karkakarka Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 Hej Karola :) Z tobą fotki też mogą być, nie obrazimy się :) Quote
Karolina. Posted September 12, 2010 Author Posted September 12, 2010 Dziewczyny ale naprawdę nie ma co pokazywać :) Gdyby było inaczej to bym coś tu wstawiła ;) Teraz nauka mi się zaczyna, kartkówki, sprawdziany, więc i mniej mnie na dogo. Zdjęć też robić mi się nie chce, bo wracam ze szkoły zmęczona :) Może coś bliżej weekendu uda mi się cyknąć :) Quote
Marzena* Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 To liczymy na ten weekend ;) Cze Karola z lepszym humorem :) Quote
*Agnieszka* Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Cześć Karolina:) Nie mogę Ci coś wysłać wiadomości na PW,chyba masz skrzynkę pełną??????? Quote
*Agnieszka* Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Już Ci wysłałam ale na adres @:) Quote
Karolina. Posted September 14, 2010 Author Posted September 14, 2010 Viky i Ja napisał(a):To liczymy na ten weekend ;) Cze Karola z lepszym humorem :) Cześć Marzka :) Postaram się coś cyknąć, weekend coraz bliżej :) agamewa napisał(a):Cześć Karolina:) Nie mogę Ci coś wysłać wiadomości na PW,chyba masz skrzynkę pełną??????? agamewa napisał(a):Już Ci wysłałam ale na adres @:) Cześć Aga :) Tak, właśnie przed chwilą zobaczyłam że mam skrzynkę pełną. Już odetkana :) Ale odczytałam @ :) Dzięki bardzo :) :loveu: Quote
dagos1 Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Karolina. napisał(a):Dziewczyny ale naprawdę nie ma co pokazywać :) Gdyby było inaczej to bym coś tu wstawiła ;) Teraz nauka mi się zaczyna, kartkówki, sprawdziany, więc i mniej mnie na dogo. Zdjęć też robić mi się nie chce, bo wracam ze szkoły zmęczona :) Może coś bliżej weekendu uda mi się cyknąć :) 12 wrzesień a ona zmęczona, ciekawe co powie w listopadzie. Nie może tak być, żeby pies bez zdjęć chodził po świecie. Quote
Connected Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Cześć Karolina :lol: taaak, wiem coś o tym hehe. szkoła baardzo męcząca jest :evil_lol: Quote
*Jot* Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 dagos1 napisał(a): Nie może tak być, żeby pies bez zdjęć chodził po świecie. Racja,tak nie może być. Aparat w ruch i fotki pstrykaj.:mad: Cześć Karola :multi: Quote
*Agnieszka* Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Zapraszam na nowe świeżutkie foteczki:) Quote
*Jot* Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 [quote name='Karolina.']Cześć Marzka :) Postaram się coś cyknąć, weekend coraz bliżej :) Karola,czy to chodzi o ten weekend? :cool3: Czeeeeeść :multi: Quote
chrupcia Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 Cześć Karolina :) przyszłam zobaczyć co u WAas się działo w czesie mojej nieobecności :) u mnie też już sprawdziany, kartkówki.... cóż, trzeba żyć :lol: Quote
Katie Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 [quote name='jot11']Karola,czy to chodzi o ten weekend? :cool3: Czeeeeeść :multi: taaak, to musi chodzic o TEN weekend :eviltong: :D Karolina, czekamy na ciebie i twoje zdjecia :loveu::loveu: Quote
OCEANIA Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 [FONT=Times New Roman]Witam[/FONT] [FONT=Times New Roman]Pozwoliłam sobie do Pani napisać bo jestem takątrochęznajomą Agamewy- mam sunię spokrewnioną z Westernem i widzę że jesteśmy z tego samego miasta jeśli to ten Chełm. Widziałam początek Pani galerii i bardzo zaintrygowała mnie informacja że u nas nie ma hodowli yorków- zapraszam zatem na swoją stronkę www.duszekbieluszek.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman]Będzie nam ogromnie miło Panią gościć[/FONT] [FONT=Times New Roman]Pozdrawiam Magdalena:lol:[/FONT] Quote
Borówka16 Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 Cześć Karolinka :multi: Nooo...już weekend , gdzie fotki ? :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
karkakarka Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 Cześ Karolek :) U mnie się fot domagasz, a sama nic nie dajesz ;) Quote
Karolina. Posted September 18, 2010 Author Posted September 18, 2010 Taaak, tak, o ten weekend mi chodziło. A więc jestem. Noo, pewnie że już jestem zmęczona, szkoła ogólnie jest bardzo męcząca. Już mam nawet dwie super oceny: 2 i 4 - z historii :loveu: :diabloti: Ogólnie to zadowolona jestem, bo już dawno temu postanowiłam sobie że liceum będzie zupełnie inne niż gimnazjum, i że nie zamierzam mieć ze wszystkiego piątek i czwórek - dwójka też ocena :diabloti: No i jestem bardzo zadowolona - liceum zupełnie inne życie niż gimnazjum :loveu: A ty Katie, zwana Kasią - odezwij się do mnie na gg, bo nie ma cię i nie ma, a ja już się stęskniłam :loveu: :-( *** Teraz trochę o Lakuniu. Maluszek ma się bardzo dobrze, spacerujemy teraz naprawdę bardzo długo, przez co piesek szczęśliwy i wymęczony jest. Dzisiaj byłam z nim na boisku, i pięknie przynosił mi piłeczkę i frisbee - jestem z niego dumna :) Zabrałam nawet aparat, ale z przykrością muszę stwierdzić, że z pośród sporej ilości zdjęć tylko dosłownie kilka nadaję się do publikacji, reszta jest totalnie nie ostra. Nie powiem że jestem szczęśliwa z tego powodu, no ale niestety, 95% zdjęć po obejrzeniu ich na komputerze trafiła do kosza. :roll: Lakuń jest maskotką wszystkich dzieci, które go zobaczą! Czasami zlatuje się gromadka 6-7 dzieci w wieku najczęściej przedszkolnym, i głaszczą Lakiego, przytulają, zadają mi pytania itd :lol: Szczególnie polubiła nas pewna dziewczynka, która chodzi do zerówki - zawsze kiedy nas spotka to musi z Lakim się pobawić, spaceruje z nami, zachwalając co raz: "ale on się fajnie patrzy" "ale on ładnie sobie chodzi" i tym podobne :) Widać że naprawdę lubi psy, że nie jest to na zasadzie "ładny piesek", a coś więcej :) Ostatnio była z koleżankami, koleżanki pogłaskały L. i sobie poszły, a ona jedna wolała zostać ze mną i z psem :) Więc nie odmawiam jej prowadzenia Lakiego na smyczy itp., niech się uczy, może wyrośnie z niej dogomaniak ;) A jak byłam przedwczoraj z Lakim na spacerze, i akurat ta dziewczynka szła ze swoją klasą i panią wychowowczynią. Krzyknęła: "Proszę pani, a ja znam tego pieska. On lubi dzieci" :lol: Wtedy cała klasa owej dziewczynki skupiła wzrok na mnie i psie. Na szczęście byliśmy po drugiej stonie ulicy, bo inaczej pewnie cała klasa rzuciła by mi się na Lakiego :) Zdjęcia się wgrywają właśnie. *** Dopiero teraz zauważyłam, więc już odpisuję: P. Magdaleno - Witam serdecznie u nas :) Tak wiem o Pani hodowli, nawet kiedyś pisałam do Pani e-mail :) Bardzo podobają mi się Pani yorki, i bardzo Panią cenię :) Jednak kiedy kupowałam Lakiego to miałam praktycznie zerowe pojęcie o hodowlach, rodowodach, nie wiedziałam gdzie szukać, jak szukać, dlatego też pierwszym odruchem było sięgnięcie po regionalną gazetę i poszukanie ofert yorków :roll: No i stało się, Lucky jest bez rodowodu. Z resztą z tego co wiem to pani od której kupowałam Lakiego miała rodowodowe suczki, które nawet wystawiała, ba, miała nawet hodowlę! Ale potem przerzuciła się na rozmnażanie psów bez papierów :shake: Dlatego Laki jest taki jaki jest. I tak, to ten sam Chełm zapewne ;) Chociaż tutaj na forum mało osób z okolic jest zarejestrowanych, chyba nie ma za wielu dogomaniaków ;) A szkoda, bo na jakiś spacer można by było się spotkać :) Quote
Karolina. Posted September 18, 2010 Author Posted September 18, 2010 Dzisiejsze zdjęcia: Piłeczkomaniak :loveu: A tu jakoś jak nie on wyszedł ;) :) Quote
karkakarka Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 http://i736.photobucket.com/albums/xx1/K-arolina/Lucky/DSC_1947.jpg?t=1284834535http:// on jest przesłodki :loveu: Quote
*kleo* Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 http://i736.photobucket.com/albums/xx1/K-arolina/Lucky/DSC_1912.jpg?t=1284834535 te oczyska z chochlikiem :loveu: Quote
OCEANIA Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 P. Magdaleno - Witam serdecznie u nas :) Tak wiem o Pani hodowli, nawet kiedyś pisałam do Pani e-mail :) Bardzo podobają mi się Pani yorki, i bardzo Panią cenię :) Jednak kiedy kupowałam Lakiego to miałam praktycznie zerowe pojęcie o hodowlach, rodowodach, nie wiedziałam gdzie szukać, jak szukać, dlatego też pierwszym odruchem było sięgnięcie po regionalną gazetę i poszukanie ofert yorków :roll: No i stało się, Lucky jest bez rodowodu. Z resztą z tego co wiem to pani od której kupowałam Lakiego miała rodowodowe suczki, które nawet wystawiała, ba, miała nawet hodowlę! Ale potem przerzuciła się na rozmnażanie psów bez papierów :shake: Dlatego Laki jest taki jaki jest. I tak, to ten sam Chełm zapewne ;) Chociaż tutaj na forum mało osób z okolic jest zarejestrowanych, chyba nie ma za wielu dogomaniaków ;) A szkoda, bo na jakiś spacer można by było się spotkać :) No to na dobry początek jesteśmy we dwie:) Piesek uroczy, radosny a to najważniejsze. Nie każdy przecież musi królować na ringach:) Quote
MM. Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 http://i736.photobucket.com/albums/xx1/K-arolina/Lucky/DSC_1970.jpg?t=1284834538 Nowy talerz? :cool3: Zdradzicie skąd i za ile, jeśli to nie prezent? :evil_lol: Quote
iwa63 Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 Witamy Lucky jest prześliczny http://i736.photobucket.com/albums/xx1/K-arolina/Lucky/DSC_1912.jpg?t=1284834535 Quote
Recommended Posts