Agga Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 dbsst ja sie jak zawsze nie moge napatrzeć na to cudeńko:loveu: No tak metke sama załatwiła. Quote
dbsst Posted November 7, 2006 Author Posted November 7, 2006 leemonca napisał(a):myślałam, że metki się pozbyła jak już piłkę rozgryzła :megagrin: a fotki jak zwykle :thumbs: :crazyeye: O dziwo tej piłki nie zniszczyła nie licząc piszczałki malawaszka napisał(a): hahaha rewelacja :loveu: dzięki :oops: to zdjęcie dowodzi, że tytuł galerii jest jak najbardziej trafiony :p Vectra napisał(a):Dominisiu dlaczego ty robisz takie zajebiste foty :placz: ja też kce umic takie robić :placz: PRZESTAŃ :mad: :angryy: evaxon napisał(a):1. Ewo nie znasz tego powiedzenia ze to APARAT ROBI ZDIECIA NIE FOTGRAF:diabloti: :evil_lol: 2. a Szpila pewnie nie odrywa metki bo jak zniszczy ( przegryzie ) to idzie do sklepu i sie wykluca ze jej popsuta pilke sprzedali:evil_lol: 3. czesc Debe:multi: 3. Cześc Ewciu 2. ja to święta prawda ja go nawet ze soba nie miałam dziś a pstrykł a foty są( :roll: ) :evil_lol: Alicjarydzewska napisał(a):sisters czy ty Szpili specjalnie dajesz zabawkę z cenówką żeby wiedziała ile cię kosztuje jej utrzymanie;) Alu żebys wiedziała, że specjalnie daje jej zabawki z cena coby wiedziała ile mnie kosztuje ta maupa :shake: :mad: :evil_lol: a, że ja mam syndrom niespoełnionego dzieciństwa to ciagle jej coś kupuje :oops: każde moje wyjście do centrum handlowego = zabawka :oops: PIKA napisał(a):No i nie musisz się chwalić, ze kupiłas psu nową zabawkę :evil_lol: a właśnie, że muszę.......................:evil_lol: Agga napisał(a):dbsst ja sie jak zawsze nie moge napatrzeć na to cudeńko:loveu: No tak metke sama załatwiła. a no załatwiła bo jej droge zasłaniała :evil_lol: Quote
bigos Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Piłka z gratisową metką:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Szpila jak zwykle urocza:loveu::loveu::loveu: Quote
Iza i Avanti Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Dbsst! Czy Ty chcesz, aby Szpila bez oka byla??? Quote
Patka Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Dbsst! Czy Ty chcesz, aby Szpila bez oka byla??? moze liczy że będzie wolniej biegała ;) i migawka zdąrzy :evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Dbsst! Czy ja mogę sobie pozwolić na zamieszczenie u Ciebie info dot. mojej aukcji na rzecz AFN dla Bokserów w Potrzebie? Dziękuję! Zapraszam Szpilolubów oraz wyznawców talentu dbsst do licytacji- link w podpisie! Quote
Wyjątek Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Ja jak zwykle na Szpile nie moge sie napatrzeć. Nie dość że samo fantastyczne wykonanie zdjęć dodaje jej uroku to jeszcze te pozy, miny i mięśnie- po prostu cudeńko! Cały czas zastanawiam sie jak doprowadziłaś ją do takiego wyglądu...:cool3: Quote
Alicja Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 cześć sistersja :pz tym kupowaniem to chyba rodzinne:razz:ja już ostatnio nie wchodzę do sklepów ZOO... bo Ozzy nie psuje a potem rozdajemy zabawki:cool3:.Teraz mus jechać do marketu po nową piłkę :evil_lol: Quote
dbsst Posted November 11, 2006 Author Posted November 11, 2006 bigos napisał(a): 1 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Piłka z gratisową metką:evil_lol::evil_lol::evil_lol: 2 Szpila jak zwykle urocza:loveu::loveu::loveu: 1 odrazu gratisowa ta metka miała swoja cene ;) 2 dzięki :multi: Iza i Avanti napisał(a):Dbsst! Czy Ty chcesz, aby Szpila bez oka byla??? Patka napisał(a):moze liczy że będzie wolniej biegała ;) i migawka zdąrzy :evil_lol: Iza Patka mnie rozszyfrowała :evil_lol: Iza i Avanti napisał(a):Dbsst! Czy ja mogę sobie pozwolić na zamieszczenie u Ciebie info dot. mojej aukcji na rzecz AFN dla Bokserów w Potrzebie? Dziękuję! Zapraszam Szpilolubów oraz wyznawców talentu dbsst do licytacji- link w podpisie! alez oczywiście Wyjątek napisał(a):Ja jak zwykle na Szpile nie moge sie napatrzeć. Nie dość że samo fantastyczne wykonanie zdjęć dodaje jej uroku to jeszcze te pozy, miny i mięśnie- po prostu cudeńko! Cały czas zastanawiam sie jak doprowadziłaś ją do takiego wyglądu...:cool3: miło Cie widzieć Wyjątek :multi: dziękuje