Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dbsst

8189

• Alicja

3447

• malawaszka

1035

• Maga100

877

Posted

:wallbash: :wallbash: :wallbash: :grab: :grab: :grab: :grab: :grab: :wallbash::wallbash::wallbash:

No to po obejrzeniu twoich zdjęc dbsst i zdjęć z podanych stron, biorę swoje zabawki i spier....m z tej piaskownicy... Powalę trochę głową w mur... :scared: :scared::scared: :scared:

Posted

Iza i Avanti napisał(a):
:wallbash: :wallbash: :wallbash: :grab: :grab: :grab: :grab: :grab: :wallbash::wallbash::wallbash:

No to po obejrzeniu twoich zdjęc dbsst i zdjęć z podanych stron, biorę swoje zabawki i spier....m z tej piaskownicy... Powalę trochę głową w mur... :scared: :scared::scared: :scared:

Ja tez się dolączę:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Cześc Dominisiu :multi:

Ale miałam do obejrzenia zdjęc i to jakich cudniastych :loveu: :loveu: z godziny na godzine jesteś coraz lepsza v tym fachu :klacz:
Szpilka oczyviscie na kazdym zdjeciu vyglada bosko revelacyjnie, prosze vymiziac ja ode mnie :loveu: i tak zaluje ze nie bylo vas na zlocie :placz:

Posted

Iza i Avanti napisał(a):

weź mnie ze sobą ;)

Daga :buzi: dzięki :multi: :multi: :multi:
Szpila nie dość, że wymiziana to jeszcze dostała dziś wieeeeeeeeeeeeeeeeelką zabawke :cool3:

Posted

[quote name='dbsst']weź mnie ze sobą ;)

Daga :buzi: dzięki :multi: :multi: :multi:
Szpila nie dość, że wymiziana to jeszcze dostała dziś wieeeeeeeeeeeeeeeeelką zabawke :cool3:

:hmmmm: czy ta zabawka jest odgryziona noga zboczenca:evil_lol: ??

witajcie dziewczynki :multi:

Posted

Iza i ja sie do Ciebie dołączam i spaaaaaaaaaadam stąd ;)
a oto wczorajsza "studio" sesja :evil_lol:

wszystko dziś mi idzie nie po myśli nawet ładowanie zdjęć :angryy: :placz: :angryy:

Posted

paula_z napisał(a):
Czesc Dominiczko :multi:
Cudny Szpilkowy pysio do wycalowania :loveu:

hejka Paula :D

a no do całowania jak znalazł ;)

Asiaczek pyyyyszne lody orzech laskowy polecam i caffe late polecam ;)
dreamer hihihihi pewnie, że słodka w końcu cała w lodach ;)

Eva hahahhaha

no ja mam już od kilku dni pod góre :placz:

Posted

dbsst napisał(a):

no ja mam już od kilku dni pod góre :placz:

nie płakaj nie ty jedyna:roll:
jak to moj kumpel mowi "Ewa cale zycie pod gore z debilami ...":evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
narobilas mi ochote na lody :razz: naszczescie mam w lodoweczce:loveu: smietankowo czekoladowe mniammm

Posted

a ja mam w lodówce resztki owoców leśnych też mniaaaaaaaaaaaaaaaaaaami polecam ;)

a zreszta to nie ja tylko Szpilka mogła narobić smaka :lol: