Karolina. Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 [quote name='Nati28']http://images47.fotosik.pl/245/e4292890c348533dmed.jpg ale fajnie wyglada :loveu: rozowe szelki dla chlopaka? Dzięki ;) A co to za różnica? :eviltong: Jemu to nie przeszkadza (przynajmniej się nie skarżył), a ludzie i tak biorą go za dziewczynę :wink: Dzisiaj przyszły nam próbki karmy :multi: Jestem bardzo zadowolona, bo dosyć sporo tego jest, i Lucky'emu smakuje :loveu: Quote
dysia-u Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Lakuś i w różowych szelkach wyglada szałowo. A na jaką karme chcecie zmieniac? Quote
Karolina. Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 [quote name='dysia-u']Lakuś i w różowych szelkach wyglada szałowo. A na jaką karme chcecie zmieniac? Dziękujemy! :) Karmy przynajmniej na razie nie zmieniamy, zostajemy na Royalu. Ta karma, której dostałam próbki nazywa się Köber's. Przysyłają ją za darmo, więc zawsze można spróbować czy posmakuje czy nie :) Quote
karkakarka Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 :evil_lol: różowe szelki :evil_lol: jaki szał!! A skąd wynaleźliście te próbki?? Ja teraz będę zmieniać karmę, czekam tylko aż ją przyślą :) Quote
Karolina. Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 karkakarka napisał(a)::evil_lol: różowe szelki :evil_lol: jaki szał!! A skąd wynaleźliście te próbki?? Ja teraz będę zmieniać karmę, czekam tylko aż ją przyślą :) Wyczuwam ironię :evil_lol: A wysłaliśmy e-maila do nich, i nam przysłali :multi: A na jaką karmę zmieniacie? :razz: Izuuus napisał(a):On, on, on.. jest ..róziowy! :placz: Czego płaczesz?! :eviltong: Czyżby coś ci nie pasowało?! :obrazic: Quote
Izuuus Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Karolina&Lucky napisał(a):Czego płaczesz?! :eviltong: Czyżby coś ci nie pasowało?! :obrazic: Spedaliłaś mi moje Lakusiątko, mojego małego chłopczyka! :placz: Quote
Karolina. Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 Izuuus napisał(a):Spedaliłaś mi moje Lakusiątko, mojego małego chłopczyka! :placz: Hihi, widzę że cię to bardzo poruszyło :evil_lol: Ja tam nie widzę nic złego w róziowych szelkach :loveu: Wybrałam takie jakie mi się podobały, a nie zwracałam uwagi na to czy kolor będzie kolidował z płcią :p A poza tym one są z bazarku, i był wystawiony jeden wzór :eviltong: A pieniądze poszły na innego psa, który ich potrzebował :shake: I co, nadal uważasz, że to źle? Jeśli tak to się nie znasz i tyle :obrazic: :shake: A tak swoją drogą jak wiązałam kucyki twojemu małemu chłopczykowi, i spinałam mu grzywę róziową spinką, to nic nie mówiłaś, ha! :eviltong: Czekam aż Agata tu przyjdzie, ona na pewno mnie zrozumie :placz: Quote
Izuuus Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Karolina&Lucky napisał(a):Hihi, widzę że cię to bardzo poruszyło :evil_lol: Ja tam nie widzę nic złego w róziowych szelkach :loveu: Wybrałam takie jakie mi się podobały, a nie zwracałam uwagi na to czy kolor będzie kolidował z płcią :p A poza tym one są z bazarku, i był wystawiony jeden wzór :eviltong: A pieniądze poszły na innego psa, który ich potrzebował :shake: I co, nadal uważasz, że to źle? Jeśli tak to się nie znasz i tyle :obrazic: :shake: A tak swoją drogą jak wiązałam kucyki twojemu małemu chłopczykowi, i spinałam mu grzywę róziową spinką, to nic nie mówiłaś, ha! :eviltong: Czekam aż Agata tu przyjdzie, ona na pewno mnie zrozumie :placz: Róziowy jest dla dziefcynek! Nie no, żartuję tylko. Skoro to pieniądze na psiaka, który ich potrzebował, a Wy lubicie różowy to czemu nie. Lucky wygląda uroczo nawet w różowym. :loveu: [SIZE="1"](ale zawsze możesz przerabować pisakiem) Chyba przegapiłam tę spinkę :hmmmm: Quote
Karolina. Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 Izuuus napisał(a):Róziowy jest dla dziefcynek! Nie no, żartuję tylko. Skoro to pieniądze na psiaka, który ich potrzebował, a Wy lubicie różowy to czemu nie. Lucky wygląda uroczo nawet w różowym. :loveu: (ale zawsze możesz przerabować pisakiem) Nie martw się. Żeby cię pocieszyć, to powiem ci, że niedługo przyjdzie do nas obroża z lupine. Różowa :diabloti: :evil_lol: Chyba przegapiłam tę spinkę :hmmmm: O, i się wydało, jak ty czytasz mą galerię! :obrazic: Quote
Izuuus Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Karolina&Lucky napisał(a):O, i się wydało, jak ty czytasz mą galerię! :obrazic: Czytam.. dokładnie, a przy tym bardzo się skupiam, że aż wymykam się z rzeczywistości, o! A co, śmiesz wątpić? :mad: Nie martw się. Żeby cię pocieszyć, to powiem ci, że niedługo przyjdzie do nas obroża z lupine. Różowa Bałabym się powieżyć Ci 'garderobę' mojego psa :cool: Quote
Karolina. Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 Izuuus napisał(a):Czytam.. dokładnie, a przy tym bardzo się skupiam, że aż wymykam się z rzeczywistości, o! A co, śmiesz wątpić? :mad: Bałabym się powieżyć Ci 'garderobę' mojego psa :cool: Śmiem wątpić! Nie zauważyłaś bardzo widocznego, wyraźnego i ważnego zdjęcia w tej otóż galerii! Za karę cofać się proszę w celu odszukania zdjęcia! I mi je tu w linku pokazać, na dowód że znalazłaś, o! :mad: Ej, nie przesadzaj, nie jest aż tak źle ze mną! :roll: Ty nie wiesz, że jako posiadaczka yorka POWINNAM wkładać mu różowe sukienkeczki, koniecznie z cekinami, kieszonkami, ozdóbkami! A do tego sama powinnam przefarbować się na blond (o bosz... swoją drogą nie wyobrażam sobie siebie w tym kolorze :D), nosić tipsy, różowe ciuchy, itd. Nie wiem na co ja jeszcze czekam :ices_bla: Głupia ja, oj głupia :splat: Zaraz pędzę do fryzjera i kosmetyczkki :loveu: Quote
Izuuus Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Karolina&Lucky napisał(a):Śmiem wątpić! Nie zauważyłaś bardzo widocznego, wyraźnego i ważnego zdjęcia w tej otóż galerii! Za karę cofać się proszę w celu odszukania zdjęcia! I mi je tu w linku pokazać, na dowód że znalazłaś, o! :mad: Ej, nie przesadzaj, nie jest aż tak źle ze mną! :roll: Ty nie wiesz, że jako posiadaczka yorka POWINNAM wkładać mu różowe sukienkeczki, koniecznie z cekinami, kieszonkami, ozdóbkami! A do tego sama powinnam przefarbować się na blond (o bosz... swoją drogą nie wyobrażam sobie siebie w tym kolorze :D), nosić tipsy, różowe ciuchy, itd. Nie wiem na co ja jeszcze czekam :ices_bla: Głupia ja, oj głupia :splat: Zaraz pędzę do fryzjera i kosmetyczkki :loveu: http://images44.fotosik.pl/242/7b3ad2527dee3ab1med.jpg i co, i co? grozisz mi?!:lmaa: Masz racje, leć do kosmetyczki, prędko! I wymień całą zawartość szafy na róż! Inne kolory są przecież niedopuszczalne, jak mogłaś to przeoczyć. :nonono2: Quote
Karolina. Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 Izuuus napisał(a):http://images44.fotosik.pl/242/7b3ad2527dee3ab1med.jpg i co, i co? grozisz mi?!:lmaa: Masz racje, leć do kosmetyczki, prędko! I wymień całą zawartość szafy na róż! Inne kolory są przecież niedopuszczalne, jak mogłaś to przeoczyć. :nonono2: No, może być, wybaczam ci :lol!: Kurcze, no właśnie nie wiem, mam już ponad rok tego psa, a dopiero teraz się zorientowałam :shock: Kurcze kurcze, mam tyle rzeczy na głowie, wszystko do wymiany, ajajaj, ciuchy, new image, pokój też wypadałoby sobie przerobić na odpowiedni kolor nie? :knuje: I od dzisiaj koniec ze spacerkami, koniec ze spacerkami na własnych nogach! W torebusię i wio na miasto! :PROXY5: Kurcze kurcze kurcze, jaki nieodpowiedzialny właściciel ze mnie :placz: Quote
Izuuus Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Karolina&Lucky napisał(a):No, może być, wybaczam ci :lol!: Kurcze, no właśnie nie wiem, mam już ponad rok tego psa, a dopiero teraz się zorientowałam :shock: Kurcze kurcze, mam tyle rzeczy na głowie, wszystko do wymiany, ajajaj, ciuchy, new image, pokój też wypadałoby sobie przerobić na odpowiedni kolor nie? :knuje: I od dzisiaj koniec ze spacerkami, koniec ze spacerkami na własnych nogach! W torebusię i wio na miasto! :PROXY5: Kurcze kurcze kurcze, jaki nieodpowiedzialny właściciel ze mnie :placz: Ah, myślę, że na zmiany za późno. Lucky Ci tego nie wybaczy, nigdy! Zaniedbałaś jego potrzeby w kolorze róż! Biedny pies, tyle cierpiania przez ponad rok :placz: Ty, nie wynoś go z domu bo zaraz go przewieje. Kuwete kup, o! Quote
Karolina. Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 Izuuus napisał(a):Ah, myślę, że na zmiany za późno. Lucky Ci tego nie wybaczy, nigdy! Zaniedbałaś jego potrzeby w kolorze róż! Biedny pies, tyle cierpiania przez ponad rok :placz: Ty, nie wynoś go z domu bo zaraz go przewieje. Kuwete kup, o! Kurcze, biedny pies :placz: Myślałam, że wiem coś o tej rasie, a tu g...uzik :shake: Nic nie wiem :shake: Co ja teraz zrobię?! Czy to, że przed chwilą dałam mu twarożek to też źle?! :shake: Izo, doradź co mam robić! :-( Kuweta... koniecznie! Quote
Izuuus Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Karolina&Lucky napisał(a):Kurcze, biedny pies :placz: Myślałam, że wiem coś o tej rasie, a tu g...uzik :shake: Nic nie wiem :shake: Co ja teraz zrobię?! Czy to, że przed chwilą dałam mu twarożek to też źle?! :shake: Izo, doradź co mam robić! :-( Kuweta... koniecznie! Twarożek? :o Trzeba karme z najwyższej półki, a ty twarożki mu dajesz! :shake: Bez kuwety ani rusz. Pamiętaj, z różowym, mięciutkim piaskiem:diabloti: Quote
Karolina. Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 Izuuus napisał(a):Twarożek? :o Trzeba karme z najwyższej półki, a ty twarożki mu dajesz! :shake: Bez kuwety ani rusz. Pamiętaj, z różowym, mięciutkim piaskiem:diabloti: Dobrze że mnie uświadomiłaś :shake: Z najwyższej półki, to pewnie kosztuje 100zł/kg :-( Jeeej, i gdzie ja taki znajdę :shake: pycia napisał(a):Witamy niedzielnie Witamy :multi: Quote
iwa63 Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Witamy A nam się podoba Lucky w różowych szeleczkach Quote
Izuuus Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Pamiętaj, żeby było miękkie :cool3: Daj więcej zdjęć, nie obijaj się :) Quote
Karolina. Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 iwa63 napisał(a):Witamy A nam się podoba Lucky w różowych szeleczkach Dziękujemy bardzo! :Rose: Izuuus napisał(a):Pamiętaj, żeby było miękkie :cool3: Daj więcej zdjęć, nie obijaj się :) Kiedy ja nie mam więcej zdjęć :shake: Ba, już w ogóle nie mam zdjęć! Limit mi się na fotosiku skończył, a nie chce mi się zakładać konta :lol: Poza tym teraz siedzę i odrabiam lekcje, w międzyczasie w przerwie pomiędzy jednym a drugim zadaniem zerkam na dogo, a jeszcze się pouczyć trochę muszę, bo ciężki dzień mam jutro :shake: Z resztą powinnam uczyć się do testów, bo piszę śr-czw-pt, ale taak mi się nie chce :-( A Lucky jak to Lucky zajął się sobą, łazi po pokoju i bawi się zabawkami - podrzuca je sobie, po czym na nie poluje, więc na razie mam spokój ;) Quote
iwa63 Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Jeśli mogę coś podpowiedzieć ,to ja korzystam z TinyPic-bezpłatny hosting- i tam nie ma limitu fotek Ja jestem zadowolona Quote
karkakarka Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Nie no uśmiałam się Wariatki Wy... Ps nie zapomnij jeszcze kupić różowych bucików, no i jak już będziesz kupować sukieneczki to nie zapomnij o różowych majteczkach na cieczkę....:roflt::evil_lol::evil_lol: I nie ociągaj się z tymi zdjęciami :D A i zapomniałam, cel za pieniędze za szelki faktycznie szlachetny :loveu: Quote
.Agata. Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Szeleczki pikne :loveu: ale kubraczek nie pod kolor - zdejmij mu go ! Lakuś sam się rozgrzeje,toż to terier z krwi i kości :loveu: :cool3: Osz Ty, gimnazjalistko :evil_lol: Ja mam jeszcze rok :loveu: Powodzenia ;) A co potem robisz ? :cool3: Quote
Recommended Posts