Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 598
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Zaległe rozliczenia :oops:
Byłam przekonana, że o rozliczeniu z lutego i marca pisałam :oops:

LUTY:
Aldrumka - 20zł
BasiaD - 50zł
Emilia2280 - 30zł
Gonia13 - 10zł (wpłacono 20 zł za styczeń i luty)
Izabella 1982 - 10zł
Mestudio - [COLOR=Black]10zł[/COLOR]
Mimiś - 20zł
[COLOR=Black]Niteczka - 30zł
Renata5 - 20zł
Ukryty Smok - 50zł
Talia - 10zł[/COLOR]

MARZEC:
Aldrumka - 20zł
BasiaD - 50zł
Emilia2280 - 30zł
Gonia13 - 10zł (wpłacono 20 zł za styczeń i luty)
Izabella 1982 - 10zł (wpłacono 30 zł za luty, marzec, kwiecień)
Mestudio - [COLOR=Red][B]wpłacono 29.03 30zł (za IX, X, XI)[/B][/COLOR] oraz 10.05 30zł (za XII, I 2010r., II 2010)
Mimiś - 20zł
Renata5 - 20zł
Ukryty Smok - 50zł
Talia - 10zł[/COLOR]

KWIECIEŃ:
Aldrumka - 20zł
BasiaD - 50zł
Emilia2280 - 30zł
Gonia13 - 10zł (wpłacono 20 zł za marzec i kwiecień)
Izabella 1982 - 10zł
Mestudio - [COLOR=Red][B]???[/B][/COLOR]
Mimiś - 20zł
Renata5 - 20zł
Ukryty Smok - 50zł
Talia - 10zł[/COLOR]

MAJ:
Aldrumka - 20zł
BasiaD - 50zł
Emilia2280 - 30zł
Gonia13 - 10zł (wpłacono 20 zł za maj i czerwiec)
Izabella 1982 - 10zł[B][COLOR=Red][/COLOR][/B] (wpłacono 20 zł za maj i czerwiec)
Mestudio - [COLOR=Red][B]???[/B][/COLOR]
Mimiś - 20zł
[COLOR=Black]Niteczka - [COLOR=Red][B]???[/B][/COLOR]
Renata5 - 20zł (wpłacono 40 zł za kwiecień i maj)
Ukryty Smok - 50zł
Talia - 10zł[/COLOR] (wpłacono 12.05 30 zł za marzec, kwiecień i maj)

Mestudio
Wpłata 60 zł wpłyneła na skarpete. Rozliczyłam się za miniony rok. Wszystko gra.
20zł dodatkowo poszło na styczeń i luty 2010r.
Wcześniej ustaliliśmy z DT, że opałata bedzie wynosić 250zł. Obecnie jesteśmy na +20zł.
Dt Arielka będzie zapewne jego dożywotnim. Proszę wszystkich o wypowiedzenie się, co o tym myślicie.
Aldrumka - oczywiście moge porozmawiać z DT o zmniejszeniu kosztów, jednak wszyscy muszą zająć głos w tej sprawie ;)

Posted

"Dt Arielka będzie zapewne jego dożywotnim. Proszę wszystkich o wypowiedzenie się, co o tym myślicie."- jestem realistką -myslę,że na inny dom ten niezbyt piękny staruszek nie ma co liczyć -

Posted

W takim razie jutro wysyłam za kwiecień i maj bo już się pogubiłam w tych wpłatach, a jak ustawiłam opcję automatyczną to nijak mi nic nie wychodzi, chyba się starzeję okropnie. A co będzie za 10 lat....

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='BasiaD']Ja nie mam nic przeciwko żeby DT Arielka stał się jego domkiem stałym..Tylko co z kasą ??[/QUOTE]
Basiu, Lidka jest za taką opcją,żeby Arielek został tam na dożywotnim dt płatnym.
Ja prosiłam o zdjęcia Arielka z aktualną gazetą,no bo różne rzeczy się na tym dogo dzieją.Absolutnie personalnie nie mam nic do Lidki,ani Arielkowej Pani(no bo faktem jest,że ani jednej,ani drugiej w ogóle nie znam),ale strzezonego Pan Bóg strzeże.Kilka osób z tego wątku mnie o to prosiło,więc napisałam prośbę do Lidki na pw.Otrzymałam odpowiedź,że zdjęcia takowe zrobi.Jednak do tej pory-cisza.Bardzo proszę o wywiązanie się z obietnicy,ponieważ z braku wiadomości i aktualnych zdjęć psa,odwołam swoją wpłatę.

Posted

Ze smutkiem stwierdzam, że też chciałabym się czegoś więcej dowiedzieć. Rozumiem brak czasu ale jako osoby płacące regularnie na psiaka mamy prawo do informacji o nim. Daleko mi do tego żeby się wycofywać ale coś tu się musi zmienić. Niech psiak tam zostanie - jeśli ta pani sie zgodzi - tylko napiszcie jasno o co chodzi.

Posted

[quote name='Gonia13']Ze smutkiem stwierdzam, że też chciałabym się czegoś więcej dowiedzieć. Rozumiem brak czasu ale jako osoby płacące regularnie na psiaka mamy prawo do informacji o nim. Daleko mi do tego żeby się wycofywać ale coś tu się musi zmienić. Niech psiak tam zostanie - jeśli ta pani sie zgodzi - tylko napiszcie jasno o co chodzi.[/QUOTE]
Goniu,Lidka była w czerwcu na dogo,przecież już dawno mogła cyknąc jedną aktualną fotkę.Jeżeli do końca lipca takowej fotki nie zobaczę,to niestety nie będe płaciła w ciemno,bo póki co tak to niestety wygląda[IMG]http://www.dogomania.images/smilies/icon_rolleyes.gif[/IMG]

Posted

[quote name='Renata5']No niestety cisza,a Lidzia była 3 lipca na dogo,mogła choć kilka słów skrobnąć jak się czuje Arielek...[/QUOTE]

Jeśli sobie dobrze przypominam to mam VI i VII zapłacony więc czekam teraz na informacje o psiaku a dopóki ich nie będzie nie wpłacę żadnych pieniędzy.
Oczywiście jeśli sprawa się wyjaśni a bedę zalegać z jakąś wpłatą - wyrównam zaległość.

Posted

[quote name='Gonia13']Jeśli sobie dobrze przypominam to mam VI i VII zapłacony więc czekam teraz na informacje o psiaku a dopóki ich nie będzie nie wpłacę żadnych pieniędzy.
Oczywiście jeśli sprawa się wyjaśni a bedę zalegać z jakąś wpłatą - wyrównam zaległość.[/QUOTE]
ja mam zaplacony czerwiec.jezeli do konca lipca beda fotki,to jak najbardziej place dalej

Posted

czekam na wypowiedź załozycielki ..-napisałam mail do Lidki[adres jest na profilu] z prosbą o pojawienie sie na wątku-może nie ma czasu i nie wchodzi na dogo..:roll: