Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[CENTER][SIZE=5][COLOR=Red][B]:loveu:WRÓCIŁAM:loveu:
[/B][SIZE=2][COLOR=Black]I już wszystko nadrobiłam:evil_lol: widzę, że ominęła mnie niezła kłótnia.. a ja tak lubię uczestniczyć w takich akcjach:placz::diabloti:
zaraz zajmę się sprawami organizacyjnymi i [/COLOR][/SIZE][B]zaczerwienianiem:eviltong:
[/B][SIZE=2][COLOR=Black]nieźle się narobiłam pod latarnią, aż mi się nogi same rozkładają:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/CENTER]

Posted

Pomóżcie mi rozwiązać zagadkę..
Kto wysłał mi kase z konta Tomasza Bielaniewicza i Agaty Łapińskiej? bo w tytule nie było nicku..

A teraz czarna lista:diabloti:
Estera (choć Komar pisał mi z 5 dni temu że wpłacił:roll:)
Martunia
Baffi2
cybianka
Atkaaaa
&Gloria&
Lorien

no i Manixsa nie jedzie a wpłaciła tylko 100zł.. nie wiem kto teraz wplaci reszte..:roll:

EDIT:
kase za koszulki dostałam tylko od 9 osób a koszulki zamówiło 11.. miałam dzis wysłać pieniądze do tego faceta.. co teraz mam zrobić? jak zamawiacie to płaćcie w terminie;/

Posted

[quote name='rose']Pomóżcie mi rozwiązać zagadkę..
Kto wysłał mi kase z konta Tomasza Bielaniewicza i [B]Agaty Łapińskiej[/B]? bo w tytule nie było nicku..

A teraz czarna lista:diabloti:
Estera (choć Komar pisał mi z 5 dni temu że wpłacił:roll:)
Martunia
Baffi2
cybianka
Atkaaaa
&Gloria&
Lorien
/[/quote]

tylko nie czarna lista:diabloti:
to ja, to ja, przepraszam zapomniałam o nicku:oops:

Posted

[quote name='olekg89']Rose-ale domek w którym była Manixa miał mieć 5os. a jest 4 os. Więc nie ma problemu chyba??:cool3:[/quote]

ale na to miejsce "wsadziłam" Patikujek, ktora zapłaciła całość na samym początku, ale już jest ok bo w jeszcze jednym domku jest tez 5;)

Posted

[quote name='Marta_Ares']mnie prosze pod pokoj zapisac :lol:

wyjezdzam takze wole miec wczesniej wszystko sprawdzone czy dobrze;)[/quote]

proszę ;)

Posted

[quote name='olekg89']Baffi2-od 27czerwca nie była na dogo więc nie wiem co z nią.A pisałem pw z przypomnieniem zresztą jak do wielu osób.:cool3:[/QUOTE]

ja do niej pisałam jakiś czas temu, wtedy jechała a jak jest teraz- nie wiem ;) najlepiej do niej na nk napisać

Posted

[quote name='rose']

no i Manixsa nie jedzie a wpłaciła tylko 100zł.. nie wiem kto teraz wplaci reszte..:roll:

[/quote]
a patikujek?aaa już doczytałam. hmm albo znajdzie się jeszcze jedna osoba za Manixse albo zrobimy zrzutę jeśli trzeba reszte wpłacić koniecznie. na 30 osób 50 zł to niedużo wyjdzie na osobę, można na zjeździe zebrać jeśli do tej pory chętnej osoby nie będzie

edit: rose-niestety połowe kłótni wykasowano więc i tak nie miałaś okazji przeczytać całości:)

Posted

[quote name='basiapron']

edit: rose-niestety połowe kłótni wykasowano więc i tak nie miałaś okazji przeczytać całości:)[/quote]

zauważyłam:eviltong:

Posted

[quote name='basiapron']ale ja z Olkiem mozemy jakąś nową zacząć, do zlotu tyyyyle czasu że zdązymy:diabloti:[/quote]
widzisz-Olka juz paluszki na klawiaturze świerzbią:evil_lol: