Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Asia & Ginger']1... 2... 3... 4... 5... 6... 7... 8... 9... 10...

Ammmmmmmmmmmm...
Ammmmmmmmmmmm...

Jeszcze się przebiegnę parę km i może się uspokoję... :question:[/quote]

A Tobie co?:diabloti:

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[B][COLOR=red]Chciałam naspiać, że koniec tematu, domki są i wszystkim pasują [SIZE=1]mam nadzieję...[/SIZE][/COLOR][/B]

A i Okamia mi coś pisała, że może pojedzie, ale mamy jej załatwić domek z Robin Hoodem, załatwi jej ktoś? :evil_lol:

A Izabelo- jeśli mój zwrot Cię uraził to przepraszam.

Posted

[quote name='rose']ogłaszam wszem i wobec, że wpłaciłam dziś zaliczkę na konto ośrodka;)

i jeszcze milusio powiem wszystkim dobranoc:loveu::p[/quote]pokaż dowód przelewu bo Ci nie wierze :evil_lol:

Posted

[quote name='rose']nie, bo byłaś dziś niegrzeczna! nie wolo się do mnie upodabniać:-([/quote]
pseplasam ...

[quote name='Mysia_']o ranyyyyy.... ale mnie akcja omineła :evil_lol: :diabloti: ja chcecie sie kłócić to kłóćie się późną nocą, będę mogła dołączyć :lol:

Anka lepiej przyznaj się, że kasę przetrwoniłaś na zakupy :eviltong: No chociaż się pochwal co kupiłaś :cool3:[/quote]:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ale my się nie kłóciłyśmy i nie miałyśmy tego w planach :shake:

Ania kupiła buty i torebkę ze skóry węża, chcesz pożyczyć? :evil_lol:

Posted

[quote name='Estera']pokaż dowód przelewu bo Ci nie wierze :evil_lol:[/quote]

nie, bo byłaś dziś niegrzeczna! nie wolo się do mnie upodabniać:-(

Posted

o ranyyyyy.... ale mnie akcja omineła :evil_lol: :diabloti: ja chcecie sie kłócić to kłóćie się późną nocą, będę mogła dołączyć :lol:

Anka lepiej przyznaj się, że kasę przetrwoniłaś na zakupy :eviltong: No chociaż się pochwal co kupiłaś :cool3:

Posted

[quote name='Mysia_']o ranyyyyy.... ale mnie akcja omineła :evil_lol: :diabloti: ja chcecie sie kłócić to kłóćie się późną nocą, będę mogła dołączyć :lol:

Anka lepiej przyznaj się, że kasę przetrwoniłaś na zakupy :eviltong: No chociaż się pochwal co kupiłaś :cool3:[/quote]

nie powiem, bo mi wstyd:oops:

Posted

[quote name='Mysia_']nie chcę :shake:
Do niczego mi nie będą pasować :roll: [/quote]
wariatka :evil_lol:

[quote name='Mysia_']
nie wstydź się Aniu (o ile to możliwe:diabloti:), toż to sami swoi :evil_lol:[/quote]Ania się wstyda?! :-o

[quote name='rose']jacy sami swoi? nikt mnie tu nie lubi:-([/quote]Ja Cię koffciam :loveu: Mysia z Basią pewnie też :loveu:

Posted

[quote name='Estera']pseplasam ...

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ale my się nie kłóciłyśmy i nie miałyśmy tego w planach :shake:[/quote]

przepraszam! użyłam złego słowa, chodziło mi o dyskusję :cool3: wymianę zdań :cool3::loveu:

[quote name='Estera']Ania kupiła buty i torebkę ze skóry węża, chcesz pożyczyć? :evil_lol:[/quote]
nie chcę :shake:
Do niczego mi nie będą pasować :roll:

[quote name='rose']nie powiem, bo mi wstyd:oops:[/quote]
nie wstydź się Aniu (o ile to możliwe:diabloti:), toż to sami swoi :evil_lol:

Posted

[quote name='Mysia_']przepraszam! użyłam złego słowa, chodziło mi dyskusję :cool3: wymianę zdań :cool3::loveu:

nie chcę :shake:
Do niczego mi nie będą pasować :roll:

nie wstydź się Aniu (o ile to możliwe:diabloti:), toż to sami swoi :evil_lol:[/quote]

jacy sami swoi? nikt mnie tu nie lubi:-(

Posted

[quote name='Mysia_']a kogo Ty byś jeszcze chciała? :diabloti:
Tobie dogodzić... no tragedia :eviltong::shake:[/quote]

No dobra w ostateczności mogę się z tym pogodzić..:eviltong:

Posted

pff ominela mnie cala akcja :mad:

powiem tak , niewiem do kogo zescie mnie wpisali i zwisa mi to , moge byc gdziekolwiek aby z os.tow. i w domku a nie w pokoju , najlepiej jak najdalej od pokoi ;)
i tak nikogo nie znam wiec loozik ;)

Posted

[quote name='Kasia&Rika']do mnie:cool3: cieszysz się?:loveu: tylko będzie nas 5 w domku więc trzeba się dogadać jak będziemy spać :) kim ta osoba? w jakim wieku :)[/quote]

ooo to dobrze :diabloti:
oczywiscie ze sie ciesze :loveu:
bedziemy mniej wiecej w jednym wieku wiec powinno byc okey :razz:
os tow moja ma 14 lat zwie sie Kinga i to moja dobra kolezanka ma brata (Shagy)mojej suczy (Miśki), a sa obydwa wielkosci spaniela wiec nawet psy mniej wiecej tej samej wielkosci ;)
ja mam 17 lat ;)
odrazu mowie ze nie spie z nikim :eviltong: najwyzej moja os.tow wyrzucimy na ziemie :evil_lol: wkoncu najmlodsza bedzie..:diabloti:

Posted

[quote name='gops']pff ominela mnie cala akcja :mad:

powiem tak , niewiem do kogo zescie mnie wpisali i zwisa mi to , moge byc gdziekolwiek aby z os.tow. i w domku a nie w pokoju , najlepiej jak najdalej od pokoi ;)
i tak nikogo nie znam wiec loozik ;)[/quote]

do mnie:cool3: cieszysz się?:loveu: tylko będzie nas 5 w domku więc trzeba się dogadać jak będziemy spać :) kim ta osoba? w jakim wieku :)

Posted

[B][COLOR=DarkOrchid][COLOR=DarkOrange][COLOR=Black]jej[/COLOR][COLOR=Black] jaka akcja,nie bulwersujcie się tak xD i piszcie mniej bo za duzo do nadrabiania jest:mad::lol:[/COLOR]

[quote][/COLOR][/COLOR][/B][B][COLOR=DarkOrchid][COLOR=DarkOrange]4.[/COLOR] [/COLOR][/B]Domek 4-osobowy
1. [B][COLOR=Red]Ana_Zbyśka[/COLOR][/B]
2. [B][COLOR=Magenta]Macho[/COLOR][/B]
3.[B][COLOR=Magenta] cybianka[/COLOR][/B]
4. [B][COLOR=Magenta]Atkaaa
[/quote]

[COLOR=Black]Czyli zostaje tak, tak?:lol: czyli jakie piesy będą w domku bo już zupełnie sie pogubiłam...:roll::cool3:
[/COLOR][/COLOR][/B][B][COLOR=Magenta][/COLOR][/B]

Posted

[quote name='Atkaaaa'][B][color=DarkOrchid][COLOR=darkorange][COLOR=black]jej[/COLOR][COLOR=black] jaka akcja,nie bulwersujcie się tak xD i piszcie mniej bo za duzo do nadrabiania jest:mad::lol:[/COLOR][/COLOR][/B][COLOR=darkorange]

[B][COLOR=black]Czyli zostaje tak, tak?:lol: czyli jakie piesy będą w domku bo już zupełnie sie pogubiłam...:roll::cool3:[/COLOR][/B]
[/COLOR][/quote]

spojrz w galerie ;) a jak niema to zrob dochodzenie :diabloti:

Posted

[quote name='Tinka:)']A ja pragnę wszystkich ostrzec, że mój szczur biega tylko i wyłącznie na lince:cool1:
Linka jest piękna, żółciutka:diabloti: 10m. A na grama bez linki długo byście nie popatrzyli... ;)[/quote]

moja tez raczej na lince lata ale mamy czerwona z zoltym wzorkiem :diabloti:
tylko niewiem czy zabiore ze soba ,raczej nie najwyzej zrobimy poszukiwanie suczy ,zawsze jakas rozrywka :razz:

Posted

[quote name='gops']moja tez raczej na lince lata ale mamy czerwona z zoltym wzorkiem :diabloti:
tylko niewiem czy zabiore ze soba ,raczej nie najwyzej zrobimy poszukiwanie suczy ,zawsze jakas rozrywka :razz:[/QUOTE]
mojego by się nie złapało jakby już psozedł... bo to kupa mięśni jest, szybki, sprytny, a jak coś poczuje/zobaczy wpada po prostu w amok:roll: