Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Masakra!!!!!!!!!!!!!!!:placz::placz::placz::placz::placz:

NIEDŹWIADKU!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pół roku temu, znaleźliśmy błąkającego się psa, pies byl mocno zdezorientowany, błąkał się i mimo że to centrum miasta, bylismy pierwszymi osobami które sie nim zainteresowały i na sznurku przyprowadziły do domu. Tego samego dnia zrobilismy ogłoszenie z duża fotką i po wydrukowaniu powiesiliśmy ponad sto ogloszeń, najwięcej w okolicy gdzie go znaleźliśmy + we wszystkich newralgicznych punktach miasta :przystanki ,sklepy nocne itp.! Drugiego dnia wieczorem, zadzwonił pan, sąsiadka mu powiedziała że widziała zdjecie jego psa w sklepie gdzie robiła zakupy.

Z doświadczenia więc wiem że ogłoszenia ze zdjęciem skutkują.
Jestem mocno zdołowana ale wiem że będzie dobrze, że niedzwiadek się znajdzie, że ludzi takich jak my jest więcej i pomogą.

• Replies 486
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Blaki Straz nie czipuje psow, ale u niech mozesz sie dowiedziec czy maja czytnik, to samo pytanie zadaj w schronie. Bo co z tego ze ja zaczipujesz, jak te gamonie i tak nie beda dysponowac czytnikiem, podobna sytuacja jest na naszym terenie, oprocz wetow nikt nie dysponuje czytnikiem. :shake::angryy:

Posted

[quote name='Alicja']:crazyeye:[FONT=Arial][B]:crazyeye::crazyeye:o dżisys to tam psiaki całkiem sa[COLOR=Black]me są :-o[/COLOR][/B][COLOR=Black][B]??[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

tak, w niedziele jest czynne do 13, a tak to do 16 czy 17 w normalne dni ...
to ja liczę Blaki jutro na spacerek;-) okazało się że mieszkamy 2min od siebie:evil_lol:

Posted

Tak od 13 do 8 rana sa same dziwne to dlamnie tez bylo ale coz. Pieski sa kazdy w osobnym boksie niemogłam spogladac na nie bo az serce mi pekało ze tak los maja :placz: ale maja nawet duze boksy wiec niemaja zle juz myslalam ze shirka jest w jednym z nich to przeszła bym przez płot i wzieła bym ja ale jest bydynku schroniska i lupa :placz: wołalam ja to moze mnie słyszała ale juz jutro bedziemy znow razem :multi: jesli to ona. Treaz niewiem czy mam rozwieszac plakaty ze zagineła ?

Posted

zadzwonie jescze raz do tej Pani moze sie jednak zgodzi jak po nia podjade i odwioze do domku bo ja niemoge bez niej jak wiem ze tam biedulek moj kochany siedzi sam :(

Posted

mowila ze byla na 4 interwencjach i ze chce miec cos z niedzieli a ja biegalam po Ostrowie do 2:30 w nicy i szukalam jej :( ale ona nie byla poruszona babiszon jeden :(

Posted

[quote name='blaki24']zadzwonie jescze raz do tej Pani moze sie jednak zgodzi jak po nia podjade i odwioze do domku bo ja niemoge bez niej jak wiem ze tam biedulek moj kochany siedzi sam :([/quote]

[FONT=Arial][B]zadzwoń ..jak kobieta ma serce to myśle ze sie zgodzi ...powiedz może że pies leki bierze albo coś tam :oops:[/B][/FONT]

Posted

bardzo mocno trzymam :kciuki: żeby to była Shira!!!!! a jeśli się okaże że to nie ona (tfu tfu odpukac!) to na plakatach powinno być napisane, że jest wysterylizowana - wtedy rozmnażacze nie będą sobie nią głowy zaprzatać

Posted

Ja pierdziele :) Oby do 8mej- mogli ją pomylic z boxerem- wazne , ze pręgus ;):):) i zagubiony w miescie!!! Musi byc ona! Ludzie myla te psy z boxerami :)
Shirunia ;****************

Posted

Niestety Shirka musi spedzic noc w izolatce dzwoniłam błagałam Pania kierownik ale Ta niemiła Pania nic nie ruszało i pani odnosiła sie z wielka łaska, Nie bede komentowac tej Pani ........:mad:. Shirka bedzie maiała robiony tatułaz bo w ostrowie czytnik czipow na tylko 1 weterynarz a straz miejska nie posiada takiego czytnika :-( juz niemoge sie doczekac kiedy Shirka wroci do domu zostanie wykapana i dostanie jedzonko i pujdzie spac po takim stresie :( Ale nawazniejsze ze sie odnalazła cala i zdrowa :)

Posted

Ade-jeje otwieraj szampana :multi: jest juz w domku lezy wykapana czysciutka ma w rany i kilka otarc nie kuleje rane zapsikam antybiotykiem jest przestraszona i schudla ale najwazniejsze ze jest juz znami.:loveu:

Posted

:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:: multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:
co za niedźwiadek!! chyba musisz faktycznie pomyśleć o szelkach dla panny:p

Posted

:multi::multi::multi::multi::multi: Ja sie dzis z radosci upije tym szampanem. :drinking:
Schira, kochana jak dobrze ze jestes. :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:
Blaki wycaluj Sczirke odemnie w czolko.