mestudio Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 Witam, tak jak informowałam na pw wpłaciłam zaległość zimową na dwie raty. Proszę to sprawdzić. Mam nadzieję, że wszystko się zgadza. Quote
Aldrumka Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 tak, ale .........nie znam sytuacji , ale może skoro Pani się przywiązała to mogłaby trochę obniżyć opłatę Quote
mestudio Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 Niech ktos mi podliczy czy przypadkiem za maj nie powinnam jeszcze coś wpłacić - bo w sumie wpłaciłam 60 zł, ale ja się pogubiłam. Quote
lidka_park Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 Zaległe rozliczenia :oops: Byłam przekonana, że o rozliczeniu z lutego i marca pisałam :oops: LUTY: Aldrumka - 20zł BasiaD - 50zł Emilia2280 - 30zł Gonia13 - 10zł (wpłacono 20 zł za styczeń i luty) Izabella 1982 - 10zł Mestudio - [COLOR=Black]10zł[/COLOR] Mimiś - 20zł [COLOR=Black]Niteczka - 30zł Renata5 - 20zł Ukryty Smok - 50zł Talia - 10zł[/COLOR] MARZEC: Aldrumka - 20zł BasiaD - 50zł Emilia2280 - 30zł Gonia13 - 10zł (wpłacono 20 zł za styczeń i luty) Izabella 1982 - 10zł (wpłacono 30 zł za luty, marzec, kwiecień) Mestudio - [COLOR=Red][B]wpłacono 29.03 30zł (za IX, X, XI)[/B][/COLOR] oraz 10.05 30zł (za XII, I 2010r., II 2010) Mimiś - 20zł [COLOR=Black]Niteczka - 30zł Renata5 - 20zł Ukryty Smok - 50zł Talia - 10zł[/COLOR] KWIECIEŃ: Aldrumka - 20zł BasiaD - 50zł Emilia2280 - 30zł Gonia13 - 10zł (wpłacono 20 zł za marzec i kwiecień) Izabella 1982 - 10zł Mestudio - [COLOR=Red][B]???[/B][/COLOR] Mimiś - 20zł [COLOR=Black]Niteczka - 30zł Renata5 - 20zł Ukryty Smok - 50zł Talia - 10zł[/COLOR] MAJ: Aldrumka - 20zł BasiaD - 50zł Emilia2280 - 30zł Gonia13 - 10zł (wpłacono 20 zł za maj i czerwiec) Izabella 1982 - 10zł[B][COLOR=Red][/COLOR][/B] (wpłacono 20 zł za maj i czerwiec) Mestudio - [COLOR=Red][B]???[/B][/COLOR] Mimiś - 20zł [COLOR=Black]Niteczka - [COLOR=Red][B]???[/B][/COLOR] Renata5 - 20zł (wpłacono 40 zł za kwiecień i maj) Ukryty Smok - 50zł Talia - 10zł[/COLOR] (wpłacono 12.05 30 zł za marzec, kwiecień i maj) Mestudio Wpłata 60 zł wpłyneła na skarpete. Rozliczyłam się za miniony rok. Wszystko gra. 20zł dodatkowo poszło na styczeń i luty 2010r. Wcześniej ustaliliśmy z DT, że opałata bedzie wynosić 250zł. Obecnie jesteśmy na +20zł. Dt Arielka będzie zapewne jego dożywotnim. Proszę wszystkich o wypowiedzenie się, co o tym myślicie. Aldrumka - oczywiście moge porozmawiać z DT o zmniejszeniu kosztów, jednak wszyscy muszą zająć głos w tej sprawie ;) Quote
mimiś Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 "Dt Arielka będzie zapewne jego dożywotnim. Proszę wszystkich o wypowiedzenie się, co o tym myślicie."- jestem realistką -myslę,że na inny dom ten niezbyt piękny staruszek nie ma co liczyć - Quote
niteczka Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Sprawdzę moją wpłatę majową. Mam "automat" ustawiony w banku. Może sę coś zacięło. Quote
mestudio Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 W takim razie jutro wysyłam za kwiecień i maj bo już się pogubiłam w tych wpłatach, a jak ustawiłam opcję automatyczną to nijak mi nic nie wychodzi, chyba się starzeję okropnie. A co będzie za 10 lat.... Quote
BasiaD Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Ja nie mam nic przeciwko żeby DT Arielka stał się jego domkiem stałym..Tylko co z kasą ?? Quote
maarit Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Haaaaaloooooo..... Arielku co u ciebie? Cisza taka..... Quote
Lionees Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 [quote name='BasiaD']Ja nie mam nic przeciwko żeby DT Arielka stał się jego domkiem stałym..Tylko co z kasą ??[/QUOTE] Basiu, Lidka jest za taką opcją,żeby Arielek został tam na dożywotnim dt płatnym. Ja prosiłam o zdjęcia Arielka z aktualną gazetą,no bo różne rzeczy się na tym dogo dzieją.Absolutnie personalnie nie mam nic do Lidki,ani Arielkowej Pani(no bo faktem jest,że ani jednej,ani drugiej w ogóle nie znam),ale strzezonego Pan Bóg strzeże.Kilka osób z tego wątku mnie o to prosiło,więc napisałam prośbę do Lidki na pw.Otrzymałam odpowiedź,że zdjęcia takowe zrobi.Jednak do tej pory-cisza.Bardzo proszę o wywiązanie się z obietnicy,ponieważ z braku wiadomości i aktualnych zdjęć psa,odwołam swoją wpłatę. Quote
emilia2280 Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Ja tez po ostatnich oszustwach jestem zmuszona sprawdzac co nieco i chétnie zobaczé Arielka z aktualná gazétá równiez. Quote
maarit Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Ze smutkiem stwierdzam, że też chciałabym się czegoś więcej dowiedzieć. Rozumiem brak czasu ale jako osoby płacące regularnie na psiaka mamy prawo do informacji o nim. Daleko mi do tego żeby się wycofywać ale coś tu się musi zmienić. Niech psiak tam zostanie - jeśli ta pani sie zgodzi - tylko napiszcie jasno o co chodzi. Quote
Lionees Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 [quote name='Gonia13']Ze smutkiem stwierdzam, że też chciałabym się czegoś więcej dowiedzieć. Rozumiem brak czasu ale jako osoby płacące regularnie na psiaka mamy prawo do informacji o nim. Daleko mi do tego żeby się wycofywać ale coś tu się musi zmienić. Niech psiak tam zostanie - jeśli ta pani sie zgodzi - tylko napiszcie jasno o co chodzi.[/QUOTE] Goniu,Lidka była w czerwcu na dogo,przecież już dawno mogła cyknąc jedną aktualną fotkę.Jeżeli do końca lipca takowej fotki nie zobaczę,to niestety nie będe płaciła w ciemno,bo póki co tak to niestety wygląda[IMG]http://www.dogomania.images/smilies/icon_rolleyes.gif[/IMG] Quote
maarit Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 Poczekam na Lidkę i chętnie przeczytam co ma nam do przekazania. Quote
maarit Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 Jako że wiem iż życie jest nieprzewidywalne czekam na wypowiedź lidki... nie wiem ile czasu ale dam sobie jakiś ogranicznik... Quote
Lionees Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 [quote name='Gonia13']Cisza... :([/QUOTE] No niestety cisza,a Lidzia była 3 lipca na dogo,mogła choć kilka słów skrobnąć jak się czuje Arielek... Quote
maarit Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 [quote name='Renata5']No niestety cisza,a Lidzia była 3 lipca na dogo,mogła choć kilka słów skrobnąć jak się czuje Arielek...[/QUOTE] Jeśli sobie dobrze przypominam to mam VI i VII zapłacony więc czekam teraz na informacje o psiaku a dopóki ich nie będzie nie wpłacę żadnych pieniędzy. Oczywiście jeśli sprawa się wyjaśni a bedę zalegać z jakąś wpłatą - wyrównam zaległość. Quote
Lionees Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 [quote name='Gonia13']Jeśli sobie dobrze przypominam to mam VI i VII zapłacony więc czekam teraz na informacje o psiaku a dopóki ich nie będzie nie wpłacę żadnych pieniędzy. Oczywiście jeśli sprawa się wyjaśni a bedę zalegać z jakąś wpłatą - wyrównam zaległość.[/QUOTE] ja mam zaplacony czerwiec.jezeli do konca lipca beda fotki,to jak najbardziej place dalej Quote
mimiś Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 czekam na wypowiedź załozycielki ..-napisałam mail do Lidki[adres jest na profilu] z prosbą o pojawienie sie na wątku-może nie ma czasu i nie wchodzi na dogo..:roll: Quote
Recommended Posts