Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dobra, to ja się też odezwę :eviltong: mogę Was tym zaszczycić :eviltong:

Wróciłam ;) Cała, zdrowa i...posiniaczona :eviltong:

co do VIP-ów, w tamtym roku też nie wyglądali na przyjaźnie nastawionych do świata, ale wystarczy trochę z nimi pogadać ;)

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Atkaaaa']czterdziecho kochana nie gadaj bzdur:loveu::loveu::diabloti:
Mysia dobrze mówi:loveu:[/quote]:loveu: :loveu: :loveu:
- Serio masz czterdzieści lat?
- nooo...i dziecko mam.
- kurde, a wyglądasz na 20ścia...

:lol:

[quote name='Macho']Dobra, to ja się też odezwę :eviltong: mogę Was tym zaszczycić :eviltong:

Wróciłam ;) Cała, zdrowa i...posiniaczona :eviltong:

co do VIP-ów, w tamtym roku też nie wyglądali na przyjaźnie nastawionych do świata, ale wystarczy trochę z nimi pogadać ;)[/quote]Ja w zeszłym roku, dojechałam po kilku dniach i jakoś nie odniosłam takiego wrażenia. Nawet się wkręciłam w szeregi VIPowskie, aby im sprzątać i kanapki robić :lol:

Posted

[quote name='Estera']:loveu: :loveu: :loveu:
- Serio masz czterdzieści lat?
- nooo...i dziecko mam.
- kurde, a wyglądasz na 20ścia...

:lol:[/quote]

i masz przystojnego męża:loveu: tylko troszkę za młody. :shake: Takie związki źle się kończą... jaki przykład dajecie biednej Basi! :diabloti:

Posted

[quote name='Atkaaaa']i masz przystojnego męża:loveu: tylko troszkę za młody. :shake: Takie związki źle się kończą... jaki przykład dajecie biednej Basi! :diabloti:[/quote]
To nie jest mój mąż! :mad: Temu Panu też to musiałam tłumaczyć. Ojciec mojego dziecka, był tylko dawcą spermy. Nic nas nigdy nie łączyło.

Aż dziwne, że ten gościu w to wszystko uwierzył, a my wymyślałyśmy bzdury na poczekaniu :lol:

Posted

[quote name='Atkaaaa']i masz przystojnego męża:loveu: tylko troszkę za młody. :shake: Takie związki źle się kończą... jaki przykład dajecie biednej Basi! :diabloti:[/quote]

córka po nim wzrost odziedziczyła:evil_lol:

Posted

[quote name='rose']córka po nim wzrost odziedziczyła:evil_lol:[/quote]i charakter

[quote name='anka&autystyk']foki w domu, mężowie szaleją :P

użyczenie grilla było miłe, ale widać nadmiar % poszkodził...[/quote]Zwłaszcza teksty na koniec imprezy i groźby. I ta kamera :shake:

Posted

[quote name='Estera']To nie jest mój mąż! :mad: Temu Panu też to musiałam tłumaczyć. Ojciec mojego dziecka, był tylko dawcą spermy. Nic nas nigdy nie łączyło.

Aż dziwne, że ten gościu w to wszystko uwierzył, a my wymyślałyśmy bzdury na poczekaniu :lol:[/quote]

ahh przepraszam. Olek! Tak rozdawać spermę na prawo i lewo! Wstyd!:evil_lol:

[quote name='Estera']

Zwłaszcza teksty na koniec imprezy i groźby. I ta kamera :shake:[/quote]
Będziemy sławne:loveu: Kurde ale co za taborety... byłam mocno zbulwersowana wtedy:lol:

Machonek:loveu::loveu:

Posted

oo i Machonek zawitał:loveu:

jedyne co podobało mi się w tych awanturujących sie panach to wysmarowana błotem twarz "teścia":lol::lol: dobrze, że z nim nie tańczyłam:roll: wyglądałabym pewnie tak samo:lol:

Posted

[quote name='olekg89']No pewnie wypierdzielił się pod żywopłotem:lol:[/quote]
aaa,no to dobrze,baaardzo dobrze.:evil_lol:

[quote name='olekg89']My i wyglądanie nie miło???:crazyeye:Przecież od nas emanuje miłość i dobroć:cool3:[/quote]
tsiaaa,szczególnie od Ciebie,nie? :evil_lol:

[quote name='Estera']To nie jest mój mąż! :mad: Temu Panu też to musiałam tłumaczyć. Ojciec mojego dziecka, był tylko dawcą spermy. Nic nas nigdy nie łączyło.

Aż dziwne, że ten gościu w to wszystko uwierzył, a my wymyślałyśmy bzdury na poczekaniu :lol:[/quote]
on naprawde te pieroły kupił? :diabloti:

[quote name='cymbianka']oo i Machonek zawitał:loveu:

jedyne co podobało mi się w tych awanturujących sie panach to wysmarowana błotem twarz "teścia":lol::lol: dobrze, że z nim nie tańczyłam:roll: wyglądałabym pewnie tak samo:lol:[/quote]
On podobno spadł z ławki na twarz,nie? :cool3: nie widzialam bo akurat poszłam za potrzebą fizjologiczną ,ale słyszałam,że wyglądało to nieziemsko.:evil_lol:

Posted

[quote name='dogomanka_']
On podobno spadł z ławki na twarz,nie? :cool3: nie widzialam bo akurat poszłam za potrzebą fizjologiczną ,ale słyszałam,że wyglądało to nieziemsko.:evil_lol:[/QUOTE]

chyba się wywrócił o worek ze śmieciami bo na nim leżał :diabloti:

Posted

[quote name='dogomanka_']

On podobno spadł z ławki na twarz,nie? :cool3: nie widzialam bo akurat poszłam za potrzebą fizjologiczną ,ale słyszałam,że wyglądało to nieziemsko.:evil_lol:[/quote]

to było coś takiego, zapytał mi się gdzie jest Ania która ma 20 lat i miała z nim zatańczyć, a ja na to ja tez jestem Ania, ale mam 21 i nie zatańczę:evil_lol: na co on wstał i zaczął przechodzić między dwoma ławkami i iść w moim kierunku zrzucając Vipy stojące na jednej z nich, schylając sie po drugie piwo nóżki mu się zaplątały i jeb na ziemie:diabloti: a twarz nie miał umorusanej błotem tylko resztkami ze starego ogniska:evil_lol:

Posted

[quote name='rose']to było coś takiego, zapytał mi się gdzie jest Ania która ma 20 lat i miała z nim zatańczyć, a ja na to ja tez jestem Ania, ale mam 21 i nie zatańczę:evil_lol: na co on wstał i zaczął przechodzić między dwoma ławkami i iść w moim kierunku zrzucając Vipy stojące na jednej z nich, schylając sie po drugie piwo nóżki mu się zaplątały i jeb na ziemie:diabloti: a twarz nie miał umorusanej błotem tylko resztkami ze starego ogniska:evil_lol:[/QUOTE]
o mój boże! czemu ja to przegapiłam? :placz::placz::placz: :evil_lol:

Posted

[quote name='dogomanka_']dokładnie tak.:evil_lol:
wasz domek to wgl. by jeden wielki burdel.:diabloti:[/quote]

same kur... i alfons:diabloti: