Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hejaski Wam:loveu:

Piękny banner, chyba na dogo jakaś moda na te 'cienkie' bannerki bo już kilka widziałam i ja se taki sprawiłam:oops:Może mi kiedyś wybaczycie:diabloti::loveu:

Posted

[quote name='Czasowa']Wymęglaj Lucky'ego
:eviltong::eviltong::eviltong:[/quote]

Wymęglany :lol: :p

[quote name='karkakarka']:cool3: nowy baner widzę :cool3:
A tak w ogóle to bry wieczór :multi:[/quote]

A nowy :p Czasami trzeba odmiany ;)
Dobry wieczór :multi:

[quote name='karkakarka']:hmmmm: cisza jakaś...[/quote]

:-(

[quote name='Moniek193']Hejaski Wam:loveu:

Piękny banner, chyba na dogo jakaś moda na te 'cienkie' bannerki bo już kilka widziałam i ja se taki sprawiłam:oops:Może mi kiedyś wybaczycie:diabloti::loveu:[/quote]

Hej :loveu:
E tam, zwyczajny, bo nie chciało mi się kombinować z wzorkami.
A mały dlatego, że już duże mi się znudziły, bo miałam wcześniej kilka. [SIZE=1]
Mały banner też mniej przeszkadza w czytaniu postów, bo aż tak go się nie zauważa, ale to już inna bajka. [/SIZE]
A twój banner jest śliczny :loveu: A jaki avatar :-o :loveu: Pewnie że ci wybaczymy :loveu:

[quote name='Gosia2406']Cześć Karolinko poniedziałkowo.U nas zdjęcia maleńkiej Neli.[/quote]

Witamy :multi: Zaraz idziemy oglądać :multi:

Posted

[quote name='Karolina&Lucky']

Hej :loveu:
E tam, zwyczajny, bo nie chciało mi się kombinować z wzorkami.
A mały dlatego, że już duże mi się znudziły, bo miałam wcześniej kilka.
[SIZE=1]Mały banner też mniej przeszkadza w czytaniu postów, bo aż tak go się nie zauważa, ale to już inna bajka. [/SIZE]
A twój banner jest śliczny :loveu: A jaki avatar :-o :loveu: Pewnie że ci wybaczymy :loveu: [/quote]
Nie no Twój właśnie taki, hmmm piękny w swej prostocie:evil_lol: Ja po prostu takie lubie:loveu: I faktycznie jest wygodniejszy:roll:

Dziękować, avatar z aparatem Ilonki, a ja chce już ze swoim Nikonikiem i chyba zmienie:evil_lol:Nie wiem, jeszcze nad tym mysle:evil_lol:

Posted

[quote name='FREDZIU']Wieczorne pozdrowionka od Fredzi:lol:[/quote]

Dziękujemy za pozrdowienia. Lucky również pozdrawia :p

[quote name='Moniek193']Nie no Twój właśnie taki, hmmm piękny w swej prostocie:evil_lol: Ja po prostu takie lubie:loveu: I faktycznie jest wygodniejszy:roll:

Dziękować, avatar z aparatem Ilonki, a ja chce już ze swoim Nikonikiem i chyba zmienie:evil_lol:Nie wiem, jeszcze nad tym mysle:evil_lol:[/quote]

Dzięki :loveu: :p
Jak masz zdjęcie ze swoim Konikiem, to wstawiaj z Konikiem :multi: :loveu:

[quote name='Milka_85']Witamy:hand:[/quote]
Witamy ;)

[quote name='***Paulina***']Cze Karolina.
Fajny banerek:loveu:[/quote]
Bry :p
Dzięki :loveu:

[quote name='Izuuus']Hej :bigcool:
Kiedy nowe fotki? :roll:[/quote]

Hej :cool3:
Odp. niżej

[quote name='Gosia2406']Hej,Karolinko:hand:[/quote]
Witamy :loveu:

[quote name='FREDZIU']Hej !!!!!:evil_lol:a gdzie fotki:angryy::angryy::angryy:[/quote]
Hej.
Fotki mam. Zaraz wstawię.

Wzięłam dzisiaj aparat, i chciałam porobić Lucky'emu trochę zdjęć :roll: Małe jest tak ruchliwe, że mój aparat nie może za nim nadążyć :cool1:
Zaraz postaram się wstawić, tylko wrzucę na fotosika :)

[URL="http://www.fotosik.pl"]
[/URL]

Posted

[quote name='moniczkaa86'][B][I][FONT=Courier New]Czekamy na fotki ! :loveu:[/FONT][/I][/B][/quote]
[quote name='Izuuus']czekamy :siara:[/quote]
[quote name='karkakarka']czekamy :megagrin:[/quote]
[quote name='Nati28']To my tez czekamy na fotki :lol:[/quote]

Ale wy niecierpliwe jesteście! :lol:
[quote name='moniczkaa86'][B][I][FONT=Courier New]Przesadzona jest ta emotka ![/FONT][/I][/B] :roflt:[/quote]
:p

Fotosik nie chce działać, pokazuje się błąd, inne hostingi też nie chcą mi wczytać zdjęć :angryy: Więc dzisiaj niestety się nie doczekacie, postaram się coś jutro wykombinować ;)

[URL="http://www.fotosik.pl"]
[/URL]

Posted

[quote]Fotosik nie chce działać, pokazuje się błąd, inne hostingi też nie chcą mi wczytać zdjęć Więc dzisiaj niestety się nie doczekacie, postaram się coś jutro wykombinować[/quote]
Też tak miałam a moze mam nadal.
Idzie szlag trafić.