Unbelievable Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 [quote name='olekg89']Oo czyli nie będzie musiał wisieć na lince:diabloti::evil_lol:[/QUOTE] nie tak prędko :diabloti: linka, to obowiązek jeszcze przez najbliższe przynajmniej 1,5 roku : P Quote
olekg89 Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Przecież pisałem 10razy ,że nie ma Anki wraca w ten weekend i pozaczerwienia tych co wpłacili. Quote
Macho Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Spoko, nie czytałam, trudno to nadrabiać wszystko ;) Quote
olekg89 Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 [SIZE=7][FONT=Arial Black]9/10?? czy 8/9??[/FONT][/SIZE] Quote
basiapron Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 [quote name='olekg89'][SIZE=7][FONT=Arial Black]9/10?? czy 8/9??[/FONT][/SIZE][/quote] chyba to drugie, dziś 11 lipca. Quote
rose Posted July 11, 2009 Author Posted July 11, 2009 [CENTER][SIZE=5][COLOR=Red][B]:loveu:WRÓCIŁAM:loveu: [/B][SIZE=2][COLOR=Black]I już wszystko nadrobiłam:evil_lol: widzę, że ominęła mnie niezła kłótnia.. a ja tak lubię uczestniczyć w takich akcjach:placz::diabloti: zaraz zajmę się sprawami organizacyjnymi i [/COLOR][/SIZE][B]zaczerwienianiem:eviltong: [/B][SIZE=2][COLOR=Black]nieźle się narobiłam pod latarnią, aż mi się nogi same rozkładają:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/CENTER] Quote
rose Posted July 11, 2009 Author Posted July 11, 2009 Pomóżcie mi rozwiązać zagadkę.. Kto wysłał mi kase z konta Tomasza Bielaniewicza i Agaty Łapińskiej? bo w tytule nie było nicku.. A teraz czarna lista:diabloti: Estera (choć Komar pisał mi z 5 dni temu że wpłacił:roll:) Martunia Baffi2 cybianka Atkaaaa &Gloria& Lorien no i Manixsa nie jedzie a wpłaciła tylko 100zł.. nie wiem kto teraz wplaci reszte..:roll: EDIT: kase za koszulki dostałam tylko od 9 osób a koszulki zamówiło 11.. miałam dzis wysłać pieniądze do tego faceta.. co teraz mam zrobić? jak zamawiacie to płaćcie w terminie;/ Quote
Martunia Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Z Tomasza to ja. ;) Przepraszam, że nie dopisałam. Quote
rose Posted July 11, 2009 Author Posted July 11, 2009 [quote name='Martunia']Z Tomasza to ja. ;) Przepraszam, że nie dopisałam.[/quote] ok;) zaczerwieniam;) Quote
olekg89 Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Rose-ale domek w którym była Manixa miał mieć 5os. a jest 4 os. Więc nie ma problemu chyba??:cool3: Quote
& Gloria & Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Zrobiłam przelew na poczcie w piątek, więc pewnie w poniedziałek kaska będzie na Twoim koncie. Quote
olekg89 Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Baffi2-od 27czerwca nie była na dogo więc nie wiem co z nią.A pisałem pw z przypomnieniem zresztą jak do wielu osób.:cool3: Quote
Atkaaaa Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 [quote name='rose']Pomóżcie mi rozwiązać zagadkę.. Kto wysłał mi kase z konta Tomasza Bielaniewicza i [B]Agaty Łapińskiej[/B]? bo w tytule nie było nicku.. A teraz czarna lista:diabloti: Estera (choć Komar pisał mi z 5 dni temu że wpłacił:roll:) Martunia Baffi2 cybianka Atkaaaa &Gloria& Lorien /[/quote] tylko nie czarna lista:diabloti: to ja, to ja, przepraszam zapomniałam o nicku:oops: Quote
rose Posted July 11, 2009 Author Posted July 11, 2009 [quote name='olekg89']Rose-ale domek w którym była Manixa miał mieć 5os. a jest 4 os. Więc nie ma problemu chyba??:cool3:[/quote] ale na to miejsce "wsadziłam" Patikujek, ktora zapłaciła całość na samym początku, ale już jest ok bo w jeszcze jednym domku jest tez 5;) Quote
Marta_Ares Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 mnie prosze pod pokoj zapisac :lol: wyjezdzam takze wole miec wczesniej wszystko sprawdzone czy dobrze;) Quote
rose Posted July 11, 2009 Author Posted July 11, 2009 [quote name='Marta_Ares']mnie prosze pod pokoj zapisac :lol: wyjezdzam takze wole miec wczesniej wszystko sprawdzone czy dobrze;)[/quote] proszę ;) Quote
Unbelievable Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 [quote name='olekg89']Baffi2-od 27czerwca nie była na dogo więc nie wiem co z nią.A pisałem pw z przypomnieniem zresztą jak do wielu osób.:cool3:[/QUOTE] ja do niej pisałam jakiś czas temu, wtedy jechała a jak jest teraz- nie wiem ;) najlepiej do niej na nk napisać Quote
basiapron Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 [quote name='rose'] no i Manixsa nie jedzie a wpłaciła tylko 100zł.. nie wiem kto teraz wplaci reszte..:roll: [/quote] a patikujek?aaa już doczytałam. hmm albo znajdzie się jeszcze jedna osoba za Manixse albo zrobimy zrzutę jeśli trzeba reszte wpłacić koniecznie. na 30 osób 50 zł to niedużo wyjdzie na osobę, można na zjeździe zebrać jeśli do tej pory chętnej osoby nie będzie edit: rose-niestety połowe kłótni wykasowano więc i tak nie miałaś okazji przeczytać całości:) Quote
rose Posted July 12, 2009 Author Posted July 12, 2009 [quote name='basiapron'] edit: rose-niestety połowe kłótni wykasowano więc i tak nie miałaś okazji przeczytać całości:)[/quote] zauważyłam:eviltong: Quote
basiapron Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 [quote name='rose']zauważyłam:eviltong:[/quote] ale ja z Olkiem mozemy jakąś nową zacząć, do zlotu tyyyyle czasu że zdązymy:diabloti: Quote
olekg89 Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Żadnej zrzuty nie będziemy robić zacznijmy od tego.Bo jest dobra ilość osób.Więc nie kombinuj. Quote
basiapron Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 [quote name='basiapron']ale ja z Olkiem mozemy jakąś nową zacząć, do zlotu tyyyyle czasu że zdązymy:diabloti:[/quote] widzisz-Olka juz paluszki na klawiaturze świerzbią:evil_lol: Quote
rose Posted July 12, 2009 Author Posted July 12, 2009 [quote name='basiapron']widzisz-Olka juz paluszki na klawiaturze świerzbią:evil_lol:[/quote] ale Olek akurat ma racje:eviltong: Quote
Recommended Posts