Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny ale naprawdę nie ma co pokazywać :) Gdyby było inaczej to bym coś tu wstawiła ;)

Teraz nauka mi się zaczyna, kartkówki, sprawdziany, więc i mniej mnie na dogo. Zdjęć też robić mi się nie chce, bo wracam ze szkoły zmęczona :) Może coś bliżej weekendu uda mi się cyknąć :)

Posted

Viky i Ja napisał(a):
To liczymy na ten weekend ;)
Cze Karola z lepszym humorem :)

Cześć Marzka :) Postaram się coś cyknąć, weekend coraz bliżej :)

agamewa napisał(a):
Cześć Karolina:)
Nie mogę Ci coś wysłać wiadomości na PW,chyba masz skrzynkę pełną???????

agamewa napisał(a):
Już Ci wysłałam ale na adres @:)

Cześć Aga :)
Tak, właśnie przed chwilą zobaczyłam że mam skrzynkę pełną. Już odetkana :)
Ale odczytałam @ :) Dzięki bardzo :) :loveu:

Posted

Karolina. napisał(a):
Dziewczyny ale naprawdę nie ma co pokazywać :) Gdyby było inaczej to bym coś tu wstawiła ;)

Teraz nauka mi się zaczyna, kartkówki, sprawdziany, więc i mniej mnie na dogo. Zdjęć też robić mi się nie chce, bo wracam ze szkoły zmęczona :) Może coś bliżej weekendu uda mi się cyknąć :)

12 wrzesień a ona zmęczona, ciekawe co powie w listopadzie.
Nie może tak być, żeby pies bez zdjęć chodził po świecie.

Posted

dagos1 napisał(a):

Nie może tak być, żeby pies bez zdjęć chodził po świecie.

Racja,tak nie może być.
Aparat w ruch i fotki pstrykaj.:mad:
Cześć Karola :multi:

Posted

[quote name='jot11']Karola,czy to chodzi o ten weekend? :cool3:
Czeeeeeść :multi:

taaak, to musi chodzic o TEN weekend :eviltong: :D
Karolina, czekamy na ciebie i twoje zdjecia :loveu::loveu:

Posted

[FONT=Times New Roman]Witam[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Pozwoliłam sobie do Pani napisać bo jestem takątrochęznajomą Agamewy- mam sunię spokrewnioną z Westernem i widzę że jesteśmy z tego samego miasta jeśli to ten Chełm. Widziałam początek Pani galerii i bardzo zaintrygowała mnie informacja że u nas nie ma hodowli yorków- zapraszam zatem na swoją stronkę www.duszekbieluszek.pl[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Będzie nam ogromnie miło Panią gościć[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Pozdrawiam Magdalena:lol:[/FONT]

Posted

Taaak, tak, o ten weekend mi chodziło. A więc jestem.

Noo, pewnie że już jestem zmęczona, szkoła ogólnie jest bardzo męcząca. Już mam nawet dwie super oceny: 2 i 4 - z historii :loveu: :diabloti: Ogólnie to zadowolona jestem, bo już dawno temu postanowiłam sobie że liceum będzie zupełnie inne niż gimnazjum, i że nie zamierzam mieć ze wszystkiego piątek i czwórek - dwójka też ocena :diabloti: No i jestem bardzo zadowolona - liceum zupełnie inne życie niż gimnazjum :loveu:

A ty Katie, zwana Kasią - odezwij się do mnie na gg, bo nie ma cię i nie ma, a ja już się stęskniłam :loveu: :-(

Teraz trochę o Lakuniu. Maluszek ma się bardzo dobrze, spacerujemy teraz naprawdę bardzo długo, przez co piesek szczęśliwy i wymęczony jest. Dzisiaj byłam z nim na boisku, i pięknie przynosił mi piłeczkę i frisbee - jestem z niego dumna :) Zabrałam nawet aparat, ale z przykrością muszę stwierdzić, że z pośród sporej ilości zdjęć tylko dosłownie kilka nadaję się do publikacji, reszta jest totalnie nie ostra. Nie powiem że jestem szczęśliwa z tego powodu, no ale niestety, 95% zdjęć po obejrzeniu ich na komputerze trafiła do kosza. :roll:
Lakuń jest maskotką wszystkich dzieci, które go zobaczą! Czasami zlatuje się gromadka 6-7 dzieci w wieku najczęściej przedszkolnym, i głaszczą Lakiego, przytulają, zadają mi pytania itd :lol: Szczególnie polubiła nas pewna dziewczynka, która chodzi do zerówki - zawsze kiedy nas spotka to musi z Lakim się pobawić, spaceruje z nami, zachwalając co raz: "ale on się fajnie patrzy" "ale on ładnie sobie chodzi" i tym podobne :) Widać że naprawdę lubi psy, że nie jest to na zasadzie "ładny piesek", a coś więcej :) Ostatnio była z koleżankami, koleżanki pogłaskały L. i sobie poszły, a ona jedna wolała zostać ze mną i z psem :) Więc nie odmawiam jej prowadzenia Lakiego na smyczy itp., niech się uczy, może wyrośnie z niej dogomaniak ;) A jak byłam przedwczoraj z Lakim na spacerze, i akurat ta dziewczynka szła ze swoją klasą i panią wychowowczynią. Krzyknęła: "Proszę pani, a ja znam tego pieska. On lubi dzieci" :lol: Wtedy cała klasa owej dziewczynki skupiła wzrok na mnie i psie. Na szczęście byliśmy po drugiej stonie ulicy, bo inaczej pewnie cała klasa rzuciła by mi się na Lakiego :)

Zdjęcia się wgrywają właśnie.

Dopiero teraz zauważyłam, więc już odpisuję:

P. Magdaleno - Witam serdecznie u nas :) Tak wiem o Pani hodowli, nawet kiedyś pisałam do Pani e-mail :) Bardzo podobają mi się Pani yorki, i bardzo Panią cenię :) Jednak kiedy kupowałam Lakiego to miałam praktycznie zerowe pojęcie o hodowlach, rodowodach, nie wiedziałam gdzie szukać, jak szukać, dlatego też pierwszym odruchem było sięgnięcie po regionalną gazetę i poszukanie ofert yorków :roll: No i stało się, Lucky jest bez rodowodu. Z resztą z tego co wiem to pani od której kupowałam Lakiego miała rodowodowe suczki, które nawet wystawiała, ba, miała nawet hodowlę! Ale potem przerzuciła się na rozmnażanie psów bez papierów :shake: Dlatego Laki jest taki jaki jest.

I tak, to ten sam Chełm zapewne ;) Chociaż tutaj na forum mało osób z okolic jest zarejestrowanych, chyba nie ma za wielu dogomaniaków ;) A szkoda, bo na jakiś spacer można by było się spotkać :)

Posted

P. Magdaleno - Witam serdecznie u nas :) Tak wiem o Pani hodowli, nawet kiedyś pisałam do Pani e-mail :) Bardzo podobają mi się Pani yorki, i bardzo Panią cenię :) Jednak kiedy kupowałam Lakiego to miałam praktycznie zerowe pojęcie o hodowlach, rodowodach, nie wiedziałam gdzie szukać, jak szukać, dlatego też pierwszym odruchem było sięgnięcie po regionalną gazetę i poszukanie ofert yorków :roll: No i stało się, Lucky jest bez rodowodu. Z resztą z tego co wiem to pani od której kupowałam Lakiego miała rodowodowe suczki, które nawet wystawiała, ba, miała nawet hodowlę! Ale potem przerzuciła się na rozmnażanie psów bez papierów :shake: Dlatego Laki jest taki jaki jest.

I tak, to ten sam Chełm zapewne ;) Chociaż tutaj na forum mało osób z okolic jest zarejestrowanych, chyba nie ma za wielu dogomaniaków ;) A szkoda, bo na jakiś spacer można by było się spotkać :)

No to na dobry początek jesteśmy we dwie:) Piesek uroczy, radosny a to najważniejsze. Nie każdy przecież musi królować na ringach:)