Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Atkaaaa']

Sweet, jak to nie widzieliście, że jest spacer? Np. ostatniego dnia jak przechodziliście koło naszego domku to Wam mówiliśmy;)
[/quote]

No to tylko wtedy nam mówiliście a tak to nie wiedzieliśmy. Dobra mniejsza o to.. było minęło

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Atkaaaa']też wróciłam:loveu: pół godziny temu weszłam do domku. Było zajebiście:loveu: To ja też się zmuszę do zmniejszania zdjęć...[/quote]
Atkaaaa:loveu::loveu::loveu:moja towarzyszka do życiowych rozmów :loveu:

[quote name='Sweet']A wy też nie mogliście nam powiedzieć cześć?
Po za tym sorry ale jak siedzieliśmy przy ognisku to tez nas mieliście gdzieś i plecami się odwróciliście do nas więc po co mieliśmy tam siedzieć jak same to w domku też możemy sobie pogadać.. A spacery miały być o 15 ale nie było a o innych nas nikt nie informował więc jak mieliśmy z wami na nie chodzić?
Ale oczywiście to wszsytko moja wina bo trzeba na kogoś zwalić..[/quote]
Odwróciliśmy się tyłem bo tam siedziały Lorien, Gloria i chyba Karilka i z nami rozmawiały, więc raczej logiczne, że skoro z nimi rozmawiamy to siedzimy do nich przodem:cool3: przecież nikt za nikim latał i zmuszał do rozmowy nie będzie..
były spacery o 15, a jeśli był deszcz to były poźniej i Estera bądź ktoś inny chodził po domkach i mówił o której będą;)

Posted

[quote name='Iś & Chester']a

Ulv z tym domku ktoś był ? ja myślałam ze tam pusto było xD[/quote]
w 14? przecież wózek przed domkiem został zgnieciony drzewem.była kobieta z małym dzieckiem,wyszli przez okno

Posted

a jakby juz ktos sie czepial
to my nie chodzilismy na wiekszasc spacerow , ale nie dlatego ze kogos nie lubimy czy cos tylko ze wzgledu na mojego psa
moja sucz sie bala i nie chcialam jej meczyc
tak samo z ogniskiem
staralam sie przyjsc codziennie chociaz na godzinke ale dojscie zajmowalo mi 30 min , i i tak w koncu sucz ciagnela mnie spowrotem i nie moglam siedziec dluzej :roll:
biorac ja na zlot nie myslalm ze bedzie sie az tak bala ;)

ale i tak jestem bardzo zadowolona ,chociaz pewnie sporo mnie ominelo :lol:

Posted

Małe sprostowanie:evil_lol:
Anula pisała mi na PW, że jedzie z mamą i wcale nie była z tego powodu zadowolona:eviltong:
to przez to, że tak te nicki zmieniacie i potem sie nie wie, kto miał jechać z mama a kto z kimś innym:eviltong:

Posted

[quote name='rose']Małe sprostowanie:evil_lol:
Anula pisała mi na PW, że jedzie z mamą i wcale nie była z tego powodu zadowolona:eviltong:
to przez to, że tak te nicki zmieniacie i potem sie nie wie, kto miał jechać z mama a kto z kimś innym:eviltong:[/quote]
czyli jednak wiadome to było, i Olek znowu nie wiedział jak było naprawdę a czepia się

Posted

[quote name='basiapron']czyli jednak wiadome to było, i Olek znowu nie wiedział jak było naprawdę a czepia się[/quote]
Nie, wychodzi na to, że nikt nie wiedział jak jest naprawdę :roll: oprócz Rose:mad:

Posted

[quote name='basia bonnie']Nie, wychodzi na to, że nikt nie wiedział jak jest naprawdę :roll: oprócz Rose:mad:[/quote]

oj nie bić:placz: nie pamiętałam co ona do mnie pisała, dokładniej czytam posty niz PW:evil_lol:

Posted

[quote name='basia bonnie']
Odwróciliśmy się tyłem bo tam siedziały Lorien, Gloria i chyba Karilka i z nami rozmawiały, więc raczej logiczne, że skoro z nimi rozmawiamy to siedzimy do nich przodem:cool3: przecież nikt za nikim latał i zmuszał do rozmowy nie będzie..
były spacery o 15, a jeśli był deszcz to były poźniej i Estera bądź ktoś inny chodził po domkach i mówił o której będą;)[/quote]

No dobrze rozumiem to ,ale nie rozumiem dlaczego potem olek ma pretensje że się odizolowaliśmy od was wszystkich..
Do nas nikt nie przyszedł..:roll: tylko wtedy raz Atka i jej domek nam mówili a tak to nie...

Posted

Atkaaaa widzisz pozory mylą :cool3:Nie jesteśmy straszni i chyba całkiem dobrze się dogadywaliśmy z waszym domkiem i lorienówglorienów:cool3:
Ciumaski dla papieża:loveu:

Posted

Oluś co cię tak zatkało w kwestii 'sweetów' i ich mam ? :evil_lol::evil_lol:

[url=http://nasza-klasa.pl/profile/13786564]Logowanie do nasza-klasa.pl[/url] jo jakby ktoś chciał xD

Posted

[quote name='Iś & Chester']Oluś co cię tak zatkało w kwestii 'sweetów' i ich mam ? :evil_lol::evil_lol:

[URL="http://nasza-klasa.pl/profile/13786564"]Logowanie do nasza-klasa.pl[/URL] jo jakby ktoś chciał xD[/quote]

i po co nakręcasz do kolejnej kłótni?:roll:

Posted

aaa :D mam Was :D:loveu::loveu:

Ania! To ja Ciebie znalazłam:eviltong::eviltong:

Aleksandrze no dosyć, dosyć:diabloti:, papież śpi... mówił mi, że ta kariera papieża go przytłacza:shake:

Posted

[quote name='Iś & Chester']
Hmm, mi Anula mówiła, ze pisała PW do Estery z zapytaniem czy musi płacić za dwie osoby, bo jedzie z mamą i i tak będzie spać na podłodze..
A co tobie przeszkadzało ze za nami chodziła ?
[/quote]
W życiu żadnego priva od niej nie ostałam. A jako organizator powinnam wiedzieć.

[quote name='Atkaaaa']
ja chce do Diunki:placz:[/quote]Zapraszam do Bydgoszczy kochanie :loveu:

[quote name='rose']Małe sprostowanie:evil_lol:
to przez to, że tak te nicki zmieniacie i potem sie nie wie, kto miał jechać z mama a kto z kimś innym:eviltong:[/quote]Fajnie, że komukolwiek powiedziałaś. A jak przyjechała z mamą to udawałaś wielce zdziwioną.

Posted

[quote name='Atkaaaa']

Ania! To ja Ciebie znalazłam:eviltong::eviltong:

[/QUOTE]
no w tym przypadku akurat byłaś pierwsza:eviltong: chociaż raz przyznam Ci rację:evil_lol: ale na przyszłość nie gadam z Tobą bo jesteś gówniara!!:diabloti:

Posted

[quote name='cymbianka']no w tym przypadku akurat byłaś pierwsza:eviltong: chociaż raz przyznam Ci rację:evil_lol: ale na przyszłość nie gadam z Tobą bo jesteś gówniara!!:diabloti:[/quote]
czyli ze mną też nie będziesz rozmawiać? :-( ja też gówniara, większa niż Atka:cool3: Oh, Cymbałko :placz:

Posted

[quote name='dog193']Jestem i ja :D

Było świetnie, sporo fajnych ludzi poznałam :loveu:
Tylko krótko :-([/quote]
a kto najfajniejszy??:evil_lol::eviltong: przez żołądek do serca:cool3: