roll::roll:
5. no ale Gerard grzeje się od ciebie. jak tak leży na cycu i jeszcze go miętoli to nie dziwne, że kołdra = wróg. Jaś jest w swoim łóżeczku zupełnie sam on jego królik i teraz kołdra.
Zresztą lubi jak mu ciepło ma to po tacie tylko ja się meczę :placz:
chociaż od wczoraj poza kołdrą zrobiłam se chłód :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

• Replies 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dbsst

8189

• Alicja

3447

• malawaszka

1035

• Maga100

877

Posted

Alicja napisał(a):
a gdzie fota Jaśka w kołdre obabulanego :hmmmm:

nie ma i nie będzie podjełam próby ale mi nie wyszło a na balkon po statyw nie idę :evil_lol::evil_lol:

Posted

dbsst napisał(a):
3. wybijaniu nam kazali nic nie robić sama wypłyneła i raz i drugi o ma teraz kropkę poszczepienną :shake: mam nadzieję, że będzie mieć taką tyci jak moja :loveu::evil_lol:
4. a to źle, że cały dzień lezy sam i ryczy to tak być nie powinno :roll::roll:
5. no ale Gerard grzeje się od ciebie. jak tak leży na cycu i jeszcze go miętoli to nie dziwne, że kołdra = wróg. Jaś jest w swoim łóżeczku zupełnie sam on jego królik i teraz kołdra.
Zresztą lubi jak mu ciepło ma to po tacie tylko ja się meczę :placz:
chociaż od wczoraj poza kołdrą zrobiłam se chłód :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

3. u nas też sama wypłynęła :p ale dziecko się męczyło i miało dni pt. "KOCHAM TYLKO MAMĘ"
4. gdzieś na jakimś forum czytałam, że dziecko nie może samo leżeć i ryczeć, aż się wyryczy i pójdzie spać ze zmęczenia :evil_lol:;)
5. Gerard śpi ze zemną dopiero od 1 lub 3 w nocy...od 20 w swoim łóżeczku pod kocykiem :p nad ranem też dosypia u siebie :diabloti:
....i na całe moje szczęście syn wdał się we mnie i lubi zimne klimaty :diabloti: i znowu TZ jest poszkodowany :evil_lol: bo śpimy przy otwartym oknie....tylko teście się dziwią dlaczego ja go tak cienko ubieram :evil_lol:

Posted

Alicja napisał(a):
nie poświęcisz się dla sis :(

nie nie nei bo statyw lezy chyba w skrzyni może na musiałabym poszukać a jestem już po tym i tamtym pachnąca czekam na powrót pana :multi::multi::multi::multi::multi:

Cola napisał(a):
3. u nas też sama wypłynęła :p ale dziecko się męczyło i miało dni pt. "KOCHAM TYLKO MAMĘ"
4. gdzieś na jakimś forum czytałam, że dziecko nie może samo leżeć i ryczeć, aż się wyryczy i pójdzie spać ze zmęczenia :evil_lol:;)
5. Gerard śpi ze zemną dopiero od 1 lub 3 w nocy...od 20 w swoim łóżeczku pod kocykiem :p nad ranem też dosypia u siebie :diabloti:
....i na całe moje szczęście syn wdał się we mnie i lubi zimne klimaty :diabloti: i znowu TZ jest poszkodowany :evil_lol: bo śpimy przy otwartym oknie....tylko teście się dziwią dlaczego ja go tak cienko ubieram :evil_lol:

1. kurde nawet nie wiedzialam, że przy tym się męczą dzieciaki uffff ufff ufff ze u nas ten temat przeszedł niezauważony
2. nie może oj tam ja muszę sobie zrobić paznokcie wypić kawę i nałożyć maseczkę może nie ryczeć a poryczy płuca poćwiczy wszystkim wyjdzie na dobre :evil_lol:
3. mami synek ha haha

jak się kurde znajduje dzwięki na telefonie i wrzuca na kompa chciałam wrzucić wieczorny opierpapier małpy :evil_lol:

Posted

dbsst napisał(a):
1. kurde nawet nie wiedzialam, że przy tym się męczą dzieciaki uffff ufff ufff ze u nas ten temat przeszedł niezauważony
2. nie może oj tam ja muszę sobie zrobić paznokcie wypić kawę i nałożyć maseczkę może nie ryczeć a poryczy płuca poćwiczy wszystkim wyjdzie na dobre :evil_lol:
3. mami synek ha haha

jak się kurde znajduje dzwięki na telefonie i wrzuca na kompa chciałam wrzucić wieczorny opierpapier małpy :evil_lol:

1. to miałaś szczęście
2. haha ja sprzedaję dziecko TZtowi mówiąc: "zajmij się swoim synem, ja idę zrobić się na bóstwo" :diabloti:
3. :grins: pewnie będzie synkiem mamuni do momentu gdy zacznie chodzić z ojcem na piwo :evil_lol: wtedy słowo mama będzie oznaczało: jedzenie, pranie i porządek :evil_lol:
4. w dźwiękach albo nagraniach i przez kabel :eviltong:
ja chcę usłyszeć opierpapier małpy :multi:

Posted

Cola napisał(a):
1. to miałaś szczęście
2. haha ja sprzedaję dziecko TZtowi mówiąc: "zajmij się swoim synem, ja idę zrobić się na bóstwo" :diabloti:
3. :grins: pewnie będzie synkiem mamuni do momentu gdy zacznie chodzić z ojcem na piwo :evil_lol: wtedy słowo mama będzie oznaczało: jedzenie, pranie i porządek :evil_lol:
4. w dźwiękach albo nagraniach i przez kabel :eviltong:
ja chcę usłyszeć opierpapier małpy :multi:

2. no ja nie mam takich luksusów TZ wyjechał a jak jest to jest w pracy :roll: a jak wraca z pracy to Jaś ma humor uśmiech od ucha do ucha :evil_lol:
3. hahahah
4. no właśnie szukałam i znalazłam coś co sobie tam zgrałam z kompa a czego za huhu nie mogę znaleźć na komórce :roll:
może zajmę się tym jutro :evil_lol:

Posted

już JEST już JEST długi czarny wielki :cool3::diabloti:
powiększył rodzinę o drugiego czarnego takiego samego a innego :multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

dbsst napisał(a):
powiększył rodzinę o drugiego czarnego takiego samego a innego :multi::multi::multi::multi::multi:

snuje domysla,ze masz obiektywa nowego wypasionego???

Posted

dbsst napisał(a):

:roll: :hmmmm: :stupid:

Posted

agbar napisał(a):
snuje domysla,ze masz obiektywa nowego wypasionego???

hahhahah lepiej hahah i nie ja mam tylko TZ hahaha tak naprawdę hahah
Alicja napisał(a):
:roll: :hmmmm: :stupid:

oj Alu nie dziwi cię chyba moja jakże normal zachowanie

Posted

a oto powietrzna flota powiększona o drugi czołg lądowo powietrzny hahahahha oczywiście w jedynym słusznym kolorze :D

czy już wiecie czy już znacie :D

Posted

Alicja napisał(a):
wow...mamy pojazda :multi:

mówiłam, że na maj będzie na wasz przyjazd ja się wywiązałam z zobowiązania:diabloti:

i to kawałek srodka

Posted

Alicja napisał(a):
[FONT=Arial]wow...mamy pojazda :multi:

odbierzesz mnie w lipcu z DC w Warszawie ??i przenocujesz te 1 nocke ??[/FONT]

a dlaczego nie?

Posted

Asiaczek napisał(a):
Zazdraszczam pojazdu lądowo-powietrznego... marka- cud!

Pzdr.

marka najlepsza co widać po wyprawie miał być mietek lub audiola a jednak przyleciał saabolot! szczęście i radość wielka tyko 93 się nei cieszy bo wylądowała na parkingu powietrznym hahahhaha

agbar napisał(a):
Nono ..pogratulowac:-)

ha ha dziękować!

Posted

Maga100 napisał(a):
ale to nie oznacza, że teraz będziesz jeździć na jakieś wyprawy? Odwiedzać dawno nie widzianych znajomych? :diabloti:

nie bo to oznacza, że dojadę do ciebie - nie znasz dnia ani godziny - i zostanę :D

Alicja napisał(a):
zachwycona jezdem saabolotem :grins:

hahaha zachwycisz się jak przyjedziesz. Najpierw brykniesz 93 potem 95 :D hahaha