Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='olekg89']Tak tak chłopcy i dziewczynki osobno:loveu:Będe miał komarka tylko dla siebie:loveu::cool3:[/QUOTE]

ale wiesz, jak wszyscy, to wszyscy :diabloti: gramcio na pewno dogada się z czarkiem :loveu:

Posted

Oluś:P razem to my bedziemy tylko jeździć na zakupy, wchodzić w nocy na Ślężę, pić, jeść (zalewać dupkę), mieszkać, rozmawiać i chyba tyle;P

Więc sobie nie wyobrażaj:D:D

Posted

[quote name='olekg89']Nie chce od żadnej laski ze Skórzewa.Ja lubię wrocławian :loveu::cool3:[/quote]

przeprowadzę się i zmienię płeć:evil_lol: co Ty na to?:evil_lol:

Posted

[quote name='olekg89']Nie chce od żadnej laski ze Skórzewa.[B]
Ja lubię wrocławian[/B] :loveu::cool3:[/quote]

Haaaalo, czy Ty się nie zapominasz? :eviltong: :eviltong:

O ślązaczkach to już ani słowa? :eviltong: :eviltong:

Ps. Wrocławian czy Wrocławianki ? :eviltong: :eviltong: To robi różnicę :eviltong: :eviltong:

Posted

ale w przypadku Olka nawet jesli to nie pomorzanki tylko pomorzanie :diabloti::evil_lol:

Anka, własnie robie przelewik z zaliczką :diabloti: Czy jak dojdzie mogę być na różowo? :loveu:

Posted

[quote name='Mysia_']ale w przypadku Olka nawet jesli to nie pomorzanki tylko pomorzanie :diabloti::evil_lol:

Anka, własnie robie przelewik z zaliczką :diabloti: Czy jak dojdzie mogę być na różowo? :loveu:[/quote]

jeja jeja a ja jeszcze nie sprawiłam sobie zeszyciku do zapisywania zaliczek!! :nerwy: zaróżowisz się jak dojdzie:oops::evil_lol:

Posted

[quote name='rose']jeja jeja a ja jeszcze nie sprawiłam sobie zeszyciku do zapisywania zaliczek!! :nerwy: zaróżowisz się jak dojdzie:oops::evil_lol:[/quote]

no ładnie :mad: pewnie nie wierzyłaś we mnie, że tak szybko się zmobilizuje :evil_lol:
Dojdzie pewnie szybciutko, nie wiem czy dobrze pamiętam, ale Ty masz też w mBanku? :eviltong:

Posted

[quote name='Mysia_']no ładnie :mad: pewnie nie wierzyłaś we mnie, że tak szybko się zmobilizuje :evil_lol:
Dojdzie pewnie szybciutko, nie wiem czy dobrze pamiętam, ale Ty masz też w mBanku? :eviltong:[/quote]

już doszło:evil_lol: tak w mbanku:eviltong: