rose Posted April 14, 2009 Author Posted April 14, 2009 [quote name='Asia & Ginger']1... 2... 3... 4... 5... 6... 7... 8... 9... 10... Ammmmmmmmmmmm... Ammmmmmmmmmmm... Jeszcze się przebiegnę parę km i może się uspokoję... :question:[/quote] A Tobie co?:diabloti: Quote
Estera Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 [B][COLOR=red]Chciałam naspiać, że koniec tematu, domki są i wszystkim pasują [SIZE=1]mam nadzieję...[/SIZE][/COLOR][/B] A i Okamia mi coś pisała, że może pojedzie, ale mamy jej załatwić domek z Robin Hoodem, załatwi jej ktoś? :evil_lol: A Izabelo- jeśli mój zwrot Cię uraził to przepraszam. Quote
Estera Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 [quote name='rose']ogłaszam wszem i wobec, że wpłaciłam dziś zaliczkę na konto ośrodka;) i jeszcze milusio powiem wszystkim dobranoc:loveu::p[/quote]pokaż dowód przelewu bo Ci nie wierze :evil_lol: Quote
rose Posted April 14, 2009 Author Posted April 14, 2009 ogłaszam wszem i wobec, że wpłaciłam dziś zaliczkę na konto ośrodka;) i jeszcze milusio powiem wszystkim dobranoc:loveu::p Quote
Estera Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 [quote name='rose']nie, bo byłaś dziś niegrzeczna! nie wolo się do mnie upodabniać:-([/quote] pseplasam ... [quote name='Mysia_']o ranyyyyy.... ale mnie akcja omineła :evil_lol: :diabloti: ja chcecie sie kłócić to kłóćie się późną nocą, będę mogła dołączyć :lol: Anka lepiej przyznaj się, że kasę przetrwoniłaś na zakupy :eviltong: No chociaż się pochwal co kupiłaś :cool3:[/quote]:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ale my się nie kłóciłyśmy i nie miałyśmy tego w planach :shake: Ania kupiła buty i torebkę ze skóry węża, chcesz pożyczyć? :evil_lol: Quote
rose Posted April 14, 2009 Author Posted April 14, 2009 [quote name='Estera']pokaż dowód przelewu bo Ci nie wierze :evil_lol:[/quote] nie, bo byłaś dziś niegrzeczna! nie wolo się do mnie upodabniać:-( Quote
Mysia_ Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 o ranyyyyy.... ale mnie akcja omineła :evil_lol: :diabloti: ja chcecie sie kłócić to kłóćie się późną nocą, będę mogła dołączyć :lol: Anka lepiej przyznaj się, że kasę przetrwoniłaś na zakupy :eviltong: No chociaż się pochwal co kupiłaś :cool3: Quote
rose Posted April 14, 2009 Author Posted April 14, 2009 [quote name='Mysia_']o ranyyyyy.... ale mnie akcja omineła :evil_lol: :diabloti: ja chcecie sie kłócić to kłóćie się późną nocą, będę mogła dołączyć :lol: Anka lepiej przyznaj się, że kasę przetrwoniłaś na zakupy :eviltong: No chociaż się pochwal co kupiłaś :cool3:[/quote] nie powiem, bo mi wstyd:oops: Quote
Estera Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 [quote name='Mysia_']nie chcę :shake: Do niczego mi nie będą pasować :roll: [/quote] wariatka :evil_lol: [quote name='Mysia_'] nie wstydź się Aniu (o ile to możliwe:diabloti:), toż to sami swoi :evil_lol:[/quote]Ania się wstyda?! :-o [quote name='rose']jacy sami swoi? nikt mnie tu nie lubi:-([/quote]Ja Cię koffciam :loveu: Mysia z Basią pewnie też :loveu: Quote
Mysia_ Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 [quote name='Estera']pseplasam ... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ale my się nie kłóciłyśmy i nie miałyśmy tego w planach :shake:[/quote] przepraszam! użyłam złego słowa, chodziło mi o dyskusję :cool3: wymianę zdań :cool3::loveu: [quote name='Estera']Ania kupiła buty i torebkę ze skóry węża, chcesz pożyczyć? :evil_lol:[/quote] nie chcę :shake: Do niczego mi nie będą pasować :roll: [quote name='rose']nie powiem, bo mi wstyd:oops:[/quote] nie wstydź się Aniu (o ile to możliwe:diabloti:), toż to sami swoi :evil_lol: Quote
rose Posted April 14, 2009 Author Posted April 14, 2009 [quote name='Mysia_']przepraszam! użyłam złego słowa, chodziło mi dyskusję :cool3: wymianę zdań :cool3::loveu: nie chcę :shake: Do niczego mi nie będą pasować :roll: nie wstydź się Aniu (o ile to możliwe:diabloti:), toż to sami swoi :evil_lol:[/quote] jacy sami swoi? nikt mnie tu nie lubi:-( Quote
rose Posted April 14, 2009 Author Posted April 14, 2009 [quote name='Estera'] Ja Cię koffciam :loveu: Mysia z Basią pewnie też :loveu:[/quote] i nikt poza Wami..:placz: Quote
Mysia_ Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 [quote name='rose']i nikt poza Wami..:placz:[/quote] a kogo Ty byś jeszcze chciała? :diabloti: Tobie dogodzić... no tragedia :eviltong::shake: Quote
rose Posted April 15, 2009 Author Posted April 15, 2009 [quote name='Mysia_']a kogo Ty byś jeszcze chciała? :diabloti: Tobie dogodzić... no tragedia :eviltong::shake:[/quote] No dobra w ostateczności mogę się z tym pogodzić..:eviltong: Quote
gops Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 pff ominela mnie cala akcja :mad: powiem tak , niewiem do kogo zescie mnie wpisali i zwisa mi to , moge byc gdziekolwiek aby z os.tow. i w domku a nie w pokoju , najlepiej jak najdalej od pokoi ;) i tak nikogo nie znam wiec loozik ;) Quote
gops Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 [quote name='Kasia&Rika']do mnie:cool3: cieszysz się?:loveu: tylko będzie nas 5 w domku więc trzeba się dogadać jak będziemy spać :) kim ta osoba? w jakim wieku :)[/quote] ooo to dobrze :diabloti: oczywiscie ze sie ciesze :loveu: bedziemy mniej wiecej w jednym wieku wiec powinno byc okey :razz: os tow moja ma 14 lat zwie sie Kinga i to moja dobra kolezanka ma brata (Shagy)mojej suczy (Miśki), a sa obydwa wielkosci spaniela wiec nawet psy mniej wiecej tej samej wielkosci ;) ja mam 17 lat ;) odrazu mowie ze nie spie z nikim :eviltong: najwyzej moja os.tow wyrzucimy na ziemie :evil_lol: wkoncu najmlodsza bedzie..:diabloti: Quote
Kasia&Rika Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 [quote name='gops']pff ominela mnie cala akcja :mad: powiem tak , niewiem do kogo zescie mnie wpisali i zwisa mi to , moge byc gdziekolwiek aby z os.tow. i w domku a nie w pokoju , najlepiej jak najdalej od pokoi ;) i tak nikogo nie znam wiec loozik ;)[/quote] do mnie:cool3: cieszysz się?:loveu: tylko będzie nas 5 w domku więc trzeba się dogadać jak będziemy spać :) kim ta osoba? w jakim wieku :) Quote
Atkaaaa Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 [B][COLOR=DarkOrchid][COLOR=DarkOrange][COLOR=Black]jej[/COLOR][COLOR=Black] jaka akcja,nie bulwersujcie się tak xD i piszcie mniej bo za duzo do nadrabiania jest:mad::lol:[/COLOR] [quote][/COLOR][/COLOR][/B][B][COLOR=DarkOrchid][COLOR=DarkOrange]4.[/COLOR] [/COLOR][/B]Domek 4-osobowy 1. [B][COLOR=Red]Ana_Zbyśka[/COLOR][/B] 2. [B][COLOR=Magenta]Macho[/COLOR][/B] 3.[B][COLOR=Magenta] cybianka[/COLOR][/B] 4. [B][COLOR=Magenta]Atkaaa [/quote] [COLOR=Black]Czyli zostaje tak, tak?:lol: czyli jakie piesy będą w domku bo już zupełnie sie pogubiłam...:roll::cool3: [/COLOR][/COLOR][/B][B][COLOR=Magenta][/COLOR][/B] Quote
gops Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 [quote name='Atkaaaa'][B][color=DarkOrchid][COLOR=darkorange][COLOR=black]jej[/COLOR][COLOR=black] jaka akcja,nie bulwersujcie się tak xD i piszcie mniej bo za duzo do nadrabiania jest:mad::lol:[/COLOR][/COLOR][/B][COLOR=darkorange] [B][COLOR=black]Czyli zostaje tak, tak?:lol: czyli jakie piesy będą w domku bo już zupełnie sie pogubiłam...:roll::cool3:[/COLOR][/B] [/COLOR][/quote] spojrz w galerie ;) a jak niema to zrob dochodzenie :diabloti: Quote
Macho Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Ana- 2 średnie kundelki Cymbianka- nie wiadomo czy jakiś, a jak już to jamnik Ja- średni kundelek A Ty jakiego masz? :) Quote
Unbelievable Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 A ja pragnę wszystkich ostrzec, że mój szczur biega tylko i wyłącznie na lince:cool1: Linka jest piękna, żółciutka:diabloti: 10m. A na grama bez linki długo byście nie popatrzyli... ;) Quote
gops Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 [quote name='Tinka:)']A ja pragnę wszystkich ostrzec, że mój szczur biega tylko i wyłącznie na lince:cool1: Linka jest piękna, żółciutka:diabloti: 10m. A na grama bez linki długo byście nie popatrzyli... ;)[/quote] moja tez raczej na lince lata ale mamy czerwona z zoltym wzorkiem :diabloti: tylko niewiem czy zabiore ze soba ,raczej nie najwyzej zrobimy poszukiwanie suczy ,zawsze jakas rozrywka :razz: Quote
& Gloria & Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Wpłaciłam zaliczkę :) :eviltong: Lepiej późno, niż wcale :p Quote
Unbelievable Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 [quote name='gops']moja tez raczej na lince lata ale mamy czerwona z zoltym wzorkiem :diabloti: tylko niewiem czy zabiore ze soba ,raczej nie najwyzej zrobimy poszukiwanie suczy ,zawsze jakas rozrywka :razz:[/QUOTE] mojego by się nie złapało jakby już psozedł... bo to kupa mięśni jest, szybki, sprytny, a jak coś poczuje/zobaczy wpada po prostu w amok:roll: Quote
Recommended Posts