Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Bardzo współczuje...śledziłam wątek (wyjsc z tego forum nie moge), i podziwiam wasza walke. Oby tylko tych wygranych bylo wiecej.....ale.....wierzę gleboko,ze Ci, którzy odeszli zsyłaja nam "jakos" swoich nastepcow :)

Posted

Ja rowniez nie tylko w to wierze, ale wiem o tym - gdybys znalala Atosa i teraz naszego pocieszka - nastepce - wiedzialabys, ze to prawda. Mysle, ze nad wyborem Agata czuwal Atos - to ostatnia rzecz , tu na ziemi, jaka zrobil dla nas...

Posted

Jolu , tak bardzo serce boli......
Trzymaj się mimo wszystko , pamietaj ,ogladaj zdjecia, kochaj , pieśc i przytulaj .....mysli i wspomnienia są piekne, tego musisz się trzymac m, bo serce oszaleje z rozpaczy :placz:
Placze razem z Tobą , cóz wiecej mogę dać w takiej chwili ???????
Ja zbliżam sie do 3 rocznicy i , do cholery , to wcale mniej nie boli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dlaczego ONeE musiały odejść??????? Kto zna odpowiedz??????? :modla: :modla: :modla: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz:

Posted

Niestety z czasem jeszcze nikt nie wygral, a czasami myslalam, ze moze sie uda.....
Teraz musze i chce i wlasnie to robie - kocham i mocna przytulam Gutka, za dwoje, za Atosa i niego...

Posted

[quote name='StaR']...wierzę gleboko,ze Ci, którzy odeszli zsyłaja nam "jakos" swoich nastepcow :)[/quote]
Nie ma co wierzyć, to jest prawda, Gritę Puma mi "wyśniła". Jak miałam wahania, zaczął mi się śnić jej mokry nos na policzku, a może to wcale nie był sen...
Grita przyjechała do nas równo w 2 miesiące po odejściu Pumy, 11 września (!)

Posted

[quote name='myszsza']
Nie ma co wierzyć, to jest prawda, Gritę Puma mi "wyśniła". Jak miałam wahania, zaczął mi się śnić jej mokry nos na policzku, a może to wcale nie był sen...
Grita przyjechała do nas równo w 2 miesiące po odejściu Pumy, 11 września (!)[/quote] -
Moze... ja tez w to wierze, tym bardziej (moze to juz pisalam - ???), ze Agat jest odwrotnascia Atosa - kiedy byl z nami Toniek (Atos) , to mowilam, ze chcialabym , zeby On nie szczekal w aucie, zeby byl spokojniejszy - i zawsze na zasadzie - "och Toieczku zebys Ty byl ... (i tu dodawalam, to co chcialam)" i co sie okazalo? Gutek (Agat) taki jest!!! Tosiek byl bardzo silnym psychicznie psem - to On decydowal, kiedy ma sie do nas przytulac, brakowalo mi takiego , nazwijmy to , "lizusostwa', takiego poprzytulania sie. A Agat??? Na haslo "no choc sie poprzytulac", ten biegnie, wskakuje na kanape i sie tuli do nas. I jak tu nie wierzyc w przeznaczenie????
Mam nadziejr, ze wiecie, o co mi chodzi...????

Posted

Wrocilam z Porabki - bylam w Zywcu, kiedy przechodzilam kolo kosciola, przypomnialo mi sie , ze kiedys przed laty (chyba w 1995 czy w 1996 roku) bylismy tam razem z Kasia na pamietnych wakacjach w Lachowicach. Zrobilam Ci zdjecia - kolo tui, przy koscielnym murze - zjedcia sa, tuje podrosly, tylko Ciebie tam nie bylo, a wlasciwie byles, tylko ze w moim serduchu...

Posted

Tak Jolu one zawsze są z nami w naszych myślach i sercach ,choć tak bardzo bym pragneła żeby były fizycznie pogłaskać , przytulić tak jak dawniej ..............................................................

Posted

Wlasnie znalazlam taki wiersz :
To tylko pies, tak mówisz
Tylko pies...
A ja ci powiem
Że pies to często więcej niż
Człowiek
On nie ma duszy, mówisz...
Popatrz jeszcze raz...
Psia dusza większa jest od psa
I kiedy uśmiechasz się do niej
Ona się huśta na ogonie
A kiedy się pożegnać trzeba
I psu czas iść do psiego nieba
To niedaleko przecież pies wyrusza
Z tobą zostanie jego dusza...

Barbara Borzymowska

Posted

Wstalam wlasnie - jest troche sniegu - wysiusialam mlodego - ale on to nie Ty! Ty dalbys susa do nablizszej nawet milimetrowej gorki, a Agat - stal i lizal platki. Mimo, ze to jego 2 zima, dalej nie moze zrozumiec co sie dzieje ze sniezkami rzucanymi w snieg - gdzie one sie podziewaja... Ty dawales "nura", tam, gdzie one spadaly, a ta "klipa" stoi i szuka - zabawny ten Twoj mlodszy brat. Moze w tej zimie w koncu pojmie "filozofie sniezek"

Posted

Tonieczku - dzis znow jest 22. kolejnego miesiaca, to juz 13. miesiecy od kiedy biegasz za Teczowym Mostem. Dalej tesknie, dalej boli, choc jest mlody, jest pocieszek, w ktorym zakochalam sie jak w Tobie, ale zawsze bedziesz w serduchu mial pierwsze miejsce.

Posted

witaj sota36 --- 20 października 2005 ja również pożegnałam swojego ukochanego psa Buzera i nadal jestem w depresji po jego stracie---na pewno nigdy go nie zapomnę bo był psem wyjątkowym---jak już będę mogła to o nim tu napiszę
przedstawiam ci mojego drugiego psa [choć właściwie ten jest psem rodziny- moim był Buzer]
przedstawiam ci go dlatego bo ma na imię --- Atos [vel Atek] i ma aktualnie 13 lat !!!
podobnie jak Buzer był "psim nieszczęściem" z ulicy---na szczęście trzyma się nadal dobrze
tu wkleiłam kilka fotek
[url]http://www.upload2.net/image_gallery/2476/[/url]
pozdrawiam cię serdecznie