Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czesc Karolina!:) Trzymam za Ciebie jutro mocno kciuki! a spacerek pewnie był nieźle udany i taaaaki długi... mój za to dla odmiany z domu by się nie ruszał tylko całymi dniami na kanapie siedział... ;)

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Klaudia - no aż sama się dziwiłam, że on miał tyle siły w sobie :cool3: My też nie bywamy często na tych polach, tzn. w tym roku byliśmy chyba po raz drugi, więc całkowita kondycja jeszcze nie powróciła :P
Nati - nam się zdarzało i cały dzień łazić gdzieś po łąkach lasach itp :)
Kasia - no spacerek rzeczywiście się udał :) No to ci się trafił leniuszek hihi ;) Ja lubię Lucky'ego za to, że on potrafi się dostosować do sytuacji. Pani nie ma dzisiaj czasu na spacerki? Ok, to wyjdziemy kilka razy na króciutkie sii i wracamy do domu, a resztę dnia prześpimy (bo tak też bywa) :) Pani ma czas? Ok, to idziemy na super długi spacerek, i wtedy też jest fajnie :)

Jestem.
Napisałam.
Wróciłam.
Żyję.
Dziękuję za wszystkie trzymane kciuki i pozytywne myśli :Rose:
I proszę na jutro włączyć podwójną moc, bo jutro to dopiero będzie porażka. :modla: :eviltong:

Posted

Nie bój się jutro pójdzie świetnie tak jak dziś i jeszcze w czwartek!!:)

Jazz jest taki że jak się z nim nikt nie bawi, to on sam długo się nie pobawi, ale jak ktoś się z nim bawi to by tak cały dzień latał przynosił i by mu się nie znudziło:) Jak ja jestem zmęczona i się położę, czy się uczę, czy robię coś przy komputerze, to trochę się pobawi, a zaraz hop na kanapę i śpi:) ale na spacerki jak jest zimno, pada deszcz tak jak dziś to mu się nie chce wychodzić i muszę go ciągnąć. z jednej strony to dla mnie dobrze, bo ja tez nie lubię zimna i chlapy na dworze, ale siusiu i kupkę musi robić na polu, bo jak z nim nie wyjdę w porę to się w domu załatwia... taki z niego zmarzluch i leniuch. A jak ładna pogoda i wyjdziemy na ogród to też chwilkę się pobawi, powęszy, a jak mówię że idziemy do domu to nie protestuje tylko podbiega pod drzwi i tylko czeka żeby mu otworzyć:)

Posted

U mnie średnio... te testy wykańczają człowieka psychicznie... nie wiem kto układa do nich pytania... bo te pytania są tak głupie, tak dwuznaczne, tak niesprecyzowane, że weź człowieku tu bądź mądry i je rozwiązuj...

Cześć polonistyczna poszła mi w miarę dobrze, część matematyczna fatalnie, z angielskim nie powinno być najgorzej...

Do jasnej anielki, do czego w przyszłości będzie mi potrzebna wiedza o radioaktywnych biedronkach i mszycach?! :evil: Ta szkoła to tylko ogłupia człowieka. Zamiast dać jakieś sensowne zadania, życiowe, to wyskakują tak ni w 5 ni w 10 z biedronkami.

Posted

Pestka napisał(a):
Co do tego testu wczorajszego to ponoć dali go do rozwiązania studentom i go nie rozwiązali :cool3:

:p

Ja nie wiem kto wymyśla te pytania... naprawdę nie wiem. Radioaktywne biedronki na pewno przydadzą mi się w przyszłości. No na 100% jest to niezbędne w życiu każdego człowieka. Takie przydatne, praktyczne i w ogóle :loveu:

Posted

Karolina&Lucky napisał(a):

Ja nie wiem kto wymyśla te pytania... naprawdę nie wiem. Radioaktywne biedronki na pewno przydadzą mi się w przyszłości. No na 100% jest to niezbędne w życiu każdego człowieka. Takie przydatne, praktyczne i w ogóle :loveu:

A może trafisz tak jak ja na bioinżynierię i zabłyśniesz z tymi biedronkami na zoologii, któż to wie :evil_lol:

Posted

Słyszałam właśnie o tych radioaktywnych Biedronkach :lol:
Myślałam o Tobie przez te 3 dni,mam nadzieję,że wyniki będą zadowalające ;)

Ja się w przyszłym roku najbardziej boję pytań z fizyki i chemii,bo zmienili nam nauczycieli na osoby,które nie powinny w szkole pracować w ogóle i trzeba brać korepetycje dodatkowe :shake: Angielskiego też się nie boję - zaawansowana klasa i Empik może w czymś pomogą ;)

A Lucky jak tam ? Dawaj zdjęcia :cool3:

Posted

takie niesprecyzowane pytania są najgorsze, u nas jakieś takie też było z tego co pamiętam i niektórzy mieli z tym problemy.
z tymi biedronkami to też nieźle wymyślili :lol:

Posted

Ha,ha biedroneczki radioaktywne bardzo potrzebne w życiu.....:evil_lol:

Cześć Karola :multi:

Posted

U mnie średnio... te testy wykańczają człowieka psychicznie... nie wiem kto układa do nich pytania... bo te pytania są tak głupie, tak dwuznaczne, tak niesprecyzowane, że weź człowieku tu bądź mądry i je rozwiązuj...

Cześć polonistyczna poszła mi w miarę dobrze, część matematyczna fatalnie, z angielskim nie powinno być najgorzej...

Do jasnej anielki, do czego w przyszłości będzie mi potrzebna wiedza o radioaktywnych biedronkach i mszycach?! :evil: Ta szkoła to tylko ogłupia człowieka. Zamiast dać jakieś sensowne zadania, życiowe, to wyskakują tak ni w 5 ni w 10 z biedronkami.

Nie denerwuj się Karola ;)
Moją Darie też te biedronki "pokonały" :( Zwyczajnie strzelała z odpowiedzią ;)
W ogóle narzeka, że test matematyczny był trudny :(

Posted

Czesc Karolina:) no ja też słyszałam że nawet nauczycielom nie podobały się testy i że były strasznie dziwne pytania... ale pewnie poszło Ci wyśmienicie;)

aaa i prosze o zdjęcia Lucky'ego:)

Posted

Jestem
Miały być zdjęcia, wiem wiem, ale pogoda brzydka, że aż się nie chce aparatu wyciągać.
Mam tylko jedno zdjęcie domowe - ukłon w wykonaniu L.

;)

Posted

Jestem
Miały być zdjęcia, wiem wiem, ale pogoda brzydka, że aż się nie chce aparatu wyciągać.
Mam tylko jedno zdjęcie domowe - ukłon w wykonaniu L.

;)

Ślicznie ;)