Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Adler, bo tak został ochrzczony przez pracowników schroniska, trafił tam jakieś 3-4 dni temu, więc wciąż jeszcze przebywa na 14 dniowej kwarantannie. Nadal jest nadzieja, że zgłosi się po niego właściciel, ale bardzo mała. Dwa podobne psy widziane były w dwóch różnych częściach miasta. Istnieje podejrzenie, że jakaś pseudo pozbywa się psów.

Jest wesoły, energiczny, jak młody psiak, ale jego zęby są w bardzo kiepskim stanie, poza tym zaczął już siwieć na pysku - został oceniony na 8 lat.

Jest pieszczochem, nastawia boczki do smyrania i zaczepia łapą prosząc o więcej. Z samcami z sąsiedniego wybiegu nie dogaduje się najlepiej - jest zazdrosny o uwagę ludzi, z suczkami nie powinno być problemu.

Posted

Aj Ty niedobra, taki ładny wątek zepsułaś.

Avki made by me:

Może ktoś mogłby zrobić jakiś ładniejszy, bo ja to nie bardzo umiem ^^;

Do góry, kudłatku.

Posted

Dziś widziałam takiego samego na dworcu PKS na przystanku MPK
Dałam ogłoszenie do radia białystok i pupila i b-stok onlin

[url=http://www.bialystokonline.pl/ogloszenia.php?catid=24]Bia

Posted

zrobiłam coś takiego, może się przyda :

chciałam zrobic jeszcze inny ale cos mi sie program zbuntował i nie sa sie napisu zrobic. moge jutro jeszcze poprobowac.

jakby było trzeba jeszcze jakies bannery to mogę porobić, chętnie pomogę jakoś dla kolegów z B-stoku. ;)

Posted

Dziękuję bardzo, śliczny avek! :multi: Narazie chyba wszystkie nasze psiaki mają avki, ale w razie czego będę się zgłaszać ;)

Asika, widziałam to ogłoszenie i przez moment myślałam, że to ten sam pies, ale nie mogłaś go dziś widzieć skoro od kilku dni jest w schronisku.

Wątpię, że to rodzeństwo, chociaż wszystko jest możliwe. Niestety, jak się widzi trzy takie same psy błąkające się w tym samym czasie po mieście to na myśl najbardziej przychodzi rozbita pseudohodowla.

Guest monia3a
Posted

Szkoda, że schron nie kastruje psów chociaż tych w typie rasy :shake:

Chyba zadzwonię do kierownika i sobie z nim porozmawiam ;) albo wogóle się do niego przejadę osobiście :p

Posted

Pysia, pies jest na molosach, masz jakiś namiar na ten wątek gdzie byli ci potencjalni zainteresowani? ja na molosach się niespecjalnie udzielam ;)

Asika, ty widziałaś takiego psa wczoraj przy dworcu PKS, moja mama identycznego na Kawaleryjskiej też wczoraj, Adler trafił do schroniska 14 stycznia w środę z Piasta :shake: Jak dla mnie jakaś pseudo pozbywa się
w dziwaczny sposób psów... po prostu podejrzany zbieg okoliczności :-(

Monia przydałoby się... Chociaż te mocno w typie, nie mówię już że wszystkie jak leci... Z sukami się udało, i to tak się udało, że żadna bez sterylki schronu nie opuści :multi: Psy nie mogą się czuc gorsze :diabloti:

Posted

[quote

Asika, ty widziałaś takiego psa wczoraj przy dworcu PKS, moja mama identycznego na Kawaleryjskiej też wczoraj, Adler trafił do schroniska 14 stycznia w środę z Piasta :shake: Jak dla mnie jakaś pseudo pozbywa się
w dziwaczny sposób psów... po prostu podejrzany zbieg okoliczności :-(

Nie wykluczone że jeżdzi MPK, bo leżał na przystanku. Jutro tam zajade i zawiozę mu jedzonka. No chyba, że zmienił miejsce

Posted

[quote name='Bakteria']Pysia, pies jest na molosach, masz jakiś namiar na ten wątek gdzie byli ci potencjalni zainteresowani? ja na molosach się niespecjalnie udzielam ;)

Molosy/forum/nowofundland/kupię,sprzedam, oddam /Lucky itd ;) Niestety na dogo nie da się linka wkleić... Nawet w PW :angryy:

Guest monia3a
Posted

są to dość spore odległości
zależy w jakich dniach go widziano, jest w sumie możliwe aby tak się przemieszczał

Posted

[quote name='asika5']TO JAKIEŚ WARJACTWO!!!!!
właśnie dostałam wiadomośc że dziś takiego samego psa widziała moja koleżanka w Choroszczy na przystanku. To ile ich w końcu jest????
1 - w schronie
2 - ja widziałam na PKS
3 - widziała mama moni
4 - dzis był w Choroszczy???????????????????????????????????????????????

ja widziałam tego
PUPILE:Zguba / znajda - serwis specjalny Kuriera Porannego

Adler trafił do schroniska 14 stycznia, ty i moja mama widziałyście 17 stycznia na mieście dwa pozostałe, jeszcze jeden był w Choroszczy 18 stycznia. Z tego wynika, że są conajmniej dwa :shake: a nawet trzy... No bo jak ten z Białegostoku do Choroszczy w ciągu jednego dnia :roll:

Posted

Iza. napisał(a):
Matko jakie biedactwo, :shake:
Mozna by napisać do ludzi stąd [url=http://www.nowofundland.pl]www.nowofundland.pl - Portal nowofundland

Wątek tego niufa już tam jest od kilku dni.
CO się z nim oraz innymi niufami w Białymstoku dzieje?