Estowa Posted May 10, 2012 Posted May 10, 2012 Czekam trzeci tydzień na dyplom Młodzieżowego Championa Pl. Na razie znośnie :P Quote
Elitesse Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 ja czekam na CH.PL. skonczony w Opolu widzialam ze juz sa dyplomy wystawiane po Lodzi a u nas na razie pusto w skrzynce :( Quote
Błyskotka Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 Do mnie dotarł dyplom po miesiącu od uiszczenia opłaty za dyplom. Ostatnia wystawa Częstochowa. Quote
Elitesse Posted July 9, 2012 Posted July 9, 2012 dodzwonilam sie dzis do ZG - championat mojej Feli gotowy, jutro ma pani go wyslac Quote
Banshee. Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 Jak długo dochodzi protokół z wystawy w W-wie do ZG? Przecież chyba powinien być już od razu, bo Poczty Polskiej im nie potrzeba.... Dla mnie to mega ważne, bo muszę najpóźniej na kilka-kilkanaście dni przed wystawą zagraniczną przesłać mailem kopię mł. CH PL, inaczej nie mam po co jechać a już się zgłosiłam!! Więc dyplom muszę dostać w ciągu niecałego miesiąca. :( Quote
Asiaczek Posted July 14, 2012 Posted July 14, 2012 [quote name='Banshee.']Jak długo dochodzi protokół z wystawy w W-wie do ZG? Przecież chyba powinien być już od razu, bo Poczty Polskiej im nie potrzeba.... Dla mnie to mega ważne, bo muszę najpóźniej na kilka-kilkanaście dni przed wystawą zagraniczną przesłać mailem kopię mł. CH PL, inaczej nie mam po co jechać a już się zgłosiłam!! Więc dyplom muszę dostać w ciągu niecałego miesiąca. :([/QUOTE] Ale certyfikat na Mł.CH.PL nie daje uprawnień do klasy championów....Więc nie rozumiem... pzdr. Quote
Elitesse Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 doczekalam sie :multi: CH.PL. skonczony w Opolu 29.04, wystawiony 9.07, wyslany 11.07, dzis u mnie ;) bylam ciekawa czy wpisza 3 czy 4 CWC bo Fela lapala sie jeszcze na stare warunki ale podalam im 4 wystawy - na dyplomie tylko 3 sa ujete Quote
Asiaczek Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 Czyli 2 miesiące i ciutkę.... dobry czas:) Gratulacje dla Felki! pzdr. Quote
mychaaaaa Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 [quote name='Elitesse']doczekalam sie :multi: CH.PL. skonczony w Opolu 29.04, wystawiony 9.07, wyslany 11.07, dzis u mnie ;) bylam ciekawa czy wpisza 3 czy 4 CWC bo Fela lapala sie jeszcze na stare warunki ale podalam im 4 wystawy - na dyplomie tylko 3 sa ujete[/QUOTE] U nas podobnie, wpisałam 4 wystawy, zamieścili trzy na dyplomie :eviltong: Championat ukończony w Gostyninie 27.05, a dyplom przyszedł 16.06 :) Quote
mychaaaaa Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 [quote name='Asiaczek']Ale certyfikat na Mł.CH.PL nie daje uprawnień do klasy championów....Więc nie rozumiem... pzdr.[/QUOTE] W niektórych krajach z mł.ch chyba można wystawiać w klasie championów... kiedyś pisałam takie pytanie do węgierskiego związku, odpisali, że mogę zgłosić psa do championów, a miał tylko mł.ch.pl Quote
Asiaczek Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 Nie słyszałam o takich udogodnieniach. Musze sie tym zainteresowac:) pzdr. Quote
Banshee. Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 Czekam na jakiekolwiek potwierdzenie o wniosek na mł. championa od miesiąca i zero reakcji. Nie da się do naszego przekochanego związku dodzwonić nawet po stu próbach, już się strasznie denerwuję, a przecież wniosek wysyłałam nawet dwa razy. będę teraz kilka dni w W-wie, więc chciałabym przy okazji pójść do zg i poprosić o dyplom, ale teoretycznie nie jestem właścicielem psa, więc co muszę mieć żeby wniosek wydali mi? Quote
Asiaczek Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 Na pewno jakieś upoważnienie. Ale, moze jeszcze spróbuj napisac do nich maila. I sprawdź, czy ZG jest czynny w czasie, kiedy planujesz do nich iść. pzdr. Quote
Estowa Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 Ja się doczekałam w czerwcu po ponad 2 miesiącach czekania :) Oczywiście pogięty -.- Quote
Asiaczek Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 [quote name='mychaaaaa']W niektórych krajach z mł.ch chyba można wystawiać w klasie championów... kiedyś pisałam takie pytanie do węgierskiego związku, odpisali, że mogę zgłosić psa do championów, a miał tylko mł.ch.pl[/QUOTE] Na stronie Węgier znalazłam taka informację: [FONT=Verdana][SIZE=1][COLOR=#062647]Dogs which have the Hungarian Junior Champion title, are not entitled to be entered in Champion Class, except at the Champion Show. Więc gdzies tutaj jest przekłamanie... pzdr.[/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
mychaaaaa Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 [quote name='Asiaczek']Na stronie Węgier znalazłam taka informację: [FONT=Verdana][SIZE=1][COLOR=#062647]Dogs which have the Hungarian Junior Champion title, are not entitled to be entered in Champion Class, except at the Champion Show. Więc gdzies tutaj jest przekłamanie... pzdr.[/COLOR][/SIZE][/FONT][/QUOTE] No to może mnie Pani z węgierskiego ZK oszukała, bo planowaliśmy zgłosić Haniego na Węgry, a miał tylko mł. championat. Zapytałam więc czy mogę go zgłosić do klasy championów, odpisała, że jest to ok :eviltong: Quote
Asiaczek Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 Nie wiem, kto kogo oszukał. Ale lepiej uważac na taką sytuację. Moze Pańcia nie zrozumiała pytania...? Nie mam pojęcia. Pzdr. Quote
Jagoodka Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 My Championat Polski ukończyliśmy w Raciborzu 10.06. Tegoż samego dnia po powrocie z wystawy wypełnilam formularz w internecie i przelałam pieniądze do ZG. Dzisiaj w kopercie dostałam Perrutkowy dyplom wystawiony z datą 03.08 :) Całkiem nie źle :) Quote
Adamant Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 [quote name='mychaaaaa']No to może mnie Pani z węgierskiego ZK oszukała, bo planowaliśmy zgłosić Haniego na Węgry, a miał tylko mł. championat. Zapytałam więc czy mogę go zgłosić do klasy championów, odpisała, że jest to ok :eviltong:[/QUOTE] Nikt nikogo moim zdaniem nie oszukał bo tu chodzi o wystawę championów :cool1: Mając Mł. Ch. możesz zgłosić mimo że nie masz dorosłego Ch.:eviltong: Quote
mychaaaaa Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 [quote name='Adamant']Nikt nikogo moim zdaniem nie oszukał bo tu chodzi o wystawę championów :cool1: Mając Mł. Ch. możesz zgłosić mimo że nie masz dorosłego Ch.:eviltong:[/QUOTE] No to może i tak być ;) Quote
Banshee. Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 Nam zależy na tym żeby dostać mł. CH UA, a bez polskiego dyplomu nic nie zdziałamy. Byłam wczoraj w zarządzie głównym i bardzo mnie rozbawili. Nie mają jeszcze sprawozdania z wystawy w W-wie! Powiedzieli że czas na przesłanie do 30 dni, a nie 45. Jest w takim razie już po terminie. Nie wytrzymam na prawdę, w tym kraju już żadna instytucja nie funkcjonuje tak jak powinna. Mamy niecałe 10 dni do wystawy. :( Mam obiecane że zajmą się na początku moim wnioskiem jak dojdzie do nich sprawozdanie (z tego samego miasta ; )), ale mogę się założyć że skończy się na obiecankach, tracę już nadzieję na cokolwiek, cała kasa pójdzie w błoto. Quote
Jagoodka Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 Dokładnie na tym samym mi zależało - tylko o championat "dorosły" Na szczęście do nas przyszedł dyplom ch.pl 07.08.2012 i juz jestem spokojna o ewentualne wydanie ch.Ua :) Quote
Banshee. Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 Jagoodka jaka była Wasza ostatnia wystawa wchodząca w dyplom CH PL? Quote
Recommended Posts