Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 228
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

PILNA SPRAWA!
Bezdomna suczka wydała na świat małe. Ludzie,którym zrobiło się jej żal pomogli jej małe odkarmić, ale teraz szczeniaki muszą znaleźć domy - Są to dwie suczki w wieku 3 miesięcy - ich mamą jest 2-3 letnia jamnikowata suczka. Dla niej również szukamy domu ale sprawa szczeniaczków jest pilniejsza. Jeśli jesteś zainteresowana/y dzwoń 513 252 632
Dysponuję tylko takimi zdjęciami:

z tyłu widać mamuśkę:

Posted

Teodor - ok. 10 letni jamnik, trafił do Konińskiego Schroniska wczoraj(26.03.09r.) z Wilkowa. Jest wycieńczony - musiał się błąkać już jakiś czas. Jest bardzo wycieczony, chudy. apetyt ma więc jego stan pewnie wynika z zaniedbania właścieciela...
Co ludzie mają w sercach? Bezmyślność nie ma granic :roll:

YouTube - 10-letni jamnik (Schronisko w Koninie)

martkadodaj Teodora na pierwszą.. niech ludzie zobaczą jak bezmyślny jest człowiek, nie sądze, że ktoś się po niego zgłosi...

Posted

[quote name='deer_1987']mialas na mysli nasze forum? ejamniki-fora-pl ? trzeba dawac "-" bo jak dajesz "." to nie pokazuje sie tu adres..

Ddoam dzisiaj te jamnisie na Jamniki i mixy szukaja domow

Tak tak miałam na myśli to właśnie forum.
No cóż źle wkeliłam, mam nadzieje,że wszyscy wiedzą o co chodzi.
Zachęcam do adopcji jamnioli...;););)

Posted

[quote name='martka1982']Dzięki Deer!
nie ma sprawy, tylko tak moge pomoc..

[quote name='Karolcia_ko5']Tak tak miałam na myśli to właśnie forum.
No cóż źle wkeliłam, mam nadzieje,że wszyscy wiedzą o co chodzi.
Zachęcam do adopcji jamnioli...;););)
Tylko ze dogo przerabia linki z fora pl. Najpierw dodam obie jamnisie na strone apotem na forum a potem na
Logowanie do nasza-klasa.pl

• 2 weeks later...
Posted

Kredka wystąpiła dziś w Pytaniu na Śniadanie w TVP2. Była bardzo grzeczna i bardzo dzielna:) Mamy nadzieję,że już niedługo pojedzie do nowego domu, ponieważ znaleźli się już chętni na małą:)

Na zdjęciach słabo widać Kredzię, bo jest czarniutka, ale jak się przyjrzycie to ją zobaczycie po prawej stronie:)