Izuuus Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Teraz fotki są większe i dużo lepiej się je ogląda, śliczny ;) Quote
*Jot* Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 [url]http://i40.tinypic.com/2ugotfo.jpg[/url] ślicznotek :loveu: Bello też się dzisiaj będzie kąpał. Quote
Pestka Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Mamy taki sam sznureczek ;) [url]http://i42.tinypic.com/2im3n05.jpg[/url] A Lucky jaka ma grzywę :cool3: Quote
Daga&Maks Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 ja też muszę doprowadzić Maksa do porządku, bo ma sierść w nieciekawym stanie :D koniecznie daj zdjęcia po kąpieli :cool3: Quote
Marzena* Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 [quote name='jot11'][url]http://i40.tinypic.com/2ugotfo.jpg[/url] ślicznotek :loveu: Bello też się dzisiaj będzie kąpał.[/QUOTE] A ja robię dziewczynom "dzień dziecka" i odpuszczam im kąpiel :evil_lol: Quote
*kleo* Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 [quote name='Viky i Ja']A ja robię dziewczynom "dzień dziecka" i odpuszczam im kąpiel :evil_lol:[/QUOTE] U mnie nie ma zmiłuj, Gracka się jutro pierze ;) Cześć Karola :) Quote
*Jot* Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 [quote name='Viky i Ja']A ja robię dziewczynom "dzień dziecka" i odpuszczam im kąpiel :evil_lol:[/QUOTE] Bello też miał wczoraj "dzień dziecka"przez moje lenistwo.:evil_lol: Dzisiaj już jest wykąpany :multi: Hej Karola :multi: Ile zdjęć dzisiaj będzie? Może pięć? :razz: Quote
karkakarka Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Hej Lakusie :) Trola wyka[pana, a Cleona od miesiąca ma dzień dziecka hehe. Wcześniej miała rehabilitacje w wannie i codziennie była moczona więc nie używałam szamponu . Teraz ma szwy do ściągnięcia i tez nie może się kąpać :p Quote
FREDZIU Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Witamy was w piekny sloneczny dzionek, sznureczek super, Fredziula tez ma taki i szaleje jak pokopana:evil_lol: Quote
Infortune. Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 i jak, Lucky wykąpany? :cool3: Kluska w sobotę też się prała. :lol: :diabloti: Quote
Marzena* Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 [quote name='jot11']Bello też miał wczoraj "dzień dziecka"przez moje lenistwo.:evil_lol: Dzisiaj już jest wykąpany :multi: Hej Karola :multi: Ile zdjęć dzisiaj będzie? Może pięć? :razz:[/QUOTE] Moje panienki w poniedziałek do prania idą ;) Teraz to już z 10 fotek musi być ;) Quote
*Jot* Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Karoli nie ma bo ją wystraszyłaś tymi dziesięcioma fotkami. Karola daj 9. Tak już lepiej co? :evil_lol: Quote
Marzena* Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 [quote name='jot11']Karoli nie ma bo ją wystraszyłaś tymi dziesięcioma fotkami. Karola daj 9. Tak już lepiej co? :evil_lol:[/QUOTE] No dobra do 8 zejdę ;) Quote
Karolina. Posted April 24, 2010 Author Posted April 24, 2010 Lucky wykąpany, ale już po nim tego nie widać, na dniach znów idzie do prania ;) Ja czasu ostatnio nie mam; we wtorek, środę i czwartek piszę testy, tym razem już nie próbne, ale prawdziwe. No i ten weekend muszę wykorzystać na naukę, rozwiązywanie testów itp. Zdjęć nie mam ani 10, ani 9, ani 8, ani nawet 1, bo na razie nie mam do tego głowy i czasu... Nie zapominajcie o nas, i trzymajcie kciuki od wtorku do czwartku od godz. 9.00 :cool3: Jak będziecie dobrze trzymać, to postaram się po testach dać duużo zdjęć i może jakiś filmik. ;) Quote
*kleo* Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 To ja już zaczynam trzymać kciuki :) I pamiętaj nie denerwuj się!!! ;) Quote
chrupcia Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 [quote name='Karolina&Lucky']Lucky wykąpany, ale już po nim tego nie widać, na dniach znów idzie do prania ;) Ja czasu ostatnio nie mam; we wtorek, środę i czwartek piszę testy, tym razem już nie próbne, ale prawdziwe. No i ten weekend muszę wykorzystać na naukę, rozwiązywanie testów itp. Zdjęć nie mam ani 10, ani 9, ani 8, ani nawet 1, bo na razie nie mam do tego głowy i czasu... Nie zapominajcie o nas, i trzymajcie kciuki od wtorku do czwartku od godz. 9.00 :cool3: Jak będziecie dobrze trzymać, to postaram się po testach dać duużo zdjęć i może jakiś filmik. ;)[/QUOTE] Karolinka życzę powodzenia!:) na pewno zdasz na max pkt;) trzymam mocno kciuki!!!;) Quote
*Jot* Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 Hej Karola !! Kciuki będę trzymać .Na pewno.:kciuki::kciuki::kciuki: No szkoda,że nawet 1 fotki nie masz.:-( No cóż poczekamy.:cool3: Quote
megi82 Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 [quote name='Karolina&Lucky']Lucky wykąpany, ale już po nim tego nie widać, na dniach znów idzie do prania ;) Ja czasu ostatnio nie mam; we wtorek, środę i czwartek piszę testy, tym razem już nie próbne, ale prawdziwe. No i ten weekend muszę wykorzystać na naukę, rozwiązywanie testów itp. Zdjęć nie mam ani 10, ani 9, ani 8, ani nawet 1, bo na razie nie mam do tego głowy i czasu... Nie zapominajcie o nas, i trzymajcie kciuki od wtorku do czwartku od godz. 9.00 :cool3: Jak będziecie dobrze trzymać, to postaram się po testach dać duużo zdjęć i może jakiś filmik. ;)[/QUOTE] ok,zacisnięte już teraz Quote
Marzena* Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 Trzymam kciuki Karola :) Za Ciebie i za moją Darie bo też pisze te same testy w przyszłym tygodniu :) Quote
Karolina. Posted April 26, 2010 Author Posted April 26, 2010 (nie) dziękuję :Rose: Z takim wsparciem powinno się udać :cool3: Wczoraj w ramach odstresowywania byłam z L. na dłuugim spacerze :) Najpierw 2,5 godz. spacerku przy smyczy, a potem doszliśmy do takich totalnych pól, więc zaszalałam, i spuściłam całkiem Lucky'ego (luzem tzn. bez linki, jak było do tej pory) Po tych 2,5 godz. już był trochę zmęczony, więc nie za bardzo w głowie było mu uciekanie... chociaż te pola leżą niedaleko lasów, no i niestety w pewnym momencie nieźle się wystraszyłam, bo Lucky złapał jakiś trop, zapach, i poleeeciał daleeko daleeko. Na szczęście po kilku minutach piszczenia (mojego), krzyczenia (mojego), wydawania różnych dziwnych dźwięków (również moich) Lucky dał się odwołać :mdleje: W sumie spacerowaliśmy ok. 5 godz. A Lucky jeszcze wieczorem nie miał dosyć, i był chętny do zabawy :mdleje: Ale w końcu padł zmęczony i spał spał spał :lol: Jutro o 9.00 godzina zero :chaos: Quote
*kleo* Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 No to niezły spacer sobie zafundowaliście :) Ale że Lucky jeszcze miał po nim siłę się ruszać to się dziwię, moje dziołchy by padły jak wafle :eviltong: No ale my nie mamy takich pól, żeby tyle chodzić i aż taką kondycję wyrabiać... Quote
Nati28 Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Trzymam kciuki!!! ;) Ale spacer sobie zrobiliscie my najdluzej chyba 3,5 godziny chodzilismy :) Quote
Recommended Posts