Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 months later...
Posted

Tylko pamiętajcie,że na tym wniosku jak zaczynacie pisać, to z pola na pole przechodzicie przyciskiem TAB a nie inaczej bo nici z tego wyjdą !! :lol: :lol:

Posted

[quote name='sheltomaniak']adda a dzieje ci sie tak jak mnie?[/quote] Kurka, nie mam pojęcia :-?
Ale przechodzę tabulatorem, tak jak ursus pisze :roll:

Posted

[quote name='sheltomaniak']Ja też...i nic. daje na koncu wyslij i wlacza mi sie program pocztowy :-?[/quote] A jaki program Ci się włącza?

Posted

Używam przegladarki Mozilla Firefox a program pocztowy The Bat- i wtedy jak daje "wyslij" to włacza mi sie The Bat.
Przed chwila wlaczylam Internet Explorer i jak dałam wyślij to pokazał mi sie komunikat "This form id being submitted using e-mail...."

Posted

:o A ja mam neostradę i poszło mi przez konto na niej :-? Wcześniej nie chciało wyjść, bo miałam złe hasło wpisane.
A z Tobą to nie wiem... A co to znaczy to po angielsku?

Posted

Włączyło mi się okienko z moim loginem i hasłem do skrzynki w neostradzie, i jak podałam poprawne hasło to jeszcze raz dałam ok, uwierzytelniło mi to i poszło :roll: I mam nadzieję, że doszło 8)

Posted

czy to po angielsku czy koreańsku to jedno, bo ani tego ani tego języka nie kumam, ale to mogła być taka informacja, że ta poczta idzie wraz z podaniem twego adresu e-mail i czy się zgadzasz.......... dasz OK i pójdzie :lol:

Posted

Udało mi sie wysłać :angel:
Ale zeby bylo smiesznie ty wyslalam juz to 27 maja-o czym nie wiedzialam!
Dalej wydawało mi sie ze to nie wysłane:)i wczoraj ponownie(dopiero wtedy zauwazylam to wczesniejsze :D )

To teraz wystarczy czekać....