gops Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 [quote name='basiapron']ooo ja na pewno na gorze spać nie będę bo się zabiję schodząc albo wchodząc, a czemu na tych zdjęciach jakoś tak, szaro i pusto?[/quote] bo to nie byl sezon pojechali sprawdzic co i jak w zime wiec nikogo nie bylo :lol: Quote
basiapron Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 ooo ja na pewno na gorze spać nie będę bo się zabiję schodząc albo wchodząc, a czemu na tych zdjęciach jakoś tak, szaro i pusto? Quote
Karilka Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Basia bo nikt oprócz dogomaniaków nie jest takim idiotą, żeby zimą siedzieć w drewnianym domku na letnisku:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Mój dolar będzie pewnie ze schodów skakał, jeśli tylko uda mi sie z nim pojechać. Jak na razie ze stawami i kręgosłupem ciężko.:roll: Co do warunków: jak dla mnie jest superancko. :loveu: O wiele lepiej niż w wiosce pod Poznaniem. Quote
basia bonnie Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 [quote name='gops']bo to nie byl sezon pojechali sprawdzic co i jak w zime wiec nikogo nie bylo :lol:[/quote] to są zdjęcia z superhipermegazajebistej 18tki Estery :evil_lol: wtedy oprócz nas nie było chyba nikogo..:cool3: ale te zdjęcia co dawała Estera to sa z sylwestra, wtedy byly chyba jeszcze 3 czy 4 domki zajęte..:eviltong: btw. basiapron, to są zdjęcia z domku 8os. ...w domku 4os. jest chyba troche inaczej :eviltong: Quote
Karilka Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Skoro nie będzie Patikujek i Manixy (nie da sie już nic zrobić?) to będzie u nas brakowało 1 osoby, jak dostane swoje łóżko:evil_lol:. Ktoś chciał chyba jeszcze jechać, no nie? Quote
olekg89 Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Basiakondom-musisz na siłe robić z siebie sierote?:cool3: Quote
basiapron Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 [quote name='olekg89']Basiakondom-musisz na siłe robić z siebie sierote?:cool3:[/quote] ej,koleś, ja stwierdzam fakty, nie pierwszy raz jade do takich domków i wiem jak te schody wyglądają, dlatego tez nie zamierzam się na nich zabić inna sprawa-ja sie ciebie co chwile nie czepiam i nie przekształcam Twojego nicka, chodź mogłabym, ale nie zamierzam się zniżać do Twojego poziomu Quote
olekg89 Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Bo trzeba być sierotą a żeby spaść z tych schodów.Poza tym nie są to takie schody jak w większości domków.Jesli już jesteś taka mądra:cool3: Quote
basia bonnie Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Moja najdroższa mamusia Esterka mnie uczyła, że żeby zniżyć się do jakiegoś poziomu, to ten poziom w ogóle trzeba mieć :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
basiapron Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 [quote name='olekg89']Bo trzeba być sierotą a żeby spaść z tych schodów.Poza tym nie są to takie schody jak w większości domków.Jesli już jesteś taka mądra:cool3:[/quote] i tak nie śpię na górze co tam jeszcze jest czego nie ma na zdjęciach? aaa i to jeziorko- ma jakąś głębokośc? wejdę na strone ośrodka, moze czegoś ciekawego się jeszcze dowiem Barabaro-mądre słowa, wykorzystam kiedyś:) edit: stronka ośrodka mi nie wchodzi:( Quote
basia bonnie Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 [quote name='basiapron'] Barabaro-mądre słowa, wykorzystam kiedyś:)[/quote] wiedziałam,że zrozumiesz te słowa :cool3: w końcu pisałaś, że też lubisz czarny humor:cool3: jezioro jest bez dna :diabloti: Quote
basiapron Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 [quote name='olekg89']A po co ci znać głebokość jeziorka? Nie potrafisz pływać?[/quote] właśnie o to chodzi że potrafię i lubię pływac, ale jeśli się okaże że to jeziorko ma pół metra głębokości to za wiele sobie nie popływam. Quote
olekg89 Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 A po co ci znać głebokość jeziorka? Nie potrafisz pływać? Quote
Lorien:) Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 [quote name='olekg89'] [U]a tak pieski schodzą ze schodów:loveu:[/U] [/quote] [quote name='Estera'] Pieski spadają ze schodów ! :lol:[/quote] [quote name='Karilka'] Mój dolar będzie pewnie ze schodów skakał, jeśli tylko uda mi sie z nim pojechać. [/quote] [quote name='Karilka']Skoro nie będzie Patikujek i Manixy (nie da sie już nic zrobić?) to będzie u nas brakowało 1 osoby, jak dostane swoje łóżko:evil_lol:. Ktoś chciał chyba jeszcze jechać, no nie?[/quote] Ja tam z Fisiem mogę być u góry. Najwyżej mój maly grubas będzie się kulał z tych schodów (tkanka tłuszczowa bynajmniej mu zamortyzuje wszelkie uderzenia:eviltong:) To co będzie z tym naszym składem? Ja, gloria i karina rozumiem, że teraz już mamy oddzielne łózka ?:razz: Quote
Unbelievable Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 [quote name='basiapron']ej,koleś, ja stwierdzam fakty, nie pierwszy raz jade do takich domków i wiem jak te schody wyglądają, dlatego tez nie zamierzam się na nich zabić [/QUOTE] oluś awansował na kolesia :loveu: Quote
olekg89 Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Czy widziałaś kiedyś jezioro SPORE jezioro o głębokości 50cm?NIE Quote
basiapron Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 [quote name='Tinka:)']oluś awansował na kolesia :loveu:[/quote] ja nie wiem czy to można uznać jako awans, zalezy jakie położenie w hierarchi moich okresleń ma "koleś" a jakie "kochanieńki" właśnie wyczytałam że Sulistrowice to zbiornik wodny a nie naturalne jezioro więc teoretycznie mógłby mieć pół metra głębokości jeśli tylko projektujący by sobie tak zażyczył,ale to nie byloby sensowne.Rzeczywiście wygląda na spore a więc i głębokośc będzie odpowiednia:) tylko jeszcze oby pogoda dopisała bo w zimnej wodzie pływac nie zamierzam Quote
Karilka Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Rodzinna atmosfera... :splat: Olek:wallbash:. :sadCyber: Quote
Asia & Ginger Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 A tu jak zawsze rodzinna atmosfera. :loveu: :loveu: :loveu: Quote
polciuaa Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 [quote name='olekg89']Basiakondom-musisz na siłe robić z siebie sierote?:cool3:[/quote] hahahaha.:grin: dzięki Tobie Olusiu mój monitor został zaatakowany truskawkami z mojej gęby.:grin::evil_lol: Ejj coś czuje,że jak bedziemy siedzieć przy ognisku czy coś to Olek z Baśką ciagle sobie będą dogryzać.:evil_lol: Quote
olekg89 Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 To nie będzie dogryzanie:diabloti: Basiukondom-skoro sama sobie odpowiadasz na pytanie to na cholere je zadajesz?:cool3: Quote
polciuaa Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 [quote name='olekg89']To nie będzie dogryzanie:diabloti: [/quote] A co? Zaczniecie się okładać pięściami czy jak?:mad::evil_lol: Quote
Karilka Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Olek zachowujesz sie jak przedszkolak:roll:. O co Ci znowu chodzi? Quote
olekg89 Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Zniżyłem się do poziomu mojej nowej koleżaneczki:loveu: Quote
Recommended Posts