Macho Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Dobra, to ja się też odezwę :eviltong: mogę Was tym zaszczycić :eviltong: Wróciłam ;) Cała, zdrowa i...posiniaczona :eviltong: co do VIP-ów, w tamtym roku też nie wyglądali na przyjaźnie nastawionych do świata, ale wystarczy trochę z nimi pogadać ;) Quote
Marta_Ares Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 oj tam ale po "głębszym" poznaniu zmieniliśmy zdanie:evil_lol: Quote
Estera Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 [quote name='Atkaaaa']czterdziecho kochana nie gadaj bzdur:loveu::loveu::diabloti: Mysia dobrze mówi:loveu:[/quote]:loveu: :loveu: :loveu: - Serio masz czterdzieści lat? - nooo...i dziecko mam. - kurde, a wyglądasz na 20ścia... :lol: [quote name='Macho']Dobra, to ja się też odezwę :eviltong: mogę Was tym zaszczycić :eviltong: Wróciłam ;) Cała, zdrowa i...posiniaczona :eviltong: co do VIP-ów, w tamtym roku też nie wyglądali na przyjaźnie nastawionych do świata, ale wystarczy trochę z nimi pogadać ;)[/quote]Ja w zeszłym roku, dojechałam po kilku dniach i jakoś nie odniosłam takiego wrażenia. Nawet się wkręciłam w szeregi VIPowskie, aby im sprzątać i kanapki robić :lol: Quote
Atkaaaa Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 [quote name='Estera']:loveu: :loveu: :loveu: - Serio masz czterdzieści lat? - nooo...i dziecko mam. - kurde, a wyglądasz na 20ścia... :lol:[/quote] i masz przystojnego męża:loveu: tylko troszkę za młody. :shake: Takie związki źle się kończą... jaki przykład dajecie biednej Basi! :diabloti: Quote
Estera Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 [quote name='Atkaaaa']i masz przystojnego męża:loveu: tylko troszkę za młody. :shake: Takie związki źle się kończą... jaki przykład dajecie biednej Basi! :diabloti:[/quote] To nie jest mój mąż! :mad: Temu Panu też to musiałam tłumaczyć. Ojciec mojego dziecka, był tylko dawcą spermy. Nic nas nigdy nie łączyło. Aż dziwne, że ten gościu w to wszystko uwierzył, a my wymyślałyśmy bzdury na poczekaniu :lol: Quote
rose Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 [quote name='Atkaaaa']i masz przystojnego męża:loveu: tylko troszkę za młody. :shake: Takie związki źle się kończą... jaki przykład dajecie biednej Basi! :diabloti:[/quote] córka po nim wzrost odziedziczyła:evil_lol: Quote
anka&autystyk Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 foki w domu, mężowie szaleją :P użyczenie grilla było miłe, ale widać nadmiar % poszkodził... Quote
Estera Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 [quote name='rose']córka po nim wzrost odziedziczyła:evil_lol:[/quote]i charakter [quote name='anka&autystyk']foki w domu, mężowie szaleją :P użyczenie grilla było miłe, ale widać nadmiar % poszkodził...[/quote]Zwłaszcza teksty na koniec imprezy i groźby. I ta kamera :shake: Quote
Atkaaaa Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 [quote name='Estera']To nie jest mój mąż! :mad: Temu Panu też to musiałam tłumaczyć. Ojciec mojego dziecka, był tylko dawcą spermy. Nic nas nigdy nie łączyło. Aż dziwne, że ten gościu w to wszystko uwierzył, a my wymyślałyśmy bzdury na poczekaniu :lol:[/quote] ahh przepraszam. Olek! Tak rozdawać spermę na prawo i lewo! Wstyd!:evil_lol: [quote name='Estera'] Zwłaszcza teksty na koniec imprezy i groźby. I ta kamera :shake:[/quote] Będziemy sławne:loveu: Kurde ale co za taborety... byłam mocno zbulwersowana wtedy:lol: Machonek:loveu::loveu: Quote
cymbianka Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 oo i Machonek zawitał:loveu: jedyne co podobało mi się w tych awanturujących sie panach to wysmarowana błotem twarz "teścia":lol::lol: dobrze, że z nim nie tańczyłam:roll: wyglądałabym pewnie tak samo:lol: Quote
polciuaa Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 [quote name='olekg89']No pewnie wypierdzielił się pod żywopłotem:lol:[/quote] aaa,no to dobrze,baaardzo dobrze.:evil_lol: [quote name='olekg89']My i wyglądanie nie miło???:crazyeye:Przecież od nas emanuje miłość i dobroć:cool3:[/quote] tsiaaa,szczególnie od Ciebie,nie? :evil_lol: [quote name='Estera']To nie jest mój mąż! :mad: Temu Panu też to musiałam tłumaczyć. Ojciec mojego dziecka, był tylko dawcą spermy. Nic nas nigdy nie łączyło. Aż dziwne, że ten gościu w to wszystko uwierzył, a my wymyślałyśmy bzdury na poczekaniu :lol:[/quote] on naprawde te pieroły kupił? :diabloti: [quote name='cymbianka']oo i Machonek zawitał:loveu: jedyne co podobało mi się w tych awanturujących sie panach to wysmarowana błotem twarz "teścia":lol::lol: dobrze, że z nim nie tańczyłam:roll: wyglądałabym pewnie tak samo:lol:[/quote] On podobno spadł z ławki na twarz,nie? :cool3: nie widzialam bo akurat poszłam za potrzebą fizjologiczną ,ale słyszałam,że wyglądało to nieziemsko.:evil_lol: Quote
Unbelievable Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 [quote name='dogomanka_'] On podobno spadł z ławki na twarz,nie? :cool3: nie widzialam bo akurat poszłam za potrzebą fizjologiczną ,ale słyszałam,że wyglądało to nieziemsko.:evil_lol:[/QUOTE] chyba się wywrócił o worek ze śmieciami bo na nim leżał :diabloti: Quote
rose Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 [quote name='dogomanka_'] On podobno spadł z ławki na twarz,nie? :cool3: nie widzialam bo akurat poszłam za potrzebą fizjologiczną ,ale słyszałam,że wyglądało to nieziemsko.:evil_lol:[/quote] to było coś takiego, zapytał mi się gdzie jest Ania która ma 20 lat i miała z nim zatańczyć, a ja na to ja tez jestem Ania, ale mam 21 i nie zatańczę:evil_lol: na co on wstał i zaczął przechodzić między dwoma ławkami i iść w moim kierunku zrzucając Vipy stojące na jednej z nich, schylając sie po drugie piwo nóżki mu się zaplątały i jeb na ziemie:diabloti: a twarz nie miał umorusanej błotem tylko resztkami ze starego ogniska:evil_lol: Quote
polciuaa Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 [quote name='rose']to było coś takiego, zapytał mi się gdzie jest Ania która ma 20 lat i miała z nim zatańczyć, a ja na to ja tez jestem Ania, ale mam 21 i nie zatańczę:evil_lol: na co on wstał i zaczął przechodzić między dwoma ławkami i iść w moim kierunku zrzucając Vipy stojące na jednej z nich, schylając sie po drugie piwo nóżki mu się zaplątały i jeb na ziemie:diabloti: a twarz nie miał umorusanej błotem tylko resztkami ze starego ogniska:evil_lol:[/QUOTE] o mój boże! czemu ja to przegapiłam? :placz::placz::placz: :evil_lol: Quote
Estera Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 [quote name='dogomanka_']o mój boże! czemu ja to przegapiłam? :placz::placz::placz: :evil_lol:[/quote]bo miałaś potrzebę :cool3: Quote
polciuaa Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 [quote name='Estera']bo miałaś potrzebę :cool3:[/QUOTE] potrzebę zobaczenia co macie dobrego w lodówce i na stole przy lodówce.:evil_lol: Quote
anka&autystyk Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 ja też przegapiłam ten widok ;( ;( ;( chciaż nigdzie nie odchodziłam xD Quote
Unbelievable Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 [quote name='dogomanka_']potrzebę zobaczenia co macie dobrego w lodówce i na stole przy lodówce.:evil_lol:[/QUOTE] prawie jak w domu publicznym :evil_lol: Quote
polciuaa Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 [quote name='Unbelievable']prawie jak w domu publicznym :evil_lol:[/QUOTE] dokładnie tak.:evil_lol: wasz domek to wgl. by jeden wielki burdel.:diabloti: Quote
Mysia_ Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 ja też tego nie widziałam :-(:-(:-( ale za to widziałam jak ten koleś wy**bał się z Czarkiem :diabloti: Quote
rose Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 [quote name='dogomanka_']dokładnie tak.:evil_lol: wasz domek to wgl. by jeden wielki burdel.:diabloti:[/quote] same kur... i alfons:diabloti: Quote
Estera Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Burdel to to był na Sylwka :lol: Gościa przy ławkach widziałam i myślałam, że się posikam :cool3: Quote
Unbelievable Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 [quote name='rose']same kur... i alfons:diabloti:[/QUOTE] ee, i komar wpadł, i marcin... :diabloti: Quote
rose Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 [quote name='Unbelievable']ee, i komar wpadł, i marcin... :diabloti:[/quote oni akurat byli klientami:evil_lol: Quote
Recommended Posts