Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[url]http://i736.photobucket.com/albums/xx1/K-arolina/Lucky/DSC_2117s.jpg?t=1282862334[/url] ale Lucky jest słodziutki :loveu:

u Was wszędzie pada, a u mnie pogoda w miarę, tylko trochę zaczyna wiać :eviltong:

Posted

[quote name='chrupcia'][url]http://i736.photobucket.com/albums/xx1/K-arolina/Lucky/DSC_2117s.jpg?t=1282862334[/url] ale Lucky jest słodziutki :loveu:

u Was wszędzie pada, a u mnie pogoda w miarę, tylko trochę zaczyna wiać :eviltong:[/QUOTE]

no to się ciesz ;), u mnie leje od rana :(jeszcze na dodatek internet nam się rozłącza jak pada ;/

Posted

Cześć Karola !!
[url]http://i736.photobucket.com/albums/xx1/K-arolina/Lucky/DSC_2135a.jpg?t=1282861159[/url] przepięknie :loveu::loveu::loveu:
Też bym chciała takie fotki robić......

Posted

Dziewczyny przesadzacie :oops: To i tak jakieś stare zdjęcia, więc nie najlepsze jakościowo ;)

Teraz dzisiejsze :) Tylko jedno Lakusiowe bo dosłownie wyszliśmy na dwór i za 5 min zaczęło padać, więc uciekliśmy do domu ;)
[IMG]http://i736.photobucket.com/albums/xx1/K-arolina/Lucky/DSC_2137.jpg[/IMG]

[IMG]http://i736.photobucket.com/albums/xx1/K-arolina/Misz-masz/DSC_2156.jpg?t=1282942026[/IMG]

Posted

[url]http://i736.photobucket.com/albums/xx1/K-arolina/Lucky/DSC_2137.jpg[/url] Lucky fajnie wygląda bez kiteczki, bo mój Jazzik to nie za bardzo, wszyscy mi to mowią jak nie ma zrobionej ;)

Posted

[quote name='Caachou_']Każda kolejna sesja jest początkiem nowego dramatu :biggrina:[/QUOTE]
U mnie nigdy nie było aż tak tragicznie, żeby od razu mówić o dramacie ;)
[quote name='Borówka16']Pewnie ,że na pewno da się wycisnąć coś ;)
A nie masz nikogo ze znajomych kto się na tym zna ?

Znasz mój ból :(
Ja mam uczulenie na wszelakie pyłki i miesięcy wiosennych nienawidze !!! :([/QUOTE]
Mój dziadek kiedyś hobbystycznie zajmował się fotografowaniem, mógłby mi podpowiedzieć to i owo, ale on tłumaczy aż za dokładnie, nie mam siły tego słuchać :eviltong:

Też mam uczulenie na wszystko, ale szczęście w nieszczęściu takie, że nie choruję. Ze trzy razy kichnę i tyle ;)

[URL]http://i736.photobucket.com/albums/xx1/K-arolina/Lucky/DSC_2137.jpg[/URL] Lakusiasty jaki zapatrzony :p

Posted

[quote name='*kleo*']U mnie nigdy nie było aż tak tragicznie, żeby od razu mówić o dramacie ;)
[/QUOTE]
Dla studenta może i nie, ale dla pozostałych mieszkańców - tak :lol: Przesadziłam z tym dramatem, ale wolę jak w domu jest porządeczek, a książki leżą na swoim miejscu ;) Chociaż sama nie dbam o to :cool3:

Posted

Cześć dziewczyny :multi:

[quote name='Viky i Ja']

[COLOR=paleturquoise]Nadal nie mogę zaakceptować zaproszenia :([/COLOR][/QUOTE]

Marzka musisz wysłać zaproszenie do mnie, i wtedy samo się zaakceptuje ;)

[quote name='Pestka']Karolina, będziecie na DCDC w Warszawie?[/QUOTE]

Raczej pewne że nie, bo nie mam jak dojechać :roll: Może mogłabym pociągiem w sumie, ale ja nie wiem potem gdzie bym miała iść, bo nie znam Warszawy :lol: Chociaż nie powiem, chciałabym... A czemu pytasz? ;)

Posted

[quote name='Pestka']A szkoda, a pytam bo fajnie by bylo sie spotkać np.

Ale Warszawa jest dobrze oznakowana to na pola trafisz :P[/QUOTE]

A ty będziesz? :cool3:
A to daleko jest? Tzn. dworzec od pól? :razz:

Posted

[quote name='Karolina.']A ty będziesz? :cool3:
A to daleko jest? Tzn. dworzec od pól? :razz:[/QUOTE]
Nie wiem nawet, ale popatrz na google.maps na przykład, ale tam na pewno jest dojazd jakiś z dworca.

Ja będę ;)

Posted

[quote name='Pestka']Nie wiem nawet, ale popatrz na google.maps na przykład, ale tam na pewno jest dojazd jakiś z dworca.

Ja będę ;)[/QUOTE]

No nie wiem, w tym roku nie planowałam takich wyjazdów, więc raczej mnie nie będzie ;) Najprawdopodobniej przyszły rok będę miała bardziej wyjazdowy, ale to też się okaże w praniu ;)

[quote name='jot11']Cześć Karola :multi:
Jak tam,wszystko do szkoły przygotowane? :cool3:[/QUOTE]

Cześć Jolu :) A gdzież tam, mam tylko plecak ;) Miałam być wczoraj i dzisiaj na zakupach, ale jak to zwykle bywa plany lubią się zmieniać więc na zakupy jadę ostatnim rzutem, we wtorek :lol:

A ja muszę pochwalić Lakiego, dzisiaj pięknie się ze mną szarpał, to jeszcze nie jest do końca to co bym chciała, ale mamy postępy! :lol: :loveu: Aaaa... i opitoliłam go wczoraj, chyba ostatni raz w tym roku, ma teraz pięknie zrobioną doopkę, bo już taki zaroślak był że szok :oops: Ale już na szczęście wygląda przyzwoicie, więc jutro możemy iść się pokazać szerszej publiczności bez obaw ;)

Posted

Cześć wszystkim!

Wczoraj byliśmy na dożynkach, oczywiście z Lucky'm. Z racji tego że pogoda była brzydka /padało/ ludzi nie było wiele, innych atrakcji również. Było jakieś jedno stoisko z piwem i jedno z popcornem :diabloti: Aaa... i jeszcze dwa z odpustowymi zabawkami. No i jeszcze konik z bryczką. I na scenie jakieś występy. Dlatego gdy pojawiliśmy się [B]MY [/B]wzbudziliśmy ogólne zainteresowanie ludności :evil_lol: Oczywiście komentarzy i spojrzeń ludzkich było co niemiara, a Lucky był w siódmym niebie, bo on ogólnie towarzyski chłopak jest ;) Przy okazji pierwszy raz z tak bliska zobaczył konia, oczywiście zrobił na jego widok surykatkę po czym chciał iść się do niego przywitać, ale smycz go powstrzymała :lol: No i po raz kolejny jestem duuumna z niego, bo akurat byli też tam państwo z pekińczykiem... gdy tylko mijaliśmy ich to pekińczyk darł się na Lakiego w niebogłosy i próbował do nas wystartować, ale był na smyczy :roll: A Lakuś stanął, popatrzył się na niego, po czym ja powiedziałam 'idziemy' a on grzecznie się mnie posłuchał :loveu: I w tym miejscu dodam, że Lucky przy tym [I]ataku pekińskim[/I] ani razu nie szczeknął, więc muszę niestety rozczarować niektóre osoby, które uważają że yorki drą się zawsze, na wszystkich i na wszystko :p

Za to równowaga w przyrodzie musi być, i gdy pani spikerka która zapowiadała występy powiedziała coś w stylu: [I]"Przepraszamy, ale mamy problemy techniczne, więc prosimy o cierpliwość, kapela zaraz wystąpi"[/I] Lucky się zbulwersował "Jak to można tak długo czekać na występ?!?!" i nie omieszkał oznajmić wszystkim o tym donośnym [I]hau hau [/I]:oops: :diabloti:

A i tak najsłodszy był komentarz jakiegoś małego (rocznego? dwuletniego?) dziecka, które widząc Lakiego powiedziało: [I]"-Patz tato, sceniacek"[/I] :lol!: Dodam że Lucky kończy niedługo dwa lata, i całkiem prawdopodobne że jest starszy niż to dziecko :diabloti:

Posted

Cześć Karola :)
Ja miałam wczoraj iść na spotkanie myśliwskie, był pokaz psów i ponoć było fajnie, ale poszliśmy z Jazzem na spacer i nie poczekali na nas w domu.. a chciałam jechac szczególnie na ten pokaz, bo raz byłam i było fajnie :)
[SIZE="1"]wpadnij na fotki, jesli masz ochotę [/SIZE] ;)

Posted

[quote name='Karolina.'] I w tym miejscu dodam, że Lucky przy tym [I]ataku pekińskim[/I] ani razu nie szczeknął, więc muszę niestety rozczarować niektóre osoby, które uważają że yorki drą się zawsze, na wszystkich i na wszystko :-P [/QUOTE]
Yorki, które napotykam na ulicy są bardzo jazgotliwe, ale cóż...
Prawda jest taka, że właściciele popełniają sporo błędów podczas socjalizacji psa :roll:
Pupilek tatusia, albo mamusi. Ma być wierny wyłącznie swojemu panu... Z jednej strony ma to jakiś sens, ale niekoniecznie jest dobre dla yorka.