Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[url]http://images39.fotosik.pl/84/9d7bbb879da40971med.jpg[/url] :loveu::loveu::loveu::loveu:jaki śliczny maluszek:loveu::loveu::loveu:

:loveu::loveu::loveu::loveu: [url]http://images36.fotosik.pl/85/e40a429d9fcc4f67med.jpg[/url] :loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[FONT="Century Gothic"][quote name='Gosia2406']Witamy się poniedziałkowo.[/QUOTE]
[quote name='Kaya93']Hejka:loveu::cool3:[/QUOTE]
[quote name='laurin'] cześć :multi:[/QUOTE]
[quote name='Izuuus']hej:razz::razz:[/QUOTE]
[quote name='***Paulina***']Przyszłyśmy się przywitać:bye:[/QUOTE]

[COLOR="Indigo"]Witamy wszystkich :loveu:[/COLOR][/FONT]

[quote name='tigrunia']Mam ta paczuszke :razz: Kosztowala jakies 46 zl. Kupilam w sumie tylko dla pojemnika no i karmy oczywiscie :evil_lol: Czekam az znow wzjdzie edycja z malymi puszkami bo jeszcze jedna by sie przydala :multi:[/QUOTE]
[COLOR="Indigo"]
[FONT="Century Gothic"]Witamy u nas :multi:
Ja też kupuje głównie dla karmy, a że przy okazji jest taka promocja, to i pojemnik się przyda ;) Cena podobna, bo 45zł. A tym bardziej że w tej wyprawce będzie po 2x0,5kg karmy, a w sklepie 0,5kg kosztuje 20zł, czyli kilogram 40zł. To za 5zł opłaca się dostać te kilka rzeczy gratis :lol:
A te puszki widziałam u kogoś na galerii, też fajne :loveu: [/FONT][/COLOR]

[quote name='cockermaister'][url]http://images39.fotosik.pl/84/9d7bbb879da40971med.jpg[/url] :loveu::loveu::loveu::loveu:jaki śliczny maluszek:loveu::loveu::loveu:

:loveu::loveu::loveu:[url]http://images36.fotosik.pl/85/e40a429d9fcc4f67med.jpg[/url] :loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]

[COLOR="Indigo"][FONT="Century Gothic"]Dzięki :loveu:
[FONT="Century Gothic"][SIZE="3"][CENTER][/FONT] [/COLOR]
[COLOR="YellowGreen"]Zdjęcia na poprzedniej stronie[/COLOR][/CENTER][/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='dysia-u'][url]http://images50.fotosik.pl/89/2f0c2872d225447cmed.jpg[/url]

:loveu: urokliwe:loveu:[/QUOTE]

:loveu:

[FONT="Century Gothic"][COLOR="Indigo"]Hej wszystkim :p[/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Izuuus']Hej. Co u was ? ;)
Jaką macie pogode?
Jak tam Lucky? :razz:
I jak tam ty?
Ogólnie to jak tam wasze zdrówko?
Kiedy nowe fotki?
:evil_lol:[/QUOTE]

[FONT="Century Gothic"][COLOR="Indigo"]Więcej pytań nie miałaś?! :evil_lol:
U nas nic ciekawego.
Pogodę mamy brzydką, tzn. raz pada śnieg, zaraz świeci słońce, a potem znów śnieg i tak w kółko. Do tego wieje wiatr :shake:
Lucky dobrze :razz:
Ja też dobrze :eviltong:
Na zdrówko nie narzekam :p Lucky chyba też nie, bo się mi nie skarżył :eviltong:
Przecież niedawno były fotki więc wiesz...:puppydog: narazie musi ci wystarczyć to co jest :cool3:

Ten tego...co ja tam chciałam napisać :hmmmm:
A już wiem!
Co tam u was? Jak pogoda? Jak ty? A jak Fiodorek? :loveu: Jak wasze zdrówko? Kiedy fotki w waszej galerii? :cool3:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Izuuus']Nie, więcej nie mogłam wymyśleć :evil_lol:
O szkołe pytać nie chciałam bo to byłoby niegrzeczne z mojej strony :cool1:

Nie zadawala mnei odpowiedz co do fot. Ja jednek wolałabym nwe bo te znam na pamięc :loveu:

A u nas też wszytsko ok. Pogoda dokładnie jak u was. Obecnie mocno wieje. Ja ok :evil_lol: Fiodorek też właśnie mu się oczy świecą na parówke bo mu przyniosłam, a nie dałam jeszcze :evil_lol: Zdrówko ok jak zawsze :lol:
Fotki wczoraj dawałam albo przed wczoraj nie pamiętam :eviltong:[/QUOTE]

[FONT="Century Gothic"][COLOR="Indigo"]A to w sumie dobrze że o szkołę nie pytałaś, chociaż nie jest tak źle :razz:
[FONT="Century Gothic"][COLOR="PaleTurquoise"]Ale zawsze mogłoby być lepiej :cool1:[/COLOR][/FONT]

Pogoda beznadziejna, ale już na łikend ma być 20 stopni :-o :multi:
To daj mu parówkę, podziel się z nim, nie bądź taka :roll:
Fotki dawałaś przedwczoraj! To już trochę czasu minęło :cool3:

A co ty do swojej galerii zgubiłaś drogę? :roll:[/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Karolina&Lucky'][FONT="Century Gothic"][COLOR="Indigo"]Więcej pytań nie miałaś?! :evil_lol:
U nas nic ciekawego.
Pogodę mamy brzydką, tzn. raz pada śnieg, zaraz świeci słońce, a potem znów śnieg i tak w kółko. Do tego wieje wiatr :shake:
Lucky dobrze :razz:
Ja też dobrze :eviltong:
Na zdrówko nie narzekam :p Lucky chyba też nie, bo się mi nie skarżył :eviltong:
Przecież niedawno były fotki więc wiesz...:puppydog: narazie musi ci wystarczyć to co jest :cool3:

Ten tego...co ja tam chciałam napisać :hmmmm:
A już wiem!
Co tam u was? Jak pogoda? Jak ty? A jak Fiodorek? :loveu: Jak wasze zdrówko? Kiedy fotki w waszej galerii? :cool3:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/QUOTE]

Nie, więcej nie mogłam wymyśleć :evil_lol:
O szkołe pytać nie chciałam bo to byłoby niegrzeczne z mojej strony :cool1:

Nie zadawala mnei odpowiedz co do fot. Ja jednek wolałabym nwe bo te znam na pamięc :loveu:

A u nas też wszytsko ok. Pogoda dokładnie jak u was. Obecnie mocno wieje. Ja ok :evil_lol: Fiodorek też właśnie mu się oczy świecą na parówke bo mu przyniosłam, a nie dałam jeszcze :evil_lol: Zdrówko ok jak zawsze :lol:
Fotki wczoraj dawałam albo przed wczoraj nie pamiętam :eviltong:

Posted

[quote name='Kasia&Rika']Witamy się ;-)[/QUOTE]

[FONT="Century Gothic"][COLOR="Indigo"]Hej :p[/COLOR][/FONT]

[FONT="Century Gothic"][COLOR="PaleTurquoise"]Iza do cb odpowiedź jest wyżej, bo post skoczył...[/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Karolina&Lucky'][FONT="Century Gothic"][COLOR="Indigo"]A to w sumie dobrze że o szkołę nie pytałaś, chociaż nie jest tak źle :razz:
[FONT="Century Gothic"][COLOR="PaleTurquoise"]Ale zawsze mogłoby być lepiej :cool1:[/COLOR][/FONT]

Pogoda beznadziejna, ale już na łikend ma być 20 stopni :-o :multi:
To daj mu parówkę, podziel się z nim, nie bądź taka :roll:
Fotki dawałaś przedwczoraj! To już trochę czasu minęło :cool3:

A co ty do swojej galerii zgubiłaś drogę? :roll:[/COLOR][/FONT][/QUOTE]

Hehe, a u mnei tragedia .. dlatego nei pytałam :evil_lol:
Musze poprawić 2 z gegry 1 z bioli i 1 z niemca :roll: o najważneijsze :eviltong:

Żartujesz? 20 ?
o była cała dla niego. Ja bym tego do ust nie wsadziła.. fuuuj!
Ale już zjadł teraz siedzi obok mnie i drapie mnie łapką z myślą,że mam coś jeszcze :loveu:

Nie zgubiłam, a co ? :cool3:

Posted

[quote name='Izuuus']Hehe, a u mnei tragedia .. dlatego nei pytałam :evil_lol:
Musze poprawić 2 z gegry 1 z bioli i 1 z niemca :roll: o najważneijsze :eviltong:

Żartujesz? 20 ?
o była cała dla niego. Ja bym tego do ust nie wsadziła.. fuuuj!
Ale już zjadł teraz siedzi obok mnie i drapie mnie łapką z myślą,że mam coś jeszcze :loveu:

Nie zgubiłam, a co ? :cool3:[/QUOTE]

[FONT="Century Gothic"][COLOR="Indigo"]Ja jak narazie muszę poprawić 2+ z matmy :evil_lol:

No, tak słyszałam, ale jak bedzie to nie wiem :eviltong:
Ja też nie lubię parówek. Wogóle nie jem mięsa :cool1:

A bo ci napisałam hej, a ty mi nie odpisywałaś :cool3: Ale potem już odpisałaś :p

Kasia, Martyna - cześć wam :multi: [/COLOR][/FONT]

[FONT="Century Gothic"][COLOR="White"]Jak będzie już nowa strona to dam fotki :cool3:[/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Karolina&Lucky'][FONT="Century Gothic"][COLOR="Indigo"]Ja jak narazie muszę poprawić 2+ z matmy :evil_lol:

No, tak słyszałam, ale jak bedzie to nie wiem :eviltong:
Ja też nie lubię parówek. Wogóle nie jem mięsa :cool1:

A bo ci napisałam hej, a ty mi nie odpisywałaś :cool3: Ale potem już odpisałaś :p

Kasia, Martyna - cześć wam :multi: [/COLOR][/FONT]

[FONT="Century Gothic"][COLOR="White"]Jak będzie już nowa strona to dam fotki :cool3:[/COLOR][/FONT][/QUOTE]

Ja ocen z matmy nie poprawiam :evil_lol:

A teraz też jeszcze nie odpisałam. Może później fotki dam bo mam :lol:
Też nie jem mięsa ani ryb :cool1:

Czekam na foty. A czemu ci podpis usuneli ?

Posted

[quote name='Izuuus']Ja ocen z matmy nie poprawiam :evil_lol:

A teraz też jeszcze nie odpisałam. Może później fotki dam bo mam :lol:
Też nie jem mięsa ani ryb :cool1:

Czekam na foty. A czemu ci podpis usuneli ?[/QUOTE]

[FONT="Century Gothic"][COLOR="Indigo"]Właśnie nie wiem...:roll:[/COLOR][/FONT]