Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 598
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[IMG]http://img80.imageshack.us/img80/7104/dscf4577qn8.jpg[/IMG]

[B][SIZE="4"][COLOR="Red"]CZY ZECHCESZ MU POMÓC?[/COLOR][/SIZE][/B]
:-(:-(:-(
On nie ma wiele czasu...:-(

Posted

[quote name='mimiś']Arielek prosi o wsparcie... Renatko, nie zawsze zaglądam, gdyby doszło do finalizacji-przypomnij mi na pv[/QUOTE]

Kochana oczywiście dam znać...ale przed nami długa droga w dozbieraniu pieniążków:shake:,oby Arielek dotrwał w schronisku:-(
Czy ktoś może jeszcze pomóc dziadeczkowi w dotarciu do dt?

Posted

Nawet nikt nie zajrzy...nikt nie podniesie wątku...a on tak bardzo potrzebuje naszej pomocy...:-(
Ale jak pies odejdzie w schronie,to będą wpisy kondolencyjne typu.."tak nam przykro,że nie zdążyliśmy :placz:..."
Eh...:shake:

Posted

NO nie, tak nie można, Arielek może zimy w schronie nie przetrwać, tyle czasu to już zdecydowanie za dużo dla niego... Dziewczyny, deklarowałam na Arielka miesięcznie po 50,00 i tyle deklaruję, ale na początek, żeby go szybciej zabrać wysłałabym 100 .. Proszę o nr konta na pw i proszę żeby jak najszybciej zabierać Arielka pliss...:modla::modla::modla::modla::modla:

Posted

Aguś a jak on się czuje?Ma wolę życia,czy słaby jest,na ile określany jest jego wiek...tak naprawdę to nic o nim tu na wątku nie wiemy,oprócz tego co Lidzia napisała w pierwszym poście,a jest tego niewiele:roll:

Posted

Arielek był dzisiaj na spacerku... nawet dwóch.... rano na takim krótkim na siusiu.. i potem na długim "szlakiem spacerowym" :)

Podjadł kiełbaski... wycałowany i wygłaskany... wrócił do siebie na posłanko

Posted

[quote name='Maszaberla']Dorzucam 20 zl na staruszka - na razie jednorazowo ale w razie czego pomoge oczywiscie[/QUOTE]

Dziękuję kochana:loveu:
Obysmy zdażyły,tak jak w przypadku Miłeczka;)

Posted

Na jeden miesiąc właściwie juz mamy,bo część deklaracji jest jednorazowa.Ale najważniejsze,żeby go wyciągnąc ze schronu.Mam nadzieję,że uda sie poprosić o deklaracje comiesięczne.Lidzia-załozycielka wątku szuka mu dt w swojej okolicy,bo nie ma sensu wozić psiny po Polsce.Mam nadzieję,że jej sie uda znaleźć dt,bo właściwie Arielka można byłoby zabrac ze schronu juz jutro