rose Posted January 19, 2009 Author Posted January 19, 2009 Wpłaca ktoś zaliczkę??:hmmmm: chciałabym się na zakupy w końcu wybrać:evil_lol: Quote
Basia i Barni Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 widze ,że już wszystkie domki prawie zajete Quote
olekg89 Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Domków jest jeszcze z 10 co najmniej :razz: Quote
Karilka Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 A możliwe są ewentualnie jakieś "dostawki"?:evil_lol: Quote
Mysia_ Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 jak bedziecie wpłacać zaliczkę to bedzie wiadomo ile domków na 100% zarezerwować, bo póki co jeszcze połowa ludzi może się wykruszyć :eviltong: ...więc wpłacać :cool3: Sama wpłace moze tak po wypłacie jak długi oddam :evil_lol: Quote
basia bonnie Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 [quote name='Basia i Barni']a jakieś dwójki są? :cool3:[/quote] są pokoje 2 os. ale one są w oddzielnym budynku i o ile się nie mylę to one mają wspólny pawilon łazienek;) Quote
Asia & Ginger Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 [quote name='Karilka']A możliwe są ewentualnie jakieś "dostawki"?:evil_lol:[/quote] Dostawki? Jeśli chodzi o dodatkowe łóżko, to nie wiem czy jest taka mozliwość, trzeba by zadzwonić i zapytać. ;) [quote name='Basia i Barni']a jakieś dwójki są? :cool3:[/quote] Są pokoje 2-osobowe w budynku. ;) Quote
olekg89 Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Ale w pawilonie śmierdzi szpitalem:lol: Bynajmniej tak to określiła Daga:razz: Quote
Lorien:) Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 [quote name='Karilka']A możliwe są ewentualnie jakieś "dostawki"?:evil_lol:[/quote] A kogo chcesz nam "dostawić" ? :evil_lol: Quote
basia bonnie Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 [quote name='olekg89']Ale w pawilonie śmierdzi szpitalem:lol: Bynajmniej tak to określiła Daga:razz:[/quote] teraz to już oprócz szpitala czuć też truskawkowe gumki :evil_lol: wg Dagi:evil_lol: Quote
Mysia_ Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 [quote name='basia bonnie']teraz to już oprócz szpitala czuć też truskawkowe gumki :evil_lol: wg Dagi:evil_lol:[/quote] myślisz, że do zlotu ten zapach nie wywietrzeje? :evil_lol::evil_lol: Quote
olekg89 Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 A po co dostawki skoro domków jest pełno i lepiej zająć ich jak najwięcej ,żeby było jak najmniej osób postronnych:diabloti: Quote
Mysia_ Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 [quote name='olekg89']A po co dostawki skoro domków jest pełno i lepiej zająć ich jak najwięcej ,żeby było jak najmniej osób postronnych:diabloti:[/quote] dokładnie :cool1: Quote
Asia & Ginger Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 [quote name='olekg89']A po co dostawki skoro domków jest pełno i lepiej zająć ich jak najwięcej ,żeby było jak najmniej osób postronnych:diabloti:[/quote] Otóż to! Jak nie pijesz to myślisz. :cool3: :evil_lol: Quote
olekg89 Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Dziękuję bardzo:loveu: Bo po co sie cisnąc w domku w 5 osób ,skoro domek jest 4osobowy.I ta 5-ta osoba ,może spokojnie być z kimś innym w domku.Nikt z nas nie gryzie ,no może tylko Kara i Tyszanie są toksyczni:evil_lol: Quote
Mysia_ Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 a przecież tak czy inaczej każdy tyle samo płaci :cool3: Quote
KaRa_ Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 [quote name='olekg89'] może tylko Kara i Tyszanie są toksyczni:evil_lol:[/QUOTE] O kurcze ale szybko toksyczniałam :lol: :lol: Quote
Karilka Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Tak się pytam, ze względu np. na dogomaniaków, którzy chcieliby przyjechać np. na weekend. Potem jest problem, gdzie ich ulokować.:roll: Nikogo nie chce nikomu "dostawiać":evil_lol: [SIZE=1]Olek, Tyszanie jak dla mnie są ok, mimo wszystko co o nich sądzisz... Natomiast KaRy nie znam i oceniać nie będe;)[/SIZE]. [SIZE=1]...Za to znam troszke Diuczka:diabloti:[/SIZE] Quote
rose Posted January 19, 2009 Author Posted January 19, 2009 [quote name='KaRa_']O kurcze ale szybko toksyczniałam :lol: :lol:[/quote] zawsze byłaś toksyczna.. Quote
olekg89 Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Karina-niestety nie można nikomu ufać:angryy:I po kilku latach znajomości osoba ,może pokazać się z całkiem innej strony.;) Ja uważam ,że może nie zawsze Karolino bylaś toksyczna ale od co najmniej roku jesteś fałszywa,i nakręcasz wszystkich ,żeby być tą fajną.Żal mi cię.Ale cóż... Quote
olekg89 Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Za to Djuczek w ogóle nie darł mordy na marka i w ogóle nie chciał go użreć.Socjal po byku jak widać.Twój 6 pies i 6 którego NIE POTRAFISZ wychować. Czarek nie jest święty ,Kaja też ale nie stwarzają zagrożenia dla NIKOGO bez mojej zgody. Quote
Karilka Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Ej, ej, dziewczyny:shake:. Ten wątek miał być typowo Zlotowo - ustaleniowy a tu nagle jakieś pranie brudów sie zaczyna...:shake::roll:. Szkoda. Quote
KaRa_ Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 [quote name='Karilka'] [SIZE=1]Olek, Tyszanie jak dla mnie są ok, mimo wszystko co o nich sądzisz... Natomiast KaRy nie znam i oceniać nie będe;)[/SIZE]. [SIZE=1]...Za to znam troszke Diuczka:diabloti:[/SIZE][/QUOTE] [SIZE="1"]No tak w ogóle się nie znamy :evil_lol: Na wystawie do mnie nie podeszłaś, Dillerek nie rzucił się na Diuczka gdy rozmawiałam przy torze agility, a no i na polu pomidorków :evil_lol::evil_lol: [/SIZE] te nasze burki coś nie przypadły sobie do gustu :lol: :lol: Quote
Recommended Posts