Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zauważyłam (no, może nie do końca ja :P ) jedną nieprawidłowość :p

11. gordonowa-domek-[B]pies[/B] (Bielany Wrocławskie)

jadę bez psa :razz:...

Posted

[quote name='gordonowa']Zauważyłam (no, może nie do końca ja :P ) jedną nieprawidłowość :p

11. gordonowa-domek-[B]pies[/B] (Bielany Wrocławskie)

jadę bez psa :razz:...[/quote]

Dzięki Asiu, że mówisz, przepraszam mój błąd:oops: już poprawiam;)

Posted

Lorien + Filipek(pies:eviltong:) + domek :loveu:

p.s. heej, czemu reszta dgm zostala w pierwszym poscie tak nieładnie oddzielona od pierwszej ósemki?:angryy::evil_lol:
Czujemy sie z Filisiem odrzuceni i nie chciani:eviltong:

Posted

[quote name='diabelkowa']no to My z Lorien i Gloria bierzemy jeden 4 osobowy domek ;]

diabel-pies-domek :)[/quote]

niestety zapisy się skończyły:diabloti:

hehe żartuję:eviltong: już zapisuję i tworzę wam domek:p
aa i musicie sobie 4 osobe skombinowac ;)

Posted

[quote name='Lorien:)']Lorien + Filipek(pies:eviltong:) + domek :loveu:

p.s. heej, czemu reszta dgm zostala w pierwszym poscie tak nieładnie oddzielona od pierwszej ósemki?:angryy::evil_lol:
Czujemy sie z Filisiem odrzuceni i nie chciani:eviltong:[/quote]

Bo MY vipy:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Sweetaśna']Aniu czy mogłabyś mnie wpisać narazie samą do osobnego domku? bo moje koleżanki z którymi mam być jeszcze się nie zapisały ale w niedługim czasie to zrobią...[/quote]

Ok nie ma sprawy ;)

Posted

Aniu czy mogłabyś mnie wpisać narazie samą do osobnego domku? bo moje koleżanki z którymi mam być jeszcze się nie zapisały ale w niedługim czasie to zrobią...

Posted

[quote name='rose']
[CENTER][LEFT] [COLOR=Yellow][B]4.[/B][/COLOR] Domek 4-osobowy (albo 8-osobowy)
1. gordonowa-domek-bez psa
2. baffi2-osoba-domek-2psy
3. Pusiakowa - domek - pies[B][COLOR=Navy]??[/COLOR][/B]
4.
[/LEFT]
[/CENTER]
[/quote]
Eee... Kto mnie tam zapisał, jeśli można wiedzieć?:razz: :evil_lol:

Posted

[quote name='olekg89']No a nie chcesz być w tym domku?:cool3::cool3::roll:[/quote]
Aha, to teraz organizatorzy decydują kto z kim ma być.? :cool3:
Ja może tak, ale moja osba towarzysząca 'woli kogoś bardziej w swoim wieku'. :cool1:

Posted

[quote name='baffi2']Aha, to teraz organizatorzy decydują kto z kim ma być.? :cool3:
Ja może tak, ale moja osba towarzysząca 'woli kogoś bardziej w swoim wieku'. :cool1:[/quote]
Nie, sami decydujecie z kim chcecie być. Widocznie Ani się cosik pomyliło. ;)

Posted

[quote name='Asia & Ginger']Nie, sami decydujecie z kim chcecie być. Widocznie Ani się cosik pomyliło. ;)[/quote]

bo ja myślałam, że baffi trzyma się ze swoją starą ekipą:eviltong: wystarczyło poprosić tak jak sweetaśna o przeniesienie do innego domku:p
a jak Twoja osoba towarzysząca chce być w domku z kimś w sowim wieku to w takim razie nie może być z Tobą, bo dziewczyny do których domku Ci zapisałam, są chyba w podobnym do Ciebie wieku:eviltong:

Posted

[quote name='diabelkowa']no to My z Lorien i Gloria bierzemy jeden 4 osobowy domek ;]

diabel-pies-domek :)[/quote]

A może ja mogę się zgłosić?:loveu::cool3:

Tak czy inaczej:

Karilka + Dolaro - domek

Posted

[I][B]Kara dobrze, że nie trzeba tam płacić za psa bo za 150 psów to byś słono zapłaciła :eviltong::evil_lol:[/B][B]
a to Baffi ile ma lat?a swoją drogą Rose już byś mogła być mniej uszczypliwa bo widzisz, że dziewczyny się szybko gorączkują :p
[/B][/I]

Posted

[quote name='Rinuś'][I][B]Kara dobrze, że nie trzeba tam płacić za psa bo za 150 psów to byś słono zapłaciła :eviltong::evil_lol:[/B][B]
a to Baffi ile ma lat?a swoją drogą Rose już byś mogła być mniej uszczypliwa bo widzisz, że dziewczyny się szybko gorączkują :p
[/B][/I][/quote]

nie będę:diabloti: do zlotu jeszcze pół roku, układamy z Olkiem takie przykładowe składy domków, żeby wiedzieć ile wynająć a tu się od razu burzą:shake:

Posted

[quote name='rose']nie będę:diabloti: do zlotu jeszcze pół roku, układamy z Olkiem takie przykładowe składy domków, żeby wiedzieć ile wynająć a tu się od razu burzą:shake:[/quote]
[I][B]No bo w sumie nie wiadomo jakie dziewczyny mogą mieć teraz relacje,może są pokłócone i nie chcą mieć nic ze sobą wspólnego a Wy iich pakujecie do jednego domku :eviltong::eviltong::eviltong::evil_lol::evil_lol:

W sumie to fajnie się zlot zapowiada,ale ja jednak muszę zrezygnować...urlop mam w sierpniu :cool1: no i mały problem z TZtem...[/B][/I]

[I][B]chyba, że będe miała już samochód to może na weekend wpadniemy Was odwiedzić i przypomnieć sobie te wredne ryjki:eviltong:[/B][/I]

Posted

[quote name='Rinuś'][I][B]No bo w sumie nie wiadomo jakie dziewczyny mogą mieć teraz relacje,może są pokłócone i nie chcą mieć nic ze sobą wspólnego a Wy iich pakujecie do jednego domku :eviltong::eviltong::eviltong::evil_lol::evil_lol:

W sumie to fajnie się zlot zapowiada,ale ja jednak muszę zrezygnować...urlop mam w sierpniu :cool1: no i mały problem z TZtem...[/B][/I]

[I][B]chyba, że będe miała już samochód to może na weekend wpadniemy Was odwiedzić i przypomnieć sobie te wredne ryjki:eviltong:[/B][/I][/quote]

jak masz z nim problemy to go zostaw i po problemie:diabloti:
jakie wredne:eviltong: przecież buziaczki Ci w sms'ie wysyłałam:loveu::evil_lol:

Posted

[quote name='Rinuś'][I][B]chyba, że będe miała już samochód to może na weekend wpadniemy Was odwiedzić i przypomnieć sobie te wredne ryjki:eviltong:[/B][/I][/quote]
Jakie wredne? Chyba koffane chciałaś napisać. :loveu: :evil_lol:

Posted

[quote name='Rinuś'][I][B]nie zostawie :diabloti:
nie wiedziałam kim jesteś i Łukaszowi gul skakał jak zobaczył buziaki w esie bez adresata :evil_lol:[/B][/I][/quote]

haha i dobrze nie ma miłości bez zazdrości:diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='rose']jak masz z nim problemy to go zostaw i po problemie:diabloti:
jakie wredne:eviltong: przecież buziaczki Ci w sms'ie wysyłałam:loveu::evil_lol:[/quote]
[I][B]nie zostawie :diabloti:
nie wiedziałam kim jesteś i Łukaszowi gul skakał jak zobaczył buziaki w esie bez adresata :evil_lol:[/B][/I]

Posted

[quote name='Rinuś'][I][B]nooo po fotach widać, że koffane :eviltong::eviltong::eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Łukasz zobaczył fotki i doszedł do wniosku że pewnie dołączyłabym się do Was :evil_lol:[/B][/I][/quote]

Krystian zobaczył i się śmiał:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Asia & Ginger']Jakie wredne? Chyba koffane chciałaś napisać. :loveu: :evil_lol:[/quote]
[I][B]nooo po fotach widać, że koffane :eviltong::eviltong::eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Łukasz zobaczył fotki i doszedł do wniosku że pewnie dołączyłabym się do Was :evil_lol:[/B][/I]