Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 228
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak, pojechała, tak jak było planowane. Przyjechali po nią nowy pan i nowa pani - będzie mieszkać w miejscowości Błonie pod Warszawą. Krewecia ładnie się z nami pożegnała a państwo dostali namiary na forum schroniska z prośbą aby pisali co u małej słychać:)

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Kopiuje z wątku głównego Ostatniej Szansy
Sunia już w nowym domu.
Młoda jamniczka,łagodna, kochana, wywalająca brzuszek do głaskania - bardzo potrzebuje tymczasu

• 1 month later...
  • 1 month later...
  • 5 weeks later...
Posted

[quote name='danka1234']wklejaj zawsze każdego nowego jamnika czy jamnikowatego jak sie pojawi na wątek jamników to predzej zostana dostrzeżone.
watek http://www.dogomania.pl/forum/f28/jamniki-jamnikowate-do-adopcji-78792/index135.html

napisz jak najwiecej o tej biduli z interwencji,jak z jej zdrowiem.
czy ma juz jakies ogłoszenia? i ta druga nowa tez czy ma ogłoszenia?

Ok, zaraz wkleję tam sunię
jak z jej zdrowiem to jeszcze nie wiem, bo nie wiem czy miała robione badania ale dowiem się jutro
sunia nie ma ogłoszeń, dopiero wczoraj umieściłam ją na wątku bo trafiła do nas zaledwie we wtorek.
nie ma drugiej suni. Z nowych jest tylko ta:)

• 4 weeks later...
Posted

Oczywiście, że się da. Myślę, że można poprosić martke bo ja nie mam jak jeszcze. Myślę, że jest gotowa do adopcji. A ogłoszeń za bardzo nie ma. Ja wiem o Sandrze tyle, że jest już starszą psinką jest przyjazna i łagodna. Dwa razy może miałam z nią styczność. Więcej info u martki.

Posted

danka1234 napisał(a):
ale do ogłoszeń to potrzeba jeszcze jakies fotki,ta jedna z 1 strony to za mało a i jamnisia pewnie tez teraz lepiej wyglada.

na pierwszej stronie są 3 fotki Sandry, nie jedna
jutro już będą kolejne, w zimowej scenerii:)
Sandra jest zdrowa, łagodna, kontaktowa i spokojna
ma 10-12 lat