Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='jot11'][url]http://i40.tinypic.com/2ugotfo.jpg[/url] ślicznotek :loveu:

Bello też się dzisiaj będzie kąpał.[/QUOTE]

A ja robię dziewczynom "dzień dziecka" i odpuszczam im kąpiel :evil_lol:

Posted

[quote name='Viky i Ja']A ja robię dziewczynom "dzień dziecka" i odpuszczam im kąpiel :evil_lol:[/QUOTE]
U mnie nie ma zmiłuj, Gracka się jutro pierze ;)

Cześć Karola :)

Posted

[quote name='Viky i Ja']A ja robię dziewczynom "dzień dziecka" i odpuszczam im kąpiel :evil_lol:[/QUOTE]

Bello też miał wczoraj "dzień dziecka"przez moje lenistwo.:evil_lol: Dzisiaj już jest wykąpany :multi:

Hej Karola :multi:
Ile zdjęć dzisiaj będzie? Może pięć? :razz:

Posted

Hej Lakusie :) Trola wyka[pana, a Cleona od miesiąca ma dzień dziecka hehe. Wcześniej miała rehabilitacje w wannie i codziennie była moczona więc nie używałam szamponu . Teraz ma szwy do ściągnięcia i tez nie może się kąpać :p

Posted

[quote name='jot11']Bello też miał wczoraj "dzień dziecka"przez moje lenistwo.:evil_lol: Dzisiaj już jest wykąpany :multi:

Hej Karola :multi:
Ile zdjęć dzisiaj będzie? Może pięć? :razz:[/QUOTE]

Moje panienki w poniedziałek do prania idą ;)
Teraz to już z 10 fotek musi być ;)

Posted

Lucky wykąpany, ale już po nim tego nie widać, na dniach znów idzie do prania ;)
Ja czasu ostatnio nie mam; we wtorek, środę i czwartek piszę testy, tym razem już nie próbne, ale prawdziwe. No i ten weekend muszę wykorzystać na naukę, rozwiązywanie testów itp.

Zdjęć nie mam ani 10, ani 9, ani 8, ani nawet 1, bo na razie nie mam do tego głowy i czasu...

Nie zapominajcie o nas, i trzymajcie kciuki od wtorku do czwartku od godz. 9.00 :cool3: Jak będziecie dobrze trzymać, to postaram się po testach dać duużo zdjęć i może jakiś filmik. ;)

Posted

[quote name='Karolina&Lucky']Lucky wykąpany, ale już po nim tego nie widać, na dniach znów idzie do prania ;)
Ja czasu ostatnio nie mam; we wtorek, środę i czwartek piszę testy, tym razem już nie próbne, ale prawdziwe. No i ten weekend muszę wykorzystać na naukę, rozwiązywanie testów itp.

Zdjęć nie mam ani 10, ani 9, ani 8, ani nawet 1, bo na razie nie mam do tego głowy i czasu...

Nie zapominajcie o nas, i trzymajcie kciuki od wtorku do czwartku od godz. 9.00 :cool3: Jak będziecie dobrze trzymać, to postaram się po testach dać duużo zdjęć i może jakiś filmik. ;)[/QUOTE]
Karolinka życzę powodzenia!:) na pewno zdasz na max pkt;) trzymam mocno kciuki!!!;)

Posted

[quote name='Karolina&Lucky']Lucky wykąpany, ale już po nim tego nie widać, na dniach znów idzie do prania ;)

Nie zapominajcie o nas, i trzymajcie kciuki od wtorku do czwartku od godz. 9.00 :cool3: Jak będziecie dobrze trzymać, to postaram się po testach dać duużo zdjęć i może jakiś filmik. ;)[/QUOTE]

ok,zacisnięte już teraz

Posted

(nie) dziękuję :Rose: Z takim wsparciem powinno się udać :cool3:

Wczoraj w ramach odstresowywania byłam z L. na dłuugim spacerze :) Najpierw 2,5 godz. spacerku przy smyczy, a potem doszliśmy do takich totalnych pól, więc zaszalałam, i spuściłam całkiem Lucky'ego (luzem tzn. bez linki, jak było do tej pory) Po tych 2,5 godz. już był trochę zmęczony, więc nie za bardzo w głowie było mu uciekanie... chociaż te pola leżą niedaleko lasów, no i niestety w pewnym momencie nieźle się wystraszyłam, bo Lucky złapał jakiś trop, zapach, i poleeeciał daleeko daleeko. Na szczęście po kilku minutach piszczenia (mojego), krzyczenia (mojego), wydawania różnych dziwnych dźwięków (również moich) Lucky dał się odwołać :mdleje: W sumie spacerowaliśmy ok. 5 godz. A Lucky jeszcze wieczorem nie miał dosyć, i był chętny do zabawy :mdleje: Ale w końcu padł zmęczony i spał spał spał :lol:

Jutro o 9.00 godzina zero :chaos:

Posted

No to niezły spacer sobie zafundowaliście :) Ale że Lucky jeszcze miał po nim siłę się ruszać to się dziwię, moje dziołchy by padły jak wafle :eviltong: No ale my nie mamy takich pól, żeby tyle chodzić i aż taką kondycję wyrabiać...