Bakteria Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 zaraz wrzucam na molosy, może jakiś bannerek..? ależ ma uwodzicielski wzrok na jednej fotce :evil_lol: proszę przełączyc mój post na jego miejsce! o_O Quote
Lotos Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Adler, bo tak został ochrzczony przez pracowników schroniska, trafił tam jakieś 3-4 dni temu, więc wciąż jeszcze przebywa na 14 dniowej kwarantannie. Nadal jest nadzieja, że zgłosi się po niego właściciel, ale bardzo mała. Dwa podobne psy widziane były w dwóch różnych częściach miasta. Istnieje podejrzenie, że jakaś pseudo pozbywa się psów. Jest wesoły, energiczny, jak młody psiak, ale jego zęby są w bardzo kiepskim stanie, poza tym zaczął już siwieć na pysku - został oceniony na 8 lat. Jest pieszczochem, nastawia boczki do smyrania i zaczepia łapą prosząc o więcej. Z samcami z sąsiedniego wybiegu nie dogaduje się najlepiej - jest zazdrosny o uwagę ludzi, z suczkami nie powinno być problemu. Quote
Lotos Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Aj Ty niedobra, taki ładny wątek zepsułaś. Avki made by me: Może ktoś mogłby zrobić jakiś ładniejszy, bo ja to nie bardzo umiem ^^; Do góry, kudłatku. Quote
asika5 Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Dziś widziałam takiego samego na dworcu PKS na przystanku MPK Dałam ogłoszenie do radia białystok i pupila i b-stok onlin [url=http://www.bialystokonline.pl/ogloszenia.php?catid=24]Bia Quote
Feigned Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 zrobiłam coś takiego, może się przyda : chciałam zrobic jeszcze inny ale cos mi sie program zbuntował i nie sa sie napisu zrobic. moge jutro jeszcze poprobowac. jakby było trzeba jeszcze jakies bannery to mogę porobić, chętnie pomogę jakoś dla kolegów z B-stoku. ;) Quote
asika5 Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 To rzeczywiście dziwne?? Może to rodzeństwo??? Quote
Lotos Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Dziękuję bardzo, śliczny avek! :multi: Narazie chyba wszystkie nasze psiaki mają avki, ale w razie czego będę się zgłaszać ;) Asika, widziałam to ogłoszenie i przez moment myślałam, że to ten sam pies, ale nie mogłaś go dziś widzieć skoro od kilku dni jest w schronisku. Wątpię, że to rodzeństwo, chociaż wszystko jest możliwe. Niestety, jak się widzi trzy takie same psy błąkające się w tym samym czasie po mieście to na myśl najbardziej przychodzi rozbita pseudohodowla. Quote
Pysia Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Czy on jest na molosach? Tam ostatnio dwie osoby chciały niufka. Jedna go dostała a druga - nie. Moze wexmie tego. Dom bardzo dobry!! Quote
Guest monia3a Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Szkoda, że schron nie kastruje psów chociaż tych w typie rasy :shake: Chyba zadzwonię do kierownika i sobie z nim porozmawiam ;) albo wogóle się do niego przejadę osobiście :p Quote
Bakteria Posted January 18, 2009 Author Posted January 18, 2009 Pysia, pies jest na molosach, masz jakiś namiar na ten wątek gdzie byli ci potencjalni zainteresowani? ja na molosach się niespecjalnie udzielam ;) Asika, ty widziałaś takiego psa wczoraj przy dworcu PKS, moja mama identycznego na Kawaleryjskiej też wczoraj, Adler trafił do schroniska 14 stycznia w środę z Piasta :shake: Jak dla mnie jakaś pseudo pozbywa się w dziwaczny sposób psów... po prostu podejrzany zbieg okoliczności :-( Monia przydałoby się... Chociaż te mocno w typie, nie mówię już że wszystkie jak leci... Z sukami się udało, i to tak się udało, że żadna bez sterylki schronu nie opuści :multi: Psy nie mogą się czuc gorsze :diabloti: Quote
asika5 Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 [quote Asika, ty widziałaś takiego psa wczoraj przy dworcu PKS, moja mama identycznego na Kawaleryjskiej też wczoraj, Adler trafił do schroniska 14 stycznia w środę z Piasta :shake: Jak dla mnie jakaś pseudo pozbywa się w dziwaczny sposób psów... po prostu podejrzany zbieg okoliczności :-( Nie wykluczone że jeżdzi MPK, bo leżał na przystanku. Jutro tam zajade i zawiozę mu jedzonka. No chyba, że zmienił miejsce Quote
zuza911 Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Tak nawiasem mówiąc, to kastracja psów w typie rasy została właśnie załatwiona;) Tak mi wczoraj powiedziano:cool1: Quote
Pysia Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 [quote name='Bakteria']Pysia, pies jest na molosach, masz jakiś namiar na ten wątek gdzie byli ci potencjalni zainteresowani? ja na molosach się niespecjalnie udzielam ;) Molosy/forum/nowofundland/kupię,sprzedam, oddam /Lucky itd ;) Niestety na dogo nie da się linka wkleić... Nawet w PW :angryy: Quote
oris Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 cudny ten psiak :) oby jak najszybciej znalazl domek Quote
asika5 Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 TO JAKIEŚ WARJACTWO!!!!! właśnie dostałam wiadomośc że dziś takiego samego psa widziała moja koleżanka w Choroszczy na przystanku. To ile ich w końcu jest???? 1 - w schronie 2 - ja widziałam na PKS 3 - widziała mama moni 4 - dzis był w Choroszczy??????????????????????????????????????????????? ja widziałam tego PUPILE:Zguba / znajda - serwis specjalny Kuriera Porannego Quote
Dorothy Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 cudownie sie rozmnazaja przez pączkowanie?? :crazyeye: Quote
asika5 Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Dorothy to chyba tak jak mówisz, bo innego wytłumaczenia nie widzę. Quote
oris Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 nie wiem jakie to sa odleglosci w tym przypadku, ale moze to jeden i ten sam, ktory sie przemieszcze w poszukiwanie domu Quote
Guest monia3a Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 są to dość spore odległości zależy w jakich dniach go widziano, jest w sumie możliwe aby tak się przemieszczał Quote
oris Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 ja mam pytanie czy na Adlera, sa juz jacys chetni? Quote
psiulka Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Zrobiłam 2 bannerki, może się przydadzą. ;) Adi, do góry! :multi: Quote
Bakteria Posted January 20, 2009 Author Posted January 20, 2009 [quote name='asika5']TO JAKIEŚ WARJACTWO!!!!! właśnie dostałam wiadomośc że dziś takiego samego psa widziała moja koleżanka w Choroszczy na przystanku. To ile ich w końcu jest???? 1 - w schronie 2 - ja widziałam na PKS 3 - widziała mama moni 4 - dzis był w Choroszczy??????????????????????????????????????????????? ja widziałam tego PUPILE:Zguba / znajda - serwis specjalny Kuriera Porannego Adler trafił do schroniska 14 stycznia, ty i moja mama widziałyście 17 stycznia na mieście dwa pozostałe, jeszcze jeden był w Choroszczy 18 stycznia. Z tego wynika, że są conajmniej dwa :shake: a nawet trzy... No bo jak ten z Białegostoku do Choroszczy w ciągu jednego dnia :roll: Quote
Iza. Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Matko jakie biedactwo, :shake: Mozna by napisać do ludzi stąd [url=http://www.nowofundland.pl]www.nowofundland.pl - Portal nowofundland Quote
Stach Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Iza. napisał(a):Matko jakie biedactwo, :shake: Mozna by napisać do ludzi stąd [url=http://www.nowofundland.pl]www.nowofundland.pl - Portal nowofundland Wątek tego niufa już tam jest od kilku dni. CO się z nim oraz innymi niufami w Białymstoku dzieje? Quote
Recommended Posts