Connected Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 kurcze super te zdjęcia , bardzo mi się podobają :loveu: Quote
MM. Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 [url]http://i736.photobucket.com/albums/xx1/K-arolina/Misz-masz/DSC_2037.jpg[/url] To mi się najbardziej podoba :lol: Quote
chrupcia Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 [url]http://i736.photobucket.com/albums/xx1/K-arolina/Lucky/DSC_2117s.jpg?t=1282862334[/url] ale Lucky jest słodziutki :loveu: u Was wszędzie pada, a u mnie pogoda w miarę, tylko trochę zaczyna wiać :eviltong: Quote
Doti1986 Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 [url]http://i736.photobucket.com/albums/xx1/K-arolina/Lucky/DSC_2117s.jpg?t=1282862334[/url] słodka mordeczka:) Quote
Connected Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 [quote name='chrupcia'][url]http://i736.photobucket.com/albums/xx1/K-arolina/Lucky/DSC_2117s.jpg?t=1282862334[/url] ale Lucky jest słodziutki :loveu: u Was wszędzie pada, a u mnie pogoda w miarę, tylko trochę zaczyna wiać :eviltong:[/QUOTE] no to się ciesz ;), u mnie leje od rana :(jeszcze na dodatek internet nam się rozłącza jak pada ;/ Quote
*Agnieszka* Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Cześć:)śliczne są te Twoje zdjęcia:)chciałabym umieć zrobić taką profesjonalną sesyjkę moim chłopakom..ale chyba to nie realne:shake: Quote
*Jot* Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Cześć Karola !! [url]http://i736.photobucket.com/albums/xx1/K-arolina/Lucky/DSC_2135a.jpg?t=1282861159[/url] przepięknie :loveu::loveu::loveu: Też bym chciała takie fotki robić...... Quote
Karolina. Posted August 27, 2010 Author Posted August 27, 2010 Dziewczyny przesadzacie :oops: To i tak jakieś stare zdjęcia, więc nie najlepsze jakościowo ;) Teraz dzisiejsze :) Tylko jedno Lakusiowe bo dosłownie wyszliśmy na dwór i za 5 min zaczęło padać, więc uciekliśmy do domu ;) [IMG]http://i736.photobucket.com/albums/xx1/K-arolina/Lucky/DSC_2137.jpg[/IMG] [IMG]http://i736.photobucket.com/albums/xx1/K-arolina/Misz-masz/DSC_2156.jpg?t=1282942026[/IMG] Quote
chrupcia Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 [url]http://i736.photobucket.com/albums/xx1/K-arolina/Lucky/DSC_2137.jpg[/url] Lucky fajnie wygląda bez kiteczki, bo mój Jazzik to nie za bardzo, wszyscy mi to mowią jak nie ma zrobionej ;) Quote
*kleo* Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 [quote name='Caachou_']Każda kolejna sesja jest początkiem nowego dramatu :biggrina:[/QUOTE] U mnie nigdy nie było aż tak tragicznie, żeby od razu mówić o dramacie ;) [quote name='Borówka16']Pewnie ,że na pewno da się wycisnąć coś ;) A nie masz nikogo ze znajomych kto się na tym zna ? Znasz mój ból :( Ja mam uczulenie na wszelakie pyłki i miesięcy wiosennych nienawidze !!! :([/QUOTE] Mój dziadek kiedyś hobbystycznie zajmował się fotografowaniem, mógłby mi podpowiedzieć to i owo, ale on tłumaczy aż za dokładnie, nie mam siły tego słuchać :eviltong: Też mam uczulenie na wszystko, ale szczęście w nieszczęściu takie, że nie choruję. Ze trzy razy kichnę i tyle ;) [URL]http://i736.photobucket.com/albums/xx1/K-arolina/Lucky/DSC_2137.jpg[/URL] Lakusiasty jaki zapatrzony :p Quote
Marzena* Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Hej Karola :) Twoja galeria też tak pędzi, że połapać się już nie moge ;) [COLOR=paleturquoise]Nadal nie mogę zaakceptować zaproszenia :([/COLOR] Quote
MM. Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 [quote name='*kleo*']U mnie nigdy nie było aż tak tragicznie, żeby od razu mówić o dramacie ;) [/QUOTE] Dla studenta może i nie, ale dla pozostałych mieszkańców - tak :lol: Przesadziłam z tym dramatem, ale wolę jak w domu jest porządeczek, a książki leżą na swoim miejscu ;) Chociaż sama nie dbam o to :cool3: Quote
Karolina. Posted August 28, 2010 Author Posted August 28, 2010 Cześć dziewczyny :multi: [quote name='Viky i Ja'] [COLOR=paleturquoise]Nadal nie mogę zaakceptować zaproszenia :([/COLOR][/QUOTE] Marzka musisz wysłać zaproszenie do mnie, i wtedy samo się zaakceptuje ;) [quote name='Pestka']Karolina, będziecie na DCDC w Warszawie?[/QUOTE] Raczej pewne że nie, bo nie mam jak dojechać :roll: Może mogłabym pociągiem w sumie, ale ja nie wiem potem gdzie bym miała iść, bo nie znam Warszawy :lol: Chociaż nie powiem, chciałabym... A czemu pytasz? ;) Quote
Pestka Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 A szkoda, a pytam bo fajnie by bylo sie spotkać np. Ale Warszawa jest dobrze oznakowana to na pola trafisz :P Quote
Karolina. Posted August 28, 2010 Author Posted August 28, 2010 [quote name='Pestka']A szkoda, a pytam bo fajnie by bylo sie spotkać np. Ale Warszawa jest dobrze oznakowana to na pola trafisz :P[/QUOTE] A ty będziesz? :cool3: A to daleko jest? Tzn. dworzec od pól? :razz: Quote
Pestka Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 [quote name='Karolina.']A ty będziesz? :cool3: A to daleko jest? Tzn. dworzec od pól? :razz:[/QUOTE] Nie wiem nawet, ale popatrz na google.maps na przykład, ale tam na pewno jest dojazd jakiś z dworca. Ja będę ;) Quote
*Jot* Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Cześć Karola :multi: Jak tam,wszystko do szkoły przygotowane? :cool3: Quote
Karolina. Posted August 28, 2010 Author Posted August 28, 2010 [quote name='Pestka']Nie wiem nawet, ale popatrz na google.maps na przykład, ale tam na pewno jest dojazd jakiś z dworca. Ja będę ;)[/QUOTE] No nie wiem, w tym roku nie planowałam takich wyjazdów, więc raczej mnie nie będzie ;) Najprawdopodobniej przyszły rok będę miała bardziej wyjazdowy, ale to też się okaże w praniu ;) [quote name='jot11']Cześć Karola :multi: Jak tam,wszystko do szkoły przygotowane? :cool3:[/QUOTE] Cześć Jolu :) A gdzież tam, mam tylko plecak ;) Miałam być wczoraj i dzisiaj na zakupach, ale jak to zwykle bywa plany lubią się zmieniać więc na zakupy jadę ostatnim rzutem, we wtorek :lol: A ja muszę pochwalić Lakiego, dzisiaj pięknie się ze mną szarpał, to jeszcze nie jest do końca to co bym chciała, ale mamy postępy! :lol: :loveu: Aaaa... i opitoliłam go wczoraj, chyba ostatni raz w tym roku, ma teraz pięknie zrobioną doopkę, bo już taki zaroślak był że szok :oops: Ale już na szczęście wygląda przyzwoicie, więc jutro możemy iść się pokazać szerszej publiczności bez obaw ;) Quote
Karolina. Posted August 30, 2010 Author Posted August 30, 2010 Cześć wszystkim! Wczoraj byliśmy na dożynkach, oczywiście z Lucky'm. Z racji tego że pogoda była brzydka /padało/ ludzi nie było wiele, innych atrakcji również. Było jakieś jedno stoisko z piwem i jedno z popcornem :diabloti: Aaa... i jeszcze dwa z odpustowymi zabawkami. No i jeszcze konik z bryczką. I na scenie jakieś występy. Dlatego gdy pojawiliśmy się [B]MY [/B]wzbudziliśmy ogólne zainteresowanie ludności :evil_lol: Oczywiście komentarzy i spojrzeń ludzkich było co niemiara, a Lucky był w siódmym niebie, bo on ogólnie towarzyski chłopak jest ;) Przy okazji pierwszy raz z tak bliska zobaczył konia, oczywiście zrobił na jego widok surykatkę po czym chciał iść się do niego przywitać, ale smycz go powstrzymała :lol: No i po raz kolejny jestem duuumna z niego, bo akurat byli też tam państwo z pekińczykiem... gdy tylko mijaliśmy ich to pekińczyk darł się na Lakiego w niebogłosy i próbował do nas wystartować, ale był na smyczy :roll: A Lakuś stanął, popatrzył się na niego, po czym ja powiedziałam 'idziemy' a on grzecznie się mnie posłuchał :loveu: I w tym miejscu dodam, że Lucky przy tym [I]ataku pekińskim[/I] ani razu nie szczeknął, więc muszę niestety rozczarować niektóre osoby, które uważają że yorki drą się zawsze, na wszystkich i na wszystko :p Za to równowaga w przyrodzie musi być, i gdy pani spikerka która zapowiadała występy powiedziała coś w stylu: [I]"Przepraszamy, ale mamy problemy techniczne, więc prosimy o cierpliwość, kapela zaraz wystąpi"[/I] Lucky się zbulwersował "Jak to można tak długo czekać na występ?!?!" i nie omieszkał oznajmić wszystkim o tym donośnym [I]hau hau [/I]:oops: :diabloti: A i tak najsłodszy był komentarz jakiegoś małego (rocznego? dwuletniego?) dziecka, które widząc Lakiego powiedziało: [I]"-Patz tato, sceniacek"[/I] :lol!: Dodam że Lucky kończy niedługo dwa lata, i całkiem prawdopodobne że jest starszy niż to dziecko :diabloti: Quote
chrupcia Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Cześć Karola :) Ja miałam wczoraj iść na spotkanie myśliwskie, był pokaz psów i ponoć było fajnie, ale poszliśmy z Jazzem na spacer i nie poczekali na nas w domu.. a chciałam jechac szczególnie na ten pokaz, bo raz byłam i było fajnie :) [SIZE="1"]wpadnij na fotki, jesli masz ochotę [/SIZE] ;) Quote
*Agnieszka* Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Cześć Karola:)to Lakuś zachował się bardzo przyzwoicie:)no co chłopak z kulturą:cool3: Quote
MM. Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 [quote name='Karolina.'] I w tym miejscu dodam, że Lucky przy tym [I]ataku pekińskim[/I] ani razu nie szczeknął, więc muszę niestety rozczarować niektóre osoby, które uważają że yorki drą się zawsze, na wszystkich i na wszystko :-P [/QUOTE] Yorki, które napotykam na ulicy są bardzo jazgotliwe, ale cóż... Prawda jest taka, że właściciele popełniają sporo błędów podczas socjalizacji psa :roll: Pupilek tatusia, albo mamusi. Ma być wierny wyłącznie swojemu panu... Z jednej strony ma to jakiś sens, ale niekoniecznie jest dobre dla yorka. Quote
Connected Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Brawa dla Lakiego ;) hehe grzeczny psiak . Mój Pącz to raczej nie szczeka na inne psy, on tylko szczeka jak na parapecie studzi się dla niego pierś z kurczaka z ryżem:evil_lol: Quote
Recommended Posts