Sweet Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 [quote name='Atkaaaa'] Sweet, jak to nie widzieliście, że jest spacer? Np. ostatniego dnia jak przechodziliście koło naszego domku to Wam mówiliśmy;) [/quote] No to tylko wtedy nam mówiliście a tak to nie wiedzieliśmy. Dobra mniejsza o to.. było minęło Quote
basia bonnie Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 [quote name='Atkaaaa']też wróciłam:loveu: pół godziny temu weszłam do domku. Było zajebiście:loveu: To ja też się zmuszę do zmniejszania zdjęć...[/quote] Atkaaaa:loveu::loveu::loveu:moja towarzyszka do życiowych rozmów :loveu: [quote name='Sweet']A wy też nie mogliście nam powiedzieć cześć? Po za tym sorry ale jak siedzieliśmy przy ognisku to tez nas mieliście gdzieś i plecami się odwróciliście do nas więc po co mieliśmy tam siedzieć jak same to w domku też możemy sobie pogadać.. A spacery miały być o 15 ale nie było a o innych nas nikt nie informował więc jak mieliśmy z wami na nie chodzić? Ale oczywiście to wszsytko moja wina bo trzeba na kogoś zwalić..[/quote] Odwróciliśmy się tyłem bo tam siedziały Lorien, Gloria i chyba Karilka i z nami rozmawiały, więc raczej logiczne, że skoro z nimi rozmawiamy to siedzimy do nich przodem:cool3: przecież nikt za nikim latał i zmuszał do rozmowy nie będzie.. były spacery o 15, a jeśli był deszcz to były poźniej i Estera bądź ktoś inny chodził po domkach i mówił o której będą;) Quote
basiapron Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 [quote name='Iś & Chester']a Ulv z tym domku ktoś był ? ja myślałam ze tam pusto było xD[/quote] w 14? przecież wózek przed domkiem został zgnieciony drzewem.była kobieta z małym dzieckiem,wyszli przez okno Quote
gops Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 a jakby juz ktos sie czepial to my nie chodzilismy na wiekszasc spacerow , ale nie dlatego ze kogos nie lubimy czy cos tylko ze wzgledu na mojego psa moja sucz sie bala i nie chcialam jej meczyc tak samo z ogniskiem staralam sie przyjsc codziennie chociaz na godzinke ale dojscie zajmowalo mi 30 min , i i tak w koncu sucz ciagnela mnie spowrotem i nie moglam siedziec dluzej :roll: biorac ja na zlot nie myslalm ze bedzie sie az tak bala ;) ale i tak jestem bardzo zadowolona ,chociaz pewnie sporo mnie ominelo :lol: Quote
rose Posted July 26, 2009 Author Posted July 26, 2009 Małe sprostowanie:evil_lol: Anula pisała mi na PW, że jedzie z mamą i wcale nie była z tego powodu zadowolona:eviltong: to przez to, że tak te nicki zmieniacie i potem sie nie wie, kto miał jechać z mama a kto z kimś innym:eviltong: Quote
basiapron Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 [quote name='rose']Małe sprostowanie:evil_lol: Anula pisała mi na PW, że jedzie z mamą i wcale nie była z tego powodu zadowolona:eviltong: to przez to, że tak te nicki zmieniacie i potem sie nie wie, kto miał jechać z mama a kto z kimś innym:eviltong:[/quote] czyli jednak wiadome to było, i Olek znowu nie wiedział jak było naprawdę a czepia się Quote
basia bonnie Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 [quote name='basiapron']czyli jednak wiadome to było, i Olek znowu nie wiedział jak było naprawdę a czepia się[/quote] Nie, wychodzi na to, że nikt nie wiedział jak jest naprawdę :roll: oprócz Rose:mad: Quote
rose Posted July 26, 2009 Author Posted July 26, 2009 [quote name='basia bonnie']Nie, wychodzi na to, że nikt nie wiedział jak jest naprawdę :roll: oprócz Rose:mad:[/quote] oj nie bić:placz: nie pamiętałam co ona do mnie pisała, dokładniej czytam posty niz PW:evil_lol: Quote
Sweet Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 [quote name='basia bonnie'] Odwróciliśmy się tyłem bo tam siedziały Lorien, Gloria i chyba Karilka i z nami rozmawiały, więc raczej logiczne, że skoro z nimi rozmawiamy to siedzimy do nich przodem:cool3: przecież nikt za nikim latał i zmuszał do rozmowy nie będzie.. były spacery o 15, a jeśli był deszcz to były poźniej i Estera bądź ktoś inny chodził po domkach i mówił o której będą;)[/quote] No dobrze rozumiem to ,ale nie rozumiem dlaczego potem olek ma pretensje że się odizolowaliśmy od was wszystkich.. Do nas nikt nie przyszedł..:roll: tylko wtedy raz Atka i jej domek nam mówili a tak to nie... Quote
rose Posted July 26, 2009 Author Posted July 26, 2009 [quote name='Atkaaaa']nie mogę Was na nk znaleźć!:-([/quote] Ja Cię przed zlotem juz znalazłam:diabloti: Quote
basia bonnie Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 [quote name='Atkaaaa']nie mogę Was na nk znaleźć!:-([/quote] Basia Parcia :diabloti: Quote
olekg89 Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Atkaaaa widzisz pozory mylą :cool3:Nie jesteśmy straszni i chyba całkiem dobrze się dogadywaliśmy z waszym domkiem i lorienówglorienów:cool3: Ciumaski dla papieża:loveu: Quote
cymbianka Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 [quote name='Atkaaaa']nie mogę Was na nk znaleźć!:-([/QUOTE] a ja już niektórych znalazłam:diabloti::evil_lol: Quote
Avaloth Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Oluś co cię tak zatkało w kwestii 'sweetów' i ich mam ? :evil_lol::evil_lol: [url=http://nasza-klasa.pl/profile/13786564]Logowanie do nasza-klasa.pl[/url] jo jakby ktoś chciał xD Quote
IzabelaB Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 tu Izabela Bogocz - możecie mnie zapraszać ja jestem zbyt leniwa by to robić :lol: ale zamieszanie z tą mamuśka :razz: Quote
rose Posted July 26, 2009 Author Posted July 26, 2009 [quote name='Iś & Chester']Oluś co cię tak zatkało w kwestii 'sweetów' i ich mam ? :evil_lol::evil_lol: [URL="http://nasza-klasa.pl/profile/13786564"]Logowanie do nasza-klasa.pl[/URL] jo jakby ktoś chciał xD[/quote] i po co nakręcasz do kolejnej kłótni?:roll: Quote
Atkaaaa Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 aaa :D mam Was :D:loveu::loveu: Ania! To ja Ciebie znalazłam:eviltong::eviltong: Aleksandrze no dosyć, dosyć:diabloti:, papież śpi... mówił mi, że ta kariera papieża go przytłacza:shake: Quote
Estera Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 [quote name='Iś & Chester'] Hmm, mi Anula mówiła, ze pisała PW do Estery z zapytaniem czy musi płacić za dwie osoby, bo jedzie z mamą i i tak będzie spać na podłodze.. A co tobie przeszkadzało ze za nami chodziła ? [/quote] W życiu żadnego priva od niej nie ostałam. A jako organizator powinnam wiedzieć. [quote name='Atkaaaa'] ja chce do Diunki:placz:[/quote]Zapraszam do Bydgoszczy kochanie :loveu: [quote name='rose']Małe sprostowanie:evil_lol: Anula pisała mi na PW, że jedzie z mamą i wcale nie była z tego powodu zadowolona:eviltong: to przez to, że tak te nicki zmieniacie i potem sie nie wie, kto miał jechać z mama a kto z kimś innym:eviltong:[/quote]Fajnie, że komukolwiek powiedziałaś. A jak przyjechała z mamą to udawałaś wielce zdziwioną. Quote
cymbianka Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 [quote name='Atkaaaa'] Ania! To ja Ciebie znalazłam:eviltong::eviltong: [/QUOTE] no w tym przypadku akurat byłaś pierwsza:eviltong: chociaż raz przyznam Ci rację:evil_lol: ale na przyszłość nie gadam z Tobą bo jesteś gówniara!!:diabloti: Quote
basia bonnie Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 [quote name='cymbianka']no w tym przypadku akurat byłaś pierwsza:eviltong: chociaż raz przyznam Ci rację:evil_lol: ale na przyszłość nie gadam z Tobą bo jesteś gówniara!!:diabloti:[/quote] czyli ze mną też nie będziesz rozmawiać? :-( ja też gówniara, większa niż Atka:cool3: Oh, Cymbałko :placz: Quote
dog193 Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Jestem i ja :D Było świetnie, sporo fajnych ludzi poznałam :loveu: Tylko krótko :-( Edit: Sporo fajnych ludzi i psów też, oczywiście :D Quote
basiapron Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 [quote name='dog193']Jestem i ja :D Było świetnie, sporo fajnych ludzi poznałam :loveu: Tylko krótko :-([/quote] a kto najfajniejszy??:evil_lol::eviltong: przez żołądek do serca:cool3: Quote
olekg89 Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 No to jest fakt za rok może 10dniowy się uda zrobić??Oby tylko pogoda dopisała ,żeby można było więcej spacerować i żeby tereny do tego były.:cool3: Quote
Recommended Posts