monikawaw Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Teraz jest na podlasiu w Siemiatyczach u mojej mamy ale moze by sie jakos zalatwilo transport do Warszawy chyba ze znajdzie sie ktos z innego miasta. Piesek raczej nie moze dluzej zostac bo nie bedzie sie teraz mial kto nim zajmowac,teraz moja mama jest chora na grype wiec z nia siedziala a piesek jest taki ze caly czas za nia chodzi i piszczy jak sie oddala. Quote
jkp Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Nie przeczytałam całosci ale CZY KTOS ODEZWAł SIE DO WOśP W TEJ SPRAWIE ??? jeśli nie ten lokalny sztab to moze centrala ? ONI NA PEWNO DBAJĄ O TWARZ FUNADACJI i moze pomogą ,żeby nie mieć okrucienstwa wobec zwierząt na koncie ! Mają swoje kontakty i pełno ludzi moze warto spróbować ?? Quote
fizia Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 jkp napisał(a):Nie przeczytałam całosci ale CZY KTOS ODEZWAł SIE DO WOśP W TEJ SPRAWIE ??? jeśli nie ten lokalny sztab to moze centrala ? ONI NA PEWNO DBAJĄ O TWARZ FUNADACJI i moze pomogą ,żeby nie mieć okrucienstwa wobec zwierząt na koncie ! Mają swoje kontakty i pełno ludzi moze warto spróbować ?? Właśnie, może to jest dobry pomysł - niech chociaż pomogą szukać domu Quote
fizia Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Szczeniak zlicytowany na Wielkiej Orkiestrze Swiatecznej Pomocy - Zwierzaki - cafeanimal.pl Quote
monikawaw Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 No chyba trzeba bedzie sie do nich odezwac po weekendzie,piesek jest rozplakatowany,jest ogloszenie ze zdjeciem w lokalnej gazecie. Odezwało sie dwoch panow z ogloszen ktore porobila Fizia:p ale stwierdzili ze podlasie jest za daleko,jeden byl ze Szczecina a drugi to nawet nie powiedzial skad.najwazniejsze ze jest zainteresowanie jakiekolwiek Quote
monikawaw Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Mam nowe zdjecia pieska ,komu moge przeslac zeby wstawil_ Quote
jkp Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Napisałam do WOSP w sprawie tak głupiej licytacji, jesli nie odpowiedzą to ząłożę:mad::diabloti: wątek pt NIE PŁAĆCIE NA WOŚP !!! Quote
monikawaw Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 P1170319.JPG | | Fotki, Zdjęcia, Obrazki Fotosik.pl Quote
monikawaw Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Znalazl sie ktos chetny.Dzwonila jakas dziewczyna ,szuka pieska dla swoich rodzicow.Rodzice sa calymi dniami w domu i mowila ze suczka mialaby tam dobrze.Ma dzwonic jutro.Gdyby wszystko sie udalo pieska trzeba byloby przywiezc do Warszawy ,gdzie odebralaby go ta dziewczyna i zawiozla do rodzicow,gdzies na poludnie Polski. Quote
halbina Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 :multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
moana Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 monikawaw napisał(a):Zuzia zostaje u mojej mamy:diabloti: super!:multi: brawo dla Mamy! Quote
monikawaw Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 znalazla sie osoba chcetna na nia.Mama chciala ja oddac na jedna noc do dziewczyn ktore ja przyniosly zeby zobaczyc czy beda za soba tesknic.No i mała piszczala i postanowili ze juz jej nie oddadza Quote
monikawaw Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Ma do wybiegu dzialke 2000 m.Tato powiedzial ze jej zrobi bude zeby sobie latem siedziala tam w dzien,jak nikogo w domu nie bedzie,no ale oczywiscie bedzie mieszkala w domu.Spi w lozku z moja mama.:diabloti:Pewnie bedzie jezdzila z nimi na wakacje i ogolnie bedzie jej tam dobrze. Quote
monikawaw Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 No udalo sie.Jeszcze raz dzieki Fizia za ogloszenia.Dzieki nim odezwalo sie duzo chetnych,po 3 osoby dziennie.Zuzia miala juz nawet jechac do nowego domu tylko ze juz nikt jej nie chcial oddac.Moge Cie jeszcze raz prosic o ogloszenia w sprawie moich dwoch tymczasowiczow?Pliiiisssss.Moze im tez przyniesiesz szczescie.Ja dostaje jakiegos nerwu w reku jak je robie,zawsze cos mi nie wyjdzie, a psy sa juz tydzien. Podeslalabym Ci tekst i zdjecia na maila:diabloti: Quote
fizia Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 No jasne, nie ma problemu :) Mój mail [email protected] Quote
Recommended Posts