Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Dog']może ktoś sie do Nas przyłączy na skype ( do mnie i Estery) bo sie nudzimy :diabloti: :evil_lol:[/quote]

ja od jutra będe z Wami gadać codziennie :P :]:loveu::evil_lol:

Posted

[quote name='rose']ja od jutra będe z Wami gadać codziennie :P :]:loveu::evil_lol:[/quote]

świeetnie :loveu: :multi: Esti jedynie jest wierna i mozna se pogadać :evil_lol: Olkora non stop wyrzuca :diabloti: ale takie uroki, lewego netu :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Estera']o masz no :splat:[/quote]

ej wczoraj było milusio:eviltong:
zyskałaś nowego ojca:evil_lol: przypominam, że dziś dzień Taty :diabloti: złożyłas życzenia?:eviltong:

Posted

[quote name='rose']ej wczoraj było milusio:eviltong:
zyskałaś nowego ojca:evil_lol: przypominam, że dziś dzień Taty :diabloti: złożyłas życzenia?:eviltong:[/quote]

że tak się wtrące.... skoro Esti ma nowego tatusia, to ja też? :crazyeye:

Posted

[quote name='Mysia_']że tak się wtrące.... skoro Esti ma nowego tatusia, to ja też? :crazyeye:[/quote]

a Ty jesteś tez moją córką?:crazyeye: jak Ty ze mnie wyleciałaś,że nawet nie zauważyłam:-o

Posted

[quote name='dog193']Do kiedy trzeba wpłacić całośc?[/quote]

aaaaa zaraz mnie krew zaleje, wdech-wydech:diabloti: juz 3 raz powtarzam do 13 lipca maja juz pieniądze być na moim koncie:eviltong:

Posted

[quote name='rose']ej wczoraj było milusio:eviltong:
zyskałaś nowego ojca:evil_lol: przypominam, że dziś dzień Taty :diabloti: złożyłas życzenia?:eviltong:[/quote]Pewnie, że było milusio :loveu: Dzisiaj też gadamy do 3? :evil_lol:
O kurde :crazyeye: Żadnemu z moich ojców nie złożyłam jeszcze życzeń :oops: :eviltong:

[quote name='Mysia_']że tak się wtrące.... skoro Esti ma nowego tatusia, to ja też? :crazyeye:[/quote]No na to wychodzi :eviltong:

[quote name='rose']a Ty jesteś tez moją córką?:crazyeye: jak Ty ze mnie wyleciałaś,że nawet nie zauważyłam:-o[/quote] No przecież, że od urodzenia Myszor jest moją siorą :cool3: Mysza taka mała, że nie zauważyłas, nie to co przy mnie- męczyłaś się i męczyłaś :evil_lol:

Posted

[quote name='Estera']Pewnie, że było milusio :loveu: Dzisiaj też gadamy do 3? :evil_lol:
O kurde :crazyeye: Żadnemu z moich ojców nie złożyłam jeszcze życzeń :oops: :eviltong:

No na to wychodzi :eviltong:

No przecież, że od urodzenia Myszor jest moją siorą :cool3: Mysza taka mała, że nie zauważyłas, nie to co przy mnie- męczyłaś się i męczyłaś :evil_lol:[/quote]

To na co czekasz?? z Kwiatami leć:eviltong:

jeszcze jak się nameczyłam, aż wytrzeszczu dostałam i wyleciał mi stolec typu siódmego:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Dog']świeetnie :loveu: :multi: Esti jedynie jest wierna i mozna se pogadać :evil_lol: Olkora non stop wyrzuca :diabloti: ale takie uroki, lewego netu :evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]

a Estera przerywa :cool1:

Posted

Tinka coś za trudny nick sobie wzieła :D a propo Esti, to nie ma co narzekać :loveu:

a pogoda jak pogada, w lipcu podobno też ma być w kratkę..

Posted

[quote name='dog193']U was też tak leje? U mnie już się robią potoczki na ulicach :cool1:

Mam nadzieję, że na zlocie nie będzie takiej pogody :shake:[/QUOTE]

cały lipiec ma być taka pogoda:diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='Unbelievable']to taki spisek :diabloti:
jest na co narzekać, oj jest :diabloti:[/quote]

oj co Wy się tak czepiacie Esti :shake: :evil_lol: przeciez to taka dobra dziołcha :loveu: :lol: