Jump to content
Dogomania

czy są tu jakieś szkoty (prosimy zakladac oddzielne tematy!)??

Recommended Posts

Posted

Już ciężko pracuje w obróbce zdjęc "zarazków" ,:loveu:
bo prąd jak prąd ale zastrzyk zadział i moge juz ręką się posługiwać :razz:
Ale takie specjalne zdjęcie aby zobaczyła ,kto się do jej Sunflower przymierzał:evil_lol:

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Magicnesca']Już ciężko pracuje w obróbce zdjęc "zarazków" ,:loveu:
bo prąd jak prąd ale zastrzyk zadział i moge juz ręką się posługiwać :razz:
Ale takie specjalne zdjęcie aby zobaczyła ,kto się do jej Sunflower przymierzał:evil_lol:

Oooo, nie ma sprawiedliwości na świecie ... :shake: a mój "zarazek":loveu:?????? :angryy:

Posted

No to juz zaraza z Urwiskowa-Zarazkowa wisi :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

IV-Tydzień

SANTA CLAUS- zarezerwowany-Warszawa

SIDERUS- zarezerwowany wstępnie Blecky

SEMIDEA - zarezerwowana -Tiramisu

SWEET CHILD IN TIME- zarezerwowana -Białystok

SUNFLOWER - zarezerwowana :evil_lol: Nitencja

Posted

[quote name='Tiramisu']Oooo, nie ma sprawiedliwości na świecie ... :shake: a mój "zarazek":loveu:?????? :angryy:

Tiramisu aby było sprawiedliwie i za cierpliwe czekanie :evil_lol:

Posted

[quote name='Magicnesca']SUNFLOWER - zarezerwowana :evil_lol: Nitencja

Nitencjo
bierzesz moją ulubienicę! To będziemy musiały się spotkać, bo ja bardzo bym chciała panienkę na żywo zobaczyć. Jeszcze takiego biszkoptowego teriera nie miziałam, muszę nadrobić :razz:

Posted

[quote name='zachraniarka']Nitencjo
bierzesz moją ulubienicę! To będziemy musiały się spotkać, bo ja bardzo bym chciała panienkę na żywo zobaczyć. Jeszcze takiego biszkoptowego teriera nie miziałam, muszę nadrobić :razz:

Dla fanki SUNFLOWER :loveu: :evil_lol: Zachraniarki

Posted

[quote name='Magicnesca']No to juz zaraza z Urwiskowa-Zarazkowa wisi :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

SEMIDEA - zarezerwowana -Tiramisu

Cuda!! A moja Semidea to chyba rośnie w jednej pozycji :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Wiesz Tiramisu ona jest chyba jakas modelką:):razz:
Jak tylko zobaczy flesze to "pozuje" bez ruchu do zdjęcia i patrzy swoim wzrokiem mówiący "tak dobrze czy jeszcze coś robimy i grzecznie czeka :)" bo Żółty -Siderus - od Blecky to ani na moment nie miał czasu na pozowanie :mad: no facet ciekawy świata:)

Posted

:crazyeye:jejusiu co Wy tutaj za cuda chowacie w tym topicu?:crazyeye:

Magicnesca to Tobie takie zarazki rosną w miskach?
Matko, jakie to-to zaraźliwe, ja też:placz::placz: chcę:placz::placz:
A SUNFLOWER to malowana? czy tak sama z siebie?:crazyeye:

Tfu! Tfu! Dlaczego tam na górze nie ma ostrzeżenia, że nie wolno wchodzić bez szczepień? Ja weszłam i jestem chora!!!

Posted

[quote name='OMM']
Tfu! Tfu! Dlaczego tam na górze nie ma ostrzeżenia, że nie wolno wchodzić bez szczepień? Ja weszłam i jestem chora!!!

No to
ostrzegam ,że wchodzisz na ten topic na swoja odpowiedzialność!!!!!
Nieszczepionym na " szkocią zarazę "wstęp wzbroniony !!!!!

Posted

puchu napisał(a):
kolejna zarażona :evil_lol:

Nieśmiej się tak :mad: ,bo jeszcze nie spotkałaś sie z Tiramisu i jej "zarazkiem":diabloti:
Lepiej przed tym spotkaniem zaszczep sie ,bo będziesz na tej liście zarażonych:evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Magicnesca']No to
ostrzegam ,że wchodzisz na ten topic na swoja odpowiedzialność!!!!!
Nieszczepionym na " szkocią zarazę "wstęp wzbroniony !!!!!
chba wstęp zalecany :evil_lol:
[quote name='Magicnesca']Nieśmiej się tak :mad: ,bo jeszcze nie spotkałaś sie z Tiramisu i jej "zarazkiem":diabloti:
Lepiej przed tym spotkaniem zaszczep sie ,bo będziesz na tej liście zarażonych:evil_lol: :evil_lol:
Już jestem zarażona :eviltong: I wiem, że na jednym się nie skończy :eviltong:

Posted

Nieprawda...NINA WAS WPUSZCZA W MALINY:diabloti: :diabloti: :diabloti: Jeżeli szkot jest antidotum na "zarazę szkocią" to czemu Nina ma "fijołka" na punkcie tylu? czemu ja mam trzy? i Asia ma kilka i......... większość tu ma kilka lub zarzeka sie że na jednym sie nie skończy?? :multi: Ta niby szczepionka to dawka kolejnej porcji zarażającej totalnie:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

bo nie dodałam wieczne antidotum - SZKOT , SZKOT,SZKOT i tak do .....:diabloti: :diabloti: :diabloti: aż będziesz miała dość .

Ale tego nikt nie wie kiedy dość:megagrin: :megagrin: :megagrin: :roflt: :roflt: :roflt:

Posted

Oj nie wie, nie wie...A tu ciagle nowe propozycje, nowe pomysły ...To jakieś błędne koło...A może ta rasa jest obciążona jakąś celtycka klątwą typu...Raz szkot, a potem już tylko więcej i wiecej...:evil_lol:

Posted

[quote name='Nitencja']dorota ty mialas chyba na zakupy isc czy cus ????:diabloti:

:cool1: :cool1: no miałam i byłam na zakupach,w banku, w związku w Wałbrzychu składkę zapłacić i jestem teraz na dogo:diabloti: :diabloti: a tu znowu zaraza!!

Posted

Ja bym powiedziała, że Szkot to nie antidotum a lekarstwo na tę chorobę:loveu:
Jak ktoś zachoruje to nieuleczalnie i trzeba się leczyć szkotnikami całe życie:mad: bo inaczej kiepsko z nim. Na przykładzie Salux i Magicnesca to nawet widać, że w miarę postępowania choroby, dawki szkotów muszą być co raz to większe:diabloti:
Jezzzu jestem nosicielką:placz::placz:
Proszę o jeszcze zdjęć:mdleje::mdleje::mdleje:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...