Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ślicznie Lucky wygląda na śniegu :loveu:

A ja dzisiaj ubierałam choinkę i moje psy nic a nic sie nie interesowały co robię.I do tej pory nie "zaczepiają"choinki.Mam nadzieje,że tak będzie dalej :diabloti:
Pozdrawiam :multi:

Posted

Witamy wszystkich :loveu:
Dziękujemy za tyle miłych komentarzy :loveu:
Wpadłam tak tylko na chwilkę zobaczyć co tam na dg słychać, ale zaraz muszę lecieć...
Postaram się zajrzeć dzisiaj wieczorem, albo jutro i złożyć wam życzenia

:tree1:

[quote name='Agata_Roki']I już chyba wiem o jaką rase Ci chodzi :eviltong: Moją drugą naj :loveu::cool3:

Jak się domyśliłaś? :eviltong: Z resztą chyba wiem jak - tak myślałam że tym sposobem możesz mnie rozszyfrować :diabloti:

[quote name='Izuuus']Zdradź nam :cool3:

Nie ma takiej opcji! :mad:

Posted

Karolina&Lucky napisał(a):

Jak się domyśliłaś? :eviltong: Z resztą chyba wiem jak - tak myślałam że tym sposobem możesz mnie rozszyfrować :diabloti:

Jeśli chodzi Ci o yt to nie :eviltong: Wbrew pozorom ja też czytuję te fora nie rejestrując się :cool3: jednak nie zaglądam zazwyczaj do tematów przywitań ale ostatnio zajrzałam :evil_lol:

Posted

Agata_Roki napisał(a):
Jeśli chodzi Ci o yt to nie :eviltong: Wbrew pozorom ja też czytuję te fora nie rejestrując się :cool3: jednak nie zaglądam zazwyczaj do tematów przywitań ale ostatnio zajrzałam :evil_lol:

Nie chodziło mi o yt :eviltong: Chodziło mi właśnie o forum :siara: No to już wiesz. :cool3:

Posted

Żyjemy :D
I mamy się dosyć dobrze. Święta, jak to święta, minęły baardzo szybko... Ale przez ten czas najadłam się tych ciast, sałatek, potraw że ho ho :D
I na najbliższy czas mam dosyć :p Lucky'emu też coś tam ze stołu wigilijnego skapnęło, ale mało co mu smakowało... opłatek, który mu dałam też mu nie przypadł do gustu, bo trochę go pomemłał, a potem wypluł :)
Teraz siedzimy w domu, i się obijamy :loveu:

Iza - mikołaja pod choinką nie było, ale rozmawiałam z nim ostatnio, i mówił mi że prezenty niedługo przyśle pocztą :cool3:

Zdjęcia mam - dwa. Ale za to jakie :cool3: Ostatnio była próba zawiązania kucyka Lucky'emu. Już się odzwyczaił od tych spinek i gumek, więc było ciężko :roll: A poza tym ma jeszcze za krótką grzywę, bo nie da się złapać włosów, tylko trzeba je podpinać :)