Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jak bedziecie wpłacać zaliczkę to bedzie wiadomo ile domków na 100% zarezerwować, bo póki co jeszcze połowa ludzi może się wykruszyć :eviltong:

...więc wpłacać :cool3: Sama wpłace moze tak po wypłacie jak długi oddam :evil_lol:

Posted

[quote name='Karilka']A możliwe są ewentualnie jakieś "dostawki"?:evil_lol:[/quote]
Dostawki? Jeśli chodzi o dodatkowe łóżko, to nie wiem czy jest taka mozliwość, trzeba by zadzwonić i zapytać. ;)

[quote name='Basia i Barni']a jakieś dwójki są? :cool3:[/quote]
Są pokoje 2-osobowe w budynku. ;)

Posted

[quote name='basia bonnie']teraz to już oprócz szpitala czuć też truskawkowe gumki :evil_lol: wg Dagi:evil_lol:[/quote]

myślisz, że do zlotu ten zapach nie wywietrzeje? :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='olekg89']A po co dostawki skoro domków jest pełno i lepiej zająć ich jak najwięcej ,żeby było jak najmniej osób postronnych:diabloti:[/quote]

dokładnie :cool1:

Posted

Dziękuję bardzo:loveu:
Bo po co sie cisnąc w domku w 5 osób ,skoro domek jest 4osobowy.I ta 5-ta osoba ,może spokojnie być z kimś innym w domku.Nikt z nas nie gryzie ,no może tylko Kara i Tyszanie są toksyczni:evil_lol:

Posted

Tak się pytam, ze względu np. na dogomaniaków, którzy chcieliby przyjechać np. na weekend. Potem jest problem, gdzie ich ulokować.:roll:
Nikogo nie chce nikomu "dostawiać":evil_lol:

[SIZE=1]Olek, Tyszanie jak dla mnie są ok, mimo wszystko co o nich sądzisz...
Natomiast KaRy nie znam i oceniać nie będe;)[/SIZE].
[SIZE=1]...Za to znam troszke Diuczka:diabloti:[/SIZE]

Posted

Karina-niestety nie można nikomu ufać:angryy:I po kilku latach znajomości osoba ,może pokazać się z całkiem innej strony.;)
Ja uważam ,że może nie zawsze Karolino bylaś toksyczna ale od co najmniej roku jesteś fałszywa,i nakręcasz wszystkich ,żeby być tą fajną.Żal mi cię.Ale cóż...

Posted

Za to Djuczek w ogóle nie darł mordy na marka i w ogóle nie chciał go użreć.Socjal po byku jak widać.Twój 6 pies i 6 którego NIE POTRAFISZ wychować.
Czarek nie jest święty ,Kaja też ale nie stwarzają zagrożenia dla NIKOGO bez mojej zgody.

Posted

[quote name='Karilka']
[SIZE=1]Olek, Tyszanie jak dla mnie są ok, mimo wszystko co o nich sądzisz...
Natomiast KaRy nie znam i oceniać nie będe;)[/SIZE].
[SIZE=1]...Za to znam troszke Diuczka:diabloti:[/SIZE][/QUOTE]

[SIZE="1"]No tak w ogóle się nie znamy :evil_lol: Na wystawie do mnie nie podeszłaś, Dillerek nie rzucił się na Diuczka gdy rozmawiałam przy torze agility, a no i na polu pomidorków :evil_lol::evil_lol: [/SIZE] te nasze burki coś nie przypadły sobie do gustu :lol: :lol: