Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 137
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jeszcze jutro...:-(
Jak nie to w poniedziałek wieczorem trafią do Justy&zwierzki...
My ze swojej strony oczywiście pomoc ogłoszeniową i bazarkową (na miau.pl) oferujemy oraz jeśli trzeba będzie to wyprowadzanie psiaka.
Justa&zwierzaki ma trzy psy, a z czterema nawet dogsitter chyba sobie nie poradzi... Poza tym duża owczarkowata Tara ma marskość wątroby,więc...:-( trzeba z nią jak najwięcej czasu spędzać...
A kocia wygłaskać oczywiście wpadniemy!

Ale nie ukrywamy że wciąż liczymy na DT czy DS do jutra :roll:
Zwierzaki :loveu: skakać!

Został jeden dzień!

Posted

magda222 napisał(a):
Jest wogóle jakiś odzew z ogłoszeń?

Byl tylko jeden telefon od pana który szuka pieska dla dzieca 1.5 r . ale piesek musi być grzeczny , nie może szczekać i nie moze skakać , mieli pieska ze schronu to go po kilku godzinach oddali :shake: i nie zaproponowałam im Kajtka :shake:

Posted

Justa&Zwierzaki napisał(a):
Byl tylko jeden telefon od pana który szuka pieska dla dzieca 1.5 r . ale piesek musi być grzeczny , nie może szczekać i nie moze skakać , mieli pieska ze schronu to go po kilku godzinach oddali :shake: i nie zaproponowałam im Kajtka :shake:

Takim ludziom nie wolno ufać...:shake:
Kajtuś i Garfield proszą o domek

Posted

Ludzie są beznadziejni :roll:

Posted

sozaa napisał(a):
rudzielec do góry!

A teraz coś dobreo :lol:
Catalina z miau.pl załatwiła super tymczas w Krakowie dla Garfilga a Soazaa obiecała go tam zawieźć :iloveyou::iloveyou::iloveyou: A co z Kajtkiem ???
W schronie nie przeżyje a u mnie :shake:
Moja ukochana Tarunia ( wilczyca ) odchodzi na marskość watroby i dla jej zdrowia stres jest bardzo nie wskazany i co ja mam zrobić , czy naprawde nikt nie jest w stanie zabrać do na DT , przeciez karme ja dostarcze , w razie potrzeby u weta koszty tez pokryje i bardzo prosze Was o pomoc :Help_2::Help_2::Help_2::Help_2::Help_2::Help_2::Help_2::Help_2::Help_2:

Posted

magda222 napisał(a):
To niech ten pan kupi dziecku pieska interaktywnego.Wtedy zawsze gdy będzie chciał,żeby piesek był cicho naciśnie guziczek i już.

paradoks... robota czy lalkę im dać, bedzie dobrze...:shake:

Posted

A teraz coś dobreo :lol:
Catalina z miau.pl załatwiła super tymczas w Krakowie dla Garfilga a Soazaa obiecała go tam zawieźć :iloveyou::iloveyou::iloveyou: A co z Kajtkiem ???
W schronie nie przeżyje a u mnie :shake:
Moja ukochana Tarunia ( wilczyca ) odchodzi na marskość watroby i dla jej zdrowia stres jest bardzo nie wskazany i co ja mam zrobić , czy naprawde nikt nie jest w stanie zabrać do na DT , przeciez karme ja dostarcze , w razie potrzeby u weta koszty tez pokryje i bardzo prosze Was o pomoc :Help_2::Help_2::Help_2::Help_2::Help_2::Help_2::Help_2::Help_2::Help_2:

Jak dobrze... czyli jednak nie jedzie do Miuti?
Garfield jesteś ocalony...

A Kajtek ogłoszony na: ogloszenia.wp.pl. ale.okazja.pl i ale.gratka.pl

Posted

magda222 napisał(a):
To niech ten pan kupi dziecku pieska interaktywnego.Wtedy zawsze gdy będzie chciał,żeby piesek był cicho naciśnie guziczek i już.

Magda 222 masz racje ja bym takim ludziom :mad::mad::mad:

Magdo bardzo i to bardzo tobie dziekuje za pomoc i moze jeszcze musimy poczekać :shake:

Posted

Korciaste napisał(a):
Jeszcze jutro...:-(
Jak nie to w poniedziałek wieczorem trafią do Justy&zwierzki...
My ze swojej strony oczywiście pomoc ogłoszeniową i bazarkową (na miau.pl) oferujemy oraz jeśli trzeba będzie to wyprowadzanie psiaka.
Justa&zwierzaki ma trzy psy, a z czterema nawet dogsitter chyba sobie nie poradzi... Poza tym duża owczarkowata Tara ma marskość wątroby,więc...:-( trzeba z nią jak najwięcej czasu spędzać...
A kocia wygłaskać oczywiście wpadniemy!

Ale nie ukrywamy że wciąż liczymy na DT czy DS do jutra :roll:
Zwierzaki :loveu: skakać!

Został jeden dzień!

A na Korciaste to zawsze moge liczyć :lol::lol::lol:
Nawet w wigilie wieczorem wyszły z moimi psami ( 3 w tym wilczyca ) jak była chora , życze każdej organizacji , fundacji , schronisku , przytulisku takich oddanych wolatariuszy ja one :lol::lol::lol: