malawaszka Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 to ja chyba jednak Was nie odwiedze :evil_lol: Quote
Vectra Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 jo-jo napisał(a):Vectra, jak Ty też jesteś taką fanką śliny psiej to również zapraszamy :evil_lol: moje się jakoś tak nie zapluwają :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: chyba że kano jak sępi o żarcie to mu cieknie :angryy: :angryy: jasne wpadniemy kiedyś na ślinienie :evil_lol: :evil_lol: Quote
jo-jo Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 malawaszka napisał(a):to ja chyba jednak Was nie odwiedze :evil_lol: hihi widze że Ty jesteś z tych normalnych :evil_lol:, niekoniecznie wielbisz śline :lol: Quote
Hanna R. Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 Nadrobiłam zaległości. :p Taaaaaakie foty !!!! Właściwie to zastanawiam się, czy nie zamknąć galerii geziowej ... Bo chyba nie mam tu już czego szukać ... :placz: :placz: :placz: Quote
Vectra Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 jo-jo napisał(a):hihi widze że Ty jesteś z tych normalnych :evil_lol:, niekoniecznie wielbisz śline :lol: specjalnie to mi nie przeszkadza ,ale jakoś wielbicielką nie jestem :evil_lol: naj to nie cierpie jak wychodze z domu i coś mnie obślini :shake: :shake: do tego kilka śladów po łapach zostawi i tone sierści. Moje psy po jedzeniu mają w zwyczaju się wycierać o coś i często ja jestem tym czymś :evil_lol: :evil_lol: najlepiej lubią jak mam jasne lub czarne spodnie. Quote
asher Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 [quote name='dbsst']hehehehe a jak tylko nie wim czy to normalne że czerpie z donosicielstwa radość ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:Hehehe, normalne :cool1: :diabloti: [quote name='dbsst'] Czy ja dobrze widzę, że tam w dole pod Szpilką wystaje kawałek nieszczęsnego Leona? :evil_lol: Hihihi, Debe, Szpia ci przecieka :lol: Quote
dbsst Posted August 23, 2006 Author Posted August 23, 2006 co do wycierania to Szpila uwielbia śpiochy z rana wytrzeć sobie o moje spodnie na hama łbem i śpiochami włazi między moje nogi (jak stoje) a po jedzeniu wycierać lepiej jest się w narożnik :angryy: :angryy: :angryy: Waszka to ja się chowam jak ty nas nie kcesz ;) Asher nie tam w dole badyl deskowaty który nalezał raz do jednego czworołapa raz do drugiego ;) co do przeciekania Szpili no tak wydało sie o tu Szpila z dekowatym badylem Haniu nie pitol bo Geziowa galeria to jest przedewszystkiem INTELEKTUALNA galeria :cool1: kameLeon Quote
Hanna R. Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 [quote name='dbsst'] Haniu nie pitol bo Geziowa galeria to jest przedewszystkiem INTELEKTUALNA galeria :cool1: Że jak ??? :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: A w kwestii wycierania nie chcę zabierać głosu :angryy: - bo mój mąż wybrał - i kupił :placz: - kanapę i fotele w kolorze jasnopiaskowym. :angryy: A jakie Gezesław produkuje supregluty pokazywałam kiedyś w galerii :cool1: Quote
asher Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 Haniu, ależ to same korzyści, maż będzie sprzątał :lol: Quote
dbsst Posted August 23, 2006 Author Posted August 23, 2006 HankaRupczewska napisał(a):Że jak ??? :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: A w kwestii wycierania nie chcę zabierać głosu :angryy: - bo mój mąż wybrał - i kupił :placz: - kanapę i fotele w kolorze jasnopiaskowym. :angryy: A jakie Gezesław produkuje supregluty pokazywałam kiedyś w galerii :cool1: że do Ciebie chodze sie odburaczać :lol: :lol: :lol: :lol: poprzez miłą dyskusje na różne tematy dyskusje te bardzo poważne ubarwiane są jakże wspaniałymi fotografiami ilustrującymi dane temat :cool1: bonita ciekawe skąd wiedziałąś że Szpila planowała atak odgórny :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
bonita Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 [quote name='dbsst'] bonita ciekawe skąd wiedziałąś że Szpila planowała atak odgórny :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Z własnych obserwacji:evil_lol: Quote
dbsst Posted August 23, 2006 Author Posted August 23, 2006 [quote name='bonita']Z własnych obserwacji:evil_lol: hahahhahaha prosze jaka zdolna bestia :D i ostatnia porcja fot...............już za chwile bedziecie mieć z głowy ;) seria: złap mni ejeśłi potrafisz" koniec :cool1: Quote
AnTu Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 superasne fotki:loveu: jaki masz sprzecik???:> Quote
dbsst Posted August 23, 2006 Author Posted August 23, 2006 AnTu napisał(a):superasne fotki:loveu: jaki masz sprzecik???:> dzięki ja właśnie podziwiałam Twoje portrety wspaniałe jaki to obiektyw ?? bo rozumiem, żed nikoś zeszłoroczny :cool3: canona 350d + sigma 70-200 Quote
AnTu Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 dbsst napisał(a):dzięki ja właśnie podziwiałam Twoje portrety wspaniałe jaki to obiektyw ?? bo rozumiem, żed nikoś zeszłoroczny :cool3: canona 350d + sigma 70-200 sese dzieki, nom nei zmieniam aparatow co rok;) nikkor 70-300 Quote
dbsst Posted August 23, 2006 Author Posted August 23, 2006 AnTu napisał(a):sese dzieki, nom nei zmieniam aparatow co rok;) nikkor 70-300 hehehe mówisz że nie zmieniasz ;) miałam nadzieje że jak uda mi sie dotrzeć na zlot i pobawic Twoim cackiem ale doopa blada z tego wyszła :placz: Quote
e.v.a Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 Debe macie fantastyczne tereny do biegania:loveu: tez chce takie piaszczyste górki:placz: Quote
dbsst Posted August 23, 2006 Author Posted August 23, 2006 evaxon napisał(a):Debe macie fantastyczne tereny do biegania:loveu: tez chce takie piaszczyste górki:placz: te tereny to nam zapewniła Maga :cool1: Quote
e.v.a Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 dbsst napisał(a):te tereny to nam zapewniła Maga :cool1: :hmmmm: jak to?? skad ona tyle piachy ze soba przyniosla na spacer??i w czym ona go przyniosla??:evil_lol: :evil_lol: Quote
dbsst Posted August 23, 2006 Author Posted August 23, 2006 evaxon napisał(a)::hmmmm: jak to?? skad ona tyle piachy ze soba przyniosla na spacer??i w czym ona go przyniosla??:evil_lol: :evil_lol: no właśnie nie wiem ale sie musiała uwijać bo piachuu było pełłłłłłłłłłłno Quote
e.v.a Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 dbsst napisał(a):no właśnie nie wiem ale sie musiała uwijać bo piachuu było pełłłłłłłłłłłno :evil_lol: zdolniacha z tej pustynnej ddżownicy :evil_lol: Quote
dbsst Posted August 23, 2006 Author Posted August 23, 2006 evaxon napisał(a)::evil_lol: zdolniacha z tej pustynnej ddżownicy :evil_lol: niom ale mam wrażenie że jak tu zajrzy to mi jaja urwie ;) :evil_lol: :evil_lol: Quote
an3czka Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 [quote name='dbsst'] No nie! Padnę normalnie. Jaka kokietka:iloveyou: Quote
e.v.a Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 dbsst napisał(a):niom ale mam wrażenie że jak tu zajrzy to mi jaja urwie ;) :evil_lol: :evil_lol: ciii moze nie zauwazy :evil_lol: Quote
Recommended Posts