Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dbsst robisz rewelacyjne zdjęcia w ruchu!!!!!!!!!!
(może dalabyś mi malutką szkółkę robienia takich zdjęć.....plissssssssssss:roll:)

• Replies 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dbsst

8189

• Alicja

3447

• malawaszka

1035

• Maga100

877

Posted

wiesz na tego zasadzało się towarzystwo ale on na rowerze to go cięzko chwycić.
Dzis panowie policajnci (jeden z nich ostatnio dał mi pouczenie za nieprzechodzenie po psach:diabloti: )powiedzieli zebym sie na niego zaczaiła w krzakach:cool1: a co ja drugi zbok ze po krzakach się bede czaić zeby jakąś fujarke zobaczyć i wtedy dzwonić czy coś popukałam się w czoło :shake:
panowie policjanci koncertowo udawali zaciekawienie i mistrzowsko ukrywali ziewanie w ich oczach widziałam

KOBIETO do domu :lol: :lol: :lol: :lol:

Fajni Ci nasi policjanci :diabloti:

Posted

:razz:kurde siostro a ja dzis wyrąbałam głową w drzwiczki szafki TZta:mad:bo wyciągał szpargały a ja szłam i w oczy mi blindziło słońce :angryy:ale zaklęłam szpetnie po francusku..........sakreble........:p....
u nas ten pech to chyba rodzinny:cool3:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:kurde siostro a ja dzis wyrąbałam głową w drzwiczki szafki TZta:mad:

żyje, czy mam się zwracać do ciebie "wdowo"? :crazyeye:

Posted

[quote name='paula_z']U nas tez jezdzi zbok na rowerze, widzialam jak dwie dziewczyny robily mu zdjecia z komorki :evil_lol: Moze to ten sam :mad:

można by pomyśleć, że to Maga i Debest, ale nieeee - z komórki??? :shake: One wyskoczą z wielkimi lufami obiektywów, żeby zboka wpędzić w jeszcze większe kompleksy :diabloti:

Posted

[quote name='malawaszka']można by pomyśleć, że to Maga i Debest, ale nieeee - z komórki??? :shake: One wyskoczą z wielkimi lufami obiektywów, żeby zboka wpędzić w jeszcze większe kompleksy :diabloti:

hahah, a Debe zrobi megazbliżenie swoich wieeelkim obiektywem :evil_lol:

Posted

[quote name='Maga100']hahah, a Debe zrobi megazbliżenie swoich wieeelkim obiektywem :evil_lol:

ojjjj Pany Psycholog :nono: a poc co to zbliżenie???? to ma być wieeeelkie zdjęcie a na nim malusieńki sisior zboka :diabloti: i na billboard go :diabloti:

Posted

Vectra napisał(a):
Dziewczyny powiedzcie tylko kiedy planujecie "krzakowatą zasadzke" wpadne was pofocić :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

A policjantom gratuluje postawy i pomysłu :angryy: :angryy:

hahhahaha oki bedzisz dokumentować że my niezboczone :cool1:

co do policji melduje,ze wczoraj było więcej patroli na moim osiedlu

olcha napisał(a):
U nas też jest taki, jeździ z kolei samochodem :WTF: ...a potem się ludzie dziwią skąd tyle wypadków :roll:
hahhahahahaha tez nieźle :mad:

BeaC dziękuje ale ja nic nie umiem bądź niewiele ale jak się naumiem to Cie naumiem słowo :evil_lol: :evil_lol:

Alicja to napewno rodzinny pech :cool1:

Paula_z napisał(a):
U nas tez jezdzi zbok na rowerze, widzialam jak dwie dziewczyny robily mu zdjecia z komorki :evil_lol: Moze to ten sam :mad:

to NAPEWNO ten sam :angryy: :angryy: :angryy: :angryy:

z komórki ja wole macro macro zrobić :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='evaxon'][quote name='Alicjarydzewska'] Debe to uważaj na spacerku co by ci sie znów do Szpilatrona nie doczepiły owe policmajtki:razz:albo zboczeniec:evil_lol:
a to po Bielanach też jakiś zoofil krązy? :crazyeye:

Posted

ech ja lubuie se nago po domu pochodzić a teraz ciezko jest musze wszystko zaslaniać, bo blok na przeciwko i starsi bardzoooo ciekawscy ludzie ...
ale pan z naprzeciwka sie nie krępuje i nawet na balkon po rzeczy wychodzi w stroju adama ;)

Posted

Patka napisał(a):
ech ja lubuie se nago po domu pochodzić a teraz ciezko jest musze wszystko zaslaniać, bo blok na przeciwko i starsi bardzoooo ciekawscy ludzie ...
ale pan z naprzeciwka sie nie krępuje i nawet na balkon po rzeczy wychodzi w stroju adama ;)

który to balkon, podaj dokładny adres i dojazd :eviltong: :evil_lol:

Posted

[quote name='leemonca']który to balkon, podaj dokładny adres i dojazd :eviltong: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:najpierw niech mu fote cyknie , będziesz wiedzieć czy warto :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:najpierw niech mu fote cyknie , będziesz wiedzieć czy warto :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
jak zwykle masz rację!!! poproszę o fotki, ale od pasa w dół :cool3: :evil_lol: :diabloti: :eviltong:

Posted

[quote name='Maga100']wypraszam sobie. Jak kierowałam TZta do Asher, gdy Asher kierowała z komrlo, to trafiliśmy pieknie, bezbłędnie i od razu :p Mago, Mago :shake: Trafiliście, bo to ja kierowałam :grins:

[quote name='dbsst']Znowu na zboczeńca dziś wpadłam jeżdzi taki u nas na rowerze i przed niewiastami wali gruche (pisałam o tym w zeszłym roku) tego sezonu "wpadłam" na niego 2x:placz: :placz: :placz: :placz:
Debe, a może ty celowo na niego wpadasz? :razz: :evil_lol:

[quote name='olcha']U nas też jest taki, jeździ z kolei samochodem :WTF: ...a potem się ludzie dziwią skąd tyle wypadków :roll:Olcha, ale co on robi takiego, ten zbok, że z auta to widać? :shock:

Alu, wyobrażam sobie tę scenę, jak wrąbujesz TZta głową w drzwiczki szafki :roflt: :evil_lol:

Posted

[quote name='asher']

Alu, wyobrażam sobie tę scenę, jak wrąbujesz TZta głową w drzwiczki szafki :roflt: :evil_lol::mad:to nie ja wyrąbałam drzwiczkami w jego głowę ...tylko on zostawił otwartą szafkę a ja szłam i wyrąbałam moją prywatną głowa w te jego szafkowe drzwiczki:angryy::placz::placz::placz:

Posted

wiesz Oluś jeszcze zawału żaden staruszek nie dostał w stringach nauczyła sie biegać ... ale miałam watpliwosci stoje na balkonie a 3 balkony dalej dziewczyna wykalda pranie ... w stringach uff nie jestem sama :evil_lol:
pan jest młody ok 30 :cool3:
Dbsst wiesz co na nich działa wyśmianie i ignorowanie kochaja panikę u pań ...
swego czasu (nie wiem dlaczego) miałam sporo takich spotkań :evil_lol: w autobusach

Posted

ignorowanie powiadasz ale jak zignorowac idiote :mad:

chciałabym mieć w rękach linki jak inspektor gadżet :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

i laser w ocach jak kapitan planeta :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

iiiiiiiiii giń zboczku rozkroczku :evil_lol: :evil_lol:

a co do latania w dziwnych domowych strojach no cóż tak to chyba każdy grzeszy hahahhaha ;)

wiecie co strasznie rozgadana jest ta galeria..............................................

jak za dawnych czasów :multi: :lol: :lol:

Posted

dbsst napisał(a):

a co do latania w dziwnych domowych strojach no cóż tak to chyba każdy grzeszy hahahhaha ;)

Debe chcesz nam cos powiedziec???:lol: :lol: :lol: