Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witamy wszystkich!!! :multi:

Dziękujemy za wszystkie komentarze i pozdrowienia :loveu:

Co u nas słychać?
Wczoraj przyszła do nas paczka, z szamponem, przysmakami i nową zabawką :p Lucky oczywiście pokochał ją od razu :loveu: Szampon trochę mniej :diabloti:
Oprócz tego metamorfoz ciąg dalszy, czyli teraz Lucky ma obcięte włosy na szyi :diabloti: Pięęknie widać mu teraz obrożę :cool3: Mi się bardzo podoba, no może trochę głupio teraz wyglądają proporcje głowa-reszta ciała /głowa łysa, reszta zarośnięta/, allle odrośnie, więc nie ma się czym martwić :evil_lol:

No i więcej już chyba nic... coś mi się litera z na klawiaturze zacina :roll:
No i jeszcze to słychać, że czasu mamy tyle co nic :shake: Więc wybaczcie, ale dzisiaj was już nie odwiedzę :oops: Postaram się to zrobić bliżej weekendu.

A teraz mam zdjęcia z długiego spacerku z przed tygodnia.
Tyyyyyyle mieliśmy miejsca do biegania :cool3:

Pies na górce...

I latający pies...

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gdzie jest pies? :evil_lol:

Jak widzicie Lucky był na długiej lince. Z niego mały szkódnik jest, zaraz by poleciał nie wiadomo gdzie, więc na razie to konieczność :mad: A tak ma 15m swobody, co w zupełności mu wystarcza :p

Posted

Ja Rikiego na takich polach puszczam luzem ;) Póki co słucha się mnie... Jak tylko zobaczę cos co mogło by go zaciekawic to go zapinam bo nie wiadomo co strzeliłoby mu do główki :cool3:
Pozdrawiamy :loveu:

Posted

[quote name='dysia-u']ale się wybiegał !!!:multi: 15 metrowa smycz? w zoologiku?
O tak, potem wrócił zmęczony do domu, i od razu poszedł spać :cool3:
To nie smycz, tylko linka. Ja ją kupiłam akurat w sklepie internetowym, ale myślę że w zoologu też powinna być.
[quote name='Katie']ale ladne fotki :loveu:
idziesz jak burza z tymi metamorfozami Lucky'ego :mdrmed:
Haha, jak wenę złapię, to go całego obciacham na krótko :diabloti:

[SIZE="1"]Niee... tego mu chyba nie zrobię :eviltong:

[quote name='eve86']Witamy i pozdrawiamy :) Ale skoczny szczyrek z Lucky'ego:loveu:
Witamy :loveu:
:lol:
[quote name='Nati28']Witam :multi:
http://images48.fotosik.pl/225/c7076f41294741f0med.jpg super fota :loveu::cool3:

Gdzie kupiliscie taka dluga smycz? :-o
Dziękujemy!
To nie smycz, tylko linka treningowa firmy Trixie ;) Ja kupiłam ją na futrzakowie. Sprawdzałam przed sekundą, i akurat teraz jej nie mają chyba w ofercie, bo nigdzie nie mogłam znaleźć. Ale ja zamawiałam ją w czerwcu, i wtedy akurat była.

[quote name='jot11']Witamy w czwartek :multi:
Super ten wybieg Luckiego :loveu:
Witamy :multi:
Wybieg rzeczywiście super, zamierzamy się jeszcze tam kiedyś wybrać, ale póki co pogoda brzydka więc grzejemy doopki w domu :evil_lol: :lol:

[quote name='Doti1986']Witamy się czwartkowo:loveu:
Witamy serdecznie! :multi:

Posted

[quote name='karkakarka']Tylko pozazdrościć takiego wybiegu :)
A gdzie kupiliście taką linke (ja mam 5 m)

http://images40.fotosik.pl/221/5d11c51a93847132med.jpg Jakie on ma długie łapki i fajnie mu w tej nowej fryzurze :loveu:
Noo, wybieg fajny :loveu:
Linkę kupiliśmy na futrzakowie (sprawdziłam w moich zamówieniach, i jednak ona ma 10m :oops: Ale nie zmienia to faktu że dla Lucky'ego to jest wystarczająca odległość, bo jak spacerowaliśmy to linka była jeszcze luźna, więc dla nas taka jest w sam raz.)

Łapki teraz może i wydają się dłuższe, po tym wycięciu sierści z klaty są bardziej wyeksponowane :loveu:
Hihi, poprawiłaś mi humor :lol: Akurat Lucky tutaj miał wyciętą klatę, ale szyi jeszcze nie, więc tak jakby miał starą fryzurę :evil_lol: Ale z resztą: ja zmieniam mu coś co dwa dni, więc rozumiem że trudno jest się w tym połapać :evil_lol:

[quote name='eve86']Ja Rikiego na takich polach puszczam luzem ;) Póki co słucha się mnie... Jak tylko zobaczę cos co mogło by go zaciekawic to go zapinam bo nie wiadomo co strzeliłoby mu do główki :cool3:
Pozdrawiamy :loveu:

Uuu.. Lucky to by zaraz dał nogę gdzie popadnie :mad: Jego zawsze wszystko ciekawi :mad:
Ale robię to dla jego dobra, i dla swojej spokojności ;) Nie mam 100% pewności że go odwołam, więc wolę nie ryzykować ;)
[quote name='Moniek193']http://images49.fotosik.pl/225/e1ac116150f487aamed.jpg Jaki on mały na tym wielkim polu :lol:

http://images40.fotosik.pl/221/5d11c51a93847132med.jpg Pięknie :loveu:

Dziękować :loveu:

Nikt nie prosił o zdjęcia nowego wyglądu Lucky'ego. Widocznie po tym co zobaczyliście ostatnio boicie się co wymyśliłam tym razem :diabloti: Ale i tak wam pokażę :eviltong:

Tadadam :diabloti:

Jeszcze po bokach nie jest rozczesane dokłanie, i muszę jeszcze dokończyć jedną stronę, bo nie chciałam tak wszystkiego na raz ciachać. Więc jeszcze będą drobne poprawki.
Poza tym wiem że krzywo i nierówno... Ale to był pierwszy raz, mam nadzieję, że się później naumiem robić ładnie. :)

Posted

Cześć :lol: nam by też taka linka się przydała. Jak biore Mejsi na wyprawe po polach to ona od razu w strone lasu się kieruje. Kiedyś goniła kuropatwe :evil_lol: dobrze że obie nie padły :lol: