fiefiurka Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Masakra!!!!!!!!!!!!!!!:placz::placz::placz::placz::placz: NIEDŹWIADKU!!!!!!!!!!!!!!!!! Pół roku temu, znaleźliśmy błąkającego się psa, pies byl mocno zdezorientowany, błąkał się i mimo że to centrum miasta, bylismy pierwszymi osobami które sie nim zainteresowały i na sznurku przyprowadziły do domu. Tego samego dnia zrobilismy ogłoszenie z duża fotką i po wydrukowaniu powiesiliśmy ponad sto ogloszeń, najwięcej w okolicy gdzie go znaleźliśmy + we wszystkich newralgicznych punktach miasta :przystanki ,sklepy nocne itp.! Drugiego dnia wieczorem, zadzwonił pan, sąsiadka mu powiedziała że widziała zdjecie jego psa w sklepie gdzie robiła zakupy. Z doświadczenia więc wiem że ogłoszenia ze zdjęciem skutkują. Jestem mocno zdołowana ale wiem że będzie dobrze, że niedzwiadek się znajdzie, że ludzi takich jak my jest więcej i pomogą. Quote
Ada-jeje Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Blaki Straz nie czipuje psow, ale u niech mozesz sie dowiedziec czy maja czytnik, to samo pytanie zadaj w schronie. Bo co z tego ze ja zaczipujesz, jak te gamonie i tak nie beda dysponowac czytnikiem, podobna sytuacja jest na naszym terenie, oprocz wetow nikt nie dysponuje czytnikiem. :shake::angryy: Quote
Kasia&Rika Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 [quote name='Alicja']:crazyeye:[FONT=Arial][B]:crazyeye::crazyeye:o dżisys to tam psiaki całkiem sa[COLOR=Black]me są :-o[/COLOR][/B][COLOR=Black][B]??[/B][/COLOR][/FONT][/quote] tak, w niedziele jest czynne do 13, a tak to do 16 czy 17 w normalne dni ... to ja liczę Blaki jutro na spacerek;-) okazało się że mieszkamy 2min od siebie:evil_lol: Quote
blaki24 Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Tak od 13 do 8 rana sa same dziwne to dlamnie tez bylo ale coz. Pieski sa kazdy w osobnym boksie niemogłam spogladac na nie bo az serce mi pekało ze tak los maja :placz: ale maja nawet duze boksy wiec niemaja zle juz myslalam ze shirka jest w jednym z nich to przeszła bym przez płot i wzieła bym ja ale jest bydynku schroniska i lupa :placz: wołalam ja to moze mnie słyszała ale juz jutro bedziemy znow razem :multi: jesli to ona. Treaz niewiem czy mam rozwieszac plakaty ze zagineła ? Quote
fiefiurka Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Blaki ja bym rozwiesiła, a co to za babsko ta kierowniczka ,które nie może ruszyć 4 liter i w takim wypadku przyjechać do schronu :shake: Quote
blaki24 Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 zadzwonie jescze raz do tej Pani moze sie jednak zgodzi jak po nia podjade i odwioze do domku bo ja niemoge bez niej jak wiem ze tam biedulek moj kochany siedzi sam :( Quote
blaki24 Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 mowila ze byla na 4 interwencjach i ze chce miec cos z niedzieli a ja biegalam po Ostrowie do 2:30 w nicy i szukalam jej :( ale ona nie byla poruszona babiszon jeden :( Quote
Alicja Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 [quote name='blaki24']zadzwonie jescze raz do tej Pani moze sie jednak zgodzi jak po nia podjade i odwioze do domku bo ja niemoge bez niej jak wiem ze tam biedulek moj kochany siedzi sam :([/quote] [FONT=Arial][B]zadzwoń ..jak kobieta ma serce to myśle ze sie zgodzi ...powiedz może że pies leki bierze albo coś tam :oops:[/B][/FONT] Quote
malawaszka Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 bardzo mocno trzymam :kciuki: żeby to była Shira!!!!! a jeśli się okaże że to nie ona (tfu tfu odpukac!) to na plakatach powinno być napisane, że jest wysterylizowana - wtedy rozmnażacze nie będą sobie nią głowy zaprzatać Quote
blaki24 Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Bardzo dziekuje wszystkim za Pomoc i za wsparcie :*:loveu: Quote
Alicja Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 [FONT=Arial][B]Póki co można i szeleczki [/B][/FONT] Quote
andzia69 Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 :shake::shake::shake: a jak ona się urwała? co to za obroża do kitu... jeśli sie znajdzie to zakładaj jej 2 i do 2 przypinaj....a tak czułam, ze coś sie stanie.... Quote
dczn Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Ja pierdziele :) Oby do 8mej- mogli ją pomylic z boxerem- wazne , ze pręgus ;):):) i zagubiony w miescie!!! Musi byc ona! Ludzie myla te psy z boxerami :) Shirunia ;**************** Quote
blaki24 Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Niestety Shirka musi spedzic noc w izolatce dzwoniłam błagałam Pania kierownik ale Ta niemiła Pania nic nie ruszało i pani odnosiła sie z wielka łaska, Nie bede komentowac tej Pani ........:mad:. Shirka bedzie maiała robiony tatułaz bo w ostrowie czytnik czipow na tylko 1 weterynarz a straz miejska nie posiada takiego czytnika :-( juz niemoge sie doczekac kiedy Shirka wroci do domu zostanie wykapana i dostanie jedzonko i pujdzie spac po takim stresie :( Ale nawazniejsze ze sie odnalazła cala i zdrowa :) Quote
Ada-jeje Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Poczekajmy jeszcze do jutra, :roll: zeby wypic szampana za wspaniale zakonczenie. Quote
IKA & SONIA Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Najważniejsze, że jutro Schircia będzie już w swoim domku i wszyscy odetchniemy z ulgą ;) Quote
dczn Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 czyli to ona? spac nie moglam ;> ufffffffffffffff Quote
blaki24 Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Ade-jeje otwieraj szampana :multi: jest juz w domku lezy wykapana czysciutka ma w rany i kilka otarc nie kuleje rane zapsikam antybiotykiem jest przestraszona i schudla ale najwazniejsze ze jest juz znami.:loveu: Quote
blaki24 Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 kolezanka wet przyjedzie ja zobaczyc czy napewno nic nie jest niewiadomo co sie stalo ze jest taka pobijana Quote
fiefiurka Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:: multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: co za niedźwiadek!! chyba musisz faktycznie pomyśleć o szelkach dla panny:p Quote
IKA & SONIA Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 :laola: uffff bardzo się cieszę Blaki, że sunia jest już z Wami!!! Bardzo martwiłam się o nią bardzo :shake: Quote
Ada-jeje Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 :multi::multi::multi::multi::multi: Ja sie dzis z radosci upije tym szampanem. :drinking: Schira, kochana jak dobrze ze jestes. :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Blaki wycaluj Sczirke odemnie w czolko. Quote
blaki24 Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 tez myslałam o szelkach :) Shirka spi jak zabita i chrapie sobie to musi jej byc bardzo dobrze :) Quote
Recommended Posts