Justa&Zwierzaki Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Mamy czas do niedzili i co dalej :-(:-(:-( Quote
Justa&Zwierzaki Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Justa&Zwierzaki napisał(a):Mamy czas do niedzili i co dalej :-(:-(:-( :Help_2::Help_2::Help_2: Quote
jkp Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Domek dla pary zwierzaków , może jakaś inna starsza Pani ? Quote
nika28 Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Czasu dużo nie mamy... :placz: :placz: :placz: Quote
nika28 Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Nie wyobrażam sobię tego małego pieska w schronie... :shake: Quote
Korciaste Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Jeszcze jutro...:-( Jak nie to w poniedziałek wieczorem trafią do Justy&zwierzki... My ze swojej strony oczywiście pomoc ogłoszeniową i bazarkową (na miau.pl) oferujemy oraz jeśli trzeba będzie to wyprowadzanie psiaka. Justa&zwierzaki ma trzy psy, a z czterema nawet dogsitter chyba sobie nie poradzi... Poza tym duża owczarkowata Tara ma marskość wątroby,więc...:-( trzeba z nią jak najwięcej czasu spędzać... A kocia wygłaskać oczywiście wpadniemy! Ale nie ukrywamy że wciąż liczymy na DT czy DS do jutra :roll: Zwierzaki :loveu: skakać! Został jeden dzień! Quote
Justa&Zwierzaki Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 magda222 napisał(a):Jest wogóle jakiś odzew z ogłoszeń? Byl tylko jeden telefon od pana który szuka pieska dla dzieca 1.5 r . ale piesek musi być grzeczny , nie może szczekać i nie moze skakać , mieli pieska ze schronu to go po kilku godzinach oddali :shake: i nie zaproponowałam im Kajtka :shake: Quote
Korciaste Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Justa&Zwierzaki napisał(a):Byl tylko jeden telefon od pana który szuka pieska dla dzieca 1.5 r . ale piesek musi być grzeczny , nie może szczekać i nie moze skakać , mieli pieska ze schronu to go po kilku godzinach oddali :shake: i nie zaproponowałam im Kajtka :shake: Takim ludziom nie wolno ufać...:shake: Kajtuś i Garfield proszą o domek Quote
magda222 Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Justa&Zwierzaki napisał(a):Byl tylko jeden telefon od pana który szuka pieska dla dzieca 1.5 r . ale piesek musi być grzeczny , nie może szczekać i nie moze skakać , mieli pieska ze schronu to go po kilku godzinach oddali :shake: i nie zaproponowałam im Kajtka :shake: Ludzie są beznadziejni :roll: Quote
Korciaste Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 magda222 napisał(a):Ludzie są beznadziejni :roll: To tak jakby niemowleciu zabronić płakać...:shake: Skakać Quote
magda222 Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 To niech ten pan kupi dziecku pieska interaktywnego.Wtedy zawsze gdy będzie chciał,żeby piesek był cicho naciśnie guziczek i już. Quote
Justa&Zwierzaki Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 sozaa napisał(a):rudzielec do góry! A teraz coś dobreo :lol: Catalina z miau.pl załatwiła super tymczas w Krakowie dla Garfilga a Soazaa obiecała go tam zawieźć :iloveyou::iloveyou::iloveyou: A co z Kajtkiem ??? W schronie nie przeżyje a u mnie :shake: Moja ukochana Tarunia ( wilczyca ) odchodzi na marskość watroby i dla jej zdrowia stres jest bardzo nie wskazany i co ja mam zrobić , czy naprawde nikt nie jest w stanie zabrać do na DT , przeciez karme ja dostarcze , w razie potrzeby u weta koszty tez pokryje i bardzo prosze Was o pomoc :Help_2::Help_2::Help_2::Help_2::Help_2::Help_2::Help_2::Help_2::Help_2: Quote
Korciaste Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 magda222 napisał(a):To niech ten pan kupi dziecku pieska interaktywnego.Wtedy zawsze gdy będzie chciał,żeby piesek był cicho naciśnie guziczek i już. paradoks... robota czy lalkę im dać, bedzie dobrze...:shake: Quote
Korciaste Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Justa&Zwierzaki napisał(a):A teraz coś dobreo :lol: Catalina z miau.pl załatwiła super tymczas w Krakowie dla Garfilga a Soazaa obiecała go tam zawieźć :iloveyou::iloveyou::iloveyou: A co z Kajtkiem ??? W schronie nie przeżyje a u mnie :shake: Moja ukochana Tarunia ( wilczyca ) odchodzi na marskość watroby i dla jej zdrowia stres jest bardzo nie wskazany i co ja mam zrobić , czy naprawde nikt nie jest w stanie zabrać do na DT , przeciez karme ja dostarcze , w razie potrzeby u weta koszty tez pokryje i bardzo prosze Was o pomoc :Help_2::Help_2::Help_2::Help_2::Help_2::Help_2::Help_2::Help_2::Help_2: Jak dobrze... czyli jednak nie jedzie do Miuti? Garfield jesteś ocalony... A Kajtek ogłoszony na: ogloszenia.wp.pl. ale.okazja.pl i ale.gratka.pl Quote
Justa&Zwierzaki Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 magda222 napisał(a):To niech ten pan kupi dziecku pieska interaktywnego.Wtedy zawsze gdy będzie chciał,żeby piesek był cicho naciśnie guziczek i już. Magda 222 masz racje ja bym takim ludziom :mad::mad::mad: Magdo bardzo i to bardzo tobie dziekuje za pomoc i moze jeszcze musimy poczekać :shake: Quote
Justa&Zwierzaki Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Korciaste napisał(a):Jeszcze jutro...:-( Jak nie to w poniedziałek wieczorem trafią do Justy&zwierzki... My ze swojej strony oczywiście pomoc ogłoszeniową i bazarkową (na miau.pl) oferujemy oraz jeśli trzeba będzie to wyprowadzanie psiaka. Justa&zwierzaki ma trzy psy, a z czterema nawet dogsitter chyba sobie nie poradzi... Poza tym duża owczarkowata Tara ma marskość wątroby,więc...:-( trzeba z nią jak najwięcej czasu spędzać... A kocia wygłaskać oczywiście wpadniemy! Ale nie ukrywamy że wciąż liczymy na DT czy DS do jutra :roll: Zwierzaki :loveu: skakać! Został jeden dzień! A na Korciaste to zawsze moge liczyć :lol::lol::lol: Nawet w wigilie wieczorem wyszły z moimi psami ( 3 w tym wilczyca ) jak była chora , życze każdej organizacji , fundacji , schronisku , przytulisku takich oddanych wolatariuszy ja one :lol::lol::lol: Quote
sozaa Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Kajtusiu....obys i Ty z nami pojechal.... Quote
Justa&Zwierzaki Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Niestety Kajtusia nikt nie chce , nie ma tyle szczęscia co Garfild :-(:-(:-( Quote
Justa&Zwierzaki Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 To już dziś ten dzień , Garfild pojedzie do Dt do Krakowa a Kajtek ??? U mnie są 3 psy i czy on bądzie szczśliwy u mnie :shake: Błagam może ktoś z Was ma jakiś pomysł :Help_2::Help_2::Help_2: Quote
Recommended Posts