martka1982 Posted April 29, 2009 Author Posted April 29, 2009 Zatruła się ołowiem, ale nie wiadomo skąd tyle ołowiu dostało się do jej organizmu. Mieszkała przy ruchliwej jezdni, czyżby to stąd? Quote
Sabina02 Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 martka1982 napisał(a):Zatruła się ołowiem, ale nie wiadomo skąd tyle ołowiu dostało się do jej organizmu. Mieszkała przy ruchliwej jezdni, czyżby to stąd? O Jesssuuuu! :placz: Biedne malenstwo :-( Quote
martka1982 Posted April 30, 2009 Author Posted April 30, 2009 Dzięki Pytaniu na Śniadanie Kredka znalazła dom w Kluczborku:) Quote
Sabina02 Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 A mi strasznie zapadla w serce ta suczynka, przypomina mi troche mielecka Kasie, ktora mam adoptowac w lipcu: Quote
Karolcia_ko5 Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 A co powiecie na to cudo......... ? Oto Wika To około 8 letnia Wika, zapomniany pies, wczoraj postarałam się o spacer dla niej, jest ok idzie ładnie, była bardzo zadowolona więc będzie chodzić napewno częściej. Trafiła do schroniska w 2002r. Więc jest już w schronie 7 lat :crazyeye: (nie wiem czy były jakieś jej adopcje, chyba nie) i o dziwo nikomu nie wpadła w oko to naprawdę przerażające... :shake: Przy zakładaniu szelek trochę się bała, bo nie wiedziała o co chodzi (no bo kiedy ja to byłam na spacerze:roll:). Widać było w niej radość, że może trochę poznać świata, a nie widziec w oczach tylko kratki. Bardzo przyjazna, spokojna i pieszczotliwa sunia. Uwielbia obecność człowieka, choć tak była zainteresowana otoczneniem, że chwilami mnie zlewała, ale co tam... :eviltong: Niech sobie dziewczyna poużywa póki może, na tyle ile będę mogła będzie chodziła na spacerki bo żal psinki..... Cała WIKA: Wika baardzo mocno się przypomina, bo to strasznie zapomniana psinka! Quote
Karolcia_ko5 Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 Ojej pomyliłam wątki... Wikunia nie jest za bardzo jamnikowata;p hehehee Myślałam że to wątek ślicznotek z Konina... Sorryy :roll: Quote
martka1982 Posted May 1, 2009 Author Posted May 1, 2009 Kumpel: YouTube - Kumpel - mix jamnika szorstkowłosego Quote
Maszaberla Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 [quote name='martka1982']Dzięki Pytaniu na Śniadanie Kredka znalazła dom w Kluczborku:) Kredziu malenstwo:loveu: , powodzenia w nowym domku - oby Ci sie poszczescilo... Moze beda jakies zdjecia? ;) Quote
martka1982 Posted May 4, 2009 Author Posted May 4, 2009 Zdjęć raczej nie będzie, ale jest kontakt telefoniczny. Kredka przez pierwszych kilka godzin bardzo się bała, w końcu jednak wkroczyła do pokoju i wskoczyła na wyrko obok pana:) Quote
Maszaberla Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 martka1982 napisał(a):Zdjęć raczej nie będzie, ale jest kontakt telefoniczny. Kredka przez pierwszych kilka godzin bardzo się bała, w końcu jednak wkroczyła do pokoju i wskoczyła na wyrko obok pana:) Bedzie dobrze :loveu: Quote
Karolcia_ko5 Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Dzisiaj trafiło takie jamniorowe cudeńko. To jeszcze sczeniak, ma w granicach 4-5 miesięcy :) Jak to szczeniak skora do zabaw, na pierwszym zdjęciu wcina bułę 8) Ma już imię - Krewetka hehe ;) Quote
martka1982 Posted May 9, 2009 Author Posted May 9, 2009 Przenoszę Kredziule tutaj,żeby było więcej miejsca na zdjęcia dla innych psów w pierwszym poście KREDKA MA DOM:) Quote
martka1982 Posted May 10, 2009 Author Posted May 10, 2009 Wieści od Kredki: Kredzia zadomowiła się już na dobre:) Śpi na kanapie, jak chce wyjść to idzie pod drzwi i drapie w nie, nie brudzi w domu, trochę schudła i......................nie chce jeść!:crazyeye: Państwo się martwią,że Kredka ma ochotę na jedzenie tylko raz dziennie wieczorem ale przecież dorosły pies może tak jeść, tymbardziej taki grubasio jak Kredka:lol: Quote
Sabina02 Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 martka1982 napisał(a):Wieści od Kredki: Kredzia zadomowiła się już na dobre:) Śpi na kanapie, jak chce wyjść to idzie pod drzwi i drapie w nie, nie brudzi w domu, trochę schudła i......................nie chce jeść!:crazyeye: Państwo się martwią,że Kredka ma ochotę na jedzenie tylko raz dziennie wieczorem ale przecież dorosły pies może tak jeść, tymbardziej taki grubasio jak Kredka:lol: Dziewczyna postanowila zaczac dbac o linie... ;) Quote
danka1234 Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Czy potrzebujecie pomocy w ogłoszeniach dla psiaczków? jesli tak to napiszcie dla których? Z pirwszej strony widze ogłoszenia tylko u Natki. Quote
martka1982 Posted May 12, 2009 Author Posted May 12, 2009 Krewetka z tego co wiem niedługo jedzie do nowego domku Fecia oraz Kumpel mają allegro. Fecia ma jeszcze ogłoszenie na forum jamników a Kumpel na adopcje.pl (uzupełniłam w pierwszych postach) Natka ma te ogłoszenia, które wkleiłam do pierwszego postu, więc oczywiście jak najbardziej będziemy wdzięczni za ogłoszenia szczególnie dla Fetki oraz Kumpla na innych stronach ogłoszeniowych:) Quote
danka1234 Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 ogłoszenia dla Kumpla; alegratka gumtre kokosy oferty petsy kupie psa adopcja psa giełda ogłoszen 24 polska aleokazja Quote
danka1234 Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 ogłoszenia dla Feci; alegratka gumtre kokosy oferty petsy kupie psa adopcja psa giełda ogłoszeń 24 polska aleokazja Quote
martka1982 Posted May 13, 2009 Author Posted May 13, 2009 danka1234! Bardzo, bardzo dziękujemy za ogłoszenia:) Quote
malawaszka Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Cioteczki jamniczkowe kochane potrzebna pomoc dla trzech jamniczkowatych psiaków, którym umarła pani - póki co sa na podwórku, ale od wczoraj samiuteńkie bo dziedka zabrała córka - psiaki chciała oddać do schroniska w Olkuszu, ale nie przyjęli, potem chciała żeby UM zabrał te psiaki gdziekolwiek - teraz UM jest w trakcie podpisywania umowy ze schroniskiem w Bielsku-Białej - te psiaki tam zginą - są nieufne do obcych, ale już po chwili są kochane i sprawgnione kontaktu - zwłaszcza chłopaki bo suczka widocznie tęskni za panią i nie chce się otworzyć - sunia będzie sterylizowana w sobotę - potrzebne tymczasy zanim psiaki znikną - dokładnie sytuację opisałam w wątku psiaków: http://www.dogomania.pl/forum/f28/umarla-nam-pani-trzy-jamniczkowate-do-schroniska-ok-krak-poszukiwane-dt-pilnie-137340/#post12260272 dziewczynka chłopaki: Quote
Maszaberla Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Kredziulka kochana :loveu: Pewnie biedactwo stresuje sie nowym miejscem - mam nadzieje ze apetyt juz wrocil? Quote
Recommended Posts