Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Renata nie daj sie nabrać na basie.Wiesz jak ona mówi do taty ,żeby wyszedł z pokoju? "Wyjdź i zamknij drzwi ,WYJDŹ ,WYP..... i zamknij drzwi ,zamknij drzwi i RYJ!!!":lol:(albo to do mamy było hmmm):evil_lol:

Posted

[quote name='olekg89']Ja ci dam na dziecko narzekać!:diabloti: Zahartujemy go:evil_lol: Oooo właśnie zrobimy w tym roku Chrzest na nowego zlotomaniaka:cool3: Wymyśle kary:loveu:[/quote]
wyjść na Ślężę po wypiciu szklanki wódki:evil_lol::evil_lol:

[quote name='Renata5']Pomysł godny przemyślenia:evil_lol::loveu:[/quote]
Myśl,myśl intensywnie :loveu: jestem do odbioru w każdej chwili:evil_lol:

Posted

[quote name='olekg89']Renata nie daj sie nabrać na basie.Wiesz jak ona mówi do taty ,żeby wyszedł z pokoju? "Wyjdź i zamknij drzwi ,WYJDŹ ,WYP..... i zamknij drzwi ,zamknij drzwi i RYJ!!!":lol:(albo to do mamy było hmmm):evil_lol:[/quote]
:crazyeye::crazyeye: co Ty za brednie opowiadasz? :crazyeye::crazyeye: Olek, znów siedzialeś godzinami na dzielnicy rumunów, nasłuchałeś i teraz wkręcasz niewinnych ludzi? :mad:

Posted

[quote name='olekg89']Do zbioru zalet dodaj jeszcze TOLERANCJA WOBEC MNIEJSZOŚCI NARODOWYCH:diabloti:[/quote]
tak, uwielbiam śpieszyć z pomocą ludziom:multi: szczególnie takim rumunkom:-(oni są tacy biedni, niewinni, na chleb nie mają:-(

Posted

Chwilowo zamykam zapisy, bo nam się chyba cały ośrodek zapełnił:D tzn nie licząc pokoi:eviltong: jak dojdę do ładu z tym wszystkim to dam znać czy są jeszcze miejsca czy nie;)

aa i prosiłabym, aby osoby nie przydzielone do domku przydzielały się tam gdzie są jeszcze wolne miejsca, żebym wiedziała ilu zostało bezdomnych i ewentualnie interweniowała :eviltong:

Posted

[quote name='rose']Wróciłam:evil_lol: tzn cały czas tu byłam, ale mialam trochę spraw na głowie:loveu::eviltong: Juz was zapisuję i tworzę domek;)[/QUOTE]

Dzięki!!!:multi::loveu:

Posted

[quote name='rose']Chwilowo zamykam zapisy, bo nam się chyba cały ośrodek zapełnił:D tzn nie licząc pokoi:eviltong: jak dojdę do ładu z tym wszystkim to dam znać czy są jeszcze miejsca czy nie;)
[/quote]

pewnie i tak cześć jeszcze się nagle pochoruje, albo wypadnie coś ważniejszego :eviltong: Chyba bardziej pewną sytuację będziemy mieli jak będą już powpłacane zaliczki... żeby tradycji stało się zadość :evil_lol:
[B]wpłacać zaliczki :mad:[/B]

Posted

[quote name='rose']wiedziałam, że o czymś zapomniałam:eviltong:[/quote]

A raczej o kimś :eviltong:

Ciekawe do którego domku mam się zapisać, nie wiem... :???:

Posted

[quote name='Tinka:)']To i mnie wpisać, chociaz nie wiem czy pojadę : P ale Baśka mi każe:mad:

Tinka+ pies- jak nie ma miejsca w domkach to pokój ;)[/quote]

Myślę, ze i od nas nikt Cię nie wyrzuci :D;)

Posted

Przeanalizowałam wszystko i..
a.) mamy 4 osoby bezdomne:evil_lol:
b.) do końca bezdomne nie są, gdyż zostało jeszcze 6 domków4-os, ale natrysku:eviltong:
c.) mamy jeszcze 7 pokoi 2os.
d.) wpisujcie się w wolne miejsca w domkach, bo następny utworzony domek będzie już bez natrysku, więc kto pierwszy ten lepszy:eviltong:
e.) PŁAĆCIE ZALICZKĘ!!!!!

Posted

[quote name='Tinka:)']Tylko ja się boję o szczura, bo on z drugim psem w jednym pokoju spać nie będzie a co dopiero z paroma : P no i z bobikiem się nie lubią :diabloti:[/quote]
oj tam przejmujesz sie :eviltong: mój Chomik też nie chciał spać z drugim psem, to ją przywiązywałam do stołu/krzesła i w końcu spała :evil_lol: na Kelly troche nocą powarczała i był spokój :P Zmęczy się, to zaśnie :cool3: Więc wpisuj się do tego domku, bo inaczej będziesz w innym bez łazienki :diabloti:

[quote name='rose']Przeanalizowałam wszystko i..
a.) mamy 4 osoby bezdomne:evil_lol:
b.) do końca bezdomne nie są, gdyż zostało jeszcze 6 domków4-os, ale natrysku:eviltong:
c.) mamy jeszcze 7 pokoi 2os.
d.) wpisujcie się w wolne miejsca w domkach, bo następny utworzony domek będzie już bez natrysku, więc kto pierwszy ten lepszy:eviltong:
e.) PŁAĆCIE ZALICZKĘ!!!!![/quote]
:evil_lol::evil_lol: ale osoby z domku bez natrysku chyba korzystają z łazienek w pawilonie ? ;)