Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jesli gops i jej osoba towarzyszaca wyraza zgode to powtarzam, ze karina bez problemu moze byc w naszym domku. W zeszlym roku tez z Gloryjka + moj psiak przespalysmy caly zlot na jednej kanapie to i w tym roku nic sie nie stanie..:eviltong:

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Lorien:)']Jesli gops i jej osoba towarzyszaca wyraza zgode to powtarzam, ze karina bez problemu moze byc w naszym domku. W zeszlym roku tez z Gloryjka + moj psiak przespalysmy caly zlot na jednej kanapie to i w tym roku nic sie nie stanie..:eviltong:[/quote]

no to jeśli nie macie nic przeciwko to ok, uzgodnijcie wszytko między sobą a ja czekam na kase;)

Posted

[CENTER]
:Cool!:
[/CENTER]

[quote][I]Karina czyli Karlika czy jak ?
nie chce zeby stala sie tragedia 5 psow w jednym domku , boje sie ze jakis sie nie zgodzi z tyloma kolegami w domku :roll:
jesli wasze psy sa lagodne to powinno byc okey bo moja potrafi warknac jak cos sie nie spodoba (tzn jak jakis inny pies strzeli krzywe spojzenie lub pierwszy warknie)a nie chce jej ze sciany zbierac :evil_lol: (jest mala wiec nic nie zdziala :evil_lol:)
a pies kolezanki akurat ma ten ciezki okres dorastania i udaje kozaka ale opanujemy to do zlotu :razz:[/I][/quote]Tak, Karina czyli Karilka;).

Mój pies nie ma raczej tendencji do agresji w stosunku do psów mniejszych od siebie. Po prostu ucieka.

Inna sprawa, jak obcy pies narzuca zabawę przez długi czas.:evil_lol:

gops, jeśli masz małe/średnie psy to mogą warczeć,
krzywo patrzeć i żywić wszelką nienawiść do woli.
Przetestowane:evil_lol:.
[SIZE=1]Tyż mam małego nerwusa w domu.[/SIZE]

Rose, ponownie śle PW:lol:

Posted

[quote name='Karilka']
[CENTER]:Cool!:[/CENTER]

Tak, Karina czyli Karilka;).

Mój pies nie ma raczej tendencji do agresji w stosunku do psów mniejszych od siebie. Po prostu ucieka.

Inna sprawa, jak obcy pies narzuca zabawę przez długi czas.:evil_lol:

gops, jeśli masz małe/średnie psy to mogą warczeć,
krzywo patrzeć i żywić wszelką nienawiść do woli.
Przetestowane:evil_lol:.
[SIZE=1]Tyż mam małego nerwusa w domu.[/SIZE]

[/quote]

moja sucz jedzie i jej brat , maja po 14 kg ,dwa kundle , najwyzej beda chodzic zakagancowane ktores ;)

jesli jest tak jak mowisz to dla mnie loozik moge sobie z wami mieszkac :diabloti:

Posted

gops kaganiec zazwyczaj tylko powoduje większe wyczulenie i nerwy.

...Będziemy używać obroży elektrycznych i kolczatek.
Ewentualnie na łańcuchach poupinamy, o wodzie i chlebie.
Jak na dogomaniaków przystało.

:diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='Karilka']gops kaganiec zazwyczaj tylko powoduje większe wyczulenie i nerwy.

:diabloti::diabloti::diabloti:[/QUOTE]

ja tam swojego zamierzam wykopać na dwór jak się będzie rzucał:diabloti:

Posted

[quote name='Karilka']gops kaganiec zazwyczaj tylko powoduje większe wyczulenie i nerwy.

:diabloti::diabloti::diabloti:[/quote]

moja chodzi na prawie kazdy spacer zakagancowana wiec jej to roznicy nie robi zadnej juz ;)

taaa kolcy nie mam ale do zlotu moze kupie :diabloti:
jakis lancuch sie znajdzie w szafce :diabloti:

Posted

Mógłby być ten 8 osobowy domek, ale jeśli można to byśmy chciała z koleżanką [os.towarzysząca] jeden z dwóch dwuosobowych pokoi:cool3: Moja sucz ok, ale jej trochę się boi dużych psów:cool3: nie wiem jakie psy będą w tym naszym domku? ma lęk przed owczarkami i owczarkopodobnymi. reszta psów ok.

edit: to w naszym domu będzie aż 9 psów:-o będzie się działo ...

Posted

Moj psiak to maly kundelek i jesli psy nie beda sie nim interesowaly i zwracaly na niego uwagi w domku to on tez bedzie je totalnie ignorowac więc jednym slowem atmosfera między psami u nas w domku powinna być 'w pytę':evil_lol: Także u nas juz sklad domku jasny ;)

Posted

[quote name='globalnydog193']No cos ty - toż to podpalane owieczki ;)[/quote]

Jasne:evil_lol: Tylko nie upilnowany pies sąsiadów ją napadł jak była szczeniakiem i trochę porzucał nią w zębach, stąd ten uraz ...:angryy:

Posted

[quote name='Karilka']Łańcuch, kolce, klatka i karma z Lidla.
VII Zlot Dogomaniaków[/quote]
:evil_lol:
taaaa :diabloti:
lepsze puffi z bezdomki :razz:

pryznam ze boje sie troszke dobermanow , zle mi sie kojaza :roll:
znam same przyglupy co rzucaja sie na smyczy ,dusza sie pluja ale dalej chca zjesc moja sucz :roll:
wierze ze Twoj jest inny :diabloti:

Posted

[quote name='globalnydog193']Aha, że Rika - a ja myślałam, że ty masz uraz :evil_lol:[/quote]

nie, suczka mojej osoby towarzyszącej:cool3:
Rika nie boi się żadnych psów dopóki nie chcą się na niej "przejechać" :diabloti: wtedy staje się nie przyjemna:diabloti: to stalowa dziewica:diabloti:
więc z tego ośmioosobowego domku jakie będą psy? :D rasy/wielkość:cool3:

Posted

Spokojnie ,nie panikujcie tak,że będzie masa psów w domku ;) Przecież gdyby się coś działo, można psy porozdzielać do pokoi ,ewentualnie zamknąć w kiblu/kuchni :evil_lol: w dodatku, chyba nie macie zamiaru spędzić całego zlotu w domkach? ;) W dzień prawie cały czas przecież będą spacerki, zabawy z psami, rozmowy itp. na powietrzu, a wieczorami do nocy siedzenie przy ognisku i śpiewy przy gitarze :cool3:
Najwyżej pieski się pogryzą :diabloti: :lol:

Posted

[quote name='Tinka:)']Czy ktoś przymierza się do wzięcia komputera na zlot?[/quote]

ja mogę wziąć, psa nie biorę, więc może dam radę się zabrać ze wszystkim:eviltong:

Posted

[quote name='basia bonnie']Spokojnie ,nie panikujcie tak,że będzie masa psów w domku ;) Przecież gdyby się coś działo, można psy porozdzielać do pokoi ,ewentualnie zamknąć w kiblu/kuchni :evil_lol: w dodatku, chyba nie macie zamiaru spędzić całego zlotu w domkach? ;) W dzień prawie cały czas przecież będą spacerki, zabawy z psami, rozmowy itp. na powietrzu, a wieczorami do nocy siedzenie przy ognisku i śpiewy przy gitarze :cool3:
Najwyżej pieski się pogryzą :diabloti: :lol:[/quote]

now sumie to racja :razz:
na noc zawsze da sie jakos rozdzielic

a o pogryznieu nawet mi nie mow , znajac zycie to moj pies bylby poszkodowany albo ten zuy , lepiej zeby wszystkie sie lubily i razem bawily :diabloti:

Posted

[quote name='gops']now sumie to racja :razz:
na noc zawsze da sie jakos rozdzielic

a o pogryznieu nawet mi nie mow , znajac zycie to moj pies bylby poszkodowany albo ten zuy , lepiej zeby wszystkie sie lubily i razem bawily :diabloti:[/quote]

lepiej, lepiej:cool3: moja sucz to masochistka, jak ktoś na nią warczy to jeszcze potrafi podejść i go w nos polizać:cool3:

Posted

[quote name='rose']ja mogę wziąć, psa nie biorę, więc może dam radę się zabrać ze wszystkim:eviltong:[/QUOTE]

bierz, bierz :multi: mam nadzieje że masz sporo miejsca na dysku? :diabloti:
a przynajmniej mieć będziesz? : P

Posted

[quote name='Tinka:)']bierz, bierz :multi: mam nadzieje że masz sporo miejsca na dysku? :diabloti:
a przynajmniej mieć będziesz? : P[/quote]

aż tyle zdjęć planujemy zrobić?:eviltong::evil_lol: