Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Filmiki pierwsza klasa... Waracja tak jak u mojego Rikiego :evil_lol::evil_lol: Chcemy jeszcze jakieś filmiki i fotki oczywiście tez :loveu::loveu:

Posted

[quote name='Moniek193']O znów fotki

Fajne to oko[/quote]

Znów? Ostatnio były filmiki :icon_roc: :diabloti:
Oko jak oko :eviltong: Dzięki :loveu:

[quote name='***Paulina***']Jaki on jest śliczny[/quote]
Dziękujemy :oops:
[quote name='Pestka']Ale wariat [/quote]
Jak zawsze :p
[quote name='Yoko2009']On jest piękny, moja też tak wariuje na łóżku, dywanie albo na działce na trawce[/quote]
Dziękujemy :oops: Jak Lucky tak wariuje w domu to jeszcze ok, ale na dworze to już muszę go pilnować, bo najczęściej tarza się w jakichś smrodkach :mad:
[quote name='Gosia2406']Hej Karolinko [/quote]
Witamy :loveu:
[quote name='Kisses']Jak mi się uda nagrać to wrzuce na dogo [/quote]
To nagrywaj, czekam :razz: :loveu:

[quote name='Sweet']Hejka
co tam?
Dawno mnie nie było przepraszam wybaczysz mi?teraz postaram się poprawić...[/quote]
Hej ;)
No właśnie :mad: Wybaczam ci :loveu:
[quote name='Pestka'][URL]http://images40.fotosik.pl/171/fcc0720780968725med.jpg[/URL]
ale slodka mordka.[/quote]
:loveu:
[quote name='eve86']Filmiki pierwsza klasa... Waracja tak jak u mojego Rikiego. Chcemy jeszcze jakieś filmiki i fotki oczywiście tez [/quote]
Widocznie to rodzinne u yorków (a może i nie tylko) :evil_lol:
Ymm... fotek nie mam kiedy zrobić, filmików tym bardziej. Zaraz zacznę się zbierać do kościoła, bo mam spotkanie przed bierzmowaniem... :cool1: Może na weekend coś wykombinuję, ale niczego nie obiecuję.

[SIZE=1]
Musiałam wasze emotki ciachnąć, bo było za dużo [/SIZE];)

Posted

[quote name='Karolina&Lucky']Ale to nie jest zdjęcie Lucky'ego :evil_lol:
[/quote]
[I][SIZE=1]:lol:[/SIZE][/I]
O przepraszam... wkleiło mi się z rozpędu :oops: o wcześniejszy filmik mi chodziło :oops:

A na tym drugim to Lucky po kąpieli, czy tak sobie z niczego warjacji dostaje :roll::evil_lol:

[URL]http://images48.fotosik.pl/175/3569f8555f18e6aamed.jpg[/URL]
Zdjęcie UFO (mam nadzieję, że dobry link:evil_lol:) pierwsza klasa :crazyeye::p

A i oko fajne :grins:

Na a tak przy okazji to może i wy nam pokażecie swój ID :cool3:

Posted

[quote name='bianka19']Heej . [/quote]
Hej ;)
[quote name='karkakarka']
O przepraszam... wkleiło mi się z rozpędu o wcześniejszy filmik mi chodziło
A na tym drugim to Lucky po kąpieli, czy tak sobie z niczego warjacji dostaje

[URL]http://images48.fotosik.pl/175/3569f8555f18e6aamed.jpg[/URL]
Zdjęcie UFO (mam nadzieję, że dobry link) pierwsza klasa

A i oko fajne

Na a tak przy okazji to może i wy nam pokażecie swój ID [/quote]

Nic nie szkodzi :p Nie, na tym filmiku Lucky tak sam z siebie zaczął się tarzać, może mu się coś do pysia przykleiło :p

Dziękujemy :loveu:

A my ID jeszcze nie mamy :lol: Mówiłam że mi się takie podobają jak wy macie, i zamierzam sobie takie kupić ;) Ale to jeszcze nie teraz.

[quote name='Moniek193']Nie łap mnie za słowa
Cieszyłam się i już[/quote]
Nie łapię cię za słowa :loveu: To super że się cieszyłaś :multi: :loveu:

Lucky zwraca... :placz: rano zwrócił kilka razy, myślałam że mu przeszło bo czasami tak ma że coś zje a potem zwraca. :roll: Teraz pod wieczór znowu zaczął zwracać. Sama piana, ale niedawno zauważyłam też w tej pianie włosy :crazyeye: Moje włosy. Gdzieś się nażarł :placz: Mam nadzieję że mu przejdzie do jutra :shake: Trzymajcie kciuki.

Posted

[quote name='Karolina&Lucky']
Lucky zwraca... :placz: rano zwrócił kilka razy, myślałam że mu przeszło bo czasami tak ma że coś zje a potem zwraca. :roll: Teraz pod wieczór znowu zaczął zwracać. Sama piana, ale niedawno zauważyłam też w tej pianie włosy :crazyeye: Moje włosy. Gdzieś się nażarł :placz: Mam nadzieję że mu przejdzie do jutra :shake: Trzymajcie kciuki.[/quote]
Nie dawaj mu po prostu przez kilka godzin nic do jedzenia, tylko wodę...
Mój wet zawsze mówi że jak coś pieskowi jest z brzuszkiem to przegłodzić
i potem będzie wsio dobrze;)

Posted

[quote name='***Paulina***']Nie dawaj mu po prostu przez kilka godzin nic do jedzenia, tylko wodę...
Mój wet zawsze mówi że jak coś pieskowi jest z brzuszkiem to przegłodzić i potem będzie wsio dobrze;)[/quote]

Właśnie wiem, nie dałam mu kolacji, mam nadzieję że zwrócił co miał zwrócić, przegłodzi się i wszystko będzie ok.

Posted

[quote name='Karolina&Lucky']Właśnie wiem, nie dałam mu kolacji, mam nadzieję że zwrócił co miał zwrócić, przegłodzi się i wszystko będzie ok.[/quote]
Trzymam za niego kciuki :kciuki:
Dzielny chłopak to na pewno sobie poradzi z taką małą choróbką;)

Posted

No jak tam u Lakiego?

Sara już nieraz wymiotowała pianą:roll: Też stosowaliśmy głodówkę i już;)

Choć jeden wet polecił nie dawać wody bo to pobudza wymioty oO
Więc nie wiem...

Posted

Witamy wszystkich :loveu: Dziękujemy za odwiedziny.
Lucky miewa się dobrze, chociaż jeszcze zwraca :roll: Tzn. jest tak, że zwróci raz rano, a potem już jest wszystko ok i tak prawie codziennie :cool1:.
Byłam z nim u weta. Wet nie stwierdził niczego poważnego, powiedział że Lucky mógł coś łapczywie zjeść,albo coś złapać na dworze. Dał lekarstwo wspomagające trawienie/p. wymiotne - ma się poprawić. Mam mu je podawać 2x dziennie. Lekarstwo jest słodkawe, więc Lucky z chęcią je pije. Jeśli w ciągu 4 dni (bo mamy dawkę lekarstwa na 4 dni) się nie poprawi to znowu do weta. Dzisiaj rano już nie zwrócił, więc mam nadzieję że lekarstwo działa.
Pozdrawiamy.

[B]Moniek[/B] - z tego co wiem, to wodę trzeba podawać przy wymiotach, żeby pies się nie odwodnił. Chodzi tylko o to, żeby nie dać nie wiadomo ile wody na jeden raz, bo to może spowodować wymioty. Moja mama jest pielęgniarką, i kazała mi żebym podawała Lucky'emu wodę małymi łyczkami, trochę wypił, jak nie zwrócił w ciągu kilku minut, to znowu mu przystawiałam wodę itd.