lidka_park Posted August 13, 2009 Author Posted August 13, 2009 Maleńka, czy ktoś ciebie wkońcu zauważy ??? :shake: Quote
Ajula Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 wszyscy zajęci na innych wątkach, trzeba by tu ściągnąc więcej osób :roll: Quote
Dana i Muszkieterowie Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Maleństwo, pokazujemy się , żeby Cię wreszcie ktoś dobry pokochał tak na zawsze ! :thumbs::thumbs: Quote
emilia2280 Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Dzikunia. Kompletna. Chyba tylko jamor by já z tego mógl wyciágnác. Oczywiscie potrzebna kasa. Moze porozsylajcie wátek na pw ludziom? od stycznia 8 stron? Quote
feliksik Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 czy sunia nadal w schronie? jak ona to dalej znosi? Quote
lidka_park Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 tak, sunia nadal w schronie... nadal boi sie wychodzic z budy :( Quote
lidka_park Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 emilia2280 napisał(a):Dzikunia. Kompletna. Chyba tylko jamor by já z tego mógl wyciágnác. Oczywiscie potrzebna kasa. Moze porozsylajcie wátek na pw ludziom? od stycznia 8 stron? to byłoby marzenie, aby sunia była w takim DT... zresztą nie tylko zjawę mamy w takim stanie -> Gloria tylko skąd tyle pieniążków... ja chce wygrać w totka :oops: Quote
BasiaD Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Podnoszę na 1, niech ją ktoś wypatrzy pliss.... Quote
Lionees Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='Ajula']przypomne biedulkę :roll:[/quote] I ja też...:roll: Quote
feliksik Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 a może wyciągnąć bidulkę do płatnego DT, tylu pieskom się udaje i przyzwyczajenie do ludzi się w ten sposób rodzi Quote
lidka_park Posted September 29, 2009 Author Posted September 29, 2009 feliksik napisał(a):a może wyciągnąć bidulkę do płatnego DT, tylu pieskom się udaje i przyzwyczajenie do ludzi się w ten sposób rodzi ale to musiałby być DT doświadczony z takimi psami, a takich jak na lekarstwo :shake: Zjawa, przypomnij sie wszystkim Quote
feliksik Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 teraz powstają takie , mozę warto poszukać suni takiego DT. Są ogłoszenia domowych Dt dla psów z problemami Quote
feliksik Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 i co z psinką - podesłać wam jakieś linki do wątków z DT? Quote
lidka_park Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 ZJawa ostatnio zrobiła duże postępy, a mianowicie wyszła z budy i siedziała przy siatce gdy po schronisku kręcili się wolontariusze. Jednak gdy ktoś zatrzymał się przy jej boksie od razu uciekała do budy. Uważam, że to bardzo duży krok z jej strony. Przypominam, że sunia nie wychodziła z budy gdy ktoś kręcił się po schronisku. Dopiero jak zapadła cisza, nikogo nie było a psiaki przestały szczekać, to Zjawa powolutku wychodziła z budy. Quote
feliksik Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 a szukacie nadal DT? Może to byłoby dla niej najlepsze Quote
feliksik Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 u Aliny S jest domowy Hotelik, bardzo fajny - okolice Warszawy, tylko0 tzrbaby zebrać dekaracje. To chyba jedyne wyjście dla zjawy, bo w schronisku do siebie nie dojdzie Quote
feliksik Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 tu jest link do hoteliku: http://www.dogomania.pl/threads/148872-PROPOZYCJA-Hotelik-dla-psA-w-w-potrzebie Quote
lidka_park Posted January 5, 2010 Author Posted January 5, 2010 ZJawa ostatnio poczyniła niesamowite postępy. Kilka tygodni temu gdy przechodziłam koło jej boksu, jakiś psiak strasznie mnie obszczekał. Zatrzymałam się, żeby przyjżeć się, co to za nowy pies. Okazało się, ze to Zjawa! Sunia obszczekała mnie, ale gdy sie zatrzymała i na nia spojrzałam, to zaraz bidulka uciekła. Zdarzyło sie tak juz kilka razy. Najważniejsze, że sunia sie przełamała i coraz częściej daje o sobie znak :] Quote
feliksik Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 myślę, ze nią trzeba się zająć, bo na adopcję nie będzie miała szans. POmyślcie o tym hoteliku, bo mała zmarnieje w schronie Quote
lidka_park Posted March 19, 2010 Author Posted March 19, 2010 [quote name='feliksik']i jak sobie sunia nadal radzi w schronie? Zobacz prosze sam :) Taki widok powoli juz przestaje nasz dziwić Zjawa poczyniła duże postępy ale dużo jeszcze przed nią. Gdy wchodzi sie do boksu sunia od razu chowa się do budy. jednak gdy stoi się na zewnątrz potrafi obszczekać ;) Quote
feliksik Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Boże jak jej szkoda, mozę faktycznie jakiś domowy hotelik dla niej, teraz widzę ,że powstają takie Quote
lidka_park Posted October 13, 2010 Author Posted October 13, 2010 Zjawa nadal w schronisku, powolutku robi postępy Jednak bez fachowego DT sunia nie ma szans... :-( Quote
Recommended Posts