Jump to content
Dogomania

Jestem, a jednak mnie nie ma... Potrzebna pomoc !!! Zjawa

Recommended Posts

• Replies 100
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

emilia2280 napisał(a):
Dzikunia. Kompletna. Chyba tylko jamor by já z tego mógl wyciágnác. Oczywiscie potrzebna kasa. Moze porozsylajcie wátek na pw ludziom? od stycznia 8 stron?

to byłoby marzenie, aby sunia była w takim DT...
zresztą nie tylko zjawę mamy w takim stanie -> Gloria
tylko skąd tyle pieniążków... ja chce wygrać w totka :oops:

• 4 weeks later...
Posted

feliksik napisał(a):
a może wyciągnąć bidulkę do płatnego DT, tylu pieskom się udaje i przyzwyczajenie do ludzi się w ten sposób rodzi

ale to musiałby być DT doświadczony z takimi psami, a takich jak na lekarstwo :shake:
Zjawa, przypomnij sie wszystkim

• 4 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

ZJawa ostatnio zrobiła duże postępy, a mianowicie wyszła z budy i siedziała przy siatce gdy po schronisku kręcili się wolontariusze. Jednak gdy ktoś zatrzymał się przy jej boksie od razu uciekała do budy. Uważam, że to bardzo duży krok z jej strony.
Przypominam, że sunia nie wychodziła z budy gdy ktoś kręcił się po schronisku. Dopiero jak zapadła cisza, nikogo nie było a psiaki przestały szczekać, to Zjawa powolutku wychodziła z budy.

• 1 month later...
Posted

ZJawa ostatnio poczyniła niesamowite postępy. Kilka tygodni temu gdy przechodziłam koło jej boksu, jakiś psiak strasznie mnie obszczekał. Zatrzymałam się, żeby przyjżeć się, co to za nowy pies. Okazało się, ze to Zjawa! Sunia obszczekała mnie, ale gdy sie zatrzymała i na nia spojrzałam, to zaraz bidulka uciekła. Zdarzyło sie tak juz kilka razy. Najważniejsze, że sunia sie przełamała i coraz częściej daje o sobie znak :]

• 2 months later...
Posted

[quote name='feliksik']i jak sobie sunia nadal radzi w schronie?

Zobacz prosze sam :)
Taki widok powoli juz przestaje nasz dziwić

Zjawa poczyniła duże postępy ale dużo jeszcze przed nią. Gdy wchodzi sie do boksu sunia od razu chowa się do budy. jednak gdy stoi się na zewnątrz potrafi obszczekać ;)

• 2 months later...
  • 4 months later...