Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Macho']Ja nie widziałam fotek z sylwestra.... są ogólnodostępne? :eviltong:[/quote]

hehe :diabloti: są :diabloti:
wejdź na "fotoblogi", nie pamiętam jak potem, ale chyba "różności" tam jest wątek :eviltong:

Posted

[quote name='Macho']Ja nie widziałam fotek z sylwestra.... są ogólnodostępne? :eviltong:[/quote]
tak, ale przy oglądaniu trzeba nie jeść, nie pić, siedzieć etc. :evil_lol:
[url]http://www.dogomania.pl/forum/f1074/vipowski-sylwester-od-str-38-a-118478/[/url]

Posted

[quote name='basia bonnie']baffi,nie wiesz na co sie piszesz!! ten drugi domek 8os. jest zaraz obok nas:diabloti:[/quote]
eee... :diabloti: może nie będzie tak źle:evil_lol:
[quote]
Pewnie, dzięki ;]
Jak psy się nie zjedzą :-D[/quote]No mam nadzieję że nie :D Jeśli Twój pies toleruje pottffory to będzie ok:diabloti:
[quote name='Atkaaaa']a, że ona to bi, to ja nie wiedziałam:-o:evil_lol:[/quote]
u nas w domku będzie jedna bi :diabloti: :evil_lol:

rose, tak, utworzyć :D

Posted

[quote name='Atkaaaa']Dopuszczalne: "Kurde, kurcze, o cholera" - [B]przez tydzień wytrwasz[/B] :D:diabloti:
Taki post tygodniowy:razz:[/quote]

Na Twoim miejscu nie byłabym tego taka pewna ;)

Posted

Takie słowa to z moich ust w wieku 6lat nie wychodziły.Zacząłem od bardziej ambitnych k... ch.... spi... pie.... itp.:evil_lol:
Poza tym ja inaczej się do swoich psów nie zwracam:evil_lol:

Posted

[quote name='olekg89']Rano na pobudke wyjde na taras domku i rykne "ku........ wsatawać!!!!":evil_lol:[/quote]

"no idziesz do tego domku czy nie???!!!!!!!":evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Atkaaaa']Dopuszczalne: "Kurde, kurcze, o cholera" - przez tydzień wytrwasz :D:diabloti:
Taki post tygodniowy:razz:[/quote]

ale ja nie wytrwam... :shake:

:diabloti: