Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 228
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

martka1982 napisał(a):
Zatruła się ołowiem, ale nie wiadomo skąd tyle ołowiu dostało się do jej organizmu. Mieszkała przy ruchliwej jezdni, czyżby to stąd?

O Jesssuuuu! :placz: Biedne malenstwo
  • :-(

• Posted

A co powiecie na to cudo......... ?

Oto Wika
    To około 8 letnia Wika, zapomniany pies, wczoraj postarałam się o spacer dla niej, jest ok idzie ładnie, była bardzo zadowolona więc będzie chodzić napewno częściej. Trafiła do schroniska w 2002r. Więc jest już w schronie 7 lat :crazyeye: (nie wiem czy były jakieś jej adopcje, chyba nie) i o dziwo nikomu nie wpadła w oko to naprawdę przerażające... :shake:
    Przy zakładaniu szelek trochę się bała, bo nie wiedziała o co chodzi (no bo kiedy ja to byłam na spacerze:roll:). Widać było w niej radość, że może trochę poznać świata, a nie widziec w oczach tylko kratki. Bardzo przyjazna, spokojna i pieszczotliwa sunia. Uwielbia obecność człowieka, choć tak była zainteresowana otoczneniem, że chwilami mnie zlewała, ale co tam... :eviltong: Niech sobie dziewczyna poużywa póki może, na tyle ile będę mogła będzie chodziła na spacerki bo żal psinki.....

Cała WIKA:

Wika baardzo mocno się przypomina, bo to strasznie zapomniana psinka!

Posted

[quote name='martka1982']Dzięki Pytaniu na Śniadanie Kredka znalazła dom w Kluczborku:)

Kredziu malenstwo:loveu: , powodzenia w nowym domku - oby Ci sie poszczescilo...

Moze beda jakies zdjecia? ;)

Posted

Zdjęć raczej nie będzie, ale jest kontakt telefoniczny. Kredka przez pierwszych kilka godzin bardzo się bała, w końcu jednak wkroczyła do pokoju i wskoczyła na wyrko obok pana:)

Posted

martka1982 napisał(a):
    Zdjęć raczej nie będzie, ale jest kontakt telefoniczny. Kredka przez pierwszych kilka godzin bardzo się bała, w końcu jednak wkroczyła do pokoju i wskoczyła na wyrko obok pana:)

Bedzie dobrze :loveu:

Posted

Dzisiaj trafiło takie jamniorowe cudeńko. To jeszcze sczeniak, ma w granicach 4-5 miesięcy :) Jak to szczeniak skora do zabaw, na pierwszym
    zdjęciu wcina bułę 8) Ma już imię - Krewetka hehe ;)

Posted

Wieści od Kredki: Kredzia zadomowiła się już na dobre:) Śpi na kanapie, jak chce wyjść to idzie pod drzwi i drapie w nie, nie brudzi w domu, trochę schudła i......................nie chce jeść!:crazyeye: Państwo się martwią,że Kredka ma ochotę na jedzenie tylko raz dziennie wieczorem ale przecież dorosły pies może tak jeść, tymbardziej taki grubasio jak Kredka:lol:

Posted

martka1982 napisał(a):
    Wieści od Kredki: Kredzia zadomowiła się już na dobre:) Śpi na kanapie, jak chce wyjść to idzie pod drzwi i drapie w nie, nie brudzi w domu, trochę schudła i......................nie chce jeść!:crazyeye: Państwo się martwią,że Kredka ma ochotę na jedzenie tylko raz dziennie wieczorem ale przecież dorosły pies może tak jeść, tymbardziej taki grubasio jak Kredka:lol:

Dziewczyna postanowila zaczac dbac o linie... ;)

Posted

Krewetka z tego co wiem niedługo jedzie do nowego domku
    Fecia oraz Kumpel mają allegro.
    Fecia ma jeszcze ogłoszenie na forum jamników a Kumpel na adopcje.pl (uzupełniłam w pierwszych postach)
    Natka ma te ogłoszenia, które wkleiłam do pierwszego postu, więc oczywiście jak najbardziej będziemy wdzięczni za ogłoszenia szczególnie dla Fetki oraz Kumpla na innych stronach ogłoszeniowych:)

Posted

Cioteczki jamniczkowe kochane potrzebna pomoc dla trzech jamniczkowatych psiaków, którym umarła pani - póki co sa na podwórku, ale od wczoraj samiuteńkie bo dziedka zabrała córka - psiaki chciała oddać do schroniska w Olkuszu, ale nie przyjęli, potem chciała żeby UM zabrał te psiaki gdziekolwiek - teraz UM jest w trakcie podpisywania umowy ze schroniskiem w Bielsku-Białej - te psiaki tam zginą - są nieufne do obcych, ale już po chwili są kochane i sprawgnione kontaktu - zwłaszcza chłopaki bo suczka widocznie tęskni za panią i nie chce się otworzyć - sunia będzie sterylizowana w sobotę - potrzebne tymczasy zanim psiaki znikną - dokładnie sytuację opisałam w wątku psiaków:
    http://www.dogomania.pl/forum/f28/umarla-nam-pani-trzy-jamniczkowate-do-schroniska-ok-krak-poszukiwane-dt-pilnie-137340/#post12260272

dziewczynka

chłopaki: