*kleo* Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 Karola a wycinasz mu cokolwiek przy oczach? Bo moje dziewczyny mają te włoski przy wewnętrznych kącikach oczu co jakiś czas wycinane i nic im do oczu nie włazi (tylko nie wiem czy to o te akurat Ci chodzi?) Quote
Marzena* Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Ja robiłam tak jak Jola, wiązałam dwie gumki. Jedna bardzo nisko żeby złapać te krótkie a drugą już normalnie ;) Quote
chrupcia Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Ja Jazzowi wiązałam przez jakiś czas tak nisko, bo chciałam właśnie żeby podrosły do normalnego kucyka, a żeby Jazz ich nie zjadał i trszkę podrosły (ale marnie) teraz wiąże mu normalnego kucyka, robie warkoczyka i mocniej się włosy trzymają niż przy samym związanym kucyku :) chociaż po zabawach ma włosy poza gumeczką. a włoski przy oczach wycinam nożyczkami i rzęsy też ścinam :) co do włoska na środku oka, to Jazz kiedyś miał odłamek farby, jak drapał w drzwi na początku trochę i też się bardzo przestraszyłam, ale poradziłam sobie z sąsiadką patyczkiem do uszu (wetka poradziła mi patyczek) Quote
dysia-u Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 oj Karola pewnie ty też wygryzasz Lakiemu włoski nad oczami hahahahhaa no ja wygryzam hahahhahah Quote
Connected Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Cześć Karolina ;) Hah ja też lubię te kapselki z tymbarka , fajne tekst czasem są :D są momenty że idealnie się wpasują w sytuacje :P Quote
karkakarka Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Hej Karol! Jak tam wypracowanie z religii?? poszło jakoś? Quote
Karolina. Posted November 18, 2010 Author Posted November 18, 2010 jot11 napisał(a):Hej Karola !!:multi: Ten temat to był chyba u Ulki. A może spróbuj mu zakładać nisko gumeczkę? Tak jak ja Bellciowi zakładam.No chyba,że ma bardzo króciutkie. Viky i Ja napisał(a):Ja robiłam tak jak Jola, wiązałam dwie gumki. Jedna bardzo nisko żeby złapać te krótkie a drugą już normalnie ;) Ale właśnie ta grzywka to swoją drogą, ona aż tak nie przeszkadza ;) Bardziej mi chodzi o te włoski w kącikach oczu. A co do tych gumeczek, to myślałam żeby zacząć jemu wąsy związywać. Ale jeszcze zobaczę... *kleo* napisał(a):Karola a wycinasz mu cokolwiek przy oczach? Bo moje dziewczyny mają te włoski przy wewnętrznych kącikach oczu co jakiś czas wycinane i nic im do oczu nie włazi (tylko nie wiem czy to o te akurat Ci chodzi?) O to o to mi chodzi. Właśnie wycinam, ale boję się mu tam dłubać przy oczach, tym bardziej że on się kręci... Ale co mogę to staram się zawsze mu wycinać... chrupcia napisał(a):(...) a włoski przy oczach wycinam nożyczkami i rzęsy też ścinam :) co do włoska na środku oka, to Jazz kiedyś miał odłamek farby, jak drapał w drzwi na początku trochę i też się bardzo przestraszyłam, ale poradziłam sobie z sąsiadką patyczkiem do uszu (wetka poradziła mi patyczek) Ja się mu boję majtać nożyczkami mu koło oczu, bo zaraz mam wizję, że ruszy głowę i nożyczki mu do oka wpakuję :roll: dysia-u napisał(a):oj Karola pewnie ty też wygryzasz Lakiemu włoski nad oczami hahahahhaa no ja wygryzam hahahhahah Hihi, no tak, wygryzam czasami, wydało się, widzisz Ulu :oops: ;) Connected napisał(a):Cześć Karolina ;) Hah ja też lubię te kapselki z tymbarka , fajne tekst czasem są :D są momenty że idealnie się wpasują w sytuacje :P Hej :) karkakarka napisał(a):Hej Karol! Jak tam wypracowanie z religii?? poszło jakoś? Jakoś poszło ;) Oczywiście wplotłam tam wątek zwierzęco-psi :evil_lol: Ja prawie w każdym wypracowaniu muszę się odnieść do psów hihi ale to jakoś samo tak wychodzi :lol: Oko. Trochę mu wycięłam tych włosków, ale jeszcze będziemy walczyć :shake: http://img254.imageshack.us/img254/8895/dsc1986.jpg A tak w ogóle to dzisiaj przyszedł szampon! Jutro/w sobotę będziemy testować :) Oprócz tego woreczki na koopy, i przysmaki. Pierwszy raz je mamy, ale muszę powiedzieć, że są to chyba do tej pory najlepsze jakie mieliśmy (nie licząc parówek i tym podobnych - chodzi mi o te kupowane) :multi: Będę musiała jeszcze zobaczyć jak się sprawują na dłuższą metę, ale jak na razie są super ;) Quote
*Jot* Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Hej !! No to co za przysmaki kupiłaś? Zdjęcia jak zawsze pierwsza klasa :multi: Quote
Gucci13 Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 http://img155.imageshack.us/img155/4990/dsc2055kopia.jpg cudowny:loveu: widze że nie tylko ja pisze wypracowania o zwierzętach:lol: Quote
Karolina. Posted November 18, 2010 Author Posted November 18, 2010 jot11 napisał(a):Hej !! No to co za przysmaki kupiłaś? Zdjęcia jak zawsze pierwsza klasa :multi: Takie http://animalia.pl/produkt,20493,47,Profine_Dog_Snack_kaczka_80g.html ;) Cześć Jolu :) Gucci13 napisał(a):http://img155.imageshack.us/img155/4990/dsc2055kopia.jpg cudowny:loveu: widze że nie tylko ja pisze wypracowania o zwierzętach:lol: Dzięki :loveu: No, jakoś od słowa do słowa, i suma summarum kończy się na zwierzęcych tematach ;) Quote
karkakarka Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 co Lakosław taki smutny?? Ja mam podobne smaczki - dziewczyny za nimi przepadają :) Quote
slawi Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 karkakarka napisał(a):co Lakosław taki smutny?? Ja mam podobne smaczki - dziewczyny za nimi przepadają :) Lakosław:multi:, świetne:evil_lol::lol: cześć Karola Quote
chrupcia Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Cześć Karolina :) jak wypróbujesz to napisz jak się sprawdził szampon ;) ja się też bałam wycinać włoski koło oczy, bo to przecież oko i koło niego nożyczkami coś robić brr, ale jakoś się nauczyłam, na początku jak spał mi na kolanach, a teraz już z górki ;) nie zapomne nigdy pierwszego przemywania oczek, jak teraz pomyśle to śmiać mi się chce ::D Quote
Pegaza Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Cze Karola:) wiesz co Ty chyba oszczedna jestes abo skapa bo tak po jednej focie nam serwujesz..;) Quote
*Jot* Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Cześć Karola !! No my też znamy te smaczki i podobne.Chłopcy baaardzo je lubią. :D Quote
dysia-u Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 nieee , no ten LAKOSŁAW to mi sie udał hahhahaha fajne!! Quote
*Agnieszka* Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Cześć Karola:multi:ja też miałam ten sam problem wchodzących włosków do oczek ale teraz odrosły i jest dobrze.. Oczy jak oczy ale pamiętam moje pierwsze mycie zębów Westowych..masakra hehe Ps.Wpadnij na duuużo foteczek. Quote
Yorkomanka Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Dziweczyny chodzcie do mnie i powiedzcie czy tych fotek na pewno nie widać? Bo ja widzę Quote
Karolina. Posted November 21, 2010 Author Posted November 21, 2010 karkakarka napisał(a):co Lakosław taki smutny?? Ja mam podobne smaczki - dziewczyny za nimi przepadają :) A bo go męczyłam tym wycinaniem włosków, czesaniem itp., więc zadowolony nie był ;) chrupcia napisał(a):Cześć Karolina :) jak wypróbujesz to napisz jak się sprawdził szampon ;) Szampon wypróbowany - w sumie rewelacji nie ma, ale jakaś tam poprawa jest - bardziej puszysty włos, ogólnie przyjemniejszy w dotyku. Pewnie gdybym stosowała też tą odżywkę, to efekt byłby lepszy ;) Następnym razem zamówię :) Ale minusem jest to że szampon śmierdzi, jak dla mnie :roll: slawi napisał(a):Lakosław:multi:, świetne:evil_lol::lol: cześć Karola dysia-u napisał(a):nieee , no ten LAKOSŁAW to mi sie udał hahhahaha fajne!! Dziewczyny, proszę mi się nie śmiać z Lakusia! :eviltong: Lakosław będę mówiła na niego jak już będzie miał 12 lat, i będzie poważnym yorasem, a teraz to on jest słodkim małym uroczym Lakusiem :loveu: :p Pegaza napisał(a):Cze Karola:) wiesz co Ty chyba oszczedna jestes abo skapa bo tak po jednej focie nam serwujesz..;) Bardziej oszczędna - zdjęć nie mam za wiele, więc trzeba je dawkować ;) jot11 napisał(a):Cześć Karola !! No my też znamy te smaczki i podobne.Chłopcy baaardzo je lubią. :D Cześć Jolu :) To fajnie, Lakiemu też bardzo posmakowały :) agamewa napisał(a):Cześć Karola:multi:ja też miałam ten sam problem wchodzących włosków do oczek ale teraz odrosły i jest dobrze.. Oczy jak oczy ale pamiętam moje pierwsze mycie zębów Westowych..masakra hehe Lucky zęby jakoś da sobie umyć - z tym nie mamy problemu ;) Izuuus napisał(a):Hej Lakusie, co tam u Was słychać? ;) Kogo moje oczy widzą?! :crazyeye: Cześć :loveu: U nas wszystko po staremu - ty lepiej byś powiedziała co tam u Fiodorka słychać :) Quote
chrupcia Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Mnie tam zapach nie przeszkadza, lepszy niż championa :lol: Quote
Izuuus Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Karolina. napisał(a):Kogo moje oczy widzą?! :crazyeye: Cześć :loveu: U nas wszystko po staremu - ty lepiej byś powiedziała co tam u Fiodorka słychać :) Mnie? Mnie widzą? Po staremu ..tak, tak mi mów, a mnie tu wieki nie było :cool3: Fiodor żyje, ma się chyba dobrze. Quote
*kleo* Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Cześć Karola :p http://img155.imageshack.us/img155/4990/dsc2055kopia.jpg śliczny :loveu: Wiesz co? Lakosławem to on chyba nigdy nie będzie, jakoś mi nie wygląda na takiego, co by się miał kiedyś zrobić poważny ;) Quote
Nati28 Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 witamy i pozdrawiamy :) co do smaczkow to w zoologu przy salonie sa takie i super sie sprzedaja a ludzie sobie chwala ze psy je uwielbiaja ;) Quote
Karolina. Posted November 21, 2010 Author Posted November 21, 2010 ................. dubel :roll: Quote
Recommended Posts