Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 93
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='jayo']Owieczka, moze dasz rade w niedziele pojechac do schronu porobic fotki? esperanzy nie ma, ja nie wiem czy bede mogla...[/quote]
Bardzo chętnie bym pojechała ale własnie samochód mam na warsztacie :shake:

Posted

No i transport sie musial znalezc, ale rodzina mnie zabila prawie.

Z maluchow ostal nam sie jeno czarnuszek od Lusi :loveu: A cala reszta malentasow znalazla domy.
Reszta towarzystwa siedzi dalej w biurze, coby je duze psy nie straszyly. Ale tak dlugo nie moze byc - jesli pojawia sie nie daj Boze nowe maluchy..

Posted

trochę mnie tu i tam nie było, zmogła mnie grypa(pewnie od owieczki zaraza przelazła przez neta :eviltong:)
jayo może do wiosny trochę się uspokoi z maleńtasami, mam nadzieję...;)

Posted

tak, na wiosnę może znów być wysyp, dlatego te cudaki muszą iść do ludzi :-(:-(
a swoją drogą :angryy: to :angryy: jak widzę że w naszych schronach taki tłok, a niektórzy myślą jak ze Słowacji jakieś wyciągnąć. Gdzie te nasze bidy wtedy pójdą...:-(:-(

• 2 weeks later...
Posted

jayo napisał(a):
Owieczka, czy co sie rusza z ogloszen ?

Z ogłoszeń niewiele :shake:
ale mamy fajny domek dla Lusi :p tyle że daaaleko aż na Pojezierzu Drawskim i szukamy transporu :roll:

Czy może ktoś napisac na wątku transportowym ??

Posted

Owieczka napisał(a):
Z ogłoszeń niewiele :shake:
ale mamy fajny domek dla Lusi :p tyle że daaaleko aż na Pojezierzu Drawskim i szukamy transporu :roll:

Czy może ktoś napisac na wątku transportowym ??

A dokad dokladnie ma byc ten transport?

Posted

Witam :) To my jesteśmy nowym domkiem dla Lusi :loveu::loveu::loveu:. Owieczka nas zaakceptowała :multi: :cool3:Nie możemy się jej doczekać. Niestety nie możemy z różnych, niezależnych od nas powodów po Lusieńkę przyjechać. Może ktoś jedzie w naszą stronę?? Prosimy niech nasze malutkie słoneczko śpi już w swoim nowym domku pod kołderką gdzie jest jej miejsce :)