Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Marta_Ares']oj tam zobacze jeszcze, ale slyszalam ze juz chyba nie ma miejsc??
i nie chce ryzykowac, ze Ares sie z kims w domku nie dogada:roll: i tak bede miala klatke do namiotu.

Z wloclawka:eviltong: ale niestety tikaczem, i nie mam miejsc:-( nam bedzie trudno sie zabrac:roll:[/quote]Patikujek i Manixa nie mogą jechac :placz: Możesz wejść na ich miejsce (tylko trzeba będzie rewolucje w domkach zrobić, coby każy miał gdzie spać :evil_lol: ). Decyzja należy do Ciebie, miejsca się zwolniły.

A co do dodatkowego domku, to nie mów tak Karilka. Nie rozmawiałaś z gościem, nie wiadomo czy nam da. I tak dal nam domek 4ro osobowy więcej niż dać chciał. On nam dał limit ilew czego możemy wykorzystac, bo całego ośrodka na pewno nam nie da :roll:
Musiałabym zadzwonić i zapytać czy jest możliwość.
Pokoje 2-osobowe są i tam mamy jeszcze kilka do wykorzystania.
A maksowa jest już zapisana i zapłaciła ;)

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dodam tylko, że podobno lipiec ma być niezbyt ładny, tak jak czerwiec, czyli pogoda w kratkę. Czyli jest nadzieja, że tłumów w ośrodku nie będzie! :multi: :multi: :multi:

Ale z drugiej strony to taka pogoda jest niesprzyjająca jeśli chodzi o wyjazdy pod namiot. :roll:

Posted

[quote name='Asia & Ginger']Dodam tylko, że podobno lipiec ma być niezbyt ładny, tak jak czerwiec, czyli pogoda w kratkę. Czyli jest nadzieja, że tłumów w ośrodku nie będzie! :multi: :multi: :multi:

Ale z drugiej strony to taka pogoda jest niesprzyjająca jeśli chodzi o wyjazdy pod namiot. :roll:[/quote]
:multi::multi::multi: To dobrze :loveu: Bo ja lubię taką pogodę :loveu: :evil_lol:

Posted

[quote name='Marta_Ares']a za pokoj ile sie placi tyle samo?? czy wiecej?

a w tym domku zamiast Patikujka i Manixy jakie beda psy??[/quote]W pokoju też 150 zł/osoba za cały zlot ;)
Znaczy w tym domku gdzie miały być dziewczyny są już 3 osoby, w innym domku tez są trzy sooby. I fajnie by było gdyby jedna osoba czy z jednego czy z drugiego domku, poszła do tego innego. Wtedy można by 2 osoby wcisnąć do jednego :roll: Ale zamotałam :lol:
Albo Marta_Ares weźcie materac i możesz wtedy wskoczyć z Tztem do obojetnie którego domku ale na materacu jedna osoba :evil_lol:

Posted

no dobrze by było żeby w końcu temperatura wzrosła bo to dziwne że koniec czerwca a tu pada i pada
a jak jeszcze lipiec taki będzie to nieciekawie by było
najlepsze słonko z odrobiną wiaterku i w nocy jakaś burza:)
dobra, ja siem pakuje dalej....

Posted

Ja chce ,żeby było ciepło,gorąco żeby można było pływać i w ogóle:-(
Marta-w tym domku gdzie jest Karilka jest jedno miejsce wolne.I w jeszcze jednym jest wolne więc można by przerzucić kogoś i już mielibyście miejsce.

Posted

[quote name='olekg89']Bierzemy maszynke do włosów i pobawimy sie w oświęcim:diabloti:[/quote]Jak będzie padać to akurat, bo mi się włosy kręcą i czasem w złości mam ochote sie ogolić na łyso :eviltong:

Posted

[quote name='Karilka']Esterka sorrka:oops:.
Taka była mowa kiedyś tam na początku, dlatego tak zamotałam.

W którym domku są 3 osoby?
Ktoś stamtąd mógłby przyjść do nas?[/quote]Ja tam nie wiem jaka mowa była ;) To ja gadałam z gościem i wiem jaki on jest :eviltong: Ale skoro pogoda średnia to może i by nam dali dodatkowy domek. ale to musiałyby być 4ry osoby, ktore są chętne, ale nie będą płakać jak domku nie będzie :lol: Wtedy mogę dzwonić i się płaszczyć :lol:
3 osoby są basiapron, maksowa17 i dogomanka_ ;)

Posted

[quote name='olekg89']karina pójdzie do maxowej ,basikondom i dogomanki.A Marta i tz do Lorien i Glori
bo tam są bezkonfliktowe psy.[/quote]
No to by było bardzo dobre wyjście :roll:

Posted

mi tam Karina pasuje (szczególnie że coś dla niej mam:) ) u nas jest w domku z psów tylko Max więc jak się z Dolarem dogadają to git. Tylko może najpierw Karina się wypowie
Bolek89,ty czasem masz dobre pomysły:)

Posted

Ej noo a ja chce być z Glorią i Lorien:sadCyber:
Oczywiście Basia i dogomanka - jak najbardziej oki, tyle, że tak się już nastawiłam, ze zamieszkam z bydgoszczankami...:roll:

[COLOR=Silver]Mój pies niby jest konfliktowy?[/COLOR]

Posted

[quote name='Karilka']Gloria? Lorien? Co Wy na to?
Możemy kogoś przygarnąć:evil_lol:?[/quote]

W ostateczności odpowiada mi rozwiązanie Olka. Karila jeśli nadal chcesz być z nami:evil_lol: mogę odstąpić Tobie moje łóżeczko- ja wskocze do Lorien (jak zwykle:P ) Będzie tylko trochę ciaśniej, ale raźniej :lol: w 5 osób.

Posted

Karina ,ale w domku i tak się nie siedzi w ogóle.Tylko na dworze jeśli nie jest się Tyszanami:shake:
Więc ty pójdziesz do basiów ,maxów i dogomanków.Marta z Tz do Lorki i Glorki i będzie git.Zresztą nie ma dyskusji ja jako ojciec dyrektor tak zadecydowałem i koniec.:cool3:

Posted

ale Marcie chodzi o to ze to Ares moze robic konflikty i wtedy najmniej konfliktowy pies tu nie pomoze
chyba ze zamknie go w klatce jak juz mowila to powinno byc okey , i Olek bedzie mial racje :lol:

Posted

[quote name='gops']ale Marcie chodzi o to ze to Ares moze robic konflikty i wtedy najmniej konfliktowy pies tu nie pomoze
chyba ze zamknie go w klatce jak juz mowila to powinno byc okey , i Olek bedzie mial racje :lol:[/quote]
e tam, mój pies też cały czas warczał na Kelly od Okami, czasem nawet pokazała zęby :eviltong: przywiązywałam ją do stolika/krzesła i był spokój :cool3:

Posted

[quote name='basia bonnie']e tam, mój pies też cały czas warczał na Kelly od Okami, czasem nawet pokazała zęby :eviltong: przywiązywałam ją do stolika/krzesła i był spokój :cool3:[/quote]

np moja sucz jest bezkonfliktowa , nie lubi tylko ttb a ze na zlocie zadnego nie bedzie to bedzie spokoj
ale jakby jakis pies ciagle na nia warczal i pokazywal zeby to napewno by oddala ;)
i mi chodzi o to ze jesli Ares by warczal na te psy to one wkoncu by sie mogly wkurzyc i oddac :lol:

dobra namotalam koniec

Posted

Ale rozmawiałem z Martą i powiedziała ,że z Filipkiem Lorien nie powinno być problemu.A klatka to przy okazji będzie.Ale wiem jakie psy mają Lorien i Gloria.Ada nie zwraca uwagi na psy ,filipek też.Więc Ares nie miałby powodu ciepać się na nie.
Karina-i kto tu się zachowuje jak przedszkolak?Przecież nic ci się nie stanie jak będziesz z basiąkondom w domku.Ona nie ma nic przeciw temu.
Dobra załatwione Karilka idzie do kondomka ,dogomanka i maxówa.MArta do Lorków i Glorków.I będzie super.

Posted

[quote name='Karilka']Rozumiem, ze basiapron i dogomanka mają konfliktowe psy, skoro nie może być odwrotnie?[/quote]
a gdzie my mamy iść?my nie mamy żadnych psów:) ale mamy potrzebę przebywac we dwie:) maksowa bierze swojego jedynie, a jaki jest to jeszcze nie wiem,jak się maksowa pojawi to może się wypowie na ten temat:)