BeaC Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 Dbsst robisz rewelacyjne zdjęcia w ruchu!!!!!!!!!! (może dalabyś mi malutką szkółkę robienia takich zdjęć.....plissssssssssss:roll:) Quote
PIKA Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 wiesz na tego zasadzało się towarzystwo ale on na rowerze to go cięzko chwycić. Dzis panowie policajnci (jeden z nich ostatnio dał mi pouczenie za nieprzechodzenie po psach:diabloti: )powiedzieli zebym sie na niego zaczaiła w krzakach:cool1: a co ja drugi zbok ze po krzakach się bede czaić zeby jakąś fujarke zobaczyć i wtedy dzwonić czy coś popukałam się w czoło :shake: panowie policjanci koncertowo udawali zaciekawienie i mistrzowsko ukrywali ziewanie w ich oczach widziałam KOBIETO do domu :lol: :lol: :lol: :lol: Fajni Ci nasi policjanci :diabloti: Quote
Alicja Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 :razz:kurde siostro a ja dzis wyrąbałam głową w drzwiczki szafki TZta:mad:bo wyciągał szpargały a ja szłam i w oczy mi blindziło słońce :angryy:ale zaklęłam szpetnie po francusku..........sakreble........:p.... u nas ten pech to chyba rodzinny:cool3: Quote
Maga100 Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:kurde siostro a ja dzis wyrąbałam głową w drzwiczki szafki TZta:mad: żyje, czy mam się zwracać do ciebie "wdowo"? :crazyeye: Quote
Alicja Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 [quote name='Maga100']żyje, czy mam się zwracać do ciebie "wdowo"? :crazyeye: :angryy:żyje , bo zdążył umknąć do pracy:mad: Quote
Paula Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 U nas tez jezdzi zbok na rowerze, widzialam jak dwie dziewczyny robily mu zdjecia z komorki :evil_lol: Moze to ten sam :mad: Quote
malawaszka Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 [quote name='paula_z']U nas tez jezdzi zbok na rowerze, widzialam jak dwie dziewczyny robily mu zdjecia z komorki :evil_lol: Moze to ten sam :mad: można by pomyśleć, że to Maga i Debest, ale nieeee - z komórki??? :shake: One wyskoczą z wielkimi lufami obiektywów, żeby zboka wpędzić w jeszcze większe kompleksy :diabloti: Quote
Maga100 Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 [quote name='malawaszka']można by pomyśleć, że to Maga i Debest, ale nieeee - z komórki??? :shake: One wyskoczą z wielkimi lufami obiektywów, żeby zboka wpędzić w jeszcze większe kompleksy :diabloti: hahah, a Debe zrobi megazbliżenie swoich wieeelkim obiektywem :evil_lol: Quote
malawaszka Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 [quote name='Maga100']hahah, a Debe zrobi megazbliżenie swoich wieeelkim obiektywem :evil_lol: ojjjj Pany Psycholog :nono: a poc co to zbliżenie???? to ma być wieeeelkie zdjęcie a na nim malusieńki sisior zboka :diabloti: i na billboard go :diabloti: Quote
dbsst Posted August 25, 2006 Author Posted August 25, 2006 Vectra napisał(a):Dziewczyny powiedzcie tylko kiedy planujecie "krzakowatą zasadzke" wpadne was pofocić :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A policjantom gratuluje postawy i pomysłu :angryy: :angryy: hahhahaha oki bedzisz dokumentować że my niezboczone :cool1: co do policji melduje,ze wczoraj było więcej patroli na moim osiedlu olcha napisał(a):U nas też jest taki, jeździ z kolei samochodem :WTF: ...a potem się ludzie dziwią skąd tyle wypadków :roll:hahhahahahaha tez nieźle :mad: BeaC dziękuje ale ja nic nie umiem bądź niewiele ale jak się naumiem to Cie naumiem słowo :evil_lol: :evil_lol: Alicja to napewno rodzinny pech :cool1: Paula_z napisał(a):U nas tez jezdzi zbok na rowerze, widzialam jak dwie dziewczyny robily mu zdjecia z komorki :evil_lol: Moze to ten sam :mad: to NAPEWNO ten sam :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: z komórki ja wole macro macro zrobić :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
olekg89 Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 Apropos zboczków.To sasiad mojej koleżanki stoi na balkonie nago i wali konia :D:D:D:DA w zimie stoi w oknie i też wali:D Quote
Alicja Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 Debe to uważaj na spacerku co by ci sie znów do Szpilatrona nie doczepiły owe policmajtki:razz: Quote
e.v.a Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Debe to uważaj na spacerku co by ci sie znów do Szpilatrona nie doczepiły owe policmajtki:razz: albo zboczeniec:evil_lol: Quote
PIKA Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 [quote name='evaxon'][quote name='Alicjarydzewska'] Debe to uważaj na spacerku co by ci sie znów do Szpilatrona nie doczepiły owe policmajtki:razz:albo zboczeniec:evil_lol: a to po Bielanach też jakiś zoofil krązy? :crazyeye: Quote
Patka Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 ech ja lubuie se nago po domu pochodzić a teraz ciezko jest musze wszystko zaslaniać, bo blok na przeciwko i starsi bardzoooo ciekawscy ludzie ... ale pan z naprzeciwka sie nie krępuje i nawet na balkon po rzeczy wychodzi w stroju adama ;) Quote
leemonca Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 Patka napisał(a):ech ja lubuie se nago po domu pochodzić a teraz ciezko jest musze wszystko zaslaniać, bo blok na przeciwko i starsi bardzoooo ciekawscy ludzie ... ale pan z naprzeciwka sie nie krępuje i nawet na balkon po rzeczy wychodzi w stroju adama ;) który to balkon, podaj dokładny adres i dojazd :eviltong: :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 [quote name='leemonca']który to balkon, podaj dokładny adres i dojazd :eviltong: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:najpierw niech mu fote cyknie , będziesz wiedzieć czy warto :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
leemonca Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:najpierw niech mu fote cyknie , będziesz wiedzieć czy warto :evil_lol::evil_lol::evil_lol: jak zwykle masz rację!!! poproszę o fotki, ale od pasa w dół :cool3: :evil_lol: :diabloti: :eviltong: Quote
asher Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 [quote name='Maga100']wypraszam sobie. Jak kierowałam TZta do Asher, gdy Asher kierowała z komrlo, to trafiliśmy pieknie, bezbłędnie i od razu :p Mago, Mago :shake: Trafiliście, bo to ja kierowałam :grins: [quote name='dbsst']Znowu na zboczeńca dziś wpadłam jeżdzi taki u nas na rowerze i przed niewiastami wali gruche (pisałam o tym w zeszłym roku) tego sezonu "wpadłam" na niego 2x:placz: :placz: :placz: :placz: Debe, a może ty celowo na niego wpadasz? :razz: :evil_lol: [quote name='olcha']U nas też jest taki, jeździ z kolei samochodem :WTF: ...a potem się ludzie dziwią skąd tyle wypadków :roll:Olcha, ale co on robi takiego, ten zbok, że z auta to widać? :shock: Alu, wyobrażam sobie tę scenę, jak wrąbujesz TZta głową w drzwiczki szafki :roflt: :evil_lol: Quote
olekg89 Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 hahahahha :D:D:D:D Patus ty nago to musi byc cudny widok(cyknij fotke :D) Quote
e.v.a Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 :lol: oj dziewczyny wy zboczuchy male jestescie:evil_lol: ja tez chce fote:cool3: Quote
Alicja Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 [quote name='asher'] Alu, wyobrażam sobie tę scenę, jak wrąbujesz TZta głową w drzwiczki szafki :roflt: :evil_lol::mad:to nie ja wyrąbałam drzwiczkami w jego głowę ...tylko on zostawił otwartą szafkę a ja szłam i wyrąbałam moją prywatną głowa w te jego szafkowe drzwiczki:angryy::placz::placz::placz: Quote
Patka Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 wiesz Oluś jeszcze zawału żaden staruszek nie dostał w stringach nauczyła sie biegać ... ale miałam watpliwosci stoje na balkonie a 3 balkony dalej dziewczyna wykalda pranie ... w stringach uff nie jestem sama :evil_lol: pan jest młody ok 30 :cool3: Dbsst wiesz co na nich działa wyśmianie i ignorowanie kochaja panikę u pań ... swego czasu (nie wiem dlaczego) miałam sporo takich spotkań :evil_lol: w autobusach Quote
dbsst Posted August 25, 2006 Author Posted August 25, 2006 ignorowanie powiadasz ale jak zignorowac idiote :mad: chciałabym mieć w rękach linki jak inspektor gadżet :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: i laser w ocach jak kapitan planeta :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: iiiiiiiiii giń zboczku rozkroczku :evil_lol: :evil_lol: a co do latania w dziwnych domowych strojach no cóż tak to chyba każdy grzeszy hahahhaha ;) wiecie co strasznie rozgadana jest ta galeria.............................................. jak za dawnych czasów :multi: :lol: :lol: Quote
e.v.a Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 dbsst napisał(a): a co do latania w dziwnych domowych strojach no cóż tak to chyba każdy grzeszy hahahhaha ;) Debe chcesz nam cos powiedziec???:lol: :lol: :lol: Quote
Recommended Posts