Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='basiapron']ooo ja na pewno na gorze spać nie będę bo się zabiję schodząc albo wchodząc,
a czemu na tych zdjęciach jakoś tak, szaro i pusto?[/quote]

bo to nie byl sezon
pojechali sprawdzic co i jak w zime wiec nikogo nie bylo :lol:

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Basia bo nikt oprócz dogomaniaków nie jest takim idiotą, żeby zimą siedzieć w drewnianym domku na letnisku:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Mój dolar będzie pewnie ze schodów skakał, jeśli tylko uda mi sie z nim pojechać. Jak na razie ze stawami i kręgosłupem ciężko.:roll:

Co do warunków: jak dla mnie jest superancko. :loveu:
O wiele lepiej niż w wiosce pod Poznaniem.

Posted

[quote name='gops']bo to nie byl sezon
pojechali sprawdzic co i jak w zime wiec nikogo nie bylo :lol:[/quote]
to są zdjęcia z superhipermegazajebistej 18tki Estery :evil_lol: wtedy oprócz nas nie było chyba nikogo..:cool3: ale te zdjęcia co dawała Estera to sa z sylwestra, wtedy byly chyba jeszcze 3 czy 4 domki zajęte..:eviltong:

btw. basiapron, to są zdjęcia z domku 8os. ...w domku 4os. jest chyba troche inaczej :eviltong:

Posted

Skoro nie będzie Patikujek i Manixy (nie da sie już nic zrobić?)
to będzie u nas brakowało 1 osoby, jak dostane swoje łóżko:evil_lol:.
Ktoś chciał chyba jeszcze jechać, no nie?

Posted

[quote name='olekg89']Basiakondom-musisz na siłe robić z siebie sierote?:cool3:[/quote]
ej,koleś, ja stwierdzam fakty, nie pierwszy raz jade do takich domków i wiem jak te schody wyglądają, dlatego tez nie zamierzam się na nich zabić
inna sprawa-ja sie ciebie co chwile nie czepiam i nie przekształcam Twojego nicka, chodź mogłabym, ale nie zamierzam się zniżać do Twojego poziomu

Posted

[quote name='olekg89']Bo trzeba być sierotą a żeby spaść z tych schodów.Poza tym nie są to takie schody jak w większości domków.Jesli już jesteś taka mądra:cool3:[/quote]
i tak nie śpię na górze
co tam jeszcze jest czego nie ma na zdjęciach?
aaa i to jeziorko- ma jakąś głębokośc?
wejdę na strone ośrodka, moze czegoś ciekawego się jeszcze dowiem

Barabaro-mądre słowa, wykorzystam kiedyś:)

edit: stronka ośrodka mi nie wchodzi:(

Posted

[quote name='basiapron']
Barabaro-mądre słowa, wykorzystam kiedyś:)[/quote]
wiedziałam,że zrozumiesz te słowa :cool3: w końcu pisałaś, że też lubisz czarny humor:cool3:
jezioro jest bez dna :diabloti:

Posted

[quote name='olekg89']A po co ci znać głebokość jeziorka? Nie potrafisz pływać?[/quote]
właśnie o to chodzi że potrafię i lubię pływac, ale jeśli się okaże że to jeziorko ma pół metra głębokości to za wiele sobie nie popływam.

Posted

[quote name='olekg89']

[U]a tak pieski schodzą ze schodów:loveu:[/U]
[/quote]

[quote name='Estera'] Pieski spadają ze schodów ! :lol:[/quote]

[quote name='Karilka']
Mój dolar będzie pewnie ze schodów skakał, jeśli tylko uda mi sie z nim pojechać.
[/quote]

[quote name='Karilka']Skoro nie będzie Patikujek i Manixy (nie da sie już nic zrobić?)
to będzie u nas brakowało 1 osoby, jak dostane swoje łóżko:evil_lol:.
Ktoś chciał chyba jeszcze jechać, no nie?[/quote]

Ja tam z Fisiem mogę być u góry. Najwyżej mój maly grubas będzie się kulał z tych schodów (tkanka tłuszczowa bynajmniej mu zamortyzuje wszelkie uderzenia:eviltong:)

To co będzie z tym naszym składem? Ja, gloria i karina rozumiem, że teraz już mamy oddzielne łózka ?:razz:

Posted

[quote name='basiapron']ej,koleś, ja stwierdzam fakty, nie pierwszy raz jade do takich domków i wiem jak te schody wyglądają, dlatego tez nie zamierzam się na nich zabić
[/QUOTE]

oluś awansował na kolesia :loveu:

Posted

[quote name='Tinka:)']oluś awansował na kolesia :loveu:[/quote]
ja nie wiem czy to można uznać jako awans, zalezy jakie położenie w hierarchi moich okresleń ma "koleś" a jakie "kochanieńki"
właśnie wyczytałam że Sulistrowice to zbiornik wodny a nie naturalne jezioro więc teoretycznie mógłby mieć pół metra głębokości jeśli tylko projektujący by sobie tak zażyczył,ale to nie byloby sensowne.Rzeczywiście wygląda na spore a więc i głębokośc będzie odpowiednia:) tylko jeszcze oby pogoda dopisała bo w zimnej wodzie pływac nie zamierzam

Posted

[quote name='olekg89']Basiakondom-musisz na siłe robić z siebie sierote?:cool3:[/quote]
hahahaha.:grin: dzięki Tobie Olusiu mój monitor został zaatakowany truskawkami z mojej gęby.:grin::evil_lol:

Ejj coś czuje,że jak bedziemy siedzieć przy ognisku czy coś to Olek z Baśką ciagle sobie będą dogryzać.:evil_lol: