Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Charciarze spotkamy się w Poznaniu? :D Kto sie wybiera???

My wczoraj dostalismy potwierdzenie z numerkiem .Wiemy też ,że będzie ...sztuk trzy....stawki niestety nie znamy ....może tu się dowiemy :wink: kto jeszcze startuje w whippetkach -pieskach w kl.otwartej? :roll:

Posted

To ja wystąpię w charakterze "trzymacza kciuków" siedząc w tym czasie w domu... Ciekawe, czy Dogomaniacy-charciarze dopiszą tłumnie w Poznaniu. Jedna osoba już się ujawniła, kto jeszcze??

Posted

Hejka,

ja tez jade z Luska, chyba ze zacznie sie cieczka tfu tfu...

Jestesmy w posredniej suk podobno same, tak powiedziala mojemu Tomkowi pani z oddzialu. Szczegolnie mnie to nie cieszy zwazywszy na osobe sedziego, ktory nie majac przegladu konkurencji, niechetnie daje CWC. Ale coz, probowac trzeba.

Ciesze sie, ze zobacze Gedserka :D

Monika

Posted

Aha,

Anna 2, co do Twojej konkurencji w klasie, to oczywiscie tylko moje domysly i przypuszczenia, ale na 90% bedzie Tomek Wolanczyk z chlopakami (Ronem i Timem). Ron jesli bedzie, pojdzie w championach, a Tim w otwartej wiec bylby Twoim konkurentem. A trzeciego psa musisz sobie sama dospiewac... :wink:

Monika

Posted

A konkretniej ten Tim?

Monika ja się jeszcze nie poznałam tak na właścicielach :wink: whippecików jak i na samych zainteresowanych ..więc byłabym wdzięczna gdybys dopisała choć przydomek :roll: :D

Posted

anna2,

fajnie, ze juz znalazlas. Zdjecia pewnie tez widzialas.

A moze ktos ma kogos znajomego w poznanskim oddziale, co by cala stawke whippetow mozna bylo wyciagnac :D Ach, ta ciekawosc... :wink:

Posted

Widziałam zdjęcia .Całkiem ciekawy chłopak z tego Timka.

Dzwoniłam do oddziału w Poznaniu i miła pani poinformowała mnie,ze stawki będą po 26 .10. być może..... :roll: Więc chyba tylko znajomości będą mogły nam pomóc :wink: w zaspokojeniu naszej ciekawości :D

Posted

Ja już w tym roku zakończyłam mój sezon na wystawy, od nowego roku trzeba się ostro wziąść :wink: Bede za to w domu trzymac za Was kciuki:)

Oj fajny Timek, piękny przedstawiciel rasy :)

Posted

Jak tak dalej pojdzie, to zaraz rozszyfujemy cala stawke :wink:

Teraz do tablicy wywolujemy Mila, ktora tez miala sie zglaszac do Poznania. Podejrzewam, ze obstawia otwarta suk :D

Posted
Jak tak dalej pojdzie, to zaraz rozszyfujemy cala stawke :wink:

Teraz do tablicy wywolujemy Mila, ktora tez miala sie zglaszac do Poznania. Podejrzewam, ze obstawia otwarta suk :D

Dobrze podejrzewasz.

Posted

To ja będę z Wami też bardziej duchem, ciałem na innej hali / wystawiam najmłodszego mojego siberiana w klasie otwartej /, Matrix zostaje w domku bo tak jak juz mówiłem u tego sędziego nigdy się juz nie pojawimy. Nie mam pewności ile będzie zgłoszonych greyów, a ocena doskonała i ewentualnie medal za 140 pln to lekka przesada.

Posted

a ja żałuję, że nie zgłosiłam Małej do Poznania na... zawody obedience hahaha po sobotnich (naszych pierwszych) zawodach dostałam kopa- bierzemy się do roboty :D (ja przede wszystkim żeby dziewczyny przez moje głupie błędy punktów nie traciły)

będę za Was wszystkich trzymać kciuki!

Posted

Skoro mnie wywołuja do tablicy to się zgłaszam :D

Ja wystawiam Dafne Władca Traw w otwartej- suka whippetka

i Bohuna ze Sfory Carycy w championach -pies borzoi.