za miłe słowo ;) Szpila ma chyba predyspozycje do mięśni zrobi kilka dłuższych spacerów i sie pompuje :cool1: lada dzień to wszystk spadnei jak tylko mrozy się pojawią też bym tak chciała znaczy ja też się pompuje ale tłuszczem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Alicjarydzewska napisał(a):cześć sistersja :pz tym kupowaniem to chyba rodzinne:razz:ja już ostatnio nie wchodzę do sklepów ZOO... bo Ozzy nie psuje a potem rozdajemy zabawki:cool3:.Teraz mus jechać do marketu po nową piłkę :evil_lol: hahaha dokładnie ile ja zabawek oddałam :shake: ale ciągle kupuje stale stale nowe :evil_lol: Szpila wczoraj bawiła sie z cudowniasty dogiem dżi jak ona uwielbia ta rase (przed jamnikiem zwiewa a dogo pogonie :shake: ) Quote
Wyjątek Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 dbsst napisał(a): miło Cie widzieć Wyjątek :multi: dziękuje za miłe słowo ;) Szpila ma chyba predyspozycje do mięśni zrobi kilka dłuższych spacerów i sie pompuje :cool1: lada dzień to wszystk spadnei jak tylko mrozy się pojawią też bym tak chciała znaczy ja też się pompuje ale tłuszczem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Witam! Tez się cieszę, że wpadłam i postaram się teraz robic to częściej :) Musze ponadrabiac zaległości a to dlatego, że był taki okres, że na dogo praktycznie w ogóle mnie nie było:shake: Co do tych mięśni to ja na Gerusiaste nie narzekam. Bo one sa i w zasadzie grama tłuszczu na niej nie widzę.. Jednak na pewno nie są tak wspaniale wyeksponowane jak u Szpili. Zobaczymy jednak co bedzie jak moje suczydło stanie sie dorosła panna bo na razie to siksa jest:eviltong::evil_lol: Quote
dbsst Posted November 11, 2006 Author Posted November 11, 2006 hahaha ja teraz mało jestem na dogo tu u mnie nie ma wiele do nadrabiania ;) ale oczywiście zapraszam częściej ;) no jasne piesy zmieniaja się cały czas Szpila przed rokiem miała zupełnie inne mieśnie jak teraz teraz jest w najlepszym okresie chyba (3 lata) juz dojrzała i zmęrzniała (o ile można w jej przypadku mówić o czymś takim hahhaha Szpil ana zdjęciach est duż a tak jest bardzo bardzo bardzo drobna tylko wyżyłowana troszke :D) Quote
Wyjątek Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 No tak, Gera jeszcze nawet roku nie ma więc w sumie na razie liczyłabym na cos niemozliwego gdybym spodziewała się u nie na dniach takich mięśni jak u Szpili.:cool3: A na zdjęciach Szpilka rzeczywiście wygląda na dużą.. Czyli zdjęcia kłamią:evil_lol: Quote
dbsst Posted November 11, 2006 Author Posted November 11, 2006 Wyjątek napisał(a):No tak, Gera jeszcze nawet roku nie ma więc w sumie na razie liczyłabym na cos niemozliwego gdybym spodziewała się u nie na dniach takich mięśni jak u Szpili.:cool3: A na zdjęciach Szpilka rzeczywiście wygląda na dużą.. Czyli zdjęcia kłamią:evil_lol: a jak kłamią jak z nut ;) Gera teraz łapie wyż :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Agga Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 dbsst dzięki za link. Ja na tego pana chętnie bym zagłosowała.:cool3: Uśmiałam się do łez. Jesli tacy ludzie startują do wyborów to ja dziękuje hahah...CO z tą Polską??? Ahhhh ta moja Szpilunia:loveu: Quote
Alicja Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Cześć Urwisy .... Szkoda ze nie ma fotek Szpilki z dożkiem:razz: Quote
e.v.a Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 aaaaaa:nerwy: Debe sie na mnie patrzy aaaaaa :nerwy:jaki przeszywajacy wzrok :nerwy: Quote
agabass Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Ten Szpilatron to kulturysta zwariowany i do tego zwinny jak basenjin hihihi Quote
Alicja Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 :pdebe siostrzyczko , masz psiękny avatarek:loveu: Quote
Teklunia Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 czesc dziewczyny debowo-szpilowe :lol: widzę że się autoprezentujesz w avatarze :cool3: Quote
anetta Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 To jest http://images2.fotosik.pl/236/a888c3466b32f3b4.jpg tak zwany taniec z pilka :evil_lol: :lol: Bombowe :lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 debe pochwal sie zdjeciami siakimis :eviltong: Quote
Recommended Posts