dbsst Posted April 27, 2010 Author Posted April 27, 2010 Cola napisał(a):1. haha od zadań matematycznych to mam TZ...nawet belki hiperstatyczne niewyznaczalne obliczy :evil_lol: - nie mam najmniejszego pojęcia jak to wygląda :roll: 2. wyrwij nogi małpie, wyrwij!!!!! :diabloti: 3. my mieliśmy jedyny problem - ropka drugi raz...ale przy wybijaniu ropki (za pierwszym razem i drugim) mały był niespokojny i wyraźnie mu to doskwierało...ale plus tego, że będzie ładna blizna i na pewno jest zaszczepiony :evil_lol: ach ta bezsilność....trzeba nosić, tulić, nosić i zapakować w chustę :evil_lol: bosz pod kołdrą, mój to by się ugotował :roll: 1. hihihi 2. dałabym ale jak zobaczyłam przed snem jak się do niej szczerzy jak na nią krzyczy to darowałam se hahaha 3. wybijaniu nam kazali nic nie robić sama wypłyneła i raz i drugi o ma teraz kropkę poszczepienną :shake: mam nadzieję, że będzie mieć taką tyci jak moja :loveu::evil_lol: 4. a to źle, że cały dzień lezy sam i ryczy to tak być nie powinno :roll::roll: 5. no ale Gerard grzeje się od ciebie. jak tak leży na cycu i jeszcze go miętoli to nie dziwne, że kołdra = wróg. Jaś jest w swoim łóżeczku zupełnie sam on jego królik i teraz kołdra. Zresztą lubi jak mu ciepło ma to po tacie tylko ja się meczę :placz: chociaż od wczoraj poza kołdrą zrobiłam se chłód :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 a gdzie fota Jaśka w kołdre obabulanego :hmmmm: Quote
dbsst Posted April 27, 2010 Author Posted April 27, 2010 Alicja napisał(a):a gdzie fota Jaśka w kołdre obabulanego :hmmmm: nie ma i nie będzie podjełam próby ale mi nie wyszło a na balkon po statyw nie idę :evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 dbsst napisał(a):nie ma i nie będzie podjełam próby ale mi nie wyszło a na balkon po statyw nie idę :evil_lol::evil_lol: nie poświęcisz się dla sis :( Quote
Cola Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 dbsst napisał(a):3. wybijaniu nam kazali nic nie robić sama wypłyneła i raz i drugi o ma teraz kropkę poszczepienną :shake: mam nadzieję, że będzie mieć taką tyci jak moja :loveu::evil_lol: 4. a to źle, że cały dzień lezy sam i ryczy to tak być nie powinno :roll::roll: 5. no ale Gerard grzeje się od ciebie. jak tak leży na cycu i jeszcze go miętoli to nie dziwne, że kołdra = wróg. Jaś jest w swoim łóżeczku zupełnie sam on jego królik i teraz kołdra. Zresztą lubi jak mu ciepło ma to po tacie tylko ja się meczę :placz: chociaż od wczoraj poza kołdrą zrobiłam se chłód :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: 3. u nas też sama wypłynęła :p ale dziecko się męczyło i miało dni pt. "KOCHAM TYLKO MAMĘ" 4. gdzieś na jakimś forum czytałam, że dziecko nie może samo leżeć i ryczeć, aż się wyryczy i pójdzie spać ze zmęczenia :evil_lol:;) 5. Gerard śpi ze zemną dopiero od 1 lub 3 w nocy...od 20 w swoim łóżeczku pod kocykiem :p nad ranem też dosypia u siebie :diabloti: ....i na całe moje szczęście syn wdał się we mnie i lubi zimne klimaty :diabloti: i znowu TZ jest poszkodowany :evil_lol: bo śpimy przy otwartym oknie....tylko teście się dziwią dlaczego ja go tak cienko ubieram :evil_lol: Quote
dbsst Posted April 27, 2010 Author Posted April 27, 2010 Alicja napisał(a):nie poświęcisz się dla sis :( nie nie nei bo statyw lezy chyba w skrzyni może na musiałabym poszukać a jestem już po tym i tamtym pachnąca czekam na powrót pana :multi::multi::multi::multi::multi: Cola napisał(a):3. u nas też sama wypłynęła :p ale dziecko się męczyło i miało dni pt. "KOCHAM TYLKO MAMĘ" 4. gdzieś na jakimś forum czytałam, że dziecko nie może samo leżeć i ryczeć, aż się wyryczy i pójdzie spać ze zmęczenia :evil_lol:;) 5. Gerard śpi ze zemną dopiero od 1 lub 3 w nocy...od 20 w swoim łóżeczku pod kocykiem :p nad ranem też dosypia u siebie :diabloti: ....i na całe moje szczęście syn wdał się we mnie i lubi zimne klimaty :diabloti: i znowu TZ jest poszkodowany :evil_lol: bo śpimy przy otwartym oknie....tylko teście się dziwią dlaczego ja go tak cienko ubieram :evil_lol: 1. kurde nawet nie wiedzialam, że przy tym się męczą dzieciaki uffff ufff ufff ze u nas ten temat przeszedł niezauważony 2. nie może oj tam ja muszę sobie zrobić paznokcie wypić kawę i nałożyć maseczkę może nie ryczeć a poryczy płuca poćwiczy wszystkim wyjdzie na dobre :evil_lol: 3. mami synek ha haha jak się kurde znajduje dzwięki na telefonie i wrzuca na kompa chciałam wrzucić wieczorny opierpapier małpy :evil_lol: Quote
Cola Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 dbsst napisał(a):1. kurde nawet nie wiedzialam, że przy tym się męczą dzieciaki uffff ufff ufff ze u nas ten temat przeszedł niezauważony 2. nie może oj tam ja muszę sobie zrobić paznokcie wypić kawę i nałożyć maseczkę może nie ryczeć a poryczy płuca poćwiczy wszystkim wyjdzie na dobre :evil_lol: 3. mami synek ha haha jak się kurde znajduje dzwięki na telefonie i wrzuca na kompa chciałam wrzucić wieczorny opierpapier małpy :evil_lol: 1. to miałaś szczęście 2. haha ja sprzedaję dziecko TZtowi mówiąc: "zajmij się swoim synem, ja idę zrobić się na bóstwo" :diabloti: 3. :grins: pewnie będzie synkiem mamuni do momentu gdy zacznie chodzić z ojcem na piwo :evil_lol: wtedy słowo mama będzie oznaczało: jedzenie, pranie i porządek :evil_lol: 4. w dźwiękach albo nagraniach i przez kabel :eviltong: ja chcę usłyszeć opierpapier małpy :multi: Quote
dbsst Posted April 27, 2010 Author Posted April 27, 2010 Cola napisał(a):1. to miałaś szczęście 2. haha ja sprzedaję dziecko TZtowi mówiąc: "zajmij się swoim synem, ja idę zrobić się na bóstwo" :diabloti: 3. :grins: pewnie będzie synkiem mamuni do momentu gdy zacznie chodzić z ojcem na piwo :evil_lol: wtedy słowo mama będzie oznaczało: jedzenie, pranie i porządek :evil_lol: 4. w dźwiękach albo nagraniach i przez kabel :eviltong: ja chcę usłyszeć opierpapier małpy :multi: 2. no ja nie mam takich luksusów TZ wyjechał a jak jest to jest w pracy :roll: a jak wraca z pracy to Jaś ma humor uśmiech od ucha do ucha :evil_lol: 3. hahahah 4. no właśnie szukałam i znalazłam coś co sobie tam zgrałam z kompa a czego za huhu nie mogę znaleźć na komórce :roll: może zajmę się tym jutro :evil_lol: Quote
dbsst Posted April 27, 2010 Author Posted April 27, 2010 już JEST już JEST długi czarny wielki :cool3::diabloti: powiększył rodzinę o drugiego czarnego takiego samego a innego :multi::multi::multi::multi::multi: Quote
agbar Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 dbsst napisał(a):już JEST już JEST długi czarny wielki :cool3::diabloti: powiększył rodzinę o drugiego czarnego takiego samego a innego :multi::multi::multi::multi::multi: snuje domysla,ze masz obiektywa nowego wypasionego??? Quote
Alicja Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 dbsst napisał(a):już JEST już JEST długi czarny wielki :cool3::diabloti: powiększył rodzinę o drugiego czarnego takiego samego a innego :multi::multi::multi::multi::multi: :roll: :hmmmm: :stupid: Quote
dbsst Posted April 28, 2010 Author Posted April 28, 2010 agbar napisał(a):snuje domysla,ze masz obiektywa nowego wypasionego??? hahhahah lepiej hahah i nie ja mam tylko TZ hahaha tak naprawdę hahah Alicja napisał(a)::roll: :hmmmm: :stupid: oj Alu nie dziwi cię chyba moja jakże normal zachowanie Quote
dbsst Posted April 28, 2010 Author Posted April 28, 2010 agbar napisał(a):a zdjecia przewidzialas na dzis? :diabloti: tak tak tak tak Quote
dbsst Posted April 28, 2010 Author Posted April 28, 2010 a oto powietrzna flota powiększona o drugi czołg lądowo powietrzny hahahahha oczywiście w jedynym słusznym kolorze :D czy już wiecie czy już znacie :D Quote
Alicja Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 [FONT=Arial]wow...mamy pojazda :multi: odbierzesz mnie w lipcu z DC w Warszawie ??i przenocujesz te 1 nocke ??[/FONT] Quote
dbsst Posted April 28, 2010 Author Posted April 28, 2010 Alicja napisał(a):wow...mamy pojazda :multi: mówiłam, że na maj będzie na wasz przyjazd ja się wywiązałam z zobowiązania:diabloti: i to kawałek srodka Quote
dbsst Posted April 28, 2010 Author Posted April 28, 2010 Alicja napisał(a):[FONT=Arial]wow...mamy pojazda :multi: odbierzesz mnie w lipcu z DC w Warszawie ??i przenocujesz te 1 nocke ??[/FONT] a dlaczego nie? Quote
Asiaczek Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Zazdraszczam pojazdu lądowo-powietrznego... marka- cud! Pzdr. Quote
dbsst Posted April 28, 2010 Author Posted April 28, 2010 Asiaczek napisał(a):Zazdraszczam pojazdu lądowo-powietrznego... marka- cud! Pzdr. marka najlepsza co widać po wyprawie miał być mietek lub audiola a jednak przyleciał saabolot! szczęście i radość wielka tyko 93 się nei cieszy bo wylądowała na parkingu powietrznym hahahhaha agbar napisał(a):Nono ..pogratulowac:-) ha ha dziękować! Quote
Maga100 Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 ale to nie oznacza, że teraz będziesz jeździć na jakieś wyprawy? Odwiedzać dawno nie widzianych znajomych? :diabloti: Quote
dbsst Posted April 28, 2010 Author Posted April 28, 2010 Maga100 napisał(a):ale to nie oznacza, że teraz będziesz jeździć na jakieś wyprawy? Odwiedzać dawno nie widzianych znajomych? :diabloti: nie bo to oznacza, że dojadę do ciebie - nie znasz dnia ani godziny - i zostanę :D Alicja napisał(a):zachwycona jezdem saabolotem :grins: hahaha zachwycisz się jak przyjedziesz. Najpierw brykniesz 93 potem 95 :D hahaha Quote
malawaszka Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 ah ah ah piękny saabolot - ja też kcem :cry: Quote
Recommended Posts