Mysia_ Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Allegro chyba miała robić Sabinka, czy już zrobiła? :razz: Quote
gonia66 Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Chyba jeszcze nie zronila a ja tez doczytalam juz ze miala..ale napisala, że wkrotce..wiec nie wiadomo kiedy bedzie mial czas, a czas dla Pieska jest cenny wiec zobaczymy ktora pierwsza sie wyrobi..czy nie???Wlasciwie to nie...Sabinka sie zadeklarowala pierwsza- nie mogę teraz się "wtryniać"...:razz:Dobra..w takim razie jak zrobi aukcje roześlę linka do aukcji po NK:roll: Quote
sara_rokitnica Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 dziękujemy Goniu :loveu: nie wiem do kogo napisać żeby pomógł jakieś ogłoszenia porobić :roll: Quote
Mysia_ Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 na mapie dogo niektórzy to oferują, jak tak robią, wyszukuję sobie potecjalnych kandydatów i pisze PW :razz: Quote
Sabina02 Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Sorki cioteczki, troche bylam zajeta... Oto Allegro i Alegratka Bartusia: Allegro Alegratka W weekend porobie mu jeszcze kilka innych ogloszen... ;) Quote
Sabina02 Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Oglaszam juz dwoch zabrzanskich Bartusiow... Nie pomyli sie wam jak ktos zadzwoni w sprawie ktoregos z nich? :razz: Quote
Asia_Klero Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 może nikt nie bedzie musial dzwonic:loveu:Bartuś najprawdopodobniej bedzie mial domek juz w przyszlym tygodniu i to nie u byle kogo:loveu:jego wlascicielem bedzie moj chłopak:evil_lol::evil_lol: Quote
Sabina02 Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Asia_Klero napisał(a):może nikt nie bedzie musial dzwonic:loveu:Bartuś najprawdopodobniej bedzie mial domek juz w przyszlym tygodniu i to nie u byle kogo:loveu:jego wlascicielem bedzie moj chłopak:evil_lol::evil_lol: Co???????? :-o :multi: :loveu: Czy to pewne????? :loveu: Quote
gonia66 Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Asia_Klero napisał(a):może nikt nie bedzie musial dzwonic:loveu:Bartuś najprawdopodobniej bedzie mial domek juz w przyszlym tygodniu i to nie u byle kogo:loveu:jego wlascicielem bedzie moj chłopak:evil_lol::evil_lol: jupi jupi jupi!!!!!!co za wspaniała wiadomość!!!!Ucałuj mocno chłopaka:eviltong:(nie bój sie jam już starucha;)-niegroźna), ale ze szczęścia z powodu takiej wiadomości to bym podskakiwała wyyyyysokaśno do góry- a to jest dla moich starych kości troszkę niebezpieczne- więc bezpieczniej jest uściskać faceta(no i przyjemniej:eviltong:)... Quote
Mysia_ Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Asiu, a jak wypadł dzisiejszy spacerek? :loveu::lol: Quote
sara_rokitnica Posted January 30, 2009 Author Posted January 30, 2009 a ja już wszystko wieeeem :evil_lol: ale Wam nie powiem :evil_lol: poczekajcie na Asię :razz: Quote
Mysia_ Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 nie ma Asi :eviltong: To kiedy Bartuś jedzie do domku? :loveu::evil_lol: Quote
Asia_Klero Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 zabieram Bartusia we wtorek:loveu::loveu:już wszystko kupione-miseczki,smycz,ZABAWKI:loveu::loveu::loveu:tylko musze z Bartusiem pociagiem pojechac bo autko Kuba ma w naprawie:-(ale jakos damy rade:evil_lol:specjalnie pociagiem a nie autobusem bo do katowic taka droga jest szybsza i spokojniejsza:evil_lol::evil_lol: Quote
Asiowy_Kubut Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Tak, Bartuś już we wtorek będzie u mnie:D Nie moge się już doczekać:cool1: Quote
Bjuta Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 No super!!! :loveu: :loveu: Czyli będą foteczki i galeria i relacje... :loveu: ;) Quote
Asiowy_Kubut Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Oczywiście:) Mam nadzieje, że Bartuś mnie polubi, raz już z nim byłem na spacerku, to sprawiał wrażenie jakby się mnie bał, ale myśle, że mu to minie i będzie wszystko OK:) Quote
Mysia_ Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 witamy na dogo :razz: mam pare fot Bartusia z dzisiaj :loveu: Tylko w największej rozdzielczości i mi sie juz poł godziny na kompa zgrywają :evil_lol: Quote
Asiowy_Kubut Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Już się nie moge doczekać, jak Bartuś będzie u mnie:loveu: Gdyby nie to że mam zepsute autko:( to już jutro bartuś byłby w domku, ale cóż zrobić. Pierwsze fotki Bartusia z nowego domku pojawią się we wtorek wieczorem:) Quote
Asia_Klero Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Myszor dawaj foty:eviltong::mad::mad: Quote
sara_rokitnica Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 to może ja tytuł zmienię na taki jakiś... ładny? :razz: żeby wszyscy wiedzieli że Bartuś to już jest dwoma łapkami u Kuby :razz: Quote
Asiowy_Kubut Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Możesz zmienić, ale tak czy siak we wtorek będzie już czterema łapami:D Quote
sara_rokitnica Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 to ja go zmienię a we wtorek zmienię jeszcze raz :razz: a co mi tam :lol: Quote
Recommended Posts