megi82 Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 witam sie porannie tak jakby ;p filmiki super-moje jakos olały choinkę...było zaitersowanie zwłaszcza Lili co to jest,ale nie tak jak u ciebie ;D Quote
Kaya93 Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 http://images8.fotosik.pl/147/c12daac8e9b8864dmed.jpg hah Lacky bródke już ma, jeszcze tylko czerwona czapka i może za świętego Mikołaja robić :diabloti: Świetne filmiki :D Mój Majkel też wczoraj dzielnie mi pomagał przy ubieraniu choinki xd Najbardziej jej sie łańcuszki spodobały, a potem cała w brokacie była :diabloti: Quote
Pestka Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Witam, witam u nas chojak też ubrany, a ile zabawy z łańcuchami było :diabloti: Quote
Nati28 Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 http://images6.fotosik.pl/588/cbd90b6414284271med.jpg sniegowy potwor :loveu: Quote
.Agata. Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Szczerze,zabiłabym Rokiego gdyby tak uczestniczył w ubieraniu choinki :diabloti: Na szczęście ogółem traktuje ją jak zwykłego kwiata tylko jak są jeszcze cukierki to się bawi w szturchanie nosem i cieszeniem michy jak mu dyndają w te i we wte:lol::cool3: http://images8.fotosik.pl/147/c12daac8e9b8864dmed.jpg to nie bródka ! :diabloti: wygląda jak sztuczna szczęka :evil_lol::loveu: Quote
*Jot* Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Ślicznie Lucky wygląda na śniegu :loveu: A ja dzisiaj ubierałam choinkę i moje psy nic a nic sie nie interesowały co robię.I do tej pory nie "zaczepiają"choinki.Mam nadzieje,że tak będzie dalej :diabloti: Pozdrawiam :multi: Quote
karkakarka Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Ja też już mam choinkę :d Ale odwilż idzie i chlapa będzie... Quote
Natalia&Lola Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 No i kolejny piękny kawaler:D Dobrze, że na tym zimnie mu jęzor do nochalka nie przymarzl;) Quote
bianka19 Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Czeeeść Wam :lol: Dawno nas tu nie było :roll: Quote
.Agata. Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 I już chyba wiem o jaką rase Ci chodzi :eviltong: Moją drugą naj :loveu::cool3: Quote
Izuuus Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Agata_Roki napisał(a):I już chyba wiem o jaką rase Ci chodzi :eviltong: Moją drugą naj :loveu::cool3: Zdradź nam :cool3: Quote
Karolina. Posted December 23, 2009 Author Posted December 23, 2009 Witamy wszystkich :loveu: Dziękujemy za tyle miłych komentarzy :loveu: Wpadłam tak tylko na chwilkę zobaczyć co tam na dg słychać, ale zaraz muszę lecieć... Postaram się zajrzeć dzisiaj wieczorem, albo jutro i złożyć wam życzenia :tree1: [quote name='Agata_Roki']I już chyba wiem o jaką rase Ci chodzi :eviltong: Moją drugą naj :loveu::cool3: Jak się domyśliłaś? :eviltong: Z resztą chyba wiem jak - tak myślałam że tym sposobem możesz mnie rozszyfrować :diabloti: [quote name='Izuuus']Zdradź nam :cool3: Nie ma takiej opcji! :mad: Quote
Natalia&Lola Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 [FONT=Georgia]Wesołych Świąt oraz szczęśliwego Nowego Roku Życzymy.[/FONT] :tree1::x-mas: Quote
karkakarka Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 Przyszłam się przywitać i życzyć wesołych świąt! :) Quote
Karolina. Posted December 24, 2009 Author Posted December 24, 2009 Witamy, i dziękujemy wszystkim za życzenia :multi: My również życzymy Wam wesołych, spokojnych, radosnych świąt!!! :loveu: :tree1: Quote
.Agata. Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 Karolina&Lucky napisał(a): Jak się domyśliłaś? :eviltong: Z resztą chyba wiem jak - tak myślałam że tym sposobem możesz mnie rozszyfrować :diabloti: Jeśli chodzi Ci o yt to nie :eviltong: Wbrew pozorom ja też czytuję te fora nie rejestrując się :cool3: jednak nie zaglądam zazwyczaj do tematów przywitań ale ostatnio zajrzałam :evil_lol: Quote
Karolina. Posted December 24, 2009 Author Posted December 24, 2009 Agata_Roki napisał(a):Jeśli chodzi Ci o yt to nie :eviltong: Wbrew pozorom ja też czytuję te fora nie rejestrując się :cool3: jednak nie zaglądam zazwyczaj do tematów przywitań ale ostatnio zajrzałam :evil_lol: Nie chodziło mi o yt :eviltong: Chodziło mi właśnie o forum :siara: No to już wiesz. :cool3: Quote
Izuuus Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 Hej Lakusie :hand: Jak po śwętach? Co tam pod choinką Mikołaj zgubił? :cool: Quote
megi82 Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 i jak po świętach? zyjecie? jakieś fotki? Quote
Karolina. Posted December 27, 2009 Author Posted December 27, 2009 Żyjemy :D I mamy się dosyć dobrze. Święta, jak to święta, minęły baardzo szybko... Ale przez ten czas najadłam się tych ciast, sałatek, potraw że ho ho :D I na najbliższy czas mam dosyć :p Lucky'emu też coś tam ze stołu wigilijnego skapnęło, ale mało co mu smakowało... opłatek, który mu dałam też mu nie przypadł do gustu, bo trochę go pomemłał, a potem wypluł :) Teraz siedzimy w domu, i się obijamy :loveu: Iza - mikołaja pod choinką nie było, ale rozmawiałam z nim ostatnio, i mówił mi że prezenty niedługo przyśle pocztą :cool3: Zdjęcia mam - dwa. Ale za to jakie :cool3: Ostatnio była próba zawiązania kucyka Lucky'emu. Już się odzwyczaił od tych spinek i gumek, więc było ciężko :roll: A poza tym ma jeszcze za krótką grzywę, bo nie da się złapać włosów, tylko trzeba je podpinać :) Quote
Recommended Posts