Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dbsst

8189

• Alicja

3447

• malawaszka

1035

• Maga100

877

Posted

leemonca napisał(a):
myślałam, że metki się pozbyła jak już piłkę rozgryzła :megagrin:

a fotki jak zwykle :thumbs:

:crazyeye: O dziwo tej piłki nie zniszczyła nie licząc piszczałki

malawaszka napisał(a):

hahaha rewelacja :loveu:

dzięki :oops:
to zdjęcie dowodzi, że tytuł galerii jest jak najbardziej trafiony :p

Vectra napisał(a):
Dominisiu dlaczego ty robisz takie zajebiste foty :placz:
ja też kce umic takie robić :placz:

PRZESTAŃ :mad: :angryy:

evaxon napisał(a):
1. Ewo nie znasz tego powiedzenia ze to APARAT ROBI ZDIECIA NIE FOTGRAF:diabloti: :evil_lol:

2. a Szpila pewnie nie odrywa metki bo jak zniszczy ( przegryzie ) to idzie do sklepu i sie wykluca ze jej popsuta pilke sprzedali:evil_lol:

3. czesc Debe:multi:

3. Cześc Ewciu
2. ja to święta prawda ja go nawet ze soba nie miałam dziś a pstrykł a foty są( :roll: ) :evil_lol:

Alicjarydzewska napisał(a):
sisters czy ty Szpili specjalnie dajesz zabawkę z cenówką żeby wiedziała ile cię kosztuje jej utrzymanie;)

Alu żebys wiedziała, że specjalnie daje jej zabawki z cena coby wiedziała ile mnie kosztuje ta maupa :shake: :mad: :evil_lol:
a, że ja mam syndrom niespoełnionego dzieciństwa to ciagle jej coś kupuje :oops:
każde moje wyjście do centrum handlowego = zabawka :oops:

PIKA napisał(a):
No i nie musisz się chwalić, ze kupiłas psu nową zabawkę :evil_lol:

a właśnie, że muszę.......................:evil_lol:

Agga napisał(a):
dbsst ja sie jak zawsze nie moge napatrzeć na to cudeńko:loveu: No tak metke sama załatwiła.

a no załatwiła bo jej droge zasłaniała :evil_lol:

Posted

Dbsst!
Czy ja mogę sobie pozwolić na zamieszczenie u Ciebie info dot. mojej aukcji na rzecz AFN dla Bokserów w Potrzebie?
Dziękuję!

Zapraszam Szpilolubów oraz wyznawców talentu dbsst do licytacji- link w podpisie!

Posted

Ja jak zwykle na Szpile nie moge sie napatrzeć. Nie dość że samo fantastyczne wykonanie zdjęć dodaje jej uroku to jeszcze te pozy, miny i mięśnie- po prostu cudeńko! Cały czas zastanawiam sie jak doprowadziłaś ją do takiego wyglądu...:cool3:

Posted

cześć sistersja :pz tym kupowaniem to chyba rodzinne:razz:ja już ostatnio nie wchodzę do sklepów ZOO... bo Ozzy nie psuje a potem rozdajemy zabawki:cool3:.Teraz mus jechać do marketu po nową piłkę :evil_lol:

Posted

bigos napisał(a):

1 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Piłka z gratisową metką:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
2 Szpila jak zwykle urocza:loveu::loveu::loveu:

1 odrazu gratisowa ta metka miała swoja cene ;)
2 dzięki :multi:

Iza i Avanti napisał(a):
Dbsst! Czy Ty chcesz, aby Szpila bez oka byla???

Patka napisał(a):
moze liczy że będzie wolniej biegała ;) i migawka zdąrzy :evil_lol:

Iza Patka mnie rozszyfrowała :evil_lol:

Iza i Avanti napisał(a):
Dbsst!
Czy ja mogę sobie pozwolić na zamieszczenie u Ciebie info dot. mojej aukcji na rzecz AFN dla Bokserów w Potrzebie?
Dziękuję!

Zapraszam Szpilolubów oraz wyznawców talentu dbsst do licytacji- link w podpisie!

alez oczywiście

Wyjątek napisał(a):
Ja jak zwykle na Szpile nie moge sie napatrzeć. Nie dość że samo fantastyczne wykonanie zdjęć dodaje jej uroku to jeszcze te pozy, miny i mięśnie- po prostu cudeńko! Cały czas zastanawiam sie jak doprowadziłaś ją do takiego wyglądu...:cool3:

miło Cie widzieć Wyjątek :multi:
dziękuje za miłe słowo ;)
Szpila ma chyba predyspozycje do mięśni zrobi kilka dłuższych spacerów i sie pompuje :cool1: lada dzień to wszystk spadnei jak tylko mrozy się pojawią
też bym tak chciała znaczy ja też się pompuje ale tłuszczem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Alicjarydzewska napisał(a):
cześć sistersja :pz tym kupowaniem to chyba rodzinne:razz:ja już ostatnio nie wchodzę do sklepów ZOO... bo Ozzy nie psuje a potem rozdajemy zabawki:cool3:.Teraz mus jechać do marketu po nową piłkę :evil_lol:

hahaha dokładnie ile ja zabawek oddałam :shake:
ale ciągle kupuje stale stale nowe :evil_lol:

Szpila wczoraj bawiła sie z cudowniasty dogiem
dżi jak ona uwielbia ta rase (przed jamnikiem zwiewa a dogo pogonie :shake: )

Posted

dbsst napisał(a):

miło Cie widzieć Wyjątek :multi:
dziękuje za miłe słowo ;)
Szpila ma chyba predyspozycje do mięśni zrobi kilka dłuższych spacerów i sie pompuje :cool1: lada dzień to wszystk spadnei jak tylko mrozy się pojawią
też bym tak chciała znaczy ja też się pompuje ale tłuszczem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Witam!
Tez się cieszę, że wpadłam i postaram się teraz robic to częściej :)
Musze ponadrabiac zaległości a to dlatego, że był taki okres, że na dogo praktycznie w ogóle mnie nie było:shake:
Co do tych mięśni to ja na Gerusiaste nie narzekam. Bo one sa i w zasadzie grama tłuszczu na niej nie widzę.. Jednak na pewno nie są tak wspaniale wyeksponowane jak u Szpili. Zobaczymy jednak co bedzie jak moje suczydło stanie sie dorosła panna bo na razie to siksa jest:eviltong::evil_lol:

Posted

hahaha ja teraz mało jestem na dogo tu u mnie nie ma wiele do nadrabiania ;)

ale oczywiście zapraszam częściej ;)

no jasne piesy zmieniaja się cały czas Szpila przed rokiem miała zupełnie inne mieśnie jak teraz
teraz jest w najlepszym okresie chyba (3 lata) juz dojrzała i zmęrzniała (o ile można w jej przypadku mówić o czymś takim hahhaha Szpil ana zdjęciach est duż a tak jest bardzo bardzo bardzo drobna tylko wyżyłowana troszke :D)

Posted

No tak, Gera jeszcze nawet roku nie ma więc w sumie na razie liczyłabym na cos niemozliwego gdybym spodziewała się u nie na dniach takich mięśni jak u Szpili.:cool3:
A na zdjęciach Szpilka rzeczywiście wygląda na dużą.. Czyli zdjęcia kłamią:evil_lol:

Posted

Wyjątek napisał(a):
No tak, Gera jeszcze nawet roku nie ma więc w sumie na razie liczyłabym na cos niemozliwego gdybym spodziewała się u nie na dniach takich mięśni jak u Szpili.:cool3:
A na zdjęciach Szpilka rzeczywiście wygląda na dużą.. Czyli zdjęcia kłamią:evil_lol:

a jak kłamią jak z nut ;)

Gera teraz łapie wyż :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

dbsst dzięki za link. Ja na tego pana chętnie bym zagłosowała.:cool3: Uśmiałam się do łez. Jesli tacy ludzie startują do wyborów to ja dziękuje hahah...CO z tą Polską???

Ahhhh ta moja Szpilunia:loveu: