Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Byłam nie dawno w promyku i było tam sporo asmtafów. Ujadające, biegające w kolko odstraszające. A jak się podeszło to co ?
Przytulaki dosłownie ;)
Chyba będe musiała tam na wolontariat wrócić... :cool1: Planuję i planuję..

I jak ze stafikiem ? powie ktoś coś w końcu ?

Posted

dramat trwa.schronisko odmówiło przyjecia psa bo nie mozna go umiescic z innymi, a nie dadza mu całego kojca...
pies siedzi bardzo dlugo sam w klatce, nie wychodzi na spacery...próbujemy sciagnac behawioryste ktory sprawdzi co w jego głowie tkwi...

kontakt z wlascicielem nie ma i nie będzie. ustnie zrzekł się psa oddając go do uśpienia. ma do tego prawo. i tak miło, że nie przywiązał go w lesie albo nie zarąbał siekierą

Posted

pies został dzisiaj wyciągnięty...nazwaliśmy go Amiś...jest przekochany, okazuje wdzięczność ludziom i innyn...psom! za to, że ktoś go zabrał, że znów wie jak pachnie powietrze, trawa...

będziemy bardzo potrzebowali pomocy w ogłaszaniu...bardzo...

bede też zakładała bazarki, bo amiś trafił do DT gdzie jest już sporo zwierząt z interwencji...

Posted

niestety koleżanka mieszka bardzo daleko, a rozwaliła aparat...jak na razie zdjęcia tylko komórką:(niewiele nam dadzą...ych

piechol jest ponoć przekochany. absolutnie łagodny do innych psów.

Posted

Zaciskamy nerwowo kciuki. Amis od dwóch dni jest w nowym domu. Aż bałam się o tym napisać. Kontakt z nowym domem 24 h na dobę, pies pod baczną obserwacją. Zachowuje się cudownie!!!

Posted

[quote name='Betbet']Zaciskamy nerwowo kciuki. Amis od dwóch dni jest w nowym domu. Aż bałam się o tym napisać. Kontakt z nowym domem 24 h na dobę, pies pod baczną obserwacją. Zachowuje się cudownie!!![/quote]

ojej...to trzymamy z całych sił!:multi::multi::loveu::loveu:

• 4 weeks later...
Posted

Ze wzgledu na pracę niestety obecnie nie uczestniczę w zebraniach TPOPZ, ale kiedy ostatnio o niego pytałam to wszystko było w porządku. Najwyraźniej niepotrzebnie tyle czasu spędził za kratami:( A czy faktycznie ugryzł...kto to wie. Grunt, że nowi ludzie zadowoleni:)

Posted

no to dobrze
nie wiadomo czy ugryzł...podobno ludzie chcący pozbyć się niewygodnego psiaka zazwyczaj mówią ze jest agresywny-żeby nikt się nie czepiał...a psiak z taką przypiętą łatką ma zwykle przechlapane :(