olekg89 Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Niestety w takim razie Duke na zlot się nie nadaje ,bo warczał i szczekał na ludzi.Marka prawie ugryzł w ręke:roll: Quote
Rahl Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Zauważyłam (no, może nie do końca ja :P ) jedną nieprawidłowość :p 11. gordonowa-domek-[B]pies[/B] (Bielany Wrocławskie) jadę bez psa :razz:... Quote
Pusiakowa Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 no to ja.. :cool3: Pusiakowa - domek - pies??? Quote
rose Posted January 7, 2009 Author Posted January 7, 2009 [quote name='gordonowa']Zauważyłam (no, może nie do końca ja :P ) jedną nieprawidłowość :p 11. gordonowa-domek-[B]pies[/B] (Bielany Wrocławskie) jadę bez psa :razz:...[/quote] Dzięki Asiu, że mówisz, przepraszam mój błąd:oops: już poprawiam;) Quote
Lorien:) Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Lorien + Filipek(pies:eviltong:) + domek :loveu: p.s. heej, czemu reszta dgm zostala w pierwszym poscie tak nieładnie oddzielona od pierwszej ósemki?:angryy::evil_lol: Czujemy sie z Filisiem odrzuceni i nie chciani:eviltong: Quote
diabelkowa Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 no to My z Lorien i Gloria bierzemy jeden 4 osobowy domek ;] diabel-pies-domek :) Quote
rose Posted January 7, 2009 Author Posted January 7, 2009 [quote name='diabelkowa']no to My z Lorien i Gloria bierzemy jeden 4 osobowy domek ;] diabel-pies-domek :)[/quote] niestety zapisy się skończyły:diabloti: hehe żartuję:eviltong: już zapisuję i tworzę wam domek:p aa i musicie sobie 4 osobe skombinowac ;) Quote
rose Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 [quote name='Lorien:)']Lorien + Filipek(pies:eviltong:) + domek :loveu: p.s. heej, czemu reszta dgm zostala w pierwszym poscie tak nieładnie oddzielona od pierwszej ósemki?:angryy::evil_lol: Czujemy sie z Filisiem odrzuceni i nie chciani:eviltong:[/quote] Bo MY vipy:evil_lol::evil_lol: Quote
rose Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 [quote name='Sweetaśna']Aniu czy mogłabyś mnie wpisać narazie samą do osobnego domku? bo moje koleżanki z którymi mam być jeszcze się nie zapisały ale w niedługim czasie to zrobią...[/quote] Ok nie ma sprawy ;) Quote
Sweet Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Aniu czy mogłabyś mnie wpisać narazie samą do osobnego domku? bo moje koleżanki z którymi mam być jeszcze się nie zapisały ale w niedługim czasie to zrobią... Quote
baffi2 Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 [quote name='rose'] [CENTER][LEFT] [COLOR=Yellow][B]4.[/B][/COLOR] Domek 4-osobowy (albo 8-osobowy) 1. gordonowa-domek-bez psa 2. baffi2-osoba-domek-2psy 3. Pusiakowa - domek - pies[B][COLOR=Navy]??[/COLOR][/B] 4. [/LEFT] [/CENTER] [/quote] Eee... Kto mnie tam zapisał, jeśli można wiedzieć?:razz: :evil_lol: Quote
olekg89 Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 No a nie chcesz być w tym domku?:cool3::cool3::roll: Quote
baffi2 Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 [quote name='olekg89']No a nie chcesz być w tym domku?:cool3::cool3::roll:[/quote] Aha, to teraz organizatorzy decydują kto z kim ma być.? :cool3: Ja może tak, ale moja osba towarzysząca 'woli kogoś bardziej w swoim wieku'. :cool1: Quote
Asia & Ginger Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 [quote name='baffi2']Aha, to teraz organizatorzy decydują kto z kim ma być.? :cool3: Ja może tak, ale moja osba towarzysząca 'woli kogoś bardziej w swoim wieku'. :cool1:[/quote] Nie, sami decydujecie z kim chcecie być. Widocznie Ani się cosik pomyliło. ;) Quote
rose Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 [quote name='Asia & Ginger']Nie, sami decydujecie z kim chcecie być. Widocznie Ani się cosik pomyliło. ;)[/quote] bo ja myślałam, że baffi trzyma się ze swoją starą ekipą:eviltong: wystarczyło poprosić tak jak sweetaśna o przeniesienie do innego domku:p a jak Twoja osoba towarzysząca chce być w domku z kimś w sowim wieku to w takim razie nie może być z Tobą, bo dziewczyny do których domku Ci zapisałam, są chyba w podobnym do Ciebie wieku:eviltong: Quote
Karilka Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 [quote name='diabelkowa']no to My z Lorien i Gloria bierzemy jeden 4 osobowy domek ;] diabel-pies-domek :)[/quote] A może ja mogę się zgłosić?:loveu::cool3: Tak czy inaczej: Karilka + Dolaro - domek Quote
Rinuś Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 [I][B]Kara dobrze, że nie trzeba tam płacić za psa bo za 150 psów to byś słono zapłaciła :eviltong::evil_lol:[/B][B] a to Baffi ile ma lat?a swoją drogą Rose już byś mogła być mniej uszczypliwa bo widzisz, że dziewczyny się szybko gorączkują :p [/B][/I] Quote
rose Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 [quote name='Rinuś'][I][B]Kara dobrze, że nie trzeba tam płacić za psa bo za 150 psów to byś słono zapłaciła :eviltong::evil_lol:[/B][B] a to Baffi ile ma lat?a swoją drogą Rose już byś mogła być mniej uszczypliwa bo widzisz, że dziewczyny się szybko gorączkują :p [/B][/I][/quote] nie będę:diabloti: do zlotu jeszcze pół roku, układamy z Olkiem takie przykładowe składy domków, żeby wiedzieć ile wynająć a tu się od razu burzą:shake: Quote
Rinuś Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 [quote name='rose']nie będę:diabloti: do zlotu jeszcze pół roku, układamy z Olkiem takie przykładowe składy domków, żeby wiedzieć ile wynająć a tu się od razu burzą:shake:[/quote] [I][B]No bo w sumie nie wiadomo jakie dziewczyny mogą mieć teraz relacje,może są pokłócone i nie chcą mieć nic ze sobą wspólnego a Wy iich pakujecie do jednego domku :eviltong::eviltong::eviltong::evil_lol::evil_lol: W sumie to fajnie się zlot zapowiada,ale ja jednak muszę zrezygnować...urlop mam w sierpniu :cool1: no i mały problem z TZtem...[/B][/I] [I][B]chyba, że będe miała już samochód to może na weekend wpadniemy Was odwiedzić i przypomnieć sobie te wredne ryjki:eviltong:[/B][/I] Quote
rose Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 [quote name='Rinuś'][I][B]No bo w sumie nie wiadomo jakie dziewczyny mogą mieć teraz relacje,może są pokłócone i nie chcą mieć nic ze sobą wspólnego a Wy iich pakujecie do jednego domku :eviltong::eviltong::eviltong::evil_lol::evil_lol: W sumie to fajnie się zlot zapowiada,ale ja jednak muszę zrezygnować...urlop mam w sierpniu :cool1: no i mały problem z TZtem...[/B][/I] [I][B]chyba, że będe miała już samochód to może na weekend wpadniemy Was odwiedzić i przypomnieć sobie te wredne ryjki:eviltong:[/B][/I][/quote] jak masz z nim problemy to go zostaw i po problemie:diabloti: jakie wredne:eviltong: przecież buziaczki Ci w sms'ie wysyłałam:loveu::evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 [quote name='Rinuś'][I][B]chyba, że będe miała już samochód to może na weekend wpadniemy Was odwiedzić i przypomnieć sobie te wredne ryjki:eviltong:[/B][/I][/quote] Jakie wredne? Chyba koffane chciałaś napisać. :loveu: :evil_lol: Quote
rose Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 [quote name='Rinuś'][I][B]nie zostawie :diabloti: nie wiedziałam kim jesteś i Łukaszowi gul skakał jak zobaczył buziaki w esie bez adresata :evil_lol:[/B][/I][/quote] haha i dobrze nie ma miłości bez zazdrości:diabloti::diabloti: Quote
Rinuś Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 [quote name='rose']jak masz z nim problemy to go zostaw i po problemie:diabloti: jakie wredne:eviltong: przecież buziaczki Ci w sms'ie wysyłałam:loveu::evil_lol:[/quote] [I][B]nie zostawie :diabloti: nie wiedziałam kim jesteś i Łukaszowi gul skakał jak zobaczył buziaki w esie bez adresata :evil_lol:[/B][/I] Quote
rose Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 [quote name='Rinuś'][I][B]nooo po fotach widać, że koffane :eviltong::eviltong::eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Łukasz zobaczył fotki i doszedł do wniosku że pewnie dołączyłabym się do Was :evil_lol:[/B][/I][/quote] Krystian zobaczył i się śmiał:evil_lol::evil_lol: Quote
Rinuś Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 [quote name='Asia & Ginger']Jakie wredne? Chyba koffane chciałaś napisać. :loveu: :evil_lol:[/quote] [I][B]nooo po fotach widać, że koffane :eviltong::eviltong::eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Łukasz zobaczył fotki i doszedł do wniosku że pewnie dołączyłabym się do Was :evil_lol:[/B][/I] Quote
Recommended Posts