Lionees Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='Patikujek']Co się przejmujesz, najwyżej się obrazi, i da ci spokój przez cały zlot[/QUOTE] Prawie bym wolała:diabloti: Quote
olekg89 Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Renata nie daj sie nabrać na basie.Wiesz jak ona mówi do taty ,żeby wyszedł z pokoju? "Wyjdź i zamknij drzwi ,WYJDŹ ,WYP..... i zamknij drzwi ,zamknij drzwi i RYJ!!!":lol:(albo to do mamy było hmmm):evil_lol: Quote
basia bonnie Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='olekg89']Ja ci dam na dziecko narzekać!:diabloti: Zahartujemy go:evil_lol: Oooo właśnie zrobimy w tym roku Chrzest na nowego zlotomaniaka:cool3: Wymyśle kary:loveu:[/quote] wyjść na Ślężę po wypiciu szklanki wódki:evil_lol::evil_lol: [quote name='Renata5']Pomysł godny przemyślenia:evil_lol::loveu:[/quote] Myśl,myśl intensywnie :loveu: jestem do odbioru w każdej chwili:evil_lol: Quote
basia bonnie Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='olekg89']Renata nie daj sie nabrać na basie.Wiesz jak ona mówi do taty ,żeby wyszedł z pokoju? "Wyjdź i zamknij drzwi ,WYJDŹ ,WYP..... i zamknij drzwi ,zamknij drzwi i RYJ!!!":lol:(albo to do mamy było hmmm):evil_lol:[/quote] :crazyeye::crazyeye: co Ty za brednie opowiadasz? :crazyeye::crazyeye: Olek, znów siedzialeś godzinami na dzielnicy rumunów, nasłuchałeś i teraz wkręcasz niewinnych ludzi? :mad: Quote
Mysia_ Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Olek, no o Ty :eviltong: Basieńka to przecież prawie anioł :loveu: :diabloti::evil_lol: Quote
olekg89 Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Do zbioru zalet dodaj jeszcze TOLERANCJA WOBEC MNIEJSZOŚCI NARODOWYCH:diabloti: Quote
basia bonnie Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='olekg89']Do zbioru zalet dodaj jeszcze TOLERANCJA WOBEC MNIEJSZOŚCI NARODOWYCH:diabloti:[/quote] tak, uwielbiam śpieszyć z pomocą ludziom:multi: szczególnie takim rumunkom:-(oni są tacy biedni, niewinni, na chleb nie mają:-( Quote
rose Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 Wróciłam:evil_lol: tzn cały czas tu byłam, ale mialam trochę spraw na głowie:loveu::eviltong: Juz was zapisuję i tworzę domek;) Quote
rose Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 Chwilowo zamykam zapisy, bo nam się chyba cały ośrodek zapełnił:D tzn nie licząc pokoi:eviltong: jak dojdę do ładu z tym wszystkim to dam znać czy są jeszcze miejsca czy nie;) aa i prosiłabym, aby osoby nie przydzielone do domku przydzielały się tam gdzie są jeszcze wolne miejsca, żebym wiedziała ilu zostało bezdomnych i ewentualnie interweniowała :eviltong: Quote
Lionees Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='rose']Wróciłam:evil_lol: tzn cały czas tu byłam, ale mialam trochę spraw na głowie:loveu::eviltong: Juz was zapisuję i tworzę domek;)[/QUOTE] Dzięki!!!:multi::loveu: Quote
nika28 Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='rose'] [LEFT]37. nika28-domek-2 psy (Łódź)[/LEFT] [/quote] Nika28 [B]+ osoba ;)[/B] Dzięki[B] :lol:[/B] Quote
Mysia_ Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='rose']Chwilowo zamykam zapisy, bo nam się chyba cały ośrodek zapełnił:D tzn nie licząc pokoi:eviltong: jak dojdę do ładu z tym wszystkim to dam znać czy są jeszcze miejsca czy nie;) [/quote] pewnie i tak cześć jeszcze się nagle pochoruje, albo wypadnie coś ważniejszego :eviltong: Chyba bardziej pewną sytuację będziemy mieli jak będą już powpłacane zaliczki... żeby tradycji stało się zadość :evil_lol: [B]wpłacać zaliczki :mad:[/B] Quote
rose Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 [quote name='nika28']Nika28 [B]+ osoba ;)[/B] Dzięki[B] :lol:[/B][/quote] wiedziałam, że o czymś zapomniałam:eviltong: Quote
nika28 Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [quote name='rose']wiedziałam, że o czymś zapomniałam:eviltong:[/quote] A raczej o kimś :eviltong: Ciekawe do którego domku mam się zapisać, nie wiem... :???: Quote
Unbelievable Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 To i mnie wpisać, chociaz nie wiem czy pojadę : P ale Baśka mi każe:mad: Tinka+ pies- jak nie ma miejsca w domkach to pokój ;) Quote
Mysia_ Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [quote name='komar']tylko nie KARY!!!!:P[/quote] hehe :lol: prześladuje Cię to słowo, czy jak? :eviltong: Quote
olekg89 Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 No to ewentualnie nie którzy nie będą mieć haźla w pokoju:diabloti: Quote
Izabela124. Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [quote name='Tinka:)']To i mnie wpisać, chociaz nie wiem czy pojadę : P ale Baśka mi każe:mad: Tinka+ pies- jak nie ma miejsca w domkach to pokój ;)[/quote] Cho do mego domku:cool3: Quote
Atkaaaa Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [quote name='Tinka:)']To i mnie wpisać, chociaz nie wiem czy pojadę : P ale Baśka mi każe:mad: Tinka+ pies- jak nie ma miejsca w domkach to pokój ;)[/quote] Myślę, ze i od nas nikt Cię nie wyrzuci :D;) Quote
Unbelievable Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Tylko ja się boję o szczura, bo on z drugim psem w jednym pokoju spać nie będzie a co dopiero z paroma : P no i z bobikiem się nie lubią :diabloti: Quote
M&T Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 ja nie chcę się jeszcze zapisywać do domku, bo nie wiem, ile osób ze mną jedzie ^^'' Quote
rose Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 Przeanalizowałam wszystko i.. a.) mamy 4 osoby bezdomne:evil_lol: b.) do końca bezdomne nie są, gdyż zostało jeszcze 6 domków4-os, ale natrysku:eviltong: c.) mamy jeszcze 7 pokoi 2os. d.) wpisujcie się w wolne miejsca w domkach, bo następny utworzony domek będzie już bez natrysku, więc kto pierwszy ten lepszy:eviltong: e.) PŁAĆCIE ZALICZKĘ!!!!! Quote
basia bonnie Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [quote name='Tinka:)']Tylko ja się boję o szczura, bo on z drugim psem w jednym pokoju spać nie będzie a co dopiero z paroma : P no i z bobikiem się nie lubią :diabloti:[/quote] oj tam przejmujesz sie :eviltong: mój Chomik też nie chciał spać z drugim psem, to ją przywiązywałam do stołu/krzesła i w końcu spała :evil_lol: na Kelly troche nocą powarczała i był spokój :P Zmęczy się, to zaśnie :cool3: Więc wpisuj się do tego domku, bo inaczej będziesz w innym bez łazienki :diabloti: [quote name='rose']Przeanalizowałam wszystko i.. a.) mamy 4 osoby bezdomne:evil_lol: b.) do końca bezdomne nie są, gdyż zostało jeszcze 6 domków4-os, ale natrysku:eviltong: c.) mamy jeszcze 7 pokoi 2os. d.) wpisujcie się w wolne miejsca w domkach, bo następny utworzony domek będzie już bez natrysku, więc kto pierwszy ten lepszy:eviltong: e.) PŁAĆCIE ZALICZKĘ!!!!![/quote] :evil_lol::evil_lol: ale osoby z domku bez natrysku chyba korzystają z łazienek w pawilonie ? ;) Quote
Recommended Posts