Karolina. Posted November 21, 2010 Author Posted November 21, 2010 [quote name='chrupcia']Mnie tam zapach nie przeszkadza, lepszy niż championa :lol:[/QUOTE] Nie wąchałam chamipona co prawda, ale ISB zielone jabłuszko o wieeeele bardziej zapachowo mi odpowiada niż Gottlieb. ;) [quote name='Izuuus']Mnie? Mnie widzą? Po staremu ..tak, tak mi mów, a mnie tu wieki nie było :cool3: Fiodor żyje, ma się chyba dobrze.[/QUOTE] No Ciebie Ciebie :loveu: No to co mam ci powiedzieć... Lucky je śpi chodzi na spacery, nic nie urósł, stan zwierzyńca jaki był taki jest, więc nuudy ;) Zdjęcia w galerii wstaw ! Bo już kurzem zarosła!!! [quote name='*kleo*']Cześć Karola :p [URL]http://img155.imageshack.us/img155/4990/dsc2055kopia.jpg[/URL] śliczny :loveu: Wiesz co? Lakosławem to on chyba nigdy nie będzie, jakoś mi nie wygląda na takiego, co by się miał kiedyś zrobić poważny ;)[/QUOTE] Cześć :multi: Mam nadzieję, i bardzo bym chciała, żeby jak najdłużej został takim śmieszkiem małym Lakusiowym :loveu: :) [quote name='Nati28']witamy i pozdrawiamy :) co do smaczkow to w zoologu przy salonie sa takie i super sie sprzedaja a ludzie sobie chwala ze psy je uwielbiaja ;)[/QUOTE] O, no proszę, jakie smaczki sławne :) Będziemy musieli w takim razie wypróbować też inne z ich serii, bo są tam chyba różne :cool3: Cześć Nati :) Tak mnie jakoś wzięło na wspominki :) W grudniu obchodzimy naszą dwu-rocznicę bycia razem (:lol:), poza tym odkopałam stare płyty ze zdjęciami i filmikami, więc oto jest - Mały smerfik Lakusiowy :) [video=youtube;MQ12F8iniss]http://www.youtube.com/watch?v=MQ12F8iniss[/video] Quote
*Jot* Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Cześć Karola !! Świetny filmik.Lakuś jaki słodki maluch.:loveu: Szukaj dalej takich filmików :multi: Quote
kiniaaa Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Karola filmik super! Widać jak się Lucky zmieniał :) I jakim słodziutkim szczylkiem był :loveu: I kawałek tresurki, super :) Quote
*kleo* Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Mi też się filmik bardzo podoba :p A Lucky jako maluch przesłodki był wprost :loveu: Quote
tigrunia Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Karola no filmik wymiata! I do tego ten podkład muzyczny :evil_lol: Super wyszło :multi: Quote
chrupcia Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Cześć Karolina :) filmik super :cool3: ja też mam taki filmik jak Jazz taką czarną kuleczką był :loveu: i czasami po kilkanaście razy oglądam i napatrzeć się nie mogę, że w takim w sumie nie aż tak długim czasie się zmienił :loveu: Quote
Connected Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Cześć Karola i Laki ;) [SIZE=1]co do szamponów, to dla mnie ten champion fatalnie pachnie :eviltong: my go używamy, kupiłam go na początku - taki jakiś niby specjalny dla yorków w zoologu naszym nie było innego, nie zagłębiałam się w temacie po prostu. Teraz już więcej co nieco wiem to zamówię jakiś inny niedługo [/SIZE] :evil_lol: Quote
*Agnieszka* Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Cześć Karola:multi:Nie no filmik jest super,a Lakuś jaka mała kuleczka,słodziak:)fajny Lakuś,fajny film i chcemy więcej. Quote
Daga&Maks Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 super filmik, z Lucky'ego taka kuleczka mała była :D Quote
Gucci13 Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 hej Karola:multi: super filmik:loveu: pewnie fajnie tak sobie powspominać jak to było na początku:) Quote
Karolina. Posted November 22, 2010 Author Posted November 22, 2010 [quote name='jot11']Cześć Karola !! Świetny filmik.Lakuś jaki słodki maluch. Szukaj dalej takich filmików [/QUOTE] [quote name='kiniaaa']Karola filmik super! Widać jak się Lucky zmieniał I jakim słodziutkim szczylkiem był I kawałek tresurki, super [/QUOTE] [quote name='*kleo*']Mi też się filmik bardzo podoba A Lucky jako maluch przesłodki był wprost [/QUOTE] Dzięki dziewczyny! :multi: :loveu: Cieszę się, że mam taką pamiątkę, jestem strasznie sentymentalna i lubię takie wspominki :) Tylko żałuję, że tak małoooo tych filmików, tych zdjęć, tego wszystkiego :-( Chociaż Lucky i tak ma więcej zdjęć niż ja! :lol: [quote name='tigrunia']Karola no filmik wymiata! I do tego ten podkład muzyczny Super wyszło [/QUOTE] Hihi, mi też się podkład muzyczny podoba :lol: Dzięki :loveu: [quote name='chrupcia']Cześć Karolina filmik super ja też mam taki filmik jak Jazz taką czarną kuleczką był i czasami po kilkanaście razy oglądam i napatrzeć się nie mogę, że w takim w sumie nie aż tak długim czasie się zmienił [/QUOTE] [quote name='Connected']Cześć Karola i Laki [SIZE=1]co do szamponów, to dla mnie ten champion fatalnie pachnie my go używamy, kupiłam go na początku - taki jakiś niby specjalny dla yorków w zoologu naszym nie było innego, nie zagłębiałam się w temacie po prostu. Teraz już więcej co nieco wiem to zamówię jakiś inny niedługo [/SIZE][/QUOTE] [quote name='agamewa']Cześć Karola Nie no filmik jest super,a Lakuś jaka mała kuleczka,słodziak fajny Lakuś,fajny film i chcemy więcej.[/QUOTE] [quote name='Daga & Maks']super filmik, z Lucky'ego taka kuleczka mała była [/QUOTE] [quote name='Gucci13']hej Karola super filmik pewnie fajnie tak sobie powspominać jak to było na początku[/QUOTE] Dzięki dziewczyny!!! :multi: :loveu: Filmiki z pierwszych dni u nas w domu, jeszcze wcześniej nigdzie nie publikowane były, ale zostały odkopane z pośród czeluści filmikowo-zdjęciowych, i oto są. :) Obawiam się, że poza tymi urywkami już nic fajnego nie mam, bo wszystko kiedyś już wstawiałam na dogo, a na reszcie filmików widać mnie, brata itd, nasze durnoty i wygłupy z Lakusińskim, więc nic coby się nadawało do publicznego pokazania ;) Niemniej jak patrzę na tą małą kulkę, która mieściła mi się w dłoni, to zastanawiam się gdzie ona się podziała :lol: Już nic z niej nie zostało, jedynie te zawiadiackie oczka ;) Po takich filmikach zawsze nachodzą mnie refleksje i chęć na szczeniaczka, więc nie mogę ich za często oglądać :oops: [quote name='karkakarka']Zdjęcie w 0.48 superaśne hehe[/QUOTE] Mówisz o tym? [IMG]http://i736.photobucket.com/albums/xx1/K-arolina/Lucky/DSC_1891i.jpg?t=1290467566[/IMG] Ja padłam jak je zobaczyłam :lol::lol::lol: Widzicie - w większości galerii pieski w kąpieli/po kąpieli nieszczęśliwe, biedne, smutne, przerażone, a Lucky jaki szczęśliwy! Hihi :evil_lol: To zdjęcie oddaje w stu procentach tytuł naszej galerii :) [quote name='jot11']Cześć Karolino z Luckym [/QUOTE] Cześć Jolu :) Cześć wszystkim :multi: Odwiedzę Was wkrótce, obiecuję, ale muszę najpierw się ogarnąć trochę ze szkolnymi sprawami. Teraz czeka mnie nocka z chemią, więc muszę lecieć. A tak mi się nie chce, chemia to najgorsze co może być :placz: Dobrze że jutro mam na później do szkoły :roll: Pa :loveu: Quote
*Agnieszka* Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Cześć Karolina:multi:..oj ta chemia,tak wiem coś o tym:shake: Quote
dysia-u Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 mój syn chodzi do technikum , dział cholernie trudny/ja nie ogarniam/ a on zadowolony , tyko...ten polski on wogóle nie widzi potrzeby uczenia sie go matematyka i konstrukcja maszyn to jego miłośc , ale polski phiphi no i same widzicie a przeciez matura go czeka no nie jutro ale czeka Quote
dagos1 Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 My też mamy podobne przysmaki, tylko z Brita. Dorka się nimi zażera, co u niej rzadkie jest. Quote
*kleo* Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 [URL]http://i736.photobucket.com/albums/xx1/K-arolina/Lucky/DSC_1891i.jpg?t=1290467566[/URL] "przetrwałem kąpiel - jestem hardkorem!!" :evil_lol::evil_lol: Ja ostatnio oglądałam zdjęcia Ulki robione krótko po jej przywiezieniu i też mnie ochota na kolejnego szczyla brała, ale na razie to już by było lekkie przegięcie :eviltong: Quote
*Jot* Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 [quote name='*kleo*']:Ja ostatnio oglądałam zdjęcia Ulki robione krótko po jej przywiezieniu i też mnie ochota na kolejnego szczyla brała, ale na razie to już by było lekkie przegięcie :eviltong:[/QUOTE] Ja jak oglądam fotki chłopców z okresu szczenięcego to też mam ochotę na nastepnego. :cool3: Ale później pomyślę i stwierdzam,że kiedyś w przyszłości będę miała następnego a na razie mam dość roboty z tą trójką. :razz: Cześć Karolina :multi::multi: Quote
kiniaaa Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 [url]http://i736.photobucket.com/albums/xx1/K-arolina/Lucky/DSC_1891i.jpg?t=1290467566[/url] jaki szczęśliwy piesek :) :loveu: a mój Antoś lubi się kąpać akurat, po spacerze siada przy wannie i czeka, hehe ale tylko raz na tydzień jest ta przyjemność :p Quote
Connected Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 O, Karolina nie zazdroszczę 'randki' z chemią.. mi ostatnio koleżanka tłumaczyła , bo nie ogarniam tego :evil_lol::evil_lol: Quote
Marzena* Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Oj też nie zazdroszczę ... Chemia to nie był mój ulubiony przedmiot ;) Moja córa też jej nie lubi za to mój brat uwielbia i nawet studiował chemię :crazyeye: Do dziś nie mogę zrozumieć tego wyboru, ale się cieszę bo świetnie tłumaczy i Daria szybko łapie jak wujek się za Nią zabiera :evil_lol: Quote
Karolina. Posted November 25, 2010 Author Posted November 25, 2010 Cześć dziewczyny :) O chemii to ja nawet mówić nie chcę, to chyba jedyny przedmiot którego w ogóle nie rozumiem... bo z innych przedmiotów mogę nie rozumieć jakiegoś działu, tematu, zagadnienia, ale tak poza tym to daję radę, a z chemii nic nie wiem - totalne zero :shake: miałam poprawić sprawdzian, ale prawie nic na tej poprawie nie napisałam, kolejna 1 z chemii będzie ehh :roll: Już mam dosyć czasami. [SIZE=1][COLOR=LightBlue]Był taki czas, że chciałam zostać weterynarzem, leczyć zwierzęta itd, nawet mama mi to sugerowała, ale ta chemia wszystko przekreśla, bo ona jest podstawą jeśli chodzi o ten zawód. Więc musiałam wymyśleć sobie inną drogę życiową ;)[/COLOR] [/SIZE] Po za tym dzisiaj nad ranem spadło u nas to coś na ś.... okropieństwo. I tak zimno już, pies też zawsze latać po dworze mógłby do upadłego, a teraz ciągnie do domu... Dam jedno zdjęcie, z przed chwili. Nic wyjątkowego, ale przynajmniej nie starocie ;) [IMG]http://i736.photobucket.com/albums/xx1/K-arolina/Lucky/DSC_2156-1.jpg?t=1290721242[/IMG] Obcinałam mu wczoraj włosy na uszach, i o ile z lewego (jego prawego) jestem w miarę zadowolona, to prawe (jego lewe) mi totalnie nie wyszło :roll: Nie wiem co robię nie tak, że jedno mi wychodzi idealny trójkącik ^, a drugie jakieś półokrągłe :angryy: Na zdjęciu i tak tego nie widać - na żywo jest o wiele gorzej... I mój kaktus, który zakwitł, co jest nie lada wyczynem, bo jak to ja zawsze się śmieję - u mnie nawet kaktusy usychają, z moją częstotliwością podlewania hihi [IMG]http://i736.photobucket.com/albums/xx1/K-arolina/Misz-masz/DSC_2104.jpg[/IMG] Quote
Nati28 Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Hej Karola :) uszami sie nie przejmuj, dobrze wygladaja ;) kaktus fajny, ja tez mam tylko kaktusa w pokoju bo oczywiscie podlewam sporadycznie :evil_lol: co do chemii to sie nie wypowiadam bo w koncu to studiowalam :eviltong: z chęcią bym Ci pomogla w chemii ale Ty mieszkasz idealnie na drugim koncu Polski Quote
kiniaaa Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Karola, uszka ok, z daleka nie widać różnicy ;) A Lucky jak zwykle pięknie wyszedł :loveu: no bo jakby mogło być inaczej przy takim modelu i osobistej pani fotograf :lol: Quote
Recommended Posts