Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Patikujek']Z tego co wiem to firma też robi nadruki na koszulkach czy innych rzeczach ,które im się dostarczy. Tak też, można zapytać czy jakbyście kupiły sobie koszulki, np. pomarańczowe i im wysłali, to czy by wam nadrukowali na nich:)

Wiem, że można tak było zrobić z dogomaniackimi koszulkami, więc myślę że dało by się też ze zlotowymi :)[/quote]
O dobrze Pati, że przypomniałaś o tym pomyśle. :cool3: :p
Myślę, że można tak zrobić jak najbardziej. :cool3:
Także jeśli ktoś koniecznie chce mieć koszulkę w jakimś innym kolorze, to może kupić i wysłać. ;)

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Z tego co wiem to firma też robi nadruki na koszulkach czy innych rzeczach ,które im się dostarczy. Tak też, można zapytać czy jakbyście kupiły sobie koszulki, np. pomarańczowe i im wysłali, to czy by wam nadrukowali na nich:)

Wiem, że można tak było zrobić z dogomaniackimi koszulkami, więc myślę że dało by się też ze zlotowymi :)

Posted

[quote name='Ana_Zbyska']Ale kereeee foty?
ni wim o co chosi.

[B]To ja też chcę koszulkę[/B];)[/quote]

zaczeło się, że spytałam jakiego masz nowego psiaka :lol:
i to o jego fotki chyba Karilce chodziło :razz:

Moja koszuleczka oczywiście - czarna S damska :loveu:

Posted

Aaaaa....musiałam gdzieś przeoczyć Twojego posta Mysza:eviltong:
To może przedstawię:
[B][SIZE=3]LAURENTY-Walnięty I[/SIZE][/B]
[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images39.fotosik.pl/52/19d2ce48fb0a5413.jpg[/IMG][/URL]

Posted

[quote name='basia bonnie']O jaaa :loveu: ale cudny trzyłapek! :loveu::loveu: :loveu:
Pewnie straszny wariat co? :razz: :)[/quote]

Skąd wiesz?:cool3:
Czyżbyś już o nim słyszała?:eviltong:

TAK, zdecydownie. Straszny wariat i łobuz, to wulkan enegrii i wszędzie go pełno. Ale szczyl jeszcze, ma dopiero rok.

Posted

[quote name='Ana_Zbyska']Skąd wiesz?:cool3:
Czyżbyś już o nim słyszała?:eviltong:

TAK, zdecydownie. Straszny wariat i łobuz, to wulkan enegrii i wszędzie go pełno. Ale szczyl jeszcze, ma dopiero rok.[/quote]
hmm widziałam jakieś foty na nk kiedyś ;) Ale domyśliłam się, bo napisałaś Laurenty Walnięty:evil_lol::evil_lol: i ta zabawka przed nim;) i błysk w oku:loveu:

:crazyeye:młodziutki! już widzę,jak będzie szalał na zlocie:loveu:

Posted

[quote name='basia bonnie']hmm widziałam jakieś foty na nk kiedyś ;) Ale domyśliłam się, bo napisałaś Laurenty Walnięty:evil_lol::evil_lol: i ta zabawka przed nim;) i błysk w oku:loveu:

:crazyeye:młodziutki! [B]już widzę,jak będzie szalał na zlocie[/B]:loveu:[/quote]

A ja się tego obawiam :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[SIZE=4][B][COLOR=red][U]Ostrzeżenie dla rodziców.[/U][/COLOR][/B]
[/SIZE]
Jestem dogomaniaczką i zależy mi na tym by ta nazwa kojarzyła się pozytywnie. Jestem jednak również mamą i dlatego wg mnie o pewny rzeczach powinno się pisać wyraźnie.

Jeżeli mają Państwo zamiar samodzielnie, lub pod opieką niewiele starszej koleżanki wysłać nastoletnie dziecko na zlot to proszę się nad tym poważnie zastanowić.

Zlot jest organizowany głównie przez młode osoby, które wyrwane z pod kurateli rodziców, pozwalają sobie na dość sporo.
Na poprzednich zlotach dochodziło do [B]nadużywania alkoholu przez osoby niepełnoletnie, za aprobatą wielu osób dorosłych.[/B]
Zaznaczam, że takie sytuacje nie były jednorazowe.

W br. jedzie na Zlot podobny sład osób więc jestem pewna w 100%, że sytuacja się powtórzy.

Niestety zeszłego roku uczestniczyłam w Zlocie Dogomaniaków i mogłam się o tym przekonać osobiście, zwracanie uwagi nic nie daje.

Ponieważ jak znam życie po moim poście zaraz będzie nalot na moją osobę, to zaznaczam, że na wątku, ani na pw nie będę odpowiadać na pytania.
Już wcześniej zauważyłam, że przekonanie niektórych dorosłych osób o tym, że nastolatki nie powienny pić alkoholu jest niewykonalne.

Jeżeli jednak ktoś chciałby zadać mi pytanie to podaję do mnie nr telefonu: 601-294-064

Informuję również, że poprosiłam redakcję gazety "Mój Pies" by w tym roku nie reklamowała zlotu.

Ps.
Zdjęci VI Zlotu Dogo(alko)maniaków.
Wiele osób było dumnych z owego napisu i nowej nazwy dogomaniaków.
Wiele osbób traktowało to jako dobry żart, ale wydaje mi się że młodzież nie takie powinna mieć wzorce.

[IMG]http://i288.photobucket.com/albums/ll183/karatc7/Sweetland/IMG_1716.jpg[/IMG]

[IMG]http://i288.photobucket.com/albums/ll183/karatc7/Sweetland/IMG_1718.jpg[/IMG]

[IMG]http://i288.photobucket.com/albums/ll183/karatc7/Sweetland/IMG_1720.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Mysia_']Ana_Zbyśka pytałam, bo własnie tak myślałam, że to Ty z tym cudnym trójłapkiem :loveu: Widuję Was czasami w Bytomiu :cool3:[/quote]
Widujesz? A kiedykolwiek podeszłaś i przywitałaś się ładnie? :cool3: :evil_lol:

Posted

Grażynko-ależ jesteś zabawna.Ciekawe nikt nikogo do picia nie zmuszał ,większość osób chlejących była/jest pełnoletnia.
A ty BYŁAŚ na zlocie i nie upomniałaś dzieci ,że mają nie pić.Żałosna jesteś.

Posted

W tym roku Baśka nie pije, bo ja pilnuje:evil_lol: Estera już może bo ma 18:eviltong: resztą się zajmę, jak ja to lubię:loveu::loveu:

Posted

P.S. Uważasz ,że na osobę 20letnią taką jak ja np.rodzice mają jakiś wpływ?Czy myślisz ,że kiedy twój syn będzie miał 20lat ,dalej będzie słuchał przewrażliwionej mamusi ,która trzyma go pod kloszem?

Posted

[quote name='Asia & Ginger']Widujesz? A kiedykolwiek podeszłaś i przywitałaś się ładnie? :cool3: :evil_lol:[/quote]

z tramwaju widuję :diabloti::lol: nie byłam pewna czy to Ana_Zbyśka, bo wiecznie ja albo w kapturze, albo tyłem widzę ;)

Posted

grazyna9915, naprawdę myślisz, że rodzice każdej niepełnoletniej osoby wchodzą tu i czytają wszystko? w dodatku wydaje mi się,że jeśli ktoś sie decyduje na zlot to czyta wątki z poprzednich lat i widzi co się tam dzieje. A organizatorzy są już dawno pełnoletni i odpowiedzialni :p i skąd ty możesz wiedzieć,że niepełnoletnie osoby chlały skoro na ławkach siedzieliście może 2 razy?i to na chwilę. Nocą nad jezioro też z nami nie chodziliście, więc nie wiesz co się tam naprawdę działo, a wszystkie informacje masz z drugiej ręki.

Posted

[quote name='Mysia_']qrczę, to nawet nie o to chodzi... Przecież do jasnej cholery, każdy rodzic wypuszczający gdzieś swoje dziecko musi sobie z tego zdawać sprawę, że alkohol jest ogólnie dostępny. Jesli ktoś nie chce pić to nie pije, a jesli chce to piję - nikt mu nie zabroni, a rodzic musi byc tego w pełni świadomy, [B]przecież to nie jest 5 letnie dziecko, które jeszcze nie do końca logicznie myśli.[/B] Nie od dziś wiadomo, że na wycieczkach szkolnych (w gimnazjum, chcociaż niektórzy i w podstawówce) dzieciaki dają ostro czadu - przy nauczycielach. Jesli rodzic nie chce, żeby dziecko piło, albo nie ma do niego zaufania to niech zamknie je na klucz w domu i nie wypuszcza najlepiej.
Grazyno, tak na przyszłość, znam wiele ludzi, wiele rodzin... i uwierz mi, im więcej dziecko ma ograniczeń tym większe z nim problemy w przyszłości, czasem trzeba wrzucić na luz.[/quote]

dziecko logicznie myśli już od 3 roku życia (to tak po pedagogicznemu:evil_lol::evil_lol:)

Posted

[quote name='rose']W tym roku Baśka nie pije, bo ja pilnuje:evil_lol: Estera już może bo ma 18:eviltong: resztą się zajmę, jak ja to lubię:loveu::loveu:[/quote]

qrczę, to nawet nie o to chodzi... Przecież do jasnej cholery, każdy rodzic wypuszczający gdzieś swoje dziecko musi sobie z tego zdawać sprawę, że alkohol jest ogólnie dostępny. Jesli ktoś nie chce pić to nie pije, a jesli chce to piję - nikt mu nie zabroni, a rodzic musi byc tego w pełni świadomy, przecież to nie jest 5 letnie dziecko, które jeszcze nie do końca logicznie myśli. Nie od dziś wiadomo, że na wycieczkach szkolnych (w gimnazjum, chcociaż niektórzy i w podstawówce) dzieciaki dają ostro czadu - przy nauczycielach. Jesli rodzic nie chce, żeby dziecko piło, albo nie ma do niego zaufania to niech zamknie je na klucz w domu i nie wypuszcza najlepiej.
Grazyno, tak na przyszłość, znam wiele ludzi, wiele rodzin... i uwierz mi, im więcej dziecko ma ograniczeń tym większe z nim problemy w przyszłości, czasem trzeba wrzucić na luz.

Posted

[quote name='rose']Dobra koniec! Zaśmiecacie mi wątek:evil_lol:
Zapisywać się i płacić a nie pier..:diabloti:[/quote]
Dobra to ja wracam do konkretów. :cool3:

Domki wyposażone w:
- stół kuchenny :evil_lol:
- łóżka
- grzejniki
- szafki kuchenne
- czajnik
- lodówkę
- kuchenkę elektryczną
- przepływowy ogrzewacz wody
- kilka talerzy, kubków, sztućców
- szczotkę do wc :diabloti:

Proszę nic z domku nie wynosić, bo wyposażenie domku jest skrzętnie spisane i przychodzi recepcjoniska robić inwentaryzację. :cool3:
Pamiętacie to: :cool3:
- Stół kuchenny? (w tym czasie rozgląda się po pokoju)
- Jest!
:roflt: :roflt: :roflt:

Na zlot proszę zabrać ze sobą talerze, sztućce i kubeczki!!!
Jeśli ktoś lubi sobie coś upichcić, to proszę też wziąć garnek lub patelnię. :cool3